Design & Developed BY Patira

صفحه 105 از 131 نخستنخست ... 55595103104105106107115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,041 تا 1,050 , از مجموع 1305
  1. #1
    عضو Derby

    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    تهران
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

    SpainSS_TehranBarcelona

    نوشته ها
    782
    تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

    esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

    واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

    مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

    خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

    ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

    شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

    فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

    چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

    می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

    بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

    نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

    استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

    با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

    تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

    برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

    چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

    چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

    در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    Was ist mein Anteil am blauen Himmel

    Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

    Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

    Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

  2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .


  3. #1041
    مدیر بخش هواداران

    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    42
    اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

    ArgentinaSS_TehranAboomoslem

    Farhad Majidi

    نوشته ها
    10,799
    تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

    esteghlal مصاحبه عمران زاده

    عمران زاده: بازى بسيار سختى پيش رو داريم


    حنيف عمران زاده مدافع استقلال در رابطه با بازى تيمش مقابل سپاهان گفت: بازى سختى پيش رو داريم اما اگر آن ها سپاهان هستند ما هم استقلال هستيم و با تمام قوا به مصاف اين تيم خواهيم رفت چرا كه انگيزه هاى زيادى داريم وى در ادامه تصريح كرد: براى زدن ضربات ايستگاهى، جلو خواهم رفت و اميدوارم بتوانم با گلزنى ام شادى را به استقلال و هوادارانش هديه كنم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

    استقلال قهرمان آسیا 1990



    خداحافظ گلبرگ مغرور

    (ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)





    <script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>



  4. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .


  5. #1042
    مدیر بخش هواداران

    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    42
    اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

    ArgentinaSS_TehranAboomoslem

    Farhad Majidi

    نوشته ها
    10,799
    تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

    esteghlal مصاحبه برهانی

    برهانى: اگر گل بزنم به احترام قلعه نويى شادى نمى كنم


    آرش برهانى مهاجم استقلال در خصوص بازى تيمش مقابل سپاهان گفت: به هرحال تيم سپاهان است و ما در اصفهان كار سختى پيش رو داريم اما با تمام قوا به مصاف سپاهان خواهيم رفت و بازى خوبى به نمايش خواهيم گذاشت وى در ادامه تصريح كرد: اگر با صلاح ديد كادر فنى در اين مسابقه به ميدان بروم و بتوانم گلزنى كنم به احترام قلعه نويى شادى نخواهم كرد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

    استقلال قهرمان آسیا 1990



    خداحافظ گلبرگ مغرور

    (ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)





    <script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>



  6. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .


  7. #1043
    مدیر بخش هواداران

    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    42
    اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

    ArgentinaSS_TehranAboomoslem

    Farhad Majidi

    نوشته ها
    10,799
    تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

    esteghlal مظلومي: سپاهان چشم به ضدحمله داشت؛ گل‌شان هم بادآورده بود

    مظلومي: سپاهان چشم به ضدحمله داشت؛ گل‌شان هم بادآورده بود

    خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: گلي كه سپاهان زد بادآورده بود.



    به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از تساوي يك بر يك مقابل سپاهان اظهار داشت: فوتبال بسيار خوبي از سوي هر دو تيم انجام شد و سرعت بازي بسيار بالا بود.
    وي افزود: تلاش ما اين بود كه زياد به تيم سپاهان ضربه ايستگاهي ندهيم و فكر مي‌كنم سپاهان روي اشتباه خودمان به گل رسيد. در نيمه دوم نبض بازي كاملا در اختيار ما بود و بازيكنان من براي تلافي گل خورده به ميدان رفتند. هم ما و هم سپاهان به سه امتياز مسابقه نياز داشتيم و براي برد به ميدان آمديم ولي در نهايت بازي به تساوي انجاميد.

