Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo&Mesut Ozil&Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

GermanyRealMadridRealMadrid

تشکر ها
    1,644
    تشکر شده 2,113 در 632 پست

به سلام سعید جون...چطوری پسر؟
    تکراری بود ج نده...سعی کردم تکراری نزارم....
    1.خواننده مورد علاقه:
    2.رئال یا بارسا: (ابله بازی در نیاری بگی هیچکدام...دو گزینه داری)
    3.اینتر یا میلان:
    4.چلسی یا الاهلی:
    5.اوزیل یا دی ماریا:
    6.نانی یا رونی:
    7.هندونه یا مسافرت:
    8.موزیک یا درس:
    9.محسن یگانه یا علی اصحابی:
    10.محمد علیزاده یا بهنام صفوی:
    11.میلاد ترابی یا دی جی سروش:
    12.خودت بیشتر فوتبال میزنی یا فوتسال:
    13.لاست یا فرار از زندان:
    14.نظرت در مورد:
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5 تا هم خودت اضافه کنحتما اضافه کنی ها
    موفق باشید

چنان زندگی کن که کسانی که تو را می شناسند، اما خدا را نمی شناسند، بواسطه آشنایی با تو، با خدا آشنا شوند ...

2. 6 کاربر از پست مفید 0825 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    David Beckham | Ashley Young | Wayne Rooney | Luis Nani | Ryan Giggs | Rio Ferdinand | Nemanja Vidic
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460
    تشکر شده 2,433 در 819 پست

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط 0825 نمایش پست ها
    به سلام سعید جون...چطوری پسر؟ به سلام علی چطوری خوبی ؟ منم خوبم دمت گرم به اینا میگن سوال ، سوال های 2 گزینه ای
    تکراری بود ج نده...سعی کردم تکراری نزارم.... دستت درد نکنه به این میگن ادم با شعور الکس یاد بگیر
    1.خواننده مورد علاقه: ایرانی ؟ معمولا رپ و 6&8 گوش میکنم از بهرام - هیچکس - یاس - تتلو - تهی اینا رو گوش میدم از سیاوش قمیشی هم خوشم میاد و البته چاووشی
    2.رئال یا بارسا: (ابله بازی در نیاری بگی هیچکدام...دو گزینه داری) بارسلونا
    3.اینتر یا میلان: میلان
    4.چلسی یا الاهلی: الاهلی
    5.اوزیل یا دی ماریا: مسوت اوزیل
    6.نانی یا رونی: خیلی سخته ولی رونی
    7.هندونه یا مسافرت: هندونه از مسافرت خوشم نمیاد
    8.موزیک یا درس: اینم از اون سوالا بودا 100% موزیک
    9.محسن یگانه یا علی اصحابی: یگانه ...
    10.محمد علیزاده یا بهنام صفوی: بهنام صفوی
    11.میلاد ترابی یا دی جی سروش: dj
    12.خودت بیشتر فوتبال میزنی یا فوتسال: هر 2 رو میزنم ولی بیشتر فوتسال چون امکانات فوتبال نیست
    13.لاست یا فرار از زندان: 100% لاست بهترین سریالی که تو عمرم دیدم
    14.نظرت در مورد:
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] : افتخار اشنایی باهاش رو نداشتم ! ولی بیشتر سعی میکنه اخبار بذاره و نظرش رو خیلی کمتر دیدم بگه !
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] قبلا نظرم رو گفتم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با ایشون هم افتخار اشنایی نداشتم ، تو این 1 سالی هم که اینجا عضوم میتونم بگم 10 بار انلاین نشده
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] قبلا گفتم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] قبلا گفتم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فری هم یکی از دوستای خوب من هست هم استانی جعفر هم هست عشقه توتی تو کارش هم تا اینجا موفق بوده !
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نظرم رو در مورده این مردشور هم گفتم قبلا
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] افتخار اشنایی رو نداشتم ، ولی انگار گل های تیم های ایتالیا رو میذاره ، موفق باشه !
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] قبلا گفته شده است
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خودتم قبلا گفته شدی
    kick up : خیلی پست های خوبی میداد تو بخش پرسپولیس و واقعا با پستاش حال میکردم ، ولی متاسفانه چند وقتیه ازش خبری نیست امیدوارم دوباره به جمعمون اضاف شه !
    Goal! : ایشون هم ادم خیلی خوب و دوست داشتنی ای هستن و اطلاعات بالایی هم در مورده فوتبال دارن
    به خدا دیگه کسی به فکرم نمیرسه علی
    5 تا هم خودت اضافه کنحتما اضافه کنی ها
    اخه کسی به ذهنم نمیرسه جونه علی ولی باشه
    موفق باشید

سلامت باشید
    سوالات خوبی بود مرسی !
    نفره بعدی ؟

4. 7 کاربر از پست مفید King Beckham تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)