حجازى: نمى خواهند ناصر حجازى روى دور باشد
ناصر حجازى مربى و بازيكن اسبق استقلال در خصوص عدم فعاليتش در عرصه مربيگرى به محمود نظر خبرنگار ابرار ورزشى گفت: نام حجازى در فوتبال اين مرز و بوم وزنه و اعتبار است، چرا كه هم دانش اين كار را دارم و هم كارام را به خوبى انجام مى دهم، اگر مربيگرى نمى كنم دليلش اين است كه اشخاصى كه فوتبال را نمى شناسند آنقدر برايم مشكل ايجاد مى كنند كه نمى گذارند كارم را انجام دهم چرا كه دوست ندارند ناصر حجازى مطرح باشد. ضمن اينكه از مربيان فعلى با دانش تر و مهمتر از همه محبوبتر هستم اما همانطور كه گفتم هستند كسانيكه كه دوست ندارند حجازى كار كند. وى در ادامه تصريح كرد: از فوتبال ايران چيزى به دست نياوردم چرا كه به دنبال مسائل مالى نبودم. در حال حاضر شاگردانم ميلياردر هستند اما من سرمايه اى ندارم تا جايى كه حتى خانه اى كه در حال حاضر در آن زندگى مى كنم از زحماتم در بنگلادش است، انسان ركى هستم و در هيچ زمان از زندگى ام به دنبال لابى نبودم چرا كه عقيده دارم قدرت در بى نيازى است و شرفم را با هيچ چيز معاوضه نمى كنم. حجازى در رابطه با مربيان جوان حال حاضر در فوتبال ايران گفت: هميشه در ايران، مرغ همسايه غاز است، مربى ميلياردى براى فوتبال ملى مى آوريم اما هيچ كس از مربيان داخلى حمايت نمى كند. به راستى، آيا منصوريان مقابل روسيه عملكرد بدى داشت؟ فدراسيون بايد از اين جوانان حمايت كند اما متاسفانه همواره به اجنبى و بيگانه نظر داريم وى در آخر خاطر نشان كرد: اگر مى خواهند مربى خارجى به ايران بياورند بهتر است مربى خيلى بزرگى باشد در غير اين صورت عقيده دارم بهتر است به مربيان خودمان اعتماد كنيم و بگذاريم كارشان را انجام دهند.