به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
قهرمانی
نایب قهرمانی
سومی
هیچکدام
به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایران 0 - 1 کره جنوبی
خب بازی رو باختیم
نسبت به 3 بازی قبل خیلی بد بازی کردیم و بر خلاف صحبت هایی که بچه ها می کردن خیلی استرس داشتن !!!
همش زیر فشار بودیم و جز یکی دوتا صحنه اتفاقی حتی به دروازشون نزدیک نشدیم !
خلاصه این بازی ها هم تموم شد و میشه گفت که نیاز به یه سری تغییرات و تحولات توی فدراسیون هست تا یه گروه جدید بیان و کار کنند
خوب بچه ها زحمتشون رو کشیدن و خوب کار کردن نباید توقع بیش از حد داشت واقعیت همینه و سطح فوتبال ما هم همین باید قبول کنیم که فوتبالمون خیلی وقته از شرق آسیا عقب افتاده و دیگه قدرت اول آسیا نیستیم بالاخره باید یه فرقی بین اونها که برای فوتبالشون برنامه دارند و فدراسیون بی برنامه ما هم باشه دیگه خدایی نامردی بود که کره حذف بشه خوب آقای کفاشیان باز هم بخند تو که از رو نمیری البته تو مترسکی اصل کاریا همیشه از دید مردم مخفی هستن ولی بخند به ریش این ملت بخند کاشکی شرف داشتی و غم و سرافکندگی و سر شکستگی یه ملت پر افتخارو میفهمیدی که شما ها به این روزش انداختین این فوتبال فقط مشتی از خرواره و ضع این مملکت رو نشون میده روز به روز عقب افتاده تر میشه ...
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
من بین تیم های استرالیا و کره جنوبی ترجیح می دادم به کره بخوریم
شانس آوردیم به استرالیا نخوردیم![]()
البته نامردیه حالا که باختیم همه ور بندازیم گردن افشین قطبی. خداییش اونا زورشون بیشتر بود و با تاک تیک بازی می کردن و تیم ما زورش نمی رسید
ایشالا دوره بعدی![]()
خب از دور مسابقات حذف شدیم
نتیجه عادلانه بازی این بود که توی 90 دقیقه می باختیم.
این که وقتی تیم ببازه و همه بشینیم بگردیم دنبال مقصر کار درستی نیست و به جای اینکه به مقصر شکست ها فکر کنیم باید بشینیم به عوامل پیشرفت فوتبال کره که در عرض14 - 15سال شکست 6 بر 2 رو با یک بازی سراسر تهاجمی عوض می کنه چی هست رو بررسی کنیم. اگه بخواهیم توی یه جمله بگیم که چرا مقابل کره اینجوری بازی کردیم باید بگیم که چون ما افت کردیم و کره ای ها پیشرفت کردند
خیلی دوست ندارم درباره فدراسیون و سرمربی تیم و این جور بحث ها حرف بزنم چون معتقدم که مشکل ما از جاهای دیگه شروع شده و اینها تنها باعث تشدید شدن
1_ افت فنی 2 منطقه از 4 منطقه زمین :
هر تیم فوتبال 4 جز تشکیل دهنده اصلی داره که همه می دونین دروازبان - مدافعین - هافبک ها و مهاجمین
در فوتبال 10 - 12 سال پیش کمی اوضاع فرق می کرد و ممکن بود یه مدافع برای مثال مثل نادر محمد خانی به درد بازی توی تیم ملی بخوره چون اون زمان بازی سازی توسط مدافعین توی فوتبال به اندازه الان معنا نداشت به این علت که تیم های آسیایی در مقابل ایران هیچ وقت مثل الان کره بازی نمی کردن که از داخل زمین ما فشار بیارن
وقتی کره جنوبی روی تیم ما پرسینگ می کنه مدافعین ما از لحاظ قدرت حمل توپ و اعتماد به نفس در حدی نبودن که با پاس دقیق یا حتی حرکات بدن زدن و حتی دریبل مطمئن مهاجمین حریف رو جا بگذارند و بازی سازی کنند
پاس در عرض می دادن و بعضی اوقات هم با رحمتی بازی می کردن و اون هم می زد زیر توپ !
ما در حال حاظر در 2 منطقه دفاع و فوروارد ضعف اساسی داریم .
نقش مدافع کناری در سال 2011 دیگه مثل 15 سال پیش نیست که فقط پاس روی خط بده الان به بازیکنانی تیم ها نیاز دارن که سرعت و قدرت و تکنیک داشته باشند
داشته ما الان اینه و افشین قطبی نمی تونه معجزه کنه ما بازیکنان کامل نداریم
نیمه اول از نصرتی توی دفاع کنار استفاده کرد که دیدیم حتی 1 نفوذ هم انتجام نداد ! این کار رو حاج صفی هم انجام نداد .
