Design & Developed BY Patira

صفحه 100 از 131 نخستنخست ... 50909899100101102110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 991 تا 1,000 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه برهانی

مصدوميت ها اين فصل مرا هم خراب كرد

برهانى: اتفاقاتى در استقلال افتاد كه من را از فوتبال عقب انداخت

آرش برهانى مهاجم سرعتى استقلال در بازى قبلى محروم بود اما حالا خودش را براى ديدار با پيكان قزوين آماده مى كند. او در مورد وضعيت فعلى اش مى گويد: از لحاظ روحى شرايط خوبى دارم در ضمن تمرينات خوبى را هم پشت سر گذاشته ام و آماده ديدار با پيكان هستم.وقتى از برهانى در مورد عملكردش در اين فصل سوال مى كنيم با لحن خاصى جواب مى دهد: اگر دچار اين مصدوميت ها نمى شدم تا الان فصل خوبى را پشت سر گذاشته بودم. با اين حال عملكرد بدى نداشتم و در ۱۲ بازى ۷ گل زدم آن هم در شرايطى كه در چند بازى از ابتدا در تركيب ثابت قرار نگرفتم. متأسفانه مصدوميت ها اين فصل مرا هم تا حدودى خراب كرد و نتوانستم آنطور كه مى خواهم خودم را نشان دهم.برهانى در مورد مدعيان قهرمانى فصل جارى اينطور حرف مى زند: چند تيم بالاى جدول شانس خودشان را امتحان مى كنند ولى به نظر من رقابت اصلى بين استقلال، سپاهان و ذوب آهن است. هر يك از اين سه تيم به يك اندازه شانس دارند و فكر مى كنم سرنوشت قهرمانى به هفته آخر كشيده شود.برهانى در مورد احتمال حضور كارلوس كيروش در تيم ملى ايران هم حرف مى زند: او كارنامه بسيار خوبى دارد و سابقه كيروش نشان داده كه مربى با دانشى است. او دستيار فرگوسن بوده و در پرتغال و رئال مادريد هم مربيگرى كرده است و مى تواند براى تيم ملى مفيد باشد.برهانى مدت هاست كه ديگر به تيم ملى دعوت نمى شود. وقتى از او مى پرسيم كه آيا دوست ندارى دوباره ملى پوش شوى مى گويد: يك سرى اتفاقات در استقلال افتاد كه سال گذشته خيلى عقب افتادم و بدشانسى هايى هم آوردم. امسال هم اگر مصدوم نبودم مى توانستم شرايط بهترى داشته باشم. الان تمام فكر من به استقلال معطوف است و دوست دارم برخلاف سال گذشته موفقيت هاى زيادى را به دست بياوريم. براى من قهرمانى با استقلال خيلى مهمتر است و اميدوارم حداقل در اين فصل يك جام را ببرم تا خيالم كمى راحت شود و بعد از آن به تيم ملى فكر خواهم كرد.برهانى در پايان حرف هايش در مورد رقابت در خط حمله استقلال كه در حال حاضر مهاجمان آماده اى دارد تأكيد مى كند: رقابت در تمامى پست ها سخت است و خوشبختانه خط حمله هم وضعيت بسيار خوبى دارد. با اين حال من طورى تمرين خواهم كرد كه در تركيب ثابت قرار بگيرم و براى ثابت بازى كردن انگيزه زيادى دارم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه جباری

