به نام خدا
هرگونه مصاحبه ی بازیکنان و مربیان تیم آ اس رم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
هرگونه مصاحبه ی بازیکنان و مربیان تیم آ اس رم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط feri71 : 11-09-2010 در ساعت 10:34
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir به نقل از سایت گل، کلودیو رانیری، سرمربی رم، پس از پیروزی 2-0 تیمش مقابل یوونتوس در کوپا ایتالیا، از نمایش بازیکنانش اظهار رضایت کرد.
رانیری همچنین تصمیم داور بازی در مورد عدم اعلام پنالتی برای یووه در دقایق پایانی را تایید کرد. او معتقد است فیلیپ مکسز، مدافع تیمش، هیچ خطایی روی دل پیرو مرتکب نشده بود.
سرمربی جیالوروسی در مصاحبه با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" من در رختکن بازیکنانم را به دلیل نمایش امشب شان مورد ستایش قرار دادم.
ما در این دیدار تلاش زیادی انجام دادیم، هرچند بسیاری از هواداران ما امروز به ورزشگاه نیامده بودند. ما خیلی خوب بازی کردیم، دو گل به ثمر رساندیم و هیچ گلی دریافت نکردیم.
من بسیار راضی هستم. در حال حاضر تیم ما هیچ مشکلی ندارد. به دنبال این هستیم که به ویژه در دیدارهای خارج از خانه عملکرد بهتری داشته باشیم.
ما این هفته را خوب آغاز کردیم و اکنون باید روی بازی روز یکشنبه مقابل بولونیا تمرکز کنیم.
به نظر من هیچ پنالتی ای رخ نداده بود. الکس بود که به مکسز تکیه کرده بود و به همین دلیل روی زمین افتاد."
رمی ها در مرحله بعدی رقابت ها باید با اینتر روبرو شوند و رانیری معتقد است تا ماه آوریل، اتفاقات زیادی رخ خواهد داد.
" ما در ماه آوریل با آنها روبرو خواهیم شد. تا آن زمان اتفاقات زیادی رخ خواهد داد. ما تنها باید تا آن زمان به پیشرفت مان ادامه بدهیم."
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
!!! No Totti No Party
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir به نقل از وبسایت رسمی یان آرنه ریسه، پس از عملکرد عالی جیالوروسی ها در شب گذشته برابر یوونتوس، یان آرنه ریسه، مدافع نروژی رم در وسایت شخصی خود به بحث در مورد این دیدار می پردازد.
" بازی برابر یوونتوس بازی آسانی نبود اما ما می دانستیم که آنها را به بهترین نحو ممکن شکست می دهیم. ما به لطف دو گل فوق العاده زیبای میرکو ووچینیچ و رودریگو تادی 2-0 از یوونتوس گذشتیم. ما با تاکتیک های خوبی یووه را از پیش رو برداشتیم. من فکر نمی کنم یووه موقعیت چندان خوبی در این مسابقه داشت! بازی که ارائه کردیم نشانه های خوبی داشت. همه ما از این پیروزی بی نهایت خوشحالیم زیرا این دیدار بسیار مهم بود. ما در حال حاضر باید در مرحله نیمه نهایی به مصاف اینترمیلان برویم. برای اینکه از آن مسابقه هم پیروز خارج شویم باید تمرکز، استراحت، تعذیه و تمرینات خوبی داشته باشیم. خوشبختانه من یک مربی مجرب در اختیار دارم که به خوبی از من مراقبت می کند! "
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
!!! No Totti No Party
ما باید 100% آنها را شکست دهیم
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، داریو سرنا کاپیتان شاختار دونستک اوکراین در مورد بازی دیشب رم با وبسایت رسمی باشگاه شاختار مصاحبه کرد و در مورد حریف آینده شاختار در لیگ قهرمانان اروپا صحبت کرد.