اما نقش فوروارد تیم . فورارد های ایرانی هم روی مدافعین حریف فشار نمی آرن و تنبل فوتبال بازی می کنند و این طرز فکر بین فوروارد های ایرانی هست که فقط وظیفه گلزنی دارند
به نظر من تمام مشکلات ما از همین جا نشئت می گیره که در حال حاضر فوتبالیست های هر تیم شرح وظایف جدیدی پیدا کردند ولی بازیکنان ایرانی هنوز به سبک 15 سال پیش براشون وظیفه تعریف میشه !
تا این برطرف نشه ما همین خواهیم بود و نمی تونیم جلوی تیم های بزرگ خوب کار کنیم
حتمآ بعضی ها می گن ما توی 10 دقیقه آخر چطور روی دروازه کره ای ها خیمه زدیم؟ در جواب باید گفت که کره در 10 دقیقه آخر همون کاری رو می کرد که ما توی 110 دقیقه اول انجام دادیم یعنی رفتیم توی زمین خودمون و از زمین حریف شروع به دفاع کردن نمی کردیم و اونها هم همین کار رو کردن و رفتن توی محوطه خودشون جمع شدن .
این ما نبودیم که اونها رو به عقب بردیم بلکه اونها بودن که به ما فرصت دادن که بازی کنیم
البته عوامل زیاده که بخواهیم بنویسیم یک کتاب میشه ولی تکنیک بازیکنان ما واقعآ افت کرده و حمل توپ توی 5 بازیکن عقب تیممون به جز خسرو حیدری واقعآ ضعیفه و بازی سازی نمیشه
در آخر یاد یه جمله از کلمنته افتادم که درباره فوتبال ایران گفت: داشتم , داشتم مهم نیست .... دارم دارم مهمه
ما توی باد 15 سال پیش خوابیدیم .امیدوارم که بیدار شیم
WelCome To Derby
ویرایش توسط Derby : 01-22-2011 در ساعت 23:46 دلیل: .
Was ist mein Anteil am blauen Himmel
Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich
Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens
Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit
همه چی تموم شد و بازهم حسرت،انتظار ودل شکسته از نبودن تو جام جهانی حذف زود هنگام از جام ملت ها دوباره قصه تلخ شکست ،دوباره قصه کی بود کی بود من نبودم،دیگه عادت کردیم تحملش سخت نیست. وبازهم بعد از هر جرقه امیدوار میشیم ولی جرقه کافی نیست برای موفقیت باید شعله گرفت ژاپن رفت کره رفت ما خیلی وقته جا موندیم.اما هنوز آینده هست .
به امید موفقیت
با امید به خدا
اين بازي از لحاظ فني و زيرساختي به نظر من جاي بحث داره
از لحاظ فني بايد بگم ما خيلي ترسو و بيش از حد محتاطانه بازي كرديم و به نظر من اگه تركيب اصلي مرحله گروهي رو داشتيم ما مي تونستيم ببريم(مي تونستيم)
از لحاظ فردي :
رحمتي : نسبتا خوب بود اما چالاك و سرحال نبود
عقيلي و حسيني : بعد از سال ها يه بازي فوق الاده ديديم ازشون ،تمام ضربات سر و زدن با غيرت و جانانه كار كردند
حاج صفي : هر چند گل رو از ناحيه او دريافت كرديم اما از لحاظ دفاعي خيلي خوب بود و تعجت كردم كه با اين سن كمش كمتر خيلي ها استرس داشت
نصرتي : افتضاح و احساسي بود و يك گزينه صد در صد محتاطانه كه خيلي هم انتخاب بدي بود
نكونام : متاسفانه سرعت داره كم ميشه(به تدريج) ولي باز هم حضورش يك نعمت بود
تيموريان : دونده ، جنگنده ، فعال وباغيرت كه متاسفانه خيلي بازيساز نيست
نوري : اونم افتضاح بود فقط مي جنگيد (صرفا) اونم يك انتخاب بد بود
رضايي : خوب ولي بي فكر (مثل اكثر بازي هاي بزرگ)
خلعتبري : زياد توپ بهش نرسيد اما خيلي خوب بود (با اينكه ازش خوشم نمياد)
واما انصاري فرد : فاجعه بود منو ياد ماست بندي مي انداخت جوري بازي ميكرد كه آدم حس مي كرد ايران ده نفره است اصلا پرس نمي كرد گيج و گم بود و اصلا گزينه خوبي واسه اين بازي نبود اصلا.
حيدري : خوب و با تحرك بود
شجاعي : بد
غلامي : اي كاش از اول بازي مي كرد چون او يك بازيكن با غيرت و جز معدود مهاجم هاي ايراني است كه بلده و مي خواد كه پرس كنه
من عاشق قطبي ام اما چرا سه تا هافبك وسط ما بايد تخريبي باشند پس خلاقيت كجاست مگه كره پارك جي سونگ رو نداشت ؟! درسته كه هافبك نفوذي بود در 1-3-2-4 اما چند بار ارزش يه هافبك خلاق رو با چند تا پاس تودر و رو به جلو نشون داد .آيا ايران در وسط زمين فقط بايد بجنگه ؟! اگر هم مي خواد بجنگه درست بجنگه نه .