على نظرى جويبارى: مظلومى هر وقت صلاح بداند مى تواند از هوار محمد استفاده كند

على نظرى جويبارى قائم مقام باشگاه استقلال گفت: هوار ملا محمد راگرفته ايم و هر وقت مظلومى صلاح بداند از او استفاده مى كنيم. او درباره شكايت تيم پرسپوليس از هوار ملا محمد بيان كرد: پرسپوليس كار خودش را مى كند. ما كارى به پرسپوليس نداريم. اين بازيكن را گرفته ايم و اگر آقاى مظلومى صلاح بداند از اين بازيكن استفاده مى كند. وى افزود: اگر هوار با پرسپوليس مشكلى دارد قراردادش تمام شده است و اين تسويه مالى بين او و باشگاه پرسپوليس است كه ربطى به باشگاه استقلال ندارد. جويبارى درباره اينكه آيا ممكن است مشكل پرسپوليس و هوار براى بازى او در تيم استقلال مشكلى ايجاد نمى كند اظهار كرد: اين مشكلى براى باشگاه استقلال ايجاد نمى كند. تمام بازيكنانى كه از يك تيم مى روند يا مشكل هاى مالى شان را با بازيكن حل مى كنند يا هر رأيى كه كميته انضباطى بدهد، باشگاه موظف است كه به آ ن عمل كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه طالب لو

طالب‌لو: شكست پرسپوليس براي ما تكرار نمي‌شود

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان استقلال گفت: شكست پرسپوليس در قزوين مقابل پيكان براي تيم ما تكرار نخواهد شد.

وحيد طالب‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين شرايط استقلال گفت: پس از اردوهايي كه پشت سر گذاشتيم بازي اول براي ما خيلي مهم بود. خوشبختانه در ديدار جام حذفي پيش زمينه ديدارهاي ليگ را پشت سر گذاشتيم و همانطور كه شاهد بوديد 3 امتياز مسابقه با استيل آذين به درد ما خورد و علاوه بر اينكه توانستيم دل هواداران را شاد كنيم دوباره جايگاه دومي خود را پس گرفتيم.
    وي با تاكيد براينكه در دور برگشت تمام تيم‌ها كار سختي دارند، گفت: در ابتداي راه دو برگشت ليگ هستيم چون ته جدولي‌ها براي نيفتادن مي‌جنگند و تيم‌هاي بالاي جدول براي حفظ جايگاه و باقي‌ماندن در كورس قهرماني تلاش مي‌كنند. خوشبختانه ما هم به جايگاه‌مان آشنا هستيم و تلاش مي‌كنيم به هدفمان كه قهرماني است برسيم.

دروازه‌بان تيم استقلال در خصوص ميزان آمادگي خود گفت: در طول تعطيلي ليگ تمرينات پرفشاري را پشت سر گذاشتيم هرچند بخاطر بدنسازي بدن‌هايمان كمي در افت است اما بازي به بازي بهتر مي‌شويم و به شرايط مسابقه مي‌رسيم.
    وي در خصوص ديدار فرداي استقلال مقابل پيكان گفت: پيكاني‌ها هميشه در شهر خودشان خوب بازي كرده‌اند و با تغييراتي كه در كادر فني داشتند شوك خوبي به اين تيم وارد شده است هرچند اين شرايط آب و هوايي و بارش‌هاي باران كمي كار هر دو تيم را مشكل مي‌‌كند ولي به دنبال بهانه نيستيم و فقط به 3 امتياز مسابقه فكر مي‌كنيم.
    طالب‌لو در پاسخ به اين سؤال كه پرسپوليس رقيب ديرينه استقلال در قزوين با همين تيم دچار مشكل شد و آيا استقلال به چنين سرنوشتي دچار مي‌شود يا خير، گفت: دليل نمي‌شود كه نتيجه آن مسابقه در اين بازي هم تكرار شود. ما فقط به تيم خودمان فكر مي‌كنيم و اميدواريم نتيجه به سود استقلال تمام شود.
    وي در پايان از هواداران استقلال خواست با حضور در ورزشگاه شهيد رجايي قزوين از تيم خود حمايت كند زيرا در اين صورت است كه بازيكنان انگيزه دوچنداني پيدا خواهند كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومی: راضی هستم، برد خوبی بود

