سلام بچه ها بییایید اینجا یکم در مورد خودتون اطلاعات بدید
سلام بچه ها بییایید اینجا یکم در مورد خودتون اطلاعات بدید
YASHASIN AZAR BAYJAN
yasha yasha chokh yasha
سلام.
منم یه 7610 دارم که 4-5 سال پیش خریده بودم اما هنوز سالمه و خوب کار میکنه البته من آدمی نیستم که بخوام از چیزی خوب نگهداری کنم خودش جون سالم به در برده.
تو این چند سال کنار این گوشی چنتا گوشی دیگه هم گرفتم و به نابودی سپردم اما فعلا همین رو دارم.
اگر هم پولی دستمون برسه سعی دارم تا چند وقت دیگه n8 نوکیا بگیرم.
ماشین هم که ندارم ولی اگه خدا بخواد قبل عید یه پراید بر میدارم اسپرتش میکنم.
خداحافظ اسطوره من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدل ماشین »: فراری ایتالیا ( قرمز )
گوشی : نوکیا 6120classic
گوشی Nokia N73 که سالهاس دارمش شدیدا مورد علاقه اس
ماشینم 206 سفید تیپ 5
گوشی منم nokia n97 هستش رنگ مشکی
ماشین هم ندارم(سربازم دیگه)
چنان زندگی کن که کسانی که تو را می شناسند، اما خدا را نمی شناسند، بواسطه آشنایی با تو، با خدا آشنا شوند ...
من هم موافقم برو لپ لپ يا تخم مرغ شانسي بخر شانست خوبه شايد يك Bmw داخلش بود
![]()
چنان زندگی کن که کسانی که تو را می شناسند، اما خدا را نمی شناسند، بواسطه آشنایی با تو، با خدا آشنا شوند ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)