Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1157

Hybrid View

  1. #1
    مدیر بخش هواداران

    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    42
    اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

    ArgentinaSS_TehranAboomoslem

    Farhad Majidi

    نوشته ها
    10,799
    تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

    esteghlal اولتيماتوم استقلال به مجيدي؛ به تمرين نيايي به كميته انضباطي شكايت مي‌كنيم

    اولتيماتوم استقلال به مجيدي؛ به تمرين نيايي به كميته انضباطي شكايت مي‌كنيم

    خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال اعلام كرد در صورتي كه فرهاد مجيدي تا روز سه‌شنبه در تمرينات شركت نكند از اين بازيكن به كميته انضباطي فدراسيون شكايت خواهد كرد.



    به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه استقلال، امروز با حضور مديريت، معاونين، رئيس كميته فني، ‌سرپرست و مديرفني و كادرفني در جلسه‌اي پيرامون مسئله عدم حضور فرهاد مجيدي در تمرينات استقلال تصميم گرفت.

    سايت باشگاه استقلال تصميم اين باشگاه را پس از جلسه‌اي دو ساعته به شرح زير اعلام كرد:

    "متاسفانه همانطور كه پيش از اين اعلام شده بود، فرهاد مجيدي توسط دوستان و نزديكانش تحريك مي‌شود و اين تحريك از متن تنظيم شده مصاحبه ايشان پيداست تا جايي كه تنظيم كننده كه حتي معناي وقاحت را هم نمي‌دانسته، در كمال ناباوري 70 درصد اعلام شده مبلغ پرداختي توسط باشگاه استقلال طي نيم فصل گذشته به مجيدي را هم قبول نكرده است.
    اين در حالي است كه از 350 ميليون تومان مبلغي كه باشگاه استقلال با ايشان قرارداد دارد، طبق اسنادي كه در فدراسيون هم ثبت شده، مبلغ 274 ميليون تومان طي چهار فقره چك در تاريخ‌هاي 3/8/89 به مبلغ 300 ميليون ريال، 18/6/89 به مبلغ 150ميليون ريال، 1/7/89 به مبلغ 294ميليون و نهصد و چهل هزار ريال و 8/4/89 به مبلغ دو ميليارد ريال به ايشان پرداخت شده كه معادل 78 درصد از كل مبلغ قرارداد امسال وي مي‌شود. (كپي اسناد در بخش گالري سايت رسمي باشگاه استقلال موجود است.)
    لازم به ذكر است كه اين اسناد تنها به اين دليل منتشر شد تا هواداران باوفا و هميشگي استقلال يعني همان‌هايي كه فرهاد را فرهاد مجيدي كرده‌اند بدانند كه باشگاه استقلال اين رقم را حتي بيشتر از آنچه كه طبق حق و حقوق بايد پرداخت مي‌شد به فرهاد مجيدي پرداخت كرده است.

    با اين وجود باشگاه به پاس احترام و سپاسگويي از هواداران بي‌شمار استقلال ضمن تاييد مجدد جريمه 30 ميليوني به دليل عدم حضور در تمرينات آماده‌سازي تيم جهت حضوري موفق در نيم فصل دوم، بدين وسيله به آقاي فرهاد مجيدي ابلاغ مي‌كند كه ايشان مي‌تواند ساعت 3 بعدازظهر روز 12/11/89 در مجموعه ورزشي آزادي زمين شماره 2 جهت تمرين حضور يابد و خود را به سرمربي معرفي كند. در غير اين صورت باشگاه استقلال مجبور است به علت عدم حضور بازيكن در تمرينات و به جهت استيفاي حق باشگاه و هواداران، پرونده را در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال پيگيري نمايد. "
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

    استقلال قهرمان آسیا 1990



    خداحافظ گلبرگ مغرور

    (ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)





    <script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>



  2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تغییر پس زمینه