سایت رسمی باشگاه استقلال – پرویز مظلومی پیروزی استقلال برابر پیکان را یک پیروزی مهم می‌داند و می‌گوید: برای رسیدن به صدر جدول باید در شهر قزوین از یک تیم منسجم به نام پیکان امتیاز پیروزی را می‌گرفتیم.
    مظلومی، تلاش مردانش را مورد قبول و در حد کافی می‌داند و از دوندگی بازیکنان استقلال، به عنوان عامل اصلی پیروزی یاد می‌کند، هر چه از آنها خواسته بودیم و تمام وظایف تاکتیکی خود را به نحو احسن انجام دادند. از بازیکنانم رضایت دارم .
    مظلومی از سخن گفتن پیرامون‌ گل‌ هادی شکوری طفره می‌رود.
    ولی یادآور می‌شود: «فکر نمی‌کنم آفساید بوده باشد».
    مظلومی از سختی کار یارانش آگاه است و تاکید می‌کند: می‌دانستم بازی نزدیکی خواهیم داشت. یادم نرفته بود که پرسپولیس در این زمین 3 بر صفر مغلوب شده بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه محمدی

محمدي: آمادگي طالب‌لو انگيزه‌ام را براي برگشت دو چندان مي‌كند

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: آمادگي طالب‌لو باعث مي‌شود انگيزه‌ام براي بازگشت دو برابر شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد محمدي كه پس از چند روز مصدوميت امروز در محل تمرين استقلال حاضر شده بود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرايط تيم خوب است. روي نوار پيروزي هستيم و انگيزه زيادي داريم.
    وي درباره دليل مصدوميتش گفت: چند روز پيش در برف تمرين مي‌كردم و به همين دليل دچار كشيدگي عضله شدم. چند روز فيزيوتراپي كردم و از امروز در تمرين حاضر شدم كه شايعه درست نكنند كه محمدي تا پايان فصل نمي‌رسد يا ليگ قهرمانان را از دست مي‌دهد.
    اين دروازه‌بان تصريح كرد: متاسف هستم براي كساني كه هر روز عنوان مي‌كنند من تا آخر فصل نيستم. امروز در تمرين حاضر شدم تا نشان دهم مي‌توانم تمرين كنم و به قدرت به كارم ادامه مي‌دهم. شايد يكسري‌ها دوست ندارند من كنار تيم باشم اما كار خودم را مي‌كنم و به حاشيه‌ها توجهي نمي‌كنم.

محمدي تاكيد كرد: خوشبختانه درون دروازه استقلال شرايط خوبي حكمفرماست. اينكه وحيد آماده است انگيزه من را دو چندان مي‌كند تا زودتر بازگردم. تيم به نسبت نيم فصل اول شرايط بهتري دارد و بچه‌ها كمك كردند تا دوباره مدعي شويم.
    وي در مورد نزديك شدن سپاهان به صدر جدول گفت: در شرايط فعلي خيلي زود است درباره به قهرماني صحبت كنيم. با يكي دو باخت جايگاه‌ها تغيير مي‌كند. همه تيم‌هاي نزديك به صدر جدول شانس قهرماني دارند و همه مدعي هستند. هفته‌هاي آخر نشان مي‌دهد قهرمان كيست.
    محمدي درباره اينكه به تيم ملي فكر مي‌كند يا نه، گفت: من از زمان قطبي به خاطر مشكلاتي كه داشتم حاضر نبودم در تيم ملي باشم اما با روي كار آمدن كادر جديد تمام تلاشم را مي‌كنم تا به تيم ملي برسم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه گده

گده: زود است كه به بازي سپاهان فكر كنيم

خبرگزاري فارس: مربي آلماني تيم فوتبال استقلال گفت:‌ زود است كه به ديدار با سپاهان فكر كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، يورگن گده در حاشيه تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: تمرينات هدفمندي را انجام مي‌دهيم و به بازي بعدي برابر نفت فكر مي‌كنيم. 3 امتياز آن مسابقه برايمان مهم است. بايد در اين مسابقه پيروز شويم و اكنون زود است كه به بازي با سپاهان فكر كنيم. ابتدا بايد بازي خانگي برابر نفت را ببريم.
    گده در مورد اينكه در دهه 70 مربي پرسپوليس بود و اكنون در دربي 70 مقابل اين تيم قرار گرفته، گفت: اين مسابقه هم براي بازيكنان و هم براي مربيان بازي بسيار مهمي است اما اكنون زود است كه به دربي فكر كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فکری

