Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آو

رأی دهندگان
33. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • قهرمانی

8 24.24%
  • نایب قهرمانی

4 12.12%
  • سومی

6 18.18%
  • هیچکدام

15 45.45%
صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 41213141516 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 151
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    محمد

IranBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    884
    تشکر شده 439 در 118 پست

irann تبادل نظر درباره بازیهای تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا 2011 قطر

به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
    1-قهرمانی
    2-نایب قهرمانی:
    3-سومی:
    4-هیچکدام
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 4 کاربر از پست مفید mamaliss تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    رافائل بنیتس
    بازیکن محبوب
    جرارد و بقیه انگلیسی

EnglandLiverpoolPersepolis

تشکر ها
    33
    تشکر شده 104 در 18 پست

من خیلی فکر کردم ولی آخرین باری که تیم ملی یک بازی رو از یه تیم درسترمان 3 بر0 برده باشه یادم نیومد
    تازه به قول قطبی تیم بین المللی شده
    من خودم امیدوار بودم به این تیم ولی فکر نمی کردم که با این اقتدار صعود کنیم
    ما با همین امارات توی مقدماتی جام جهانی 0 بر 0 کردیم تازه اگه رحمتی نبود 2 - 3 تا می خوردیم. یک کم منطقی فکر کنیم می بینیم که فوتبال امکان نداره توی یکی 2 سال اینقدر پیشرفت کنه
    سطح فوتبال ما اینه نه اونی که توی مقدماتی جام جهانی دیدیم الان وقت باز کردن بحث های قدیمی نیست ولی وقتشه حداقل کسانی که فقط دم از تعصب و علاقه و دلسوزی ملی می زنند رو بشناسیم که الان که تیم نتیجه می گیره هیچ کس نمی آد حرف بزنه همه منتظرن که حذف بشیم تا همه کارشناس بشن
    الان موقعیت خوبیه که بدونیم همون مربی هایی که ادعا می کنند فوتبال ما ناپاکه یه نگاهی توی آیینه بکنند

4. 2 کاربر از پست مفید Gerrard_C تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط mamaliver نمایش پست ها
    برد هاي اميدوار كننده و البته گول زننده اي است واسه ما ايراني ها.

اگه جوگير نشيم و با منطق و با برنامه كار كنيم (مثل اين 3 تا بازي) حتما قهرمان ميشيم .

ايران مثل اسپانيا در جام جهاني ميشه البته به نظر من :

يه مقاله خواندم از يك روزنامه نگار آلماني ، كه قهرماني اسپانيا رو در جام جهاني رو از نظر روان شناسي بررسي كرده بود كه مهم ترين قسمتش اين بود كه نوشته بود كه اسپانيا به اين دليل قهرمان شد چون در بازي اول بد جور شكست خورد و حساب كار دست مگا استارها اسپانيايي آمد كه بايد از ابتدا قوي باشند .

ايران هم روحيه اش از همان بازي اول كه گل زود هنگام خورد و به بازي برگشت پيدا كرد .

اين تيم اميدواركننده ترين تيم ايران در جام ملت هايي كه تا حالا ديدم .
    من هم موافقم که این برد ها میتونه باعث غرور تو بازیکن های جوون تیم ملی بشه !
    محک جدی اول ایران تو این جام همین کره هست !
    واقعا ایران راه سختی برای قهرمانی داره !
    کره ---------> ژاپن ----------------> استرالیا
    اگر ایران کره رو برد میشه به عنوان یه مدعی بهش نگاه کرد و متاسفانه من چشم آب نمیخوره !
    نقل قول نوشته اصلی توسط saiede نمایش پست ها
    تبریک میگم واقعا ایران مستحق این 9 امتیاز بود
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamedss نمایش پست ها
    منم مثل سعیده خانوم به همه تبریک میگم خوشحالم که ایران عادت بد این چند وقته فوتبالمون رو توی این سه بازی ترک کرده و بچه ها دارن با غیرت و جنگندگی فوتبال ناب ایرانی رو نشون آسیا میدن

