اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
بابا تعصب !
من هم مثل شما از این وضعیت راضی نیستم ولی همین هیجانش خیلی جالبه !
میخوای مثل بارسا فرت وفرت ببریم !
اونجوری که حال نمیده !
خارج از شوخی ؛ فکر کنم مصدومیت ها و تکیه یوونتوس روی خلاقیت های کراسیچ و گهگاهی جرقه های ملو باعث شده یووه به این روز بیفته ! اگر ملو و کراسیچ روزشون باشه و یکی مثل کوالیارلا نوک باشه یووه نتیجه میگیره ولی الن همه تیمها راه نفوذ کراسیچ رو با اضافه کردن بازیکن با اون جناح بستند واز طرفی یوونتوس مهاجم درست درمون نداره !
اینا همه دلایل ناکامی های اخیر یووه میتونه باشه !![]()
ایول افتادیم رو خط برد![]()
مهمتر روحیه ای هست که بازیکنا از این برد بدست آوردن ! ولی هنوز خیلی فاصله با صدر داریم !
راستی یه تبریک بگم به همتون... واقعا دیشب فوق العاده بودین... ولی تو یه صحنه خیلی شانس آوردین .(توپی که اتوئو به تیر زد)
ولی در کل دمتون گرم![]()
!!! No Totti No Party
دادا همه اینا رو زدیم !
رم هم اگه اون پنالتی بیخودی رو نگرفته بودن زده بودیم !
کلا این بازیکنا وقتی تعصبی میشن کسی جلودارشون نیست !
بازی های بزرگ برای یوونتوسی ها حکم اعاده حیثیت داره !
البته اگه شما بازی یووه و رم رو بازی بزرگ نمیبینید شاید !![]()
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-14-2011 در ساعت 20:51
دم يووه گرم
ديشب اصلا اميد نداشتم كه يووه ببره اما يووه برد .
Matri خيلي با غيرت و با عشق بازي مي كرد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mamaliver : 02-14-2011 در ساعت 21:02
نیمه اول که بیشتر دست یووه بود ولی نیمه دوم اشتباهات دل نری و تغویض های مذخرفش باعث شد یووه بازی رو از دست بده که خوشبختانه شانس هم با یووه یار بود !
من که بازی رو ندیدم اما از اونجا که از بین سه تیمی که در حال حاضر شانس بیشتری واسه قهرمانی دارن تمایل بیشتری دارم تا میلان یا ناپولی قهرمان بشن از نتیجه راضی امیوونتوس هم مثه اینکه داره به روزهای خوبش برمیگرده. به نظرم در ادامه ی فصل شاهد رقابت یووه و رم برای حضور در جمع چهارتیم برتر سری آ خواهیم بود
البته پالرمو رو هم نمیشه دست کم گرفت
![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)