فكري: اميدوارم ديدار با سپاهان جنجال و حاشيه نداشته باشد

خبرگزاري فارس: مربي استقلال گفت: اميدوارم ديدار با سپاهان جنجال و حاشيه نداشته باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمود فكري در حاشيه تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران عنوان كرد: در تعطيلات ليگ تمرينات خوبي را انجام داديم و توانستيم مزد اين زحمات را با برتري در برابر پيكان بگيريم. امروز هم اولين جلسه بعد از مسابقه با پيكان است و به بازيكنان گفتيم آن بازي را فراموش و به ديدار نفت فكر كنند.
    وي ادامه داد: مي‌خواهيم جايگاه خود را در جدول ليگ حفظ كنيم و به برد برابر نفت نياز داريم. در ديدار دور رفت مقابل نفت اذيت شديم و آن بازي مساوي شد. بازي سختي با اين تيم داريم. بازيكنان بايد انگيزه ديدار با پيكان را در ديدار با نفت داشته باشند.

مربي استقلال در مورد ديدار با سپاهان اظهار داشت: سپاهان تيم خوبي است اما ما هم استقلال هستيم و مي‌خواهيم در اين بازي به پيروزي برسيم. اميدوارم مسابقه با سپاهان حاشيه و جنجال نداشته باشد و در كمال آرامش برگزار شود.
    فكري در مورد حضور ملا محمد در استقلال پس از 70 روز و پرداخت 50 ميليون به اين بازيكن از سوي باشگاه گفت: حضور او در ايران كمي زمان برد اما بابت پولي كه گرفته بايد بگويم طبق قرارداد بوده است. اگر هوار و يا هر بازيكن ديگري بي‌نظمي داشته باشد با آن برخورد مي‌شود اما باشگاه نيز بايد طبق قراردادش به بازيكنان پول بدهد.
    فكري در مورد حضور يورگن گده در استقلال گفت: او مربي بسيار خوبي است و از زماني كه استقلال آمده خوب كار كرده است. اميدوارم با همكاري او با بازيكنان بتوانيم نتايج خوبي بگيريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

بعيد مى دانم گل شكورى آفسايد بوده باشد

مظلومى: با توجه به شكست پرسپوليس اين برد برايمان اهميت داشت

پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: با توجه به شكست پرسپوليس در قزوين اين برد برايمان اهميت زيادى داشت.وى پس از برترى ۳ بر يك مقابل پيكان قزوين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازى خوبى بود. از پيش مى دانستم روز سختى در قزوين خواهيم داشت چرا كه پرسپوليس در اين شهر شكست خورده بود و اين برد از اين نظر برايمان اهميت داشت. اميدوارم پيكان به دسته اول سقوط نكند زيرا تيم استخوان دارى است و امروز بازى خوبى را انجام داد. او ادامه داد: بازيكنان استقلال همگى سرحال بودند تاكتيكى هاى را كه از آنها خواسته بودند در زمين اجرا كرده بودند روند رود به رشد استقلال ادامه خواهد داشت. سرمربى استقلال درباره داورى گفت: نمى خواهم در اين مورد زياد نظر بدهم اما بعيد مى دانم گل شكورى آفسايد بوده باشد. مظلومى در مورد حضور هوار ملا محمد در استقلال گفت: اين بازيكن امروز اولين بازى اش را براى ما انجام داد و اگر از اين به بعد در تمرينات تاخير داشته باشد جريمه خواهد شد و من تشخيص مى دهم كه او را جريمه كنم. سرمربى استقلال در مورد برگزارى دربى ۷۰ پايتخت در عيد نوروز گفت: روز ۲۵ اسفند بايد در عربستان بازى كنيم. هر تيمى كه به عربستان مى رود دوست دارد به زيارت خانه خدا هم برود. اين در حالى است كه ما روز ۲۹ اسفند بايد در ليگ برتر ايران بازى كنيم و روز ۶ فروردين نيز بايد برابر پرسپوليس به ميدان برويم. با تمام احترامى كه براى سازمان ليگ قائل ام اما با اين برنامه ريزى فشار زيادى به تيم ما وارد كردند آن هم در شرايطى كه عيد نوروز در پيش است و بايد رسم و رسومات را هم به جاى بياوريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه طالب لو