امیدوارم این پیروزیها تا فتح جام ادامه پیدا کنه
    این که ایران واقعا مستحق بود که شکی درش نیست ! تیمهایی که تو این گروه قرار داشتند در حدی نبودند که بخوان ایران رو اذیت کنند !
    نقل قول نوشته اصلی توسط bar3lona نمایش پست ها
    تیم خوبی داریم اما هنوز تیممون از لحاظ تدافعی تست نشده ! من نگران خط دفاعی ایران هستم که نتونه خیلی خوب دفاع کنه.
    کره ای ها واقعآ خوب دفاع حریف رو باز می کنند و البته اونها هم توی دفاع خیلی خوب نیستن
    خوبیش اینه که تا فینال به استرالیا نمی خوریم
    این امارات هم که اصلآ در حد و اندازه های ایران نبود و می تونستیم یکی 2 تا دیگه هم بزنیم بهشون.کلآ تازگی ها جلوی تیم های عربی راحت تر بازی می کنیم و تا قبل از اینکه به دقیقه 60 - 70 برسه و با وقت کشی برن رو اعصابمون نتیجه رو گرفتیم
    به امید قهرمانی تیم ملی ایران
    تیم های افشین قطبی معمولا توی خط دفاعی بی نقص عمل میکنند !
    و اتفاقا من خط دفاعی ایران رو نقطه قوت ایران تو این تورنمنت می بینم ! عقیلی ، حسینی و وینگر راست که خسرو حیدیری هست از بهترین های ایران هستند و همشون با هم توی سپاهان بازی میکنند و هماهنگیشون رو اونجا بدست آوردند !
    من خیلی خوشحالم که امارات رو بردیم ! اگه یادتون باشه موقع قرعه کشی عربا ما رو مدعی محسوب نمی کردند !
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gerrard_C نمایش پست ها
    من خیلی فکر کردم ولی آخرین باری که تیم ملی یک بازی رو از یه تیم درسترمان 3 بر0 برده باشه یادم نیومد
    ما با همین امارات توی مقدماتی جام جهانی 0 بر 0 کردیم تازه اگه رحمتی نبود 2 - 3 تا می خوردیم. یک کم منطقی فکر کنیم می بینیم که فوتبال امکان نداره توی یکی 2 سال اینقدر پیشرفت کنه
    سطح فوتبال ما اینه نه اونی که توی مقدماتی جام جهانی دیدیم الان وقت باز کردن بحث های قدیمی نیست ولی وقتشه حداقل کسانی که فقط دم از تعصب و علاقه و دلسوزی ملی می زنند رو بشناسیم که الان که تیم نتیجه می گیره هیچ کس نمی آد حرف بزنه همه منتظرن که حذف بشیم تا همه کارشناس بشن
    الان موقعیت خوبیه که بدونیم همون مربی هایی که ادعا می کنند فوتبال ما ناپاکه یه نگاهی توی آیینه بکنند
    هنوز اتفاق خاصی نیفتاده دوست عزیز !
    صعود از این مرحله حتی با حداکثر امتیاز برای تیمی با تاریخ پربار فوتبال ایران موفقیت محسوب نمیشه !
    موفقیت زمانیه که ما کره رو بتونیم شکست بدیم و بریم مرحله بعد !
    همونطور که گفتم محک جدی اول ایران همین کره هست !
    اگر کره رو بردیم قطبی میتونه سرشو بلند کنه و تو روی رسانه های ایران وایسه !

6. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کاپلو&آنجلوتی
    بازیکن محبوب
    1.*جرارد*2.رونالدو دلیما3.کاکا

ItaliaPersepolisMilan

تشکر ها
    89
    تشکر شده 298 در 67 پست

بازی با کره همه چیزو معلوم میکنه نمیخوا انرژی منفی بدم اما باید واقعیت رو دید اینکه ماامارات رو بردیم عالیه فوتبال ما پیشرفت کرده اما نباید بازی های کره تو جام جهانی که ما راه پیدا نکردیم یادمون بره.امتحان اول بازی با کره هستش.
    به امید پیروووووزی

8. 2 کاربر از پست مفید mohammadred تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

کاملا درسته ایران هنوز با تیمای قدرتمندی مثل استرلیا ژاپن بازی نکرده اما بی انصافیه اگه بگیم عراق ضعیف بوده
    خوشحالی مردم هم به خاطر مقایسه این نتایج با نتایج مقدماتی جام جهانیه چون اگه باهمون تیم بازی میکردیم الان حذف شده بودیم!!با این نتایجم نباید جوگیر شد....به امید اینکه ایران بازی با کره رو ببره

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

10. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

پیش فرض تحليل گل سوم ايران

بيچاره دفاع امارات از بس اين رضايي همه رو غافلگير ميكنه(حتي بعضي موقع ها خودشم فريب ميخوره) قاطي كرده بود ديدين كه ادامه حركت رضايي رو براش رفت
    كل بازي كازاش برعكس تيم بو موقعيت پاس داشت نميداد تا به زور اماراتيها مجبورش ميكردن!!اصلا بازيش با تيم هماهنگ و اصولي نيست اگر گل اول ايران اين بود چي ميشدمعلومه نميبرديم با شرفتر بود.
    به هر حال خدا نكنه اينجوري با كره بازي كنن وگرنه..............
    ولي خوب اينا هم ذخيره بودن در حد خودشون عالي كار كردن
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

12. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

اگه بخواهیم نتیجه رو صرفآ در نظر بگیریم خب واقعآ خوب بوده و امیدوار کننده هست ولی واقعآ کره جