سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
با سلام
در اینکه بارسا بهترین تیم باشگاهی حال حاضر جهانه شکی نیست ولی هرگز نباید این موضوع که بارسا در یکی از مهمترین پست هاش مشکل داره رو کتمان کرد.
آیا وادز در حد بارساست؟
این موضوع رو والدز در بازی با ارسنال کاملآ آشکار کرد . فکر می کنم خیلی از دوستان با این نظر من موافق باشند که بارسا در این پست به شدت احساس ضعف می کنه و باید حتمآ به فکر یه گلر خوب باشه.
با تشکر از دوستان عزیز خواهش می کنم نظرتون رو درباره این موضوع بگین
افتخارات در زمان بازیگری با تیم بارسلونا
افتخارات در زمان مربی گری
- قهرمانی در جام باشگاههای اروپا (۱۹۹۲ )
- قهرمانی در جام برندگان جام اروپا ( ۱۹۹۷ )
- ۶ بار قهرمانی در لالیگا ( ۹۹ – ۹۸ – ۹۴ – ۹۳ – ۹۲ – ۱۹۹۱ )
- ۲ بار قهرمانی در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ( ۹۸ – ۱۹۹۷ )
- ۴ بار قهرمانی در سوپرجام اسپانیا ( ۹۷ – ۹۵ – ۹۳ – ۱۹۹۲ )
- ۲ بار قهرمانی در سوپرجام اروپا ( ۹۷ – ۱۹۹۲ )
- قهرمانی در بازیهای المپیک سال ۱۹۹۲ با تیم ملی اسپانیا
- قهرمانی در لالیگا به همراه بارسلونا ( ۲۰۰۹ )
- قهرمانی در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به همراه بارسلونا ( ۲۰۰۹ )
- قهرمانی درجام باشگاههای اروپا به همراه بارسلونا ( ۲۰۰۹ )
منبع ویکی پدیا
- قهرمانی درلالیگای اسپانیا به همراه بارسلونا (2010)
ویرایش توسط le0_1O : 02-21-2011 در ساعت 02:04
مارادونا
آيمار و ريكلمه فوتباليستهاي خوبي هستند، اما مسي چيز ديگري است. ميبينم كه جاي مرا در آرژانتين پر ميكند. او بهترين فوتباليست البته در كنار رونالدينو است. مسي شبيه من است.
لاپورتا
اميدوارم مسي با ما براي سالهاي سال بماند و در تاريخ فوتبال جاودانه شود. بازيكن جواني است كه شباهت بسياري به مارادونا در سرعت و تكنيك دارد.
فرانچسكو فرارا
مسي عالي است. بازيكني جوان كه ميتواند ستاره بيبديل باشد. ما به او افتخار ميكنيم
فابيو كاپلو
هرگز نديدم چنين بازيكني در اين سن تمام رموز فوتبال را بداند. مطمئن هستم كه مسي ميتواند جانشين خوبي براي مارادونا باشد.
ماسيمو موراتي
خيلي دوست دارم زماني او را در تيم خودم ببينم. او فوتباليست قهاري است. بازيكني است كه هر چه قدر براي خريدنش خرج كني ميارزد.
دیشب خواب دیدم که در بازی برگشت ال کلاسیکو در سانتیاگو تارسا10 بر 0 عقبهستش و مثل کابوس بود اما یه دفعه ورق برگشت ومسیبا زدن11 گل دیدار برگشت رو هم برد... جالبه نه؟؟؟؟؟؟؟؟
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
بارسلونا عشق است ..............
بازیکناش مرد روز های سخت هستند..............
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
درود بر بارسایی ها
100% بازیه برگشت انقدر به ارسنال گل میزنیم که برده شانسیه بازیه رفت از دل و دماغشون خارج شه.
تو لیگ هم که حریف نداریم.بارسا جذابیت لالیگا رو از بین برده.
رئال هم که با کلی خرج و گرفتن ستاره های دنیا از اینور و اونور بازم نتونست تو لالیگا حرفی بزنه.اونشب که 5 تا از بارسا خوردن قیافه هاشون دیدنی بود
مخصوصا کاسیاس زبون بسته از همه طرف توپ میبارید رو دروازش
مورینیو هم که دستش رو کرده بود تو جیبش اشک تو چشماش حلقه زده بود![]()
messi capità del Barça
فکر میکنید چند تا میزنیم به آرسنال ؟؟؟؟؟؟؟![]()
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 33 مهمان ها)