ديگر مسائل اعتقادى ام را در زمين فوتبال نشان نمى دهم

طالب لو: با عملكردم به تمام حرف و حديث هاى سال گذشته پاسخ دادم

وحيد طالب لو در خصوص پيروزى استقلال مقابل پيكان، عملكردش در اين مسابقه، ديدار مقابل پرسپوليس در روز ۶ فروردين ماه سال آينده صحبت هايى را انجام داده كه در زير مى خوانيد:

• بازى مقابل پيكان چطور بود؟

- در اين شرايط به اين پيروزى نياز داشتيم و خدا را شكر مى كنم كه تيم قابل احترام پيكان را شكست داديم. پيروزى مقابل شاگردان حميد عليدوستى در قزوين كار سختى بود كه استقلال از پس آن برآمد.

• در مسابقه ديروز آماده نشان دادى و در چندين نوبت دروازه استقلال را نجات دادى.

- شرايطم خيلى خوب بود اما مهم برايم اين بود كه با عملكردم به تمام حرف و حديث هايى كه سال گذشته را تداعى مى كرد، پاسخ دادم و نشان دادم كه هميشه براى استقلال تمام توانم را به كار مى بندم اما در اين خصوص توضيحى نيز دارم.

• چه توضيحى؟

- اتفاقى كه در بازى سال گذشته مقابل پيكان افتاد ممكن است براى هر دروازه بان ديگرى پيش بيايد. آنهايى كه دروازه بانى كرده باشند و كارشناس اين پست هستند مى دانند كه شايد از اين اتفاقات حتى در يك دهه رخ ندهد اما براى من افتاد اما ظاهرا عده اى مى خواستند بازتاب اين مسئله را به شكلى ديگر نشان داده و يك اتفاق فنى را به غير فنى ربط دهند.

• به چه مسائلى اشاره مى كنى؟

- هركارى كه وحيد طالب لو انجام مى دهد كه بيشتر مسائل قلبى و اعتقادى من است. عده اى اين موارد را به مسائل ديگر وصل و ذهن ها را از اصل قضيه دور مى كنند. تصميمم را گرفته ام كه همه اعتقاداتم را در دلم نگه دارم و ديگر در ميادين فوتبال آنها را نشان ندهم. درحالى كه شايد اين مساله در كشور ما و كشورهاى اروپايى زياد اتفاق افتاده باشد و هر دروازه بانى به نوعى احساسات خود را نشان دهد اما اين قضايا فقط در مورد من بزرگ ديده مى شود. قصد داشتم با توجه به اينكه خواسته يا ناخواسته الگوى بسيارى از جوانان هستم از لحاظ فرهنگى تبليغات زيادى در ميادين ورزشى داشته باشم اما ظاهراظ بازتاب اين مسائل براى من بيشتر منفى جلوه داده مى شود. درحالى كه چنين نيتى ندارم و اعتقاداتم را از اين پس در دل نگه خواهم داشت.

• به نظر مى رسد در نيم فصل دوم از لحاظ بدنى در شرايط خوبى قرار گرفته ايد.

- از تعطيلات نيم فصل اول به بعد از لحاظ جسمى بهتر شديم و كل تيم ما روند رو به رشدى داشته است.

• ظاهرا صبح ديروز براى دريافت مطالباتت به باشگاه رفتى.

