Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومى: وقتى هوار محمد بيايد ديگر جرات بى انضباطى نخواهد كرد

پرويز مظلومى، سرمربى استقلال با بيان اينكه تا كم مى آوريم پاى هوادار را وسط مى كشيم گفت: اگر مجيدى از هواداران گفته بايد بداند به خاطر آنها بايد فداكارى و گذشت كرد.او درباره بازى امروز مقابل شهردارى ياسوج، برگزار شدن اين ديدار در ورزشگاه تختى تهران و حاشيه جديد درباره فرهاد مجيدى صحبت هاى زير را مطرح كرد.
    به تيم شهردارى ياسوج ليگ يكى نگاه نمى كنيم
    هيچ مسابقه اى آسان نيست. شهردارى ياسوج تيمى است كه ذوب آهن را حذف كرده و از انگيزه بالايى برخوردار است. من اين تيم را به خوبى آناليز كردم. آنها بازيكنان جوان و دونده اى دارند. ما به اين تيم به چشم يك تيم ليگ يكى نگاه نمى كنيم. استقلال هم در شرايط خوبى به سر مى برد و اميدواريم به هدف مان كه عبور از اين مرحله است، برسيم.
    باورم نمى شود بين مجيدى و استقلال چنين اتفاقى افتاده است
    اميدوارم كه اتفاق رخ داده بين مجيدى و باشگاه هر چه زودتر جمع شود. يك فصل همه حواس خود را به اين گذاشتم كه حاشيه اى نداشته باشيم و اكنون نمى خواهم اين مسئله به تيم حاشيه وارد كند. ترجيح مى دهم صحبتى در اين قضيه نكنم و در اين زمينه خود باشگاه و آقاى فتح الله زاده حرف هايشان را مى زنند.
    من هم وارد اين جريانات نشوم بهتر است. همانطور كه ديروز باشگاه اطلاعيه داد منتظر فرهاد مجيدى هستم تا بيايد. نمى دانم فرهاد مجيدى در تازه ترين حرف هايش چه گفته ولى اگر گفته هواداران بدانند عده اى نمى خواهند او در استقلال باشد، بايد بداند اگر حرف از هوادار است بايد فداكارى و گذشت كرد و به آينده فكر كنيم. البته اين قضيه بايد دوطرفه باشد.
    اگر ماجراى فرهاد مجيدى درست نشود، مجبورم كه اين قضيه را بپذيرم. نمى توانم استقلال را به خاطر اين قضيه رها كنم و پى كار و زندگى خود بروم. اگر از هوادار صحبت مى كنيم بايد به خاطر آنها هم كه شده همه سختى ها را تحمل كنيم نه اينكه از اسم هوادار فقط استفاده كنيم. وقتى حرف مى زنيم بايد اعتبار خود را وسط بگذاريم اما متاسفانه حرف ها و عمل ها يكى نيست. تا كم مى آوريم اسم هوادار را وسط مى كشيم.
    هوادار چه گناهى كرده است. آنها به جاى اينكه يك فصل با آرامش به تماشاى مسابقات تيم خود بنشينند، مدام بايد به حاشيه ها فكر كنند. من واقعا بابت جريان مجيدى يك لحظه راحت نبودم و مدام به من تلفن مى شود. اين طور نبوده كه من بى تفاوت باشم و با مجيدى صحبتى نكرده باشم اما بايد قداست باشگاه و فتح الله زاده هم حفظ شود. متاسفانه اين قضيه بزرگ شده است. هنوز باورم نمى شود اين چنين اتفاقى افتاده. چيزى نبوده كه اينقدر بزرگ شود و دوطرف به پايش بايستند.
    هوار بيايد جرأت نمى كند بى انضباطى كند
    من روى حرف نظرى جويبارى كه گفته بود هوار ملامحمد شنبه مى آيد گفتم اين بازيكن شنبه در تمرين استقلال حاضر مى شود. فعلا كه نيامده اما آمدنش قطعى است چون مدير برنامه هايش ديروز به دنبال گرفتن آپارتمان براى ملامحمد بود. اگر كه او بيايد اين طور نخواهد بود كه بگذارم بى انضباطى كند. اگر اين بازيكن بيايد با توجه به اينكه من به نظم و انضباط خيلى اهميت مى دهم جرأت نخواهد كرد بى انضباطى كند. به هر حال منتظر او هستم. اگر هم نيايد كارى نمى توانم بكنم. فعلا من اينقدر بدشانسى آورده ام. انگار من را چشم زده اند.
    از ورزشگاه تختى شناختى نداريم
    نمى دانم با وجودى كه از قبل برنامه بازى شهردارى ياسوج واستقلال اعلام شده چه مى شود كه ورزشگاه آزادى در فاصله ۴۸ ساعت مانده به بازى اعلام مى كند كه نمى تواند ميزبان استقلال باشد. من نگران اين هستم كه اطلاع رسانى صحيحى به هواداران نشده باشد و مثل بازى با شهردارى تبريز تعداد كمى به ورزشگاه بيايند. در هر صورت از برگزارى بازى در ورزشگاه تختى استقلال متضرر مى شود چون ما شناخت كافى از اين ورزشگاه نداريم.
    حسن لطيف را نمى شناسم
    من تا به حال نام حسن لطيف را كه مى گويند مهاجم تيم ملى بحرين است را نشنيده ام چه برسد به اينكه بخواهم او را براى استقلال به خدمت بگيرم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)