منم علی هستن از کویت
طرفدار میلان .. برزیل و اسقلال هستم .
خوشحال میشم که با بقیه اشنا بشم .
منم علی هستن از کویت
طرفدار میلان .. برزیل و اسقلال هستم .
خوشحال میشم که با بقیه اشنا بشم .
ویرایش توسط R9TheBest : 01-17-2012 در ساعت 04:36
خب.من رو كه ديگه همه مي شناسيدديگه كسي كه منو نشناسه چي از فوتبال حاليشه؟
.
خب از شوخي گذشته من مهدي هستم.تو همه فرومها هم به همين اسمم.متأسفانه والدين گراميم كامپيوتر رو جمع كردند و من هم الان از خونه خالم در خدمتتونم (قاچاقيه ها.به كسي چيزي نگيد)اميدوارم بتونم مخ اولياي گرامي رو به كار بگيرم تا بتونم بيشتر در خدمت باشم.آقا ما رفتيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خدمت تمامي عزيزان بنده پرهام از كرج هستم فكر كنم همه منو بشناسند معروفم به پرهام اس اس .تيم هاي مورد علاقه ام :بارسا-چلسي و استقلاله
![]()
سلام به همه بچه های عزیز سایت دربی
قبل از معرفی می خوام یک تشکر ویژه از مدیران این سایت بکنم واسه قسمت های جالبی که راه انداختن و فکر می کنم با وجود این قسمت های تخصصی بشه در آینده از دربی به عنوان یک مرجع فوتبالی پربار نام برد.
کوچیک شما 1 لیورپولی 3 آتیشه هستم
متولد سال 1362 هستم تقریبآ 25 - 26 ساله
ایشالا واقعآ یک سایت پربار و پر محتوا بشه
تا اینجاش که من دیدم و پست ها رو خوندم معلومه بچه های با اطلاعات خوبی توی این سایت عضو شدن
ایشالا از هم دیگه یاد بگیریم
قربون شما![]()
يه پسر با دل آبيعاشق استقلال و البته واسه بروبچ پرسپوليسي هم احترام قائلم
عاشق فوتبال
25 بهار رو گذروندم
توي چند سايت و فروم فوتبالي ديگه عضو هستم.اما اميدوارم اينجا معني جمله ((انجمن تخصصي فوتبال )) رو به واقعيت تبديل كنه چرا كه من هر سايتي رو عضو شدم بعد از يه مدتي به محلي براي كل كل كردن تبديل شد.اميد دارم كه دربي اينطور نشه![]()
پرافتخارترين تيم كالچو
من محمد هستم17ساله
بازیکنانم:رونالدو-تورس-ویا-جرارد
تیم مورد علاقه:پرسپولیس-رئال مادرید-دوباره پرسپولیس- ارسنال
و این گل رو تقدیم میکنم به بچه های دربی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)