" من دیروز شاهد پیروزی 2-0 رم مقابل یوونتوس بودم. "
" من می توانم بگویم که آنها خط میانی و خط حمله بسیار خوبی دارند. مسلما دیدار برابر جیالوروسی برای ما آسان نخواهد بود. به خصوص اینکه ما باید دیدار اول مان را در المپیکو برگزار کنیم. جایی که دو ماه و نیم از آخرین شکست گرگها می گذرد! ما شانس های خوبی داریم. ما فقط باید 100% روی این دیدار متمرکز شویم تا بتوانیم به مرحله بعد راه یابیم. "
نوشته شده توسط الیاس
!!! No Totti No Party
از ملاقات با رانیری خوشحالم
میرسئا لوچسکو سرمربی کهنهکار شاختاردونتسک از شرایط تیمش گفت. اوکراینیها حریف رم در لیگ قهرمانان هستند و در حال حاضر مشکلات زیادی دارند.
"ما هنوز از فرم اصلی و دلخواهمان دور هستیم اما این طبیعی است. ما یک ماه تعطیل بودیم و از شروع سال تیم درگیر تمرینات زیادی بوده است. بدبختانه بسیاری از بازیکنان به دلیل مصدومیت غایب بودهاند. ما تورنمنت دوبی را خوب شروع نکردیم اما با نتایج سودمندی آن را به پایان بردیم. پیدا کردن هماهنگی تیم خیلی مهم است. در این شرایط، تورنمنتها و بازیهای دوستانه به ما کمک میکنند."
شاختار چندین مصدوم دارد و بازیکنانی چون فرناندینیو و ادوآردو قادر به همراهی تیمشان نیستند.
"ما مشکلات را حل خواهیم کرد. فرناندینیو خوشبین است اما تا قبل از بازی مقابل رم آماده نمیشود. شاید برای بازی برگشت آماده شود. وضعیت ادوآردو بهتر است و به زودی به تمرینات بازمیگردد."
"من قبلا بارها با رانیری روبهرو شدهام. او مربی بزرگ و باتجربهای عالی است. زمانی که او مربی کالیاری بود و من در پیزا بودم با هم دیدار کردیم. زمانی که در ایتالیا بودم بارها مقابل تیمهای او قرار گرفتم. در چلسی هم با هم روبهرو شدیم و با بشیکتاش در لندن 2 0 بردیم. بازی برگشت به دلیل حملات تروریستی در استانبول در زمینی بیطرف برگزار شد که ما 2 0 باختیم و بدبختانه حذف شدیم. من برای این مربی و کارش احترام زیادی قائل هستم."
داریو سرنا کاپیتان شاختار هم در مصاحبه با سایت رسمی باشگاهش از بازی مقابل رم گفت.
"من بازی که رم یووه را 2 0 شکست داد دیدم. میتوانم بگویم که آنها خط هافبک و حمله بسیار خوبی دارند. مسلما دیدار مقابل جالوروسی برای ما آسان نخواهد بود. به خصوص اینکه ما باید پس از دو ماه و نیم در اولین دیدار رسمیمان در الیمپیکو به میدان برویم. ما شانس خوبی داریم و باید صد درصد آماده باشیم و روی این بازی تمرکز کنیم."
در روزهای اخیر هم صحبتهای زیادی در مورد حذف تیمهای اوکراینی از رقابتهای اروپایی شنیده شده است. گفته میشود که دولت اوکراین تا چهار فوریه فرصت دارد تا مشکلات بوجود آمده را در رابطه با دخالت در فدراسیون فوتبال این کشور حل کند و در غیر این صورت باشگاههای اوکراینی از لیگ قهرمانان و لیگ اروپا حذف خواهند شد.
!!! No Totti No Party
آینده من؟ الویت با رمیهاست!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، کلودیو رانیری در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد تا در مورد بازی فردا شب بولونیا و رم صحبت کند.
" مثل ما، فکر نمی کنم آنها مشکلی داشته باشند و تمرکزشان را روی این دیدار قرار داده اند. من انتظار دارم که این دیدار دشواری برای ما باشد. خیلی دشوار! "
" ما چهره ی یک تیم بزرگ را داریم. " وی افزود: " ما یک شب دیگر و یک بازی دیگر را هم در زمان کمی که در اختیار داشتیم انجام دادیم. " رانیری در ادامه و در مورد بازیکنانش صحبت کرد و گفت: " پروتا یکی از نمونه هایی است که باشگاه می خواهد او را نگه دارد. او همیشه سخاوتمندانه برای رم بازی می کند. او بزرگ و یک حرفه ای به تمام معنا است. منز استعداد بالایی دارد و او هنوز هم می تواند آن را افزایش دهد زیرا او پتانسیل فوق العاده بالایی دارد. توتی خیلی راحت است مانند خوان که با بازگشتش همان خوان سابق شده است. با این حال همه بچه ها به یکدیگر گره خورده اند و این چیزی است که مهم است. "
در نهایت زمانی که از آبنده کاری اش از او پرسیدند، کلودیو در پاسخ گفت: " من قرارداد دارم و تا پایان آن در رم خواهم ماند. سپس بدون شک خداوند یک بار دیگر طرح خود را برای من اجرا می کند و با تیمی دیگر به توافق می رسم. الویت با رم است، همانطور که می توانند بر خلاف معاملات پیش روی کنند. رم، رم است!