    مظلومي گفت: در نيمه اول مشكلاتي داشتيم كه بايد براي ليگ قهرمانان آسيا آنها را حل كنيم. برخي از پاس‌هاي ما اشتباه بود. سپاهاني‌ها در اين مسابقه خوب كار كردند ولي فكر كنم نتيجه عادلانه بود.
    سرمربي استقلال در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد شما قبل از مسابقه گفته بوديد با سه مهاجم بازي مي‌كنيد اما اين اتفاق صورت نگرفت، تصريح كرد: سه مهاجم در زمين حضور داشت. اسماعيل شريفات، فرهاد مجيدي و سيدصالحي سه فوروارد ما بودند. البته وظيفه آنها اين بود كه به بال‌هاي چپ و راست استقلال كمك كنند ولي تيم ما در اين مسابقه تهاجمي بود و تعويض‌هايمان بر اساس رفع نقايص‌مان صورت گرفت.

    وي با اشاره به سرعت بالاي بازي گفت: هر چند باد در كيفيت بازي اثرگذار بود، اما با اين وجود حساسيت مسابقه را نيز در نظر بگيريد. سپاهان در نيمه دوم براي حفظ نتيجه به زمين آمد. آنها بيشتر به ضدحمله‌ها دل بسته بودند اما ما هميشه با دو مهاجم در زمين آنها حضور داشتيم.
    مظلومي در پاسخ به اين سؤال كه چرا در اين ديدار از آرش برهاني استفاده نكرد، تاكيد كرد: تصميم اين بود كه برهاني در اين مسابقه بازي نكند و اين موضوع ارتباطي به مصاحبه‌هاي قبلي‌اش نداشت. همانطور كه ديديد برهاني آنها را تكذيب كرد. ما بازيكني مثل هادي شكوري كه اتفاقا بازيكن بزرگي هم هست، را تنها يك دقيقه به زمين فرستاديم و ديديد كه با جان و دل بازي كرد. بنابراين از تمام مهره‌هايمان در بازي‌هاي آينده استفاده مي‌كنيم.

    وي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينكه آيا دريافت 30 گل براي تيمي مانند استقلال مساله بدي به شمار نمي‌رود، يادآور شد: اكثر گل‌هاي خورده ما اتفاقي است. من حتي گلي كه در بازي مقابل سپاهان به ثمر رسيد را بادآورده مي‌نامم. جمشيديان از فرصت استفاده كرد و باد هم باعث شد بازيكنان نتوانند توپ را به خوبي مهار كنند. با اين حال من هم قبول دارم اين موضوع براي تيم بزرگي مثل استقلال خوب نيست.
    سرمربي استقلال افزود: در 4 مسابقه كه يكي از آنها حذفي بود به صورت پياپي پيروز شديم و تنها 4 گل دريافت كرديم. سعي‌مان اين است كه تيم گل نخورد. البته به امير قلعه‌نويي هم تبريك مي‌گويم كه تيم خوبي را ساخته است چون سپاهان يكي از مدعيان ليگ برتر ايران است كه در آسيا هم مي‌تواند مدعي باشد.

    به گزارش فارس مظلومي در مورد پيروزي ذوب‌آهن مقابل صباي قم گفت: منتظر لغزش ساير تيم‌ها هستيم چراكه رقابت در صدر جدول بسيار نزديك است. چند هفته پيش سپاهان و ذوب‌آهن لغزش داشتند و ما توانستيم به بالاي جدول برسيم. وقتي هم استقلال دو شكست را متحمل شد، ساير تيم‌ها از اين موضوع استفاده كردند و اين قاعده فوتبال است.
    وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري مبني بر اينكه با توجه به اين موضوع كه طالب‌لو در برخي صحنه‌ها توپ‌ها را دو ضرب مهار مي‌كند، آيا براي مسابقات آسيايي به فكر دروازه بان ديگري نيستيد، تصريح كرد: طالب‌لو در چند بازي گذشته براي استقلال بازي كرده و به روزهاي اوج خود بازگشته است. ضربات زده شده در مسابقه با سپاهان بسيار سنگين بود و او مجبور بود توپ‌ها را دو ضرب بگيرد. روي گل خورده هم مقصر نبود و ديد او هنگام ضربه جمشيديان كور شده بود.

    مظلومي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينكه استقلال زيبا بازي نمي‌كند، عنوان كرد: در چند بازي گذشته زيبا بازي كرديم در نيمه دوم ديدار مقابل سپاهان هم بهترين بازي را انجام داديم و نمي‌دانم منظورتان از بازي زيبا چيست و به چه مسابقه‌اي زيبا مي‌گوييد. در مقابل نفت و پيكان هم با بازي زيبا پيروز شديم.
    وي در مورد اينكه استقلال اغلب در نيمه اول مسابقاتش خوب بازي نمي‌كند، گفت: تيمي مانند سپاهان يكي از قدرت‌هاي فوتبال ايران محسوب مي‌شود و اين تيم در برابر ما در مقابل هوادارانش بازي كرد.

    مظلومي در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه پرسيده بود استقلال 10 سال است در اصفهان نتوانسته سپاهان را شكست دهد، تاكيد كرد: در پاسخ به سؤال قبلي هم همين موضوع را گفتم اما بازيكنان من در اين ديدار هيچ گاه تسليم نشدند و من از آنها تشكر مي‌كنم.
    سرمربي استقلال در خصوص بازيكنان استقلالي كه در تركيب سپاهان مقابل تيم سابق شان به ميدان آمدند، اظهار داشت: آنها انگيزه زيادي داشته و بازي خوبي مقابل استقلال به نمايش گذاشتند.

    وي در خصوص اينكه آيا استقلال مقابل سپاهان محتاط بازي نكرد، يادآور شد: ما براي مساوي نيامده بوديم و دنبال اشتباه حريف بوديم. تاكتيكي كه همه تيم‌ها ممكن است در خانه حريف از آن استفاده كنند اما در بازي‌هاي آسيايي مطمئن باشيد موضوع متفاوت خواهد بود و تيم‌هاي ما در اين بازي‌ها بهتر بازي خواهند كرد.
    به گزارش فارس،‌ مظلومي در پايان اين نشست در مورد آخرين شرايط ميلاد ميداودي گفت: ميداودي بازيكن بزرگي است. زماني كه براي ما بازي مي‌كرد، بسيار موثر بود. اميدوارم تمريناتش را به زودي آغاز كرده و به شرايط مطلوب برسد. اين مهاجم از دور برگشت ليگ قهرمانان آسيا به جمع ما اضافه خواهد شد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

    استقلال قهرمان آسیا 1990



    خداحافظ گلبرگ مغرور

    (ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)





    <script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>



  8. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .


  9. #1044
    مدیر بخش هواداران

    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    42
    اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

    ArgentinaSS_TehranAboomoslem

    Farhad Majidi

    نوشته ها
    10,799
    تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

    esteghlal مصاحبه فتح الله زاده

    مظلومى شجاعت به خرج داد

    فتح الله زاده: تساوى با سپاهان براى من ارزش پيروزى داشت


    على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال با بيان اينكه داور به ضرر آبى پوشان هم قضاوت كرد گفت: براى من يك امتياز بازى با سپاهان به اندازه ۳ امتياز ارزش دارد چرا كه تيم با از خودگذشتى و تلاش همه جانبه به اين يك امتياز رسيد و در مجموع ۲ بازى رفت و برگشت ۴ امتياز از حريف گرفت. وى ضمن بيان اين مطلب در خصوص ديدار استقلال مقابل سپاهان گفت: بازى بسيار سطح بالايى بود و مى توان اين بازى را يك »نيمچه« فينال براى ليگ عنوان كرد. يكطرف ميدان استقلال بود و طرف ديگر سپاهان كه اسكلت اصلى تيم ملى را در اختيار دارد و از امير خوبى و توانمندى چون امير قلعه نويى بهره مى برد. فتح الله زاده اينكه بازيكنان استقلال با تعصب بازى كرده و از جان و دل براى اين تيم مايه مى گذارند را ناشى از هدايت درست كادرفنى و سرپرستى تيم دانست و با تشكر از منصور پورحيدرى، پرويز مظلومى و ديگر مربيان استقلال در خصوص اظهارات قلعه نويى كه مدعى شده است، استقلال با بهره گيرى از اشتباهات داور به يك امتياز رسيده است، گفت: هدايت ممبينى يكى از داوران خوب فوتبال ماست و ديروز هم قضاوت خوبى داشت. به عقيده من قضاوت داور روى نتيجه بازى تاثيرگذار نبود.وى افزود: باور كنيد در ديدار روز پنجشنبه داور به ضرر ما هم سوت زد! علاوه بر صحنه ها و اتفاقاتى كه در ميانه زمين شكل گرفت، داور از اعلام يك ضربه پنالتى به سود استقلال خوددارى كرد، آنهم در شرايطى كه مدافع سپاهان روى سيدمهدى سيدصالحى مرتكب خطا شده بود. با اين حال من به باشگاه سپاهان اين حق را مى دهم كه پيگيرى كرده و اگر ادعا دارد، حق و حقوقش ضايع شده، آن را زنده كند.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

    استقلال قهرمان آسیا 1990



    خداحافظ گلبرگ مغرور

    (ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)





    <script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>



  10. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .


  11. #1045
    مدیر بخش هواداران

    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    42
    اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

    ArgentinaSS_TehranAboomoslem

    Farhad Majidi

    نوشته ها
    10,799
    تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

    esteghlal مصاحبه مظلومی

    روى يك اشتباه گل خورديم

    مظلومى: سپاهان ۱۱ نفره دفاع مى كرد


    پرويز مظلومى بعد از بازى با سپاهان در جمع خبرنگاران با خوب توصيف كردن اين بازى گفت: از هر ۲ تيم انتظار ارائه بازى تماشاگرپسند مى رفت. خوشبختانه شاهد بازى خوبى از جانب هر ۲ تيم بوديم. مى دانستيم سپاهان روى ضربات ايستگاهى بسيار خطرناك است و به همين دليل به بازيكنانم گفته بودم به حريف ضربه ايستگاهى ندهند. در نيمه نخست تيم سپاهان روى اشتباه خودمان توانست دروازه مان را باز كند اما در نيمه دوم با تغييراتى كه اعمال كرديم كنترل بازى را در اختيار گرفتيم و بى محابا حمله مى كرديم. ما براى برد به اصفهان آمده بوديم چرا كه براى هموار كردن راه قهرمانى به هر ۳ امتياز مسابقه نياز داشتيم. خدا را شكر مى كنم كه توانستيم حداقل با كسب تساوى اصفهان را ترك كنيم چرا كه با اين نتيجه فاصله ما با سپاهان تغييرى نكرد.وى افزود: بايد مشكلات را براى بازيهاى آينده حل كنيم. متاسفانه كمى در پاس هايمان بى دقت بوديم، مخصوصا در نيمه نخست خيلى توپ را لو مى داديم، سپاهان هم خوب بازى كرد و اين نتيجه به نظرم عادلانه بود.
    سرمربى استقلال ادامه داد: ما با سه مهاجم بازى مى كرديم و از آنجايى كه مدافعين كنارى سپاهان بسيار با كيفيت هستند به مهاجمين چپ و راست مان برنامه داده بوديم تا با آنها بازى كنند، از همين رو فشار زيادى به مهاجمين كنارى ما وارد شد. وزش شديد باد نيز در كيفيت بازى تاثيرگذاشته بود. سپاهانيها پس از اين كه گل را به ثمر رساندند براى حفظ نتيجه مخصوصا در نيمه دوم دفاعى بازى كردند. آنها در مواقع حمله ما با ۱۱ نفر دفاع مى كردند و حتى مهاجمينى روى خط ميانه ميدان قرار نمى دادند. مظلومى پيرامون وضعيت آرش برهانى ادامه داد: تصميم گرفتيم در اين بازى به آرش برهانى بازى ندهيم و بايد تاكيد كنم مصاحبه هاى وى در طول هفته تاثيرى در اين تصميم ما نداشت. نيازى نبود از وى مقابل سپاهان استفاده كنيم، شكورى نيز يكى از بازيكنان بزرگ ما محسوب مى شود اما وى را نيز يك دقيقه بازى داديم. سرمربى استقلال در پاسخ به اين سوال كه چرا در ميان تيمهاى بالاى جدول تعداد گلهاى دريافتى تان زياد است، خاطر نشان كرد: اكثر گلهايى كه ما دريافت كرديم كاملا اتفاقى بودند، به عنوان مثال در بازى با سپاهان نيز روى يك حادثه دروازه ما باز شد و سپاهان روى يك توپ بادآورده موفق به گلزنى شد. تمام تلاشمان اين است كه اين نقيصه را برطرف كنيم تا در بازيهاى آينده گلهاى كمترى دريافت كنيم. وى ادامه داد: به قلعه نويى تبريك مى گويم. وى تيم بسيارى خوبى را كنارهم جمع كرده است، بدون شك تيم سپاهان يكى از مدعيان كسب عنوان قهرمانى اين فصل است، مطمئنا در بالاى جدول براى كسب اين عنوان بسيار نزديك خواهد بود و ما منتظر لغزش رقبا هستيم تا خود را به صدر جدول برسانيم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

    استقلال قهرمان آسیا 1990



    خداحافظ گلبرگ مغرور

    (ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)





    <script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>



  12. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .


  13. #1046
    مدیر بخش هواداران

    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    42
    اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

    ArgentinaSS_TehranAboomoslem

    Farhad Majidi

    نوشته ها
    10,799
    تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

    esteghlal مصاحبه هوار محمد

    هوار محمد: حرفه اى هستم و دوست دارم استقلال برنده دربى باشد


    هوار ملا محمد هافبك عراقى استقلال در خصوص اينكه آيا پس از ورودش به ايران با شرايط تيم استقلال آشنا شده و يا هنوز نياز به فرصت دارد، اظهار داشت: همه استقلال را مى شناسند چون باشگاه بزرگى است و معتقدم هر روز نسبت به قبل بهتر بازى مى كند. من نيز در شرايط خوبى هستم و بازيكنان اين تيم رابطه خوبى دارم و اميدوارم بتوانم مهره مفيدى براى استقلال باشم. وى در خصوص آمادگى خودش گفت: هنوز بدنم صد در صد آماده نيست اما كم كم با بچه ها هماهنگ مى شوم و به آمادگى مطلوب خواهم رسيد. هافبك عراقى استقلال در پايان در خصوص دربى ۱۰ فروردين و اينكه مقابل تيم سابقش بازى مى كند گفت: من بازيكن استقلالم و دوست دارم تيم خودم در اين مسابقه برنده شود. اميدوارم مردم هم از عملكرد من راضى باشند و بتوانم رضايت خاطر آنها را جلب كنم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

    استقلال قهرمان آسیا 1990



    خداحافظ گلبرگ مغرور

    (ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)





    <script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>



  14. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .


  15. #1047
    مدیر بخش هواداران

    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    42
    اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

    ArgentinaSS_TehranAboomoslem

    Farhad Majidi

    نوشته ها
    10,799
    تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

    esteghlal مصاحبه حجازی

    مشكل داورى؟ من كه چيزى نديدم

    حجازى: السد در ورزشگاه آزادى حرفى براى گفتن ندارد


    ناصر حجازى در مورد بازى استقلال با سپاهان و السد قطر و شرايط اين تيم صحبت هاى زير را با سايت باشگاه استقلال مطرح كرده است:

    • بازى استقلال و سپاهان را چطور ديديد؟

    - خوب بود اما آنطور كه پيش بينى مى كردم زياد هيجان انگيز نبود. به نظر من سپاهان آنقدر كه مدعى بود خوب نشان نداد و اگر بچه ها بيشتر قدر فرصت هايشان را مى دانستند مى توانستيم برنده شويم.

    •اما به هر حال تساوى در دقايق پايانى بازى براى استقلال چيزى كمتر از برد نبود؟

    - بله هوار پاس خوبى به سيدصالحى داد و خوشبختانه اين پسر هم خوب گلزنى كرد. به هر حال اين تساوى استقلال را همچنان مدعى قهرمانى نگه مى دارد تا در بازى هاى بعدى هم با دوندگى و جنگندگى بيشتر بتواند به پيروزى برسد.

    •امير قلعه نويى بعد از اين تساوى اعلام كرده داورى عليه تيمش بوده، چه نظرى در اين باره داريد؟

    - من كه هيچ مشكلى نديدم و به نظرم اشتباهات داورى در بازى تاثيرگذار نبود. استقلال مى توانست حتى در اين بازى برنده شود اما به هر حال تساوى هم خوب بود تا استقلال بتواند با برد در بازى هاى بعد به قهرمانى نزديك شود.

    •بازى با السد را چطور مى بينيد؟

    - به هر حال بازى در زمين خودمان است و حضور تماشاگران خيلى مى تواند به استقلال كمك كند تا آبى پوشان بتوانند در اين ديدار به پيروزى برسند.

