Design & Developed BY Patira

صفحه 52 از 72 نخستنخست ... 242505152535462 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 511 تا 520 , از مجموع 716
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    پشت مهاجم
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 296 در 44 پست

Jadid ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:44

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

اين 6تاييا چند سري تا حالا دنبال علي كريمي رفتن كه دست رد به سينشون زده از جمله وقتي از قطر اومد قلعه نويي خودشو كشت ولي موفق نشد . خيلي از تيمها الان دنبالشن ولي علي كريمي هميشه گفته عاشق پرسپوليسه و مطمئن باشيد هيچ وقت استقلال نمي ره .

يه جا نوشته بود ممكنه 2 سهميه باقي مونده پرسپوليس يكيش يه بازيكن عراقي زير 23 سال باشه واس نيم فصل دوم با آسيا و يكيش هم علي كريمي باشه فقط براي آسيا . خداكنه همين شه .

3. 3 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط nobody11 نمایش پست ها
    یکی بره این استقلالی ها رو جم کنه ، برامون آدم شدند میخان علی کریمی رو جذب کنند.
    از همین الان بگم کریمی رفت استقلال منم استقلالی میشم و دیگه میرم آخرین اخبار و حواشی استقلال پست میذارم!!!
    تو غلط میکنی با ...
    خودم بنت میکنم نمیذارم بیای اینجا !
    باشگاه استقلال هيچ مذاکره‌اي با علي کريمي نداشته است
    سرپرست باشگاه استقلال مذاکره و گفتگو با علي کريمي براي حضور در جمع آبي پوشان تکذيب کرد و گفت: براي جذب بازيکن با نظر سرمربي و کميته فني باشگاه اقدام خواهيم کرد.

علی فتح الله زاده، ضمن بیان این مطلب افزود: از ما در خصوص احتمال حضور علی کریمی در تیم استقلال سئوال شده بود که ما هم عنوان کردیم، کریمی بازیکن خوب و بزرگی است که همه دوست دارند او را در اختیار داشته باشند.
    وی در ادامه هرگونه مذاکره با علی کریمی را تکذیب کرد و گفت: از آنجائیکه گمان می کردیم، علی کریمی با باشگاه پرسپولیس در حال مذاکره است، با این بازیکن هیچ گونه مذاکره‌ای نداشتیم و تا آنجائیکه من در جریان هستم کریمی در آستانه پیوستن به تیم پرسپولیس است.
    سرپرست باشگاه استقلال در خاتمه تصریح کرد: ما در باشگاه استقلال با نظر سرمربی تیم فوتبال و کمیته فنی باشگاه اقدام به تقویت تیم می‌کنیم و تا به امروز آقای مظلومی از ما نخواسته است که علی کریمی را جذب کنیم
    نقل قول نوشته اصلی توسط kick up نمایش پست ها
    اين 6تاييا چند سري تا حالا دنبال علي كريمي رفتن كه دست رد به سينشون زده از جمله وقتي از قطر اومد قلعه نويي خودشو كشت ولي موفق نشد . خيلي از تيمها الان دنبالشن ولي علي كريمي هميشه گفته عاشق پرسپوليسه و مطمئن باشيد هيچ وقت استقلال نمي ره .

يه جا نوشته بود ممكنه 2 سهميه باقي مونده پرسپوليس يكيش يه بازيكن عراقي زير 23 سال باشه واس نيم فصل دوم با آسيا و يكيش هم علي كريمي باشه فقط براي آسيا . خداكنه همين شه .
    اون دومیه رو مستقیما نگفتند علی کریمی ! گفتن یه بازیکن از 8 تا تیم برتر آسیا !
    راستی کسی خبر نداره بازی پرسپولیس زنیت از کدوم کانال پخش میشه ؟!!!
    فکر کنم دوبی اسپورت پخش کنه بازی رو !
    به لینک زیر هم یه سری بزنید !
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    فکر کنم حله داداش !
    این هم اون نفر اولی که قراره به لیست اضافه بشه :
    سامال سعيد كه اين روزها پيراهن شماره 16 تيم ملي عراق را بر تن مي‌كند فوتبال خود را از باشگاه پليس آغاز كرد.

