Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه طالب لو

ديگر مسائل اعتقادى ام را در زمين فوتبال نشان نمى دهم

طالب لو: با عملكردم به تمام حرف و حديث هاى سال گذشته پاسخ دادم

وحيد طالب لو در خصوص پيروزى استقلال مقابل پيكان، عملكردش در اين مسابقه، ديدار مقابل پرسپوليس در روز ۶ فروردين ماه سال آينده صحبت هايى را انجام داده كه در زير مى خوانيد:

• بازى مقابل پيكان چطور بود؟

- در اين شرايط به اين پيروزى نياز داشتيم و خدا را شكر مى كنم كه تيم قابل احترام پيكان را شكست داديم. پيروزى مقابل شاگردان حميد عليدوستى در قزوين كار سختى بود كه استقلال از پس آن برآمد.

• در مسابقه ديروز آماده نشان دادى و در چندين نوبت دروازه استقلال را نجات دادى.

- شرايطم خيلى خوب بود اما مهم برايم اين بود كه با عملكردم به تمام حرف و حديث هايى كه سال گذشته را تداعى مى كرد، پاسخ دادم و نشان دادم كه هميشه براى استقلال تمام توانم را به كار مى بندم اما در اين خصوص توضيحى نيز دارم.

• چه توضيحى؟

- اتفاقى كه در بازى سال گذشته مقابل پيكان افتاد ممكن است براى هر دروازه بان ديگرى پيش بيايد. آنهايى كه دروازه بانى كرده باشند و كارشناس اين پست هستند مى دانند كه شايد از اين اتفاقات حتى در يك دهه رخ ندهد اما براى من افتاد اما ظاهرا عده اى مى خواستند بازتاب اين مسئله را به شكلى ديگر نشان داده و يك اتفاق فنى را به غير فنى ربط دهند.

• به چه مسائلى اشاره مى كنى؟

- هركارى كه وحيد طالب لو انجام مى دهد كه بيشتر مسائل قلبى و اعتقادى من است. عده اى اين موارد را به مسائل ديگر وصل و ذهن ها را از اصل قضيه دور مى كنند. تصميمم را گرفته ام كه همه اعتقاداتم را در دلم نگه دارم و ديگر در ميادين فوتبال آنها را نشان ندهم. درحالى كه شايد اين مساله در كشور ما و كشورهاى اروپايى زياد اتفاق افتاده باشد و هر دروازه بانى به نوعى احساسات خود را نشان دهد اما اين قضايا فقط در مورد من بزرگ ديده مى شود. قصد داشتم با توجه به اينكه خواسته يا ناخواسته الگوى بسيارى از جوانان هستم از لحاظ فرهنگى تبليغات زيادى در ميادين ورزشى داشته باشم اما ظاهراظ بازتاب اين مسائل براى من بيشتر منفى جلوه داده مى شود. درحالى كه چنين نيتى ندارم و اعتقاداتم را از اين پس در دل نگه خواهم داشت.

• به نظر مى رسد در نيم فصل دوم از لحاظ بدنى در شرايط خوبى قرار گرفته ايد.

- از تعطيلات نيم فصل اول به بعد از لحاظ جسمى بهتر شديم و كل تيم ما روند رو به رشدى داشته است.

• ظاهرا صبح ديروز براى دريافت مطالباتت به باشگاه رفتى.

- چند بار به خاطر مسائل مالياتى به باشگاه رفتم و ديروز هم براى دريافت طلبم با مسئولان استقلال صحبت كردم. واقعيت اين است همانطور كه آقاى فتح الله زاده گفتند، شرايط امسال از لحاظ مالى به خوبى پيش رفته اما طلب هاى معوقه از سال گذشته باعث شده هم به باشگاه و هم به بازيكنان فشار روحى سنگينى وارد شود. بايد مبلغى را از فصل گذشته مى گرفتيم و درحالى كه سازمان امسال به استقلال كمك مالى مى كند بدهى سال گذشته به برخى از بازيكنان پرداخت نشده است. درخواستم اين است كه آقاى سعيدلو به عنوان رئيس سازمان ورزش با همان تعصبى كه نسبت به ورزش كل كشور بخصوص دو تيم پرطرفدار پايتخت دارند، مشكل ما را حل كنند. به هرحال اين طلب جزيى از قرارداد ما با باشگاه استقلال است و بازيكنان هم خيلى صبر كرده اند. در اين بين آقاى فتح الله زاده تلاش بسيارى را انجام داده است. اميدوارم با مساعدت سازمان تربيت بدنى مبلغى به باشگاه استقلال تعلق بگيرد كه اين مشكلات نيز حل شود.

• در خصوص تاريخ برگزارى دربى در ۶ فروردين چه صحبتى دارى؟

- فشردگى مسابقات باعث شده همه بازيكنان تحت فشار قرار بگيرند. ما بايد براى برگزارى ليگ قهرمانان آسيا به عربستان برويم و شايد اصلا نتوانيم زيارت كنيم. اين مسئله خيلى دردناك است و مثل اين مى ماند كه انسان راهى سفرى زيارتى شود اما نتواند زيارت كند. اميدوارم فدراسيون و سازمان ليگ طورى برنامه ريزى كنند كه از اين اتفاق بزرگ كه آرزوى هر انسانى است محروم نشويم. در خصوص بازى روز ۶ فروردين هم بايد بگويم كه برنامه ريزى صورت گرفته و نمى توانيم اعتراضى داشته باشيم و بايد با شرايط كنار بيائيم اما بسيار سخت است كه تعطيلات نوروز را از دست مى دهيم. خانواده هايمان از ما توقع دارند اما يك طرفه به قاضى نمى روم و بايد از ديد مسئولان هم به قضيه نگاه كنيم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)