- چند بار به خاطر مسائل مالياتى به باشگاه رفتم و ديروز هم براى دريافت طلبم با مسئولان استقلال صحبت كردم. واقعيت اين است همانطور كه آقاى فتح الله زاده گفتند، شرايط امسال از لحاظ مالى به خوبى پيش رفته اما طلب هاى معوقه از سال گذشته باعث شده هم به باشگاه و هم به بازيكنان فشار روحى سنگينى وارد شود. بايد مبلغى را از فصل گذشته مى گرفتيم و درحالى كه سازمان امسال به استقلال كمك مالى مى كند بدهى سال گذشته به برخى از بازيكنان پرداخت نشده است. درخواستم اين است كه آقاى سعيدلو به عنوان رئيس سازمان ورزش با همان تعصبى كه نسبت به ورزش كل كشور بخصوص دو تيم پرطرفدار پايتخت دارند، مشكل ما را حل كنند. به هرحال اين طلب جزيى از قرارداد ما با باشگاه استقلال است و بازيكنان هم خيلى صبر كرده اند. در اين بين آقاى فتح الله زاده تلاش بسيارى را انجام داده است. اميدوارم با مساعدت سازمان تربيت بدنى مبلغى به باشگاه استقلال تعلق بگيرد كه اين مشكلات نيز حل شود.

• در خصوص تاريخ برگزارى دربى در ۶ فروردين چه صحبتى دارى؟

- فشردگى مسابقات باعث شده همه بازيكنان تحت فشار قرار بگيرند. ما بايد براى برگزارى ليگ قهرمانان آسيا به عربستان برويم و شايد اصلا نتوانيم زيارت كنيم. اين مسئله خيلى دردناك است و مثل اين مى ماند كه انسان راهى سفرى زيارتى شود اما نتواند زيارت كند. اميدوارم فدراسيون و سازمان ليگ طورى برنامه ريزى كنند كه از اين اتفاق بزرگ كه آرزوى هر انسانى است محروم نشويم. در خصوص بازى روز ۶ فروردين هم بايد بگويم كه برنامه ريزى صورت گرفته و نمى توانيم اعتراضى داشته باشيم و بايد با شرايط كنار بيائيم اما بسيار سخت است كه تعطيلات نوروز را از دست مى دهيم. خانواده هايمان از ما توقع دارند اما يك طرفه به قاضى نمى روم و بايد از ديد مسئولان هم به قضيه نگاه كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه روانخواه

روانخواه:استقلال حق دارد مرا از فهرست خارج كند

اميد روانخواه، هافبك مصدوم تيم استقلال تهران عنوان كرد: استقلال در ليگ مشكلى ندارد ولى براى ليگ قهرمانان آسيا احتياج به تقويت دارد و اين حق طبيعى استقلال است كه مرا از فهرست خارج كند. او بايد رباط صليبى اش را تحت عمل جراحى قرار دهد و مى گويند اين اتفاق باعث شده كه باشگاه استقلال درصدد خارج كردن اسم روانخواه از فهرست اين تيم است. هافبك شيرازى استقلال در اين خصوص گفت: فعلا از طرف باشگاه كسى با من حرف نزده كه قرار است اسم مرا از ليست تيم خارج كنند و نسبت به اين موضوع اطلاعات دقيقى ندارم.وى ادامه داد: البته اين حق طبيعى باشگاه است كه اسم من را خارج كند چون مصدوم هستم و به بازى هاى اين فصل نمى رسم. استقلال در ليگ مشكلى ندارد اما براى ليگ قهرمانان آسيا احتياج به تقويت دارد و اين حق طبيعى استقلال است كه مرا از فهرست خارج كند.روانخواه در مورد اين موضوع كه آيا قراردادش براى فصل آينده تمديد خواهد شد، افزود: من اصلا به اين موضوع فكر نمى كنم و در حال حاضر سلامتى ام از همه چيز مهم تر است.روانخواه در پايان حرف هايش در مورد حرف هاى سيدصالحى كه گفته گلش را تقديم به روانخواه مى كند، اضافه كرد: سيد به من لطف دارد. او به نوعى با من همدرد است. چون قبلا رباط صليبى اش تحت عمل جراحى قرار گرفته است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 100 از 131 نخستنخست ... 50909899100101102110 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)