    •به نظر شما استقلال در اين ديدار پيروز مى شود؟

    - چرا كه نه! استقلال براى اينكه اولين گامش را در اين بازى ها محكم بردارد بايد السد را شكست دهد. به نظر من السد در زمين ما حرفى براى گفتن ندارد چرا كه تماشاگران استقلالى با حمايت از تيم خود مى توانند كارى كنند كه السدى ها هيچ حرفى در زمين نداشته باشند.

    •عملكرد وحيد طالب لو را چطور ديديد؟

    - يكى، دو بازى است كه طالب لو خوب كار مى كند. او حتى يك توپ مهارنشدنى يانوش را گرفت تا عملكرد نسبتا خوبى مقابل سپاهان داشته باشد
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

    استقلال قهرمان آسیا 1990



    خداحافظ گلبرگ مغرور

    (ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)





    <script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>



  16. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .


  17. #1048
    مدیر بخش هواداران

    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    42
    اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

    ArgentinaSS_TehranAboomoslem

    Farhad Majidi

    نوشته ها
    10,799
    تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

    esteghlal مصاحبه مظلومی

    با حمايت هواداران مى توانيم تيم قطرى را شكست دهيم

    مظلومى: مقابل السد برنامه ويژه اى براى «هوار» دارم


    پرويز مظلومى در خصوص آخرين شرايط آبى پوشان قبل از ديدار با السد قطر و ديگر مسائل مختلف صحبت هاى را انجام داد كه در زير اظهارات وى را مى خوانيد.

    • بازى سنگينى را پشت سر گذاشتيد و در اصفهان يك امتياز گرفتيد؟

    - بازى هاى ما هميشه سنگين و پرفشار است. سپاهان رقيب ما بود و مى دانستيم كه اين بازى حكم ۶ امتياز را براى مان دارد. استرس روى هر دو تيم وجود داشت، اما معتقدم در نيمه اول آن چيزى كه از بازيكنانم خواستم اجرا نشد. مى دانستيم آنها روى توپ هاى بلند و مستقيم قدرت دارند و برنامه ريزى كرديم كه در اين بخش ضربه نخوريم. خوشحالم كه چنين بازى حساسى را پشت سر گذاشتيم،اما معمولا در مسابقات حساس كيفيت لازم وجود ندارد. باز هم معتقدم سپاهان با همه وجود دفاع كرد و در نيمه دوم آنها ۱۰ نفر به عقب برمى گشتند و حتى هنگامى كه ضربات ايستگاهى در اختيارشان بود نيز چند نفر را در زمين خود نگه مى داشتند.

    • اما سپاهان هم در نيمه دوم حملات خوبى داشت؟

    - طبيعى بود كه وقتى حمله مى كرديم به آنها فرصت ضد حمله بدهيم. تيمى كه چيزى براى از دست دادن ندارد حمله مى كند و فضا در اختيار تيم مقابل قرار مى گيرد در مجموع از كار بازيكنانم راضى هستم و فكر مى كنم تعويض هاى بسيارى خوبى نيز انجام شد و نفراتم از فرصت ها استفاده لازم را بردند.

    • سپاهانى ها روى داورى بازى اعتراض زياد داشتند.

    - من در خصوص مسائل داورى زياد صحبت نمى كنم و اگر بخواهيم حرف بزنيم اشتباه است. عادت ندارم در خصوص اين مسائل جو سازى كنم و فكر مى كنم در لحظه اى كه ابراهيم توره صاحب توپ شد اميرحسين صادقى پشت سر او بود. حتى در يك صحنه روى سيد صالحى نيز داور مى توانست به سود استقلال اعلام پنالتى كند، اما در مجموع ممبينى قضاوت خوبى از خود به نمايش گذاشت.

    • از عملكرد هوار محمد كه پايه گذار گل دوم استقلال بود راضى هستيد؟

    - او هنوز به صورت صددرصد آماده نشده، اما بازيكن بزرگى است و توانايى اين را دارد كه در تمام بازى هاى استقلال به صورت تمام وقت بازى كند.

    • اين هفته در اولين گام آسيايى به مصاف السد مى رويد. نظرتان در مورد تيم قطرى چيست؟

    - فيلم بازى هاى اين تيم را ديده ايم و از آنها شناخت كافى داريم. آنها ،۳ ۴ بازيكن خارجى خوب دارند كه بسيار خطرناك هستند، مى توانند براى ما مشكل ساز شوند.

    • آيا واقعا استقلال توانايى شكست السد را دارد؟

    - اين توانايى را داريم كه آنها را از پيش رو برداريم، اما به حمايت هواداران مان هم نياز داريم. درست است كه بازى وسط هفته برگزار مى شود اما تيم هاى عربى از هواداران ايرانى وحشت دارند و براى همين مسائل است كه جو سازى كرده و به afc نامه زدند كه به ايران نمى آيند. تيم ملى فوتسال برزيل چند روز در ايران بود و قرقيزستان نيز اينجا بازى كرد قطرى هاى مى خواستند جو سازى كنند تا به نوعى afc را فريب دهند.

    • ديدار تيم ملى اميد مقابل قرقيزستان را تماشا كرديد؟

    - متاسفنانه اين بازى را نديدم اما فكر مى كنم تيم اميد بازيكنان كليدى داشت كه مى توانست از آنها استفاده كند. احسان حاج صفى يكى از آنهاست كه مقابل استقلال بازى كرد و كريم انصارى فر نيز از آماده ترين بازيكنان ليگ است. فكر مى كنم اين بازيكنان بايد دعوت مى شدند تا تيم اميد با توان بيشتر به مصاف حريفاشان برود.

    • و به عنوان سؤال پايانى پس از گذشت بيست و چهار هفته از مسابقات ليگ از وضعيت تيم تان راضى هستيد؟

    - با وجود مشكلاتى كه پيش رو داشتم و فرصت كم براى آماده سازى، از بازيكنانم راضى هستم و همدلى خوبى بين بچه ها حكمرفا است. اگر عده اى حاشيه درست نكنند كه گاهى اين كار را انجام مى دهند استقلال به موفقيت خواهد رسيد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

    استقلال قهرمان آسیا 1990



    خداحافظ گلبرگ مغرور

    (ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)





    <script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>



  18. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .


  19. #1049
    مدیر بخش هواداران

    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    42
    اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

    ArgentinaSS_TehranAboomoslem

    Farhad Majidi

    نوشته ها
    10,799
    تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

    esteghlal مصاحبه فتح الله زاده

    فتح الله زاده: شروعى طوفانى در ليگ قهرمانان آسيا خواهيم داشت


    على فتح الله زاده از هواداران استقلال خواست تا براى حمايت از اين تيم در ديدار با السد در ورزشگاه آزادى حضور يابند. سرپرست باشگاه استقلال خطاب به هواداران استقلال پيش از آغاز مسابقه استقلال در ليگ قهرمانان آسيا گفت: اعتقاد دارم هواداران پرشور و عاشق استقلال بار ديگر قصد دارند تا ثابت كنند در قاره كهن بى همتا هستند و در خانه نخواهند نشست و با حضور گرمشان در مسابقه حساس روز سه شنبه بار ديگر اين مهم را به ظهور برسانند و نشان دهند استقلال همچنان پرتماشاگرترين تيم آسياست.
    وى ادامه داد: سه شنبه باز هم منتظر شما هستيم، منتظر قدوم پرمهر شما هواداران و سرمايه هاى واقعى باشگاه استقلال هستيم. بازيكنان و كادرفنى منتظر يار دوازدهم خود هستند و يقيناظ با چنين اسلحه نيرومندى شكست حريف پرقدرت قطعى خواهد بود. فتح اله زاده در پايان خاطرنشان كرد: گام اول را سه شنبه با هواداران و عاشقان استقلال به اميد خدا محكم برخواهيم داشت، اميدواريم استقلال با ۶۵ سال قدمت و به عنوان پرافتخارترين تيم ايران در آسيا با همراهى خيل عظيم دوستدارانش شروعى طوفانى در ليگ قهرمانان آسيا داشته باشد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

    استقلال قهرمان آسیا 1990



    خداحافظ گلبرگ مغرور

    (ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)





    <script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>



  20. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .


