اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
بازی که آخراش دیگه نفس آدمو بند میاورد ! مخصوصا سر صحنه هایی که اتوئو شاهکار به خرج میداد !
در کل یوونتو تو بدتری دورانش هم باشه جلوی اینتر کم نمیاره ! بازی دیشب جنبه احساساتی زیاد داشت ! و شانس آوردیم هر تیم میتونه 3 تا تعویض کنه والا دل نری با این تعویض هایی که میکرد کلا تیم رو به فنا میداد ! 3 تا تعویض کرد شاهکار مخصوصا بیرون کشیدن ملو و مارکیزیو !
![]()
ادگار داویدز 50 ستاره تاریخ حیات یوونتوس
26 بهمن 1389
برای قرار گرفتن در لیست 54 ستاره تاریخ حیات یوونتوس رقابت و حس وصف ناپذیری وجود داست. باشگاهی با قدمتی طولانی و افتخارات فراوان که ستاره های بزرگ و مشهوری را در حیات خود پرورش داد و مهره های دوست داشتنی را در ترکیب خود دید.
در حالی که مسولین این تیم بزرگ برای افتتاح ورزشگاه جدید و تازه خود اقدامات و برنامه های زیادی در دستور کار خود دارند تصمیم گرفته اند نام 54 ستاره تاریخ این باشگاه را بر سردر استادیوم مجهز و مدرن خود حک کنند که در این میان نام 50 ستاره با رای گیری بیش از 12 هزار تیفوسی انتخاب شد.
ادگارد داویدز ستاره هلندی این تیم که سال های پرافتخار و پیروزی های بزرگ و به یادماندنی را با پیراهن سیاه و سفید یووه کسب کرده بود با کسب بیش از 58 درصد ارا به عنوان پنجاهمین ستاره یوونتوس برگزیده شد تا نامش در این لیست قرار گیرد.
در نکات جالب این نظرسنجی قرار گرفتن بونیک در رده دوم نظرسنجی اخیر بود که داویدز او را نیز به مانند بونینی و مورینی شکست داد.
هافبک هلندی پس از این اینتخاب با هیجان زیادی گفت: بسیار خوشحالم و احساس غرور و افتخار می کنم که توسط تیفوسی های یووه انتخاب شدم . نمی دانستم که همچنان در قلب هواداران یووه ماندم شاید به این دلیل است که همیشه با 100 در 100 امادگی به میدان می رفتم و همیشه تلاش خودم را برای پیروزی یووه انجام می دادم.
هرگز فراموش نمی کنم اسکودتوی 27 یووه بود که فتح کردیم و در استادیوم تورینو با همه تیفوسی ها جشن قهرمانی گرفتیم. فوق العاده بی نظیر و زیبا بود.
او تاکید کرد که مطمئنا برای افتتاح استادیوم جدید راهی تورینو خواهد شد، با خانواده ام خواهم رفت، خانواده ای که همیشه از بودن در این شهر ابراز رضایت کردند. دیدن ستاره ای به نام من واقعا زیباست و برایم ارزشمند .
گفتنی ست ادگار پیش از این نیز برای تماشای بازی های یووه به این شهر سفر کرده است.
ترکیب احتمالی یووه برای بازی امروز با لچه :
-------------------------------------- بوفون ------------------------------
کیه لینی------------ بونوچی-------------بارتزالی--------------سورنسن
-------------------------- ----------ملو-----------------------------------
اکویلانی-------------------------مارکیزیو-----------------------کراسیچ
------------------------------------------الساندرو ماتری----------------
-------------------------------لوکا تونی -----------------------------------
حیف ، واقعا حیف، بعد بردن اینتر فکر میکردم دیگه تیم راه میافته! اما حیف که بوفون دقیقه 12 اخراج شد و تیم به هم ریخت تا به لچه هم ببازیم :( چند وقته واقعا یووه حالمونو میگیره اما عشق و علاقه که این چیزا سرش نمیشه! یووه اول و آخر عاشقتم! همیشه بزرگی
ورزش دشمن سلامتی!!!!!!
متاسفانه یووه داره چوب اشتباهات فردی بازیکنان و بعضا تعویض های ضعیف دل نری رو میخوره !
برای این بازی بیرون کشیدن کراسیچ و آوردن استوراری از اون تعویض های احمقانه و خنده دار بود !
کلا تیم هنوز روند یکپارچه نداره ! انگیزه بازیکنان هم با این نتایج داره کشته میشه ؛ انگیزه ای که توی اول فصل از یووه تیمی کاملا مقتر ساخته بود تا زمانی که مصدومیت اومد و تیم رو از بین برد !![]()
بابا بوفون اخراج شده بود مجبور بود دیگه بنده خدا
ورزش دشمن سلامتی!!!!!!
درسته بوفون اخراج شده بود وباید یکی از مهره ها رو که ترجیحا مهره هجومی می بود باید میکشید بیرون ولی چرا کراسیچ ؟!!
کراسیچ که می تونست توی این بازی مهره تاثیر گذار باشه و توی این فصل به جرئت میشه گفت یکی از 3 بازیکن برتر یووه بود !
به نظرم دل نری بعضی وقتا مخش هنگ میکنه و کارای بچگانه ای انجام میده !
در این که کراسیچ خیلی مهرهء خوبیه حرفی نیست، اما اخراج تو دقیقه 12 همه چیو میریزه بهم!
ورزش دشمن سلامتی!!!!!!
خب من حرفم اینه که این هم مهره توی ترکیب یووه بودند چرا کراسیچ ؟!!
حتی میتونست یکی از وینگرا رو بکشه بیرون !
کشیدن کراسیچ که موتور حرکتی یوونتوس بود برای من هضمش خیلی سخته !
منم خودم خیلی تعجب کرده بودم، به هر حال نمی تونیم دقیق نظر بدیم، آخه نمیشه گفت که تو ذهن مربی اون لحظه چی میگذره، مطمئنا یه برنامه ای داشته، به هرحال اتفاقیه که افتاده، کاریشم نمیشه کرد، الان فقط میشه دعا کرد تیم تو بازی های بعدی نتیجه بگیره تا حداقل سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره، چون دیگه واقعا نگه داشتن ستاره ها و جذب ستاره های جدید کاملا به حضور تیم تو لیگ قهرمانان بستگی داره
ورزش دشمن سلامتی!!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)