به نام خدا
اول از همه توی این تاپیک که دست همتون اومده درباره ادیت بازی خطاهایی که بازی میده ادیت پچ صحبت خواهیم کرد
هیمنطور جدیدترین پچ ها فیس ها و بوت و ... توی این تاپیک اضافه خواهد شد
به نام خدا
اول از همه توی این تاپیک که دست همتون اومده درباره ادیت بازی خطاهایی که بازی میده ادیت پچ صحبت خواهیم کرد
هیمنطور جدیدترین پچ ها فیس ها و بوت و ... توی این تاپیک اضافه خواهد شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
«««««»»»»»
||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
«««««»»»»»
||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
بله یک برنامه است. و چیزی که شما دیدی روش نصبش است تا لیگ ها و بازیکنان درست شوند مثل
PES 2011 Patch 0.2
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این یک کیت سرور هست که خودم از آن اسفاده می کنم.
ویرایش توسط DanielBahrami : 01-28-2011 در ساعت 16:21
ویرایش توسط DanielBahrami : 01-29-2011 در ساعت 16:03
بالاخره پچی که شاید خیلی از شما دوستداران بازی محبوب PES 2011 منتظر آن بودید، منتشر و آماده دانلود شد! همانطور در تصاویر بالا مشاهده میکنید عسکهایی از بازیکنان تیم های مختلف لیگ خلیج فارس ایران در تصاویر قابل مشاهده هست. از نکات جالب و قابل توجه این پچ تبلیغات فارسی و طبیعی دور زمین هست که به لذت بازی افزوده است. این پچ با آخرین نسخه پچ غیر رسمی منتشر شده یعنی پچ 1.2 سازگار بوده و پس از نصب تغییرات زیر را در بازی مشاهده خواهید کرد:
ویژگی های پچ خلیج فارس:
قرار گرفتن لیگ ایران به جای لیگ هلند
و انتقال دادن دو تیم مطرح لیگ هلند به تیم های دیگر
اضافه شدن دو تیم منتخب جهان و منتخب جهان کلاسیک به تیم های دیگر آمریکای لاتین
اضافه شدن لیگ برتر ایران
تابلوهای تبلیغاتی مخصوص لیگ برتر ایران
جدیدترین ترکیب تیمها
لباسهای جدید تیمهای لیگ ایران
چهره بازیکنان مطرح تیمها
خیلی از تیم های لیگ برتر ایران فیس های خودشون دارند
پسورد : deluxepc.mihanblog.com
يه سوال فني !!!
pes من ورژن 1.0 و مارك آرسنال و چلسي و تمام پيراهن هاي انگليسي و اسپانيايي ساخته نشده اس و نقل و انتقالات هم انجام نشده.
اگه اين پچ آخري كه قرار دادين رو دانلود كنم(ليگ خليج فارس)و قرار بدم.به غير از اضافه شدن ليگ ايران مواردي مذكور درست ميشه يا نه؟؟؟؟![]()
کسی تشنه تشکر کردن نیست ، ما متعجب از دزدی فرهنگی هستیم.
کسی که از سایت Azzurri.ir متن کپی میکنه ، نشونه ی فرهنگشه که اون متن رو به اسم خودش انتشار میده.
برادر دزد من ، بابت اون متنی که به اسم خودت زدی ، ساعت ها وقت گذاشته شده
اولین و بزرگترین سایت هواداران ایتالیا در ایران
به فیس پک باحال برای جام ملتهای آسیا که ایران هم هست!!!!
فکر کنم به درد بخوره...
کسی تشنه تشکر کردن نیست ، ما متعجب از دزدی فرهنگی هستیم.
کسی که از سایت Azzurri.ir متن کپی میکنه ، نشونه ی فرهنگشه که اون متن رو به اسم خودش انتشار میده.
برادر دزد من ، بابت اون متنی که به اسم خودت زدی ، ساعت ها وقت گذاشته شده
اولین و بزرگترین سایت هواداران ایتالیا در ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)