نوشته شده توسط الیاس
!!! No Totti No Party
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، کلودیو رانیری، سرمربی تیم رم ادامه بازی در ورزشگاه دال آرا را غیر ممکن عنوان کرد.
دو تیم بولونیا و رم در حالی که 16 دقیقه از بازی شان می گذشت به دستور لوکا بانتی بازی را رها کردند چرا که برف به قدری سنگین بود که هیچ یک از دو تیم بازی قابل قبولی را ارائه نمی دادند.
" پس از اینکه داور مسابقه با کاپیتان های هر دو تیم صحبت کرد، با من و آلبرتو مالسانی در مورد این شرایط صحبت کرد. "
" هر دو تیم می خواستند بازی کنند اما با وجود حضور ما در لیگ قهرمانان اروپا، کوپا ایتالیا و سری آ، پیدا کردن یک روز آزاد کار آسانی نیست! "
" با این حال مهم ترین مسئله امنیت بازیکنان در زمین بود. پس از اینکه داور چهارم پرسید از این شرایط چه احساسی دارید من گفتم نگران بازیکنانم هستم! "
" ما شاهد یک زمین یخی در ورزشگاه بودیم که یک حرکت می توانست آسیب جدی به بازیکنان وارد کند و آنها را برای مدت طولانی از میادین دور نگه دارد. مالسانی با این امر موافقت کرد و داور با یک تصمیم درست بازی را متوقف کرد. چون این خطر وجود داشت که آسیب بزرگی به بازیکنان وارد شود. "
اکنون گفته می شود دو تیم از دقیقه 19 در روز 23 فوریه بار دیگر به مصاف هم می روند!
نوشته شده توسط الیاس
!!! No Totti No Party
او به بازی برابر برشا می رسد
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، پس از لغو دیدار دو تیم بولونیا و رم در دقیقه 16، یان آرنه ریسه، مدافع نروژی م که در این دیدار غایب بود در وبسایت رسمی اش از این دیدار نوشت.
" من در دیدار یوونتوس از ناحیه پای چپ مصدوم شدم. چیز جدی نیست. من می توانم چهارشنبه شب در المپیکو برابر برشا به میدان بروم. بازی با بولونیا در ماه فوریه زمانی است که ما باید بازی های زیادی را یکی پس از دیگری انجام دهیم. البته خوشبختانه ما یک تیم با بازیکنان بزرگ را در اختیار داریم که خیلی راحت می توانیم حریفان مان را شکست دهیم. "
نوشته شده توسط الیاس
!!! No Totti No Party
کاوانی: جیالوروسی تیم بزرگی است
به گزارش خبرگزاری RomaNews.IR، پسران شهر ناپل پس از پیروزی شیرین و پرگل 4-0 برابر سامپدوریا همچنان پس از میلان در رده دوم قرار دارند اما در این میان سرمربی آنها، والتر ماتزاری از رقابت با رم برای کسب اسکودتو هراس دارد!
" زمانی که تیمی را ارزیابی می کنید به همه چیز باید توجه کنید حتی به جیالوروسی ها! جیالوروسی ها، اینتر و میلان در در یک سطح عالی قرار دارند. یووه یک ذره کمتر است! از رم صحبت نمی کنم. من دوست دارم به آنها بیشتر توجه کنیم. آنها بازیکنانی دارند که در مراحل مختلفی قدم بر می دارند. ما پسران جوانی داریم که با تیم های مختلف در میانه جدول قرار داشتند. ما نمی توانیم آنها را متعادل در نظر بگیریم. تنها همین را می توانم بگویم. "
اما ادینسون کاوانی، آقای گل سری آ درخشش خیره کننده ای در این فصل داشته و نشنیدن نام او در یک هفته در میان گلزنان برای فوتبال دوستان بسیار عجیب به نظر می آید! حتی او نیز مانند سرمربی تیمش رم را می ستوید!
