Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آو

رأی دهندگان
33. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • قهرمانی

8 24.24%
  • نایب قهرمانی

4 12.12%
  • سومی

6 18.18%
  • هیچکدام

15 45.45%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 151

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك وسط
    مربی مورد علاقه
    ليپي و
    بازیکن محبوب
    جرارد
    اسم واقعی شما
    ...
    تشکر ها
    48
    تشکر شده 204 در 71 پست

اين بازي از لحاظ فني و زيرساختي به نظر من جاي بحث داره

از لحاظ فني بايد بگم ما خيلي ترسو و بيش از حد محتاطانه بازي كرديم و به نظر من اگه تركيب اصلي مرحله گروهي رو داشتيم ما مي تونستيم ببريم(مي تونستيم)

از لحاظ فردي :
    رحمتي : نسبتا خوب بود اما چالاك و سرحال نبود
    عقيلي و حسيني : بعد از سال ها يه بازي فوق الاده ديديم ازشون ،تمام ضربات سر و زدن با غيرت و جانانه كار كردند
    حاج صفي : هر چند گل رو از ناحيه او دريافت كرديم اما از لحاظ دفاعي خيلي خوب بود و تعجت كردم كه با اين سن كمش كمتر خيلي ها استرس داشت
    نصرتي : افتضاح و احساسي بود و يك گزينه صد در صد محتاطانه كه خيلي هم انتخاب بدي بود
    نكونام : متاسفانه سرعت داره كم ميشه(به تدريج) ولي باز هم حضورش يك نعمت بود
    تيموريان : دونده ، جنگنده ، فعال وباغيرت كه متاسفانه خيلي بازيساز نيست
    نوري : اونم افتضاح بود فقط مي جنگيد (صرفا) اونم يك انتخاب بد بود
    رضايي : خوب ولي بي فكر (مثل اكثر بازي هاي بزرگ)
    خلعتبري : زياد توپ بهش نرسيد اما خيلي خوب بود (با اينكه ازش خوشم نمياد)
    واما انصاري فرد : فاجعه بود منو ياد ماست بندي مي انداخت جوري بازي ميكرد كه آدم حس مي كرد ايران ده نفره است اصلا پرس نمي كرد گيج و گم بود و اصلا گزينه خوبي واسه اين بازي نبود اصلا.
    حيدري : خوب و با تحرك بود
    شجاعي : بد
    غلامي : اي كاش از اول بازي مي كرد چون او يك بازيكن با غيرت و جز معدود مهاجم هاي ايراني است كه بلده و مي خواد كه پرس كنه

من عاشق قطبي ام اما چرا سه تا هافبك وسط ما بايد تخريبي باشند پس خلاقيت كجاست مگه كره پارك جي سونگ رو نداشت ؟! درسته كه هافبك نفوذي بود در 1-3-2-4 اما چند بار ارزش يه هافبك خلاق رو با چند تا پاس تودر و رو به جلو نشون داد .آيا ايران در وسط زمين فقط بايد بجنگه ؟! اگر هم مي خواد بجنگه درست بجنگه نه .
    فرگوسن جمله قشنگي داره ميگه: توي يه تيم هم مهندس مي خوايم هم كارگر مهندس ها چاره بياندشند و كارگرها بجنگند .
    ما اگه توي اين بازي از فقط يكي از سه هافبك خلاق نيمكتمون استفاده ميكرديم بهتر ميشد منظورم محمد نوري - مبعلي و به خصوص حدادي فر .
    خسرو حيدري هم بايد از ابتدا در تركيب فرار ميگرفت و انصاري فر بي رگ و غيرت هم فعلا بازيكن بزركي نيست(به خدمون دروغ نگيم كه فوق پديده است)
    ولي بازم دم دفاع وسط ها گرم هر چي توپ بود زدند
    خلاصه با اين برنامه اي كه ايران داره و اگه همين جور پيش بره ما تا 6 سال آينده تيم دهم آسياييم در حد سودان و اردن فعلي و اون موقع كره اي ها دارن به فينال جام جهاني فكر مي كنند .

شخصا دوست دارم قطبي بمونه اما مي دونم با شيميزو قرارداد بسته

در آخر مي گويم :خداحافظ فوتبال بي برنامه !!!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید mamaliver تشکر کرده است .

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mamaliver نمایش پست ها
    ما اگه توي اين بازي از فقط يكي از سه هافبك خلاق نيمكتمون استفاده ميكرديم بهتر ميشد منظورم محمد نوري - مبعلي و به خصوص حدادي فر .
    با این قسمت هم موافقم که توی مرکز زمین امروز فقط به فکر خراب کردن بازی کره بودیم و ترکیب اولیه رو که دیدم تعجب کردم چرا هیچکدوم از بازی سازهای ما توی زمین نیستند ! مخصوصآ نوری که توی بازی قبل جلوی امارات همکاری خوبی با بک های کناری داشت

همون جا حدس زدم که قراره اوایل بازی بزنیم زیر توپ اما چرا تا آخر بازی به همین روند ادامه دادیم فکر می کنم که قطبی بر خلاف حرفهایی که می زد از کره جنوبی می ترسید و هر چی از بازی می گذشت بیشتر امیدوار به ضربات پنالتی می شد !
    پژمتن نوری و مسعود شجاعی توی این بازی خیلی خیلی بد بودن .باز نوری توی کارهای دفاعی شرکت می کرد اما شجاعی اصلآ !
    به نظر من باشگاه اوساسونا تمرینات خوبی نداره که هم جواد و هم مسعود با روزهای اوجشون خیلی فاصله گرفتن !
    WelCome To Derby

4. کاربر روبرو از پست مفید Derby تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)