سال 2005 بود كه در 18 سالگي اولين بازي ملي خود را برابر كويت انجام داد و از آن به بعد در اكثر اردوهاي تيم ملي كشورش حضور داشته است. سامال سعيد در حد فاصل سال هاي 2007 تا 2009 حضور در باشگاه اربيل را تجربه كرد و حالا يكي دو سالي است به پليس عراق بازگشته تا در تيمي بازي كند كه فوتبالش را از آنجا آغاز كرده است.

سامال سعيد در حال حاضر و در رده باشگاهي پيراهن شماره دو باشگاه پليس عراق را بر تن مي‌كند. سامال كه برادر كوچكتر سامر سعيد است ظرف 5 سال گذشته 32 بازي ملي انجام داده و دو گل ملي هم به ثمر رسانده است كه يك مدافع راست آينده‌دار است. در طول ساليان گذشته به قدري پيشرفت داشته كه محمدعلي كريم، دفاع راست فيكس عراق و فصل گذشته مس كرمان را نيمكت‌نشين كرده است. ارزش قرارداد اين فصل سامال سعيد با باشگاه پليس عراق مبلغي در حدود 120 هزار دلار است كه بايد ديد آيا مسوولان اين باشگاه موافقت خود را با حضور اين بازيكن در پرسپوليس اعلام مي‌كنند يا نه.

5. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

خب اين فتلاه كه گفته كريمي در حال پيوستن به پرسپوليسه پس چرا باشگاه صداش در نمياد ؟ تو اين مملكت اتفاقات همه باشگاهها كشككيه و يكي هم نيست بگه هوادار بدبخت حق داره آخرين خبرها رو بدونه . خب بيان راستش رو بگن چه خبره ديگه اگرم جور نشد باز همه در جريان هستيم . اصلا صداقت و يك رنگي از فوتبال ما رفته .همه مديرعاملا مافيايي شدن و شفاف عمل نمي كنن

بابا اينجا پرسپوليسه .يه باشگاه فوتباله نه اف.بي.آي . بيايد بگيد مذاكره كرديم و شرايطش اينه داريم بررسي مي كنيم يا بيايد بگيد ازش مي ترسيم سراغش نرفتيم تا ماهم تكليف خودمون رو بدونيم ديگه

اين عراقيه مثل اينكه دفاع راسته . اگه اينطور باشه از شر يه بازيكن بي اثر مثل "محمد" خلاص ميشيم .دفاع راست خنثي مثل عليرضامحمد ديگه تو تيممون نديده بوديم والا . اصلا تو بازي انگار وجود نداره . قد و هيكلم كه خدا شانس بده واقعا .

فكر كنم متوسط قد تيممون تو ليگ از آخر اول باشه .

7. 3 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    تو غلط میکنی با ...
    خودم بنت میکنم نمیذارم بیای اینجا !

این هم اون نفر اولی که قراره به لیست اضافه بشه :

بابا این دوست ما یه غلطی کرد من ضمانتش میکنم
    علی میخواد بیاد دیشب هپ! خودم باش صحبت کردم هپ!
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

9. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

اين دايي هم ديگه مسخرشو درورده . پرسپوليس ما انقدر كوچيك شده كه دايي بياد اينجوري رفتار كنه آخه ؟ اولا يه بار يه تيم رو شكست ميدن و بعدش بايد منتظر يه شكست سنگين بود . اصلا اين تيم نمي تونه ثبات و پايداري تو نتايج داشته باشه ب راي همين هم اينجاي جدوليم . بعدشم هر باختي رو بايد گردن يكي بندازه : يه بار داور -يه بار شيث -يه بار .... اين بار هم علكي باز به شيث گير داد !!