  21. #1050
    مدیر بخش هواداران

    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    42
    اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

    ArgentinaSS_TehranAboomoslem

    Farhad Majidi

    نوشته ها
    10,799
    تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

    esteghlal مصاحبه مظلومی

    مقابل السد به برهانى بازى مى دهم

    مظلومى: اميدوارم از تركيدن بمب فتح الله زاده غافلگير نشويم!


    پرويز مظلومى در آستانه رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا وضعيت استقلال را مناسب توصيف مى كند. تيم او در رقابت هاى ليگ برتر در كورس قهرمانى قرار دارد و حالا مظلومى مى خواهد در آسيا هم نشان دهد كه تيمش توانايى هاى بالايى دارد. در آستانه ديدار استقلال و السد قطر سرمربى آبى پوشان صحبتهايى را انجام داد كه در ادامه مى خوانيد:

    •بازى با السد را چطور ارزيابى مى كنيد؟

    - بازى سختى است. به نظر من تيم هاى حوزه خليج فارس در اين سال ها سرمايه گذارى خوبى كرده اند و السد چند بازيكن خوب خارجى دارد. ما بايد قدم اول را محكم برداريم و هواداران هم بايد از استقلال حمايت كنند. به نظر من تمام آنهايى كه فوتبال را دوست دارند بايد از هر ۴ نماينده ايران حمايت كنند چون بحث نام ايران مطرح است.

    •پيش بينى شما درباره نتيجه بازى چيست؟

    - اگر بچه ها اشتباه نكند و تمركز داشته باشند فكر مى كنم السد را ببريم.

    •نكته جالب در مورد تيم شما اين است كه بازيكنان نيمكت نشين زياد اعتراض نمى كنند. كار خاصى انجام داده ايد؟

    - شعور بازيكنان استقلال و آنهايى كه روى نيمكت مى نشينند خيلى بالاست و آنها مى دانند كه نبايد تيم وارد حاشيه شود. البته اين را بايد بگويم كه هر بازيكنى نيمكت نشين مى شود به دليل ضعف او نيست بلكه به خاطر شرايط تاكتيكى تيم، نوع بازى حريف و مسائل مختلف ديگر.

    •مثل اينكه با آرش برهانى در مورد نيمكت نشينى اش حرف زديد. درست است؟

    - من با آرش حرف زدم وقبلا هم به او گفته بودم كه براى ديدار با السد قطر روى تو حساب باز كرده ام. ما بايد نيروها را تقسيم كنيم چون فشردگى مسابقات بسيار زياد است و ۴ روز بعد از بازى با السد بايد با مس كرمان بازى كنيم.

    •آيا از اين گروه صعود مى كنيد؟

    - خيلى ها سروصدا كردند كه گروه استقلال آسان است اما به نظر من گروه سختى داريم اما تلاش مى كنيم تا با اقتدار صعود كنيم.

    •آيا قرار است نام اميد روانخواه از فهرست استقلال خارج شود؟

    - خير، چنين تصميمى گرفته نشده است.

    •قصد نداريد بازيكن جديدى به تيم اضافه كنيد؟

    - فعلا كه چنين بحثى مطرح نشده است.

    •راستى شنيده ايد كه فتح الله زاده در مصاحبه اى اعلام كرده كه مى خواهد با خريدن يك بازيكن دوباره بمب بتركاند؟

    - خبر ندارم اما اميدوارم ما را هم با خبر كند تا از تركيدن اين بمب غافلگير نشويم!

    •در مورد درگيرى ليدر باشگاه پرسپوليس با على دايى چه صحبتى داريد؟

    - فقط مى توانم بگويم كه متأسفم كه فوتبال ما به بى راه مى رود. البته تقصير ما فوتبالى ها هست كه يك ليدر با مشت به صورت دايى مى زند و متأسفانه ما فوتبالى ها به بعضى ها بيش از حد اجازه داديم كه وارد صحنه شوند و نتيجه اش اين مى شود كه با اسطوره فوتبال ايران چنين برخوردى انجام مى دهند. واقعا مشخص نيست در آينده چه اتفاقاتى خواهد افتاد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

    استقلال قهرمان آسیا 1990



    خداحافظ گلبرگ مغرور

    (ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)





    <script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>



  22. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .


صفحه 105 از 131 نخستنخست ... 55595103104105106107115 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تغییر پس زمینه