" همان طور که گفته ایم ما اگر می خواهیم برنده شویم نباید محدودیتی داشته باشیم. ما امیدواریم که مانند آن کارمان را ادامه دهیم. اسکودتو؟ در مورد رده بندی و این جور چیز ها ما خیلی کم صحبت می کنیم. البته فقط زمانی که ما خودمان هستیم!! ما باید گروهی تلاش کنیم و تمرینات سخت را پیش بگیریم. با این چیز ها می توانیم رو به جلو نگاه و حرکت کنیم. جیالوروسی ها همواره نشان داده اند که تیم بزرگی هستند. آنها بسیار سخت شکست می خوردند. "
نوشته شده توسط الیاس
!!! No Totti No Party
ماتزاری با این مصاحبه خواسته از استرس تیمش کم کنه ...... .
احساس میکنم ناپولی بعد از بازی با رم ( و شکستش ) تموم میشه .......... اونا تیم خوبی هستن و با تمام نیرو در برابر رم حتضر میشن ولی تا حالا عیار واقعیشون سنجیده نشده که رم اینو میتونه ثابت کنه .
شاختار هم فعلاً وضعیت کاملاً معلومه و نمیتونن زیاد مشکل ساز باشن .......... البته رم نباید هیچ تیمی رو دست کم بگیره .
ویرایش توسط jAVAD "F" Roma : 01-31-2011 در ساعت 18:59
به سه هدف فکر میکنیم
رم با روحیه خوبی به بولونا رفت. چند ساعت پیش از شروع بازی فرانچسکو توتی میگفت: "من خوبم، فقط سردم است." کمی بعد کاپیتان و یارانش با اتوبوس به دالآرا رفتند. توتی در ترکیب اصلی بود و بوریلو روی نیمکت.
مقابل دوربینهای تلویزیونی فرانچسکو با لبخند ظاهر شد و گفت: "ما در این فصل به بردن سه جام به خانه فکر میکنیم. حالا ما در فرمی هستیم که میتوانیم به این باور داشته باشیم و ترکیب ما بزرگ است." توتی به سیستم چرخشی رانیری هم اشار ای کرد. "من در آرامش زندگی میکنم و فقط این طور هستم چون تعداد ما زیاد است. ما به تصمیمات مربی احترام میگذاریم."
دیروز در دالآرا هواداران هم حمایت از توتی را فراموش نکردند. چند صد تیفوسی مثل همیشه میخواندند "یک کاپیتان، فقط یک کاپیتان وجود دارد."
همتای توتی در بولوناف مارکو دیوایو هم در تونل در کنار او قرار گرفت و فرانچسکو به شوخی گفت: "اوه ما 34 ساله هستیم اه!" و این باعث خنده لوکا بانتی داور مسابقه هم شد.
کاپیتانها توافق کردند که بازی در آن زمین یخی انجام شود. "میخواهم در جریان بازی گل بزنم" اما بعد همه احساس کردند که شاید در زمین آسیب جدی ببینند.
حالا توتی باید منتظر برشا باشد، تیمی که 18 سال پیش اولین بازیاش برای رم را مقابل آن انجام داد و همیشه خاطرات خوبی از آنها داشته است. شیرها هم باردیگر یاکینی را روی نیمکت تیمشان میبینند، مربی که چندی پیش اخراج شد اما حالا دوباره شغلش را پس گرفته و قطعا انگیزه بالایی دارد.
رانیری هم نگران وضعیت مارکو بوریلو است. تینکرمن که در بولونا متوجه مصدومیت جزئی مهاجمش شده بود اجازه نداد که او به زمین برود. اما چهارشنبه شب احتمال بازگشت معمار خط میانی رم دیوید پیزارو زیاد است. پک کارش را با جدیت انجام میدهد و کونتی از آمادگی او گفته بود. هر چند که دوندگیهای "همهجا" در میانه میدان و پاسهای بلند "کاپیتان آینده" در این چند هفته نتایج عالی را رقم زده است.
!!! No Totti No Party
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)