فرگوسن جمله قشنگي داره ميگه: توي يه تيم هم مهندس مي خوايم هم كارگر مهندس ها چاره بياندشند و كارگرها بجنگند .
ما اگه توي اين بازي از فقط يكي از سه هافبك خلاق نيمكتمون استفاده ميكرديم بهتر ميشد منظورم محمد نوري - مبعلي و به خصوص حدادي فر .
خسرو حيدري هم بايد از ابتدا در تركيب فرار ميگرفت و انصاري فر بي رگ و غيرت هم فعلا بازيكن بزركي نيست(به خدمون دروغ نگيم كه فوق پديده است)
ولي بازم دم دفاع وسط ها گرم هر چي توپ بود زدند
خلاصه با اين برنامه اي كه ايران داره و اگه همين جور پيش بره ما تا 6 سال آينده تيم دهم آسياييم در حد سودان و اردن فعلي و اون موقع كره اي ها دارن به فينال جام جهاني فكر مي كنند .
شخصا دوست دارم قطبي بمونه اما مي دونم با شيميزو قرارداد بسته
در آخر مي گويم :خداحافظ فوتبال بي برنامه !!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این قسمت هم موافقم که توی مرکز زمین امروز فقط به فکر خراب کردن بازی کره بودیم و ترکیب اولیه رو که دیدم تعجب کردم چرا هیچکدوم از بازی سازهای ما توی زمین نیستند ! مخصوصآ نوری که توی بازی قبل جلوی امارات همکاری خوبی با بک های کناری داشت
همون جا حدس زدم که قراره اوایل بازی بزنیم زیر توپ اما چرا تا آخر بازی به همین روند ادامه دادیم فکر می کنم که قطبی بر خلاف حرفهایی که می زد از کره جنوبی می ترسید و هر چی از بازی می گذشت بیشتر امیدوار به ضربات پنالتی می شد !
پژمتن نوری و مسعود شجاعی توی این بازی خیلی خیلی بد بودن .باز نوری توی کارهای دفاعی شرکت می کرد اما شجاعی اصلآ !
به نظر من باشگاه اوساسونا تمرینات خوبی نداره که هم جواد و هم مسعود با روزهای اوجشون خیلی فاصله گرفتن !
WelCome To Derby
چه کنیم از دست یک مشت دغل باز که اصلا دلشون به حال تیم ملی نسوخته؟
باختیم !
این هم آقای قطبی !
واقعا دیشب نشون داد که آدم ترسوییه !
آخه کدوم مرد عاقل میاد 3 تا هافبک دفاعی میذاره تو زمین بعد سه تا بازیکن تند و تیز میذاره جلو !
اگه یه کم عقل تو کلش بود حضور یکی مثل محمد نوری جای پژمان نوری مشکل وسط زمین رو برای ایران حل می کرد ! واقعا جای یه پلی میکر مثل کریمی تو این تیم خالی بود ! با وجود بازیکن هایی مثل رضایی - خلعتبری - انصاری فرد و خسرو حیدری اگر یکی بود که اینا رو تغذیه میکرد راحت میشد کره رو برد ! کره داشت از توی نیمه زمین ما پرسینگ انجام میداد و اگر بازیکن مسلط به توپ و بازی مثل نوری یا کریمی بودن که توپ ها رو فرت و فرت مثل نکونام لو نمیدادن ما میتونستیم روی ضد حمله کره رو نقره داغ کنیم ! اصلا سرعت انتقال توپ از خط دفاعی به حمله درحد صفر بود ! سید جلال حسینی هم از ترس اشتباهات مردک نکونام و نوری توپارو مستقیم میفرستاد ! ولی واسه کی ؟!! فاصله دفاع کره با دروازه شون کم بود که اصلا نمیشد از توپ های پشت دفاع استفاده کرد ! از یه جنبه تنها فردی که اونجا برای ایران میتونست خوب هد بزنه انصاری فرد بود که شدیدا دو تا دفاع میانی کنترلش کرده بودند ! ایرانی ها کاملا احساسی و پر اشتباه ار کردند !
کلا این تیم کادر فنی مذخرفی داشت ! که همش برمیگرده به جناب آقای کفاشیان ! مرتیکه امروز اعلام کرده تا یه سال دیگه موندنی هستم و الان هم دارم دنبال یه ربی خراجی بزرگ برای تیم ملی میگردم ! تا کفاشیان هس فوتبال ایران در حد تیم های درجه 2 و سه آسیا خواهد موند !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)