Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه هوار

هوار محمد: مي‌خواهم با استقلال به يك جام برسم

هوار محمد بازيكن جديد آبي پوشان در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال در خصوص پيوستنش به استقلال به صحبت پرداخت.
    هوار محمد بازيكن جديد آبي پوشان در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال در خصوص پيوستنش به استقلال به صحبت پرداخت.

*از اينكه به استقلال پيوستي چه احساسي داري؟

من در تمام اين مدت مي‌خواستم هر چه زودتر به جمع استقلالي‌ها اضافه شوم كه خدا رو شكر بالاخره اين اتفاق افتاد و واقعا از اين موضوع بسيار خوشحال هستم. بازي در تيم بزرگي مثل استقلال برايم افتخار است و مي‌خواهم از اين فرصت بهترين استفاده را ببرم.

*دليل تاخيرت چه بود؟

خيلي‌‌ها مي‌گفتند هوار با استقلال به خاطر مسائل مالي مشكل دارد و دليل تاخيرم را اينطور بيان مي‌كردند، اما من با يكي از تيم‌هاي ليگ قبرس مشكل داشتم كه نتوانستم به موقع به استقلال بيايم و مطمئن باشيد از نظر مالي هيچ مشكلي با مجموعه استقلال ندارم.

*از نظر بدني در چه وضعي هستي؟

در شرايط نسبتا خوبي قرار دارم. با توجه به بازي‌هايي كه در تيم ملي عراق انجام مي‌دادم از لحاظ بدني در شرايط خوبي هستم.

*از استقلال چه شناختي داري؟

استقلال تيم بزرگي است و بازيكنان خوبي در اختيار دارد. اين تيم هم در ايران و هم در آسيا هواداران بي‌شماري دارد و همانطور كه گفتم خيلي خوشحالم كه مي‌توانم براي اين تيم بازي كنم.

*از وضعيت استقلال در ليگ و جام حذفي خبر داري؟

به دليل آنكه در تورنمنت جام ملت‌هاي آسيا به همراه تيم ملي عراق بودم خيلي نمي‌توانستم بازي‌هاي استقلال را دنبال كنم، اما خبر دارم كه اين تيم با برد چند روز قبل در رده دوم جدول قرار گرفته است. در جام حذفي هم آنطور كه به من گفته‌اند بايد با ملوان انزلي بازي كنيم و با برد مقابل اين تيم به فينال مي‌رسيم. خيلي دوست دارم در فينال به همراه استقلال خيلي زود به يك جام برسم و تمام تلاشم را هم براي اين مهم خواهم كرد.

*از كي در تمرينات شركت مي‌كني؟

تا آخر وقت امروز تمام كارهايم را انجام مي‌دهم تا فردا (چهارشنبه) حتما در تمرينات شركت كنم.

*در خط هافبك ترافيك بازيكن بسيار زياد است، با اين شرايط چه خواهي كرد؟

بازيكنان خوبي در اين پست براي استقلال بازي مي‌كنند، اما من هيچ وقت از رقابت هراسي ندارم و با تمام توان در تمرينات شركت خواهم كرد و با جلب نظر كادرفني مي‌خواهم به صورت ثابت براي استقلال به ميدان بروم.

*با استقلال به چه مي‌انديشي؟

من در هر تيمي كه بازي كردم اول به موفقيت تيمم فكر كردم. در استقلال هم مي‌خواهم براي موفقيت استقلال تلاش كنم و تمام توانم را هم به كار خواهم بست. خيلي دوست دارم با اين تيم به يك جام برسم.

*با هواداران صحبت خاصي داري؟

هواداران استقلال مطمئن باشند بهترين بازي‌هايم را براي اين تيم انجام مي‌دهم. قول مي‌دهم انتظارات آنان را برآورده كنم و آنها را شاد كنم
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)