من بازي رو ديدم .شيث بدبخت رو كه عمريه چسبونده به نيمكت حالا آخر بازي اورد تو زمين اونم يه پاس به حقيقي داد كه حقيقي يجورايي خيلي بد عمل كرد و دير به سمت توپ حركت كرد و گل شد . حالا بايد بياي سريع طرف رو بكشي بيرون و اخراجش كني بياد ايران ؟ اصلا تابلو بود دايي دنبال بهونه بود شيث رو اخراج كنه

اين بازي رو كامل ديدم و مطمئن هستم دايي آدم بسيار كينه اي و كوچيكيه وگرنه اين كارو نمي كرد . بعدم پرسپوليس مگه جاي اين كاراس آخه يه سري بازيكن كوتوله رو جمع كني و هر كسي رو دلت خواست بندازي بيرون ! دايي با اين روش همه ما رو دق مرگ مي كنه

همين الان مي بينه همه تيمها واس علي كريمي سرودست مي شكونن و علي كريمي هم دست رد به سينه تك تكشون زده انقدر طولش ميده تا بعد بگه .... الانم گفته صبر كنيد از دوبي برگردم تا تصميم بگيرم .از قصد اين كارو مي كنه تا كريمي غاطي كنه بذاره بره .

يه كلام تيممون متاسفانه گير بد هشت پايي افتاده . همه چيزو همه كس رو نابود مي كنه وبه اين زوديا از شرش راحت نمي شيم.

11. 3 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

من هم بازی رو دیدم ! بازی خوبی بود ! فقط مشکل بازیکن های پرسپولیس اینه که ایرانی تشریف دارند !
    کلا بازی دست پرسپولیس بود ولی مگه این چیز مغزها بلدن دو تا توپ بسازن واسه مهاجما ! واقعا این فشنگچی فکر میکنه مسیه ! توپو که بهش می دادن میخواست از همون وسط زمین دریبل کنه تا توی 18 ! کلا تو تمام مدتی که توی زمین بود فقط یه توپ درست حسابی بازی کرد !
    ولی اونا هر 15 دقیقه 5 دقیقه توپ دستشون بود تو همون 5 دقیقه هر بلایی دوست داشتند سر پرسپولیس میاوردن !
    کلا بادامکی و فشنگچی + کاپتان سپهر شوت تشریف داشتند !
    ولی انصافا حقیقی خدایی شده بود واسه خودش ! اگه حقیقی نبود 4 ، 5 تای دیگه هم میخوردیم ! البته روی گل دوم 100 % مقصر بود ! گل اول رو هم که سپهر فرمودند توی گل !
    کلا پرسپولیس پیشرفت داشته و اگر غلومرضا و نوری آماده باشند میشه توی ادامه فصل امیدوار بود ولی این بازیکنا کلا یه خونه تکونی حسابی میخوان ! درمورد شیث و دایی من حرفی واسه گفتن ندارم ! فقط میشتونم بگم که شیث از نظر فنی هیچ مشکلی نداشت !

13. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

من هم همين رو ميگم . ما كه بازي رو ديديم و شيث تقصيركار اون گل نبود پس چرا دايي سريع كشيدش بيرون ؟ اونم بعد عمري بيرون بودن ! اصلا بحث من سر شيث نيست بلكه ميگم دايي نباد اينجوري تو پرسپوليس رفتار كنه . اين يعني برخورد شخصي و از همه بدتر "حاشيه "

اينكه بازيكنا سعي مي كردن تك روي كنن بخاطر اين بود كه فكر مي كردن الان 2تا دريبل بزنن يه سري دلال و مربي اونجا منتظرن تا مثل علي كريمي ببرنشون بايرن مونيخ . كلا بازيكناي ايراني بي جنبه ان. يكي مثل شجاعي كه چون از فيكس نبودنش شاكي بود وقتي تو بازي با كره آخر بازي مياد تو انقدر توپ خراب مي كنه و علكي وقت تلف مي كنه تا تو همون وقت اضافه اي كه ايشون مقصرش بود گل بخوريم . ديگه نمي گن بابا بذار يه عددي تو فوتبال بشي بعد ادا در بيار . انقدر مفتي مفتي بردنش تيم ملي پرو شده ديگه .عدديم هيچ وقت نبوده . يكيم فشنگچي

اميدوارم خبري كه دوستمون تو بخش اخبار گذاشته كه بزودي دايي باعلي كريمي جلسه داره ختم به خير بشه وگرنه ذوب آهن با يه چمدون پول نقد جلو خونه علي كريمي چادر زده و رو هوا مي برنش

15. 5 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

ديديد كه تيم الهلال قهرمان جام 6 جانبه دوبي شد و ثابت شد تيمهايي كه پرسپوليس ازشون تو اين بازيها باخت بهترين تيمهاي اروپايي طبق گفته علي دايي نبودند . كلا دايي هيچ وقت شكست رو نتيجه كارهاي خودش و كوچكي بازيكناش نمي دونه و هميشه يا داور مقصره يا شيث رضايي و يا تيم حريف در سطح جهاني قدرتمند بوده .

جالب اينكه بهترين گلزن پرسپوليس هم مازيار زارع شد با 2گل زده

همين بازي فينال مشخص كرد كه ما در مقابله با تيمهاي اسيايي هيچ حرفي براي گفتن نداريم و زنگ تفريح خواهيم شد. الهلال قهرمان اين جام شد تا دايي درس خوبي بگيره . اگه بگيره

17. 5 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

خب دوستان - عاشقان

گويا بعد از عمري اخبار و حوادث وحشتناك و به عبارتي بدترين لحظات ممكن حالا قرار شده يه خبر بسيار توپ و خوشحال كننده داشته باشيم . همونطور كه مي دونيد بزودي - احتمالا شنبه- قراره علي كريمي بياد پرسپوليس و مذاكره اي با دايي و كاشاني داشته باشه و كار تموم شه

امروز مصاحبه علي دايي بعد از تمرين ديروز رو خوندم كه اين جملات برام خيلي خوشحال كننده بود :

_ كريمي به پرسپوليس برمي گردد و مشكلاتش را فراموش مي كند
    _ كريمي بازيكن بزرگي است و مي تواند بما كمك كند
    _ نظر نهايي با باشگاه است
    _ اميدوارم علي با بازگشت به تيم خودش بتواند ناراحتي چند ماه گذشته خود را جبران كند و با آمادگي كامل ناراحتي خود را از ياد ببرد

علي كريمي هم با شنيدن اين مصاحبه اين پاسخ ها رو داده :

_ حرفهاي دايي بوي رفاقت مي دهد
    _ بي ترديد در ايران پيراهن هيچ تيمي بجز پرسپوليس را نخواهم پوشيد
    _ حيف شد كه سالهاي زيادي به كدورت گذشت
    _ چنانچه به او دست همكاري دهم تا آخرش پايدار خواهم ماند
    _ اگر كاشاشني زودتر به پرسپوليس آمده بود من اخراج نمي شدم
    _

بنابراين مي تونيم دوباره بازيكني رو داشته باشيم كه مارادوناي فوتبال آسياست -بهترين بازيكن تاريخ فوتبال ما و تكنيكي ترين فوتباليست آسيات -عاشق پرسپوليس و هوادارانشه - از اين بازيكن بزرگتر در حال حاضر تو فوتبالمون نداريم(قبلاهم نداشتيم)

من كه اين روزها كل زندگيم متاثر از بازگشت علي كريمي به پرسپوليسه . اين اتفاق حتما ميفته و بازهم هممون برمي گرديم و عشقمون رو در آزادي تشويق مي كنيم

مطمئنم اولين حضور علي كريمي در آزادي برابر خواهد شد با حضور صدهزار تماشاگر عاشق سرخ پوش

19. 4 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

دیدید من می گفتم کریمی و دایی با هم خوب شدند شما ها تو کتتون نمی رفت!!!
    من به پرسپولیسی بودنم افتخار میکنم.

ali
    only
    karimi

21. 4 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

صفحه 52 از 72 نخستنخست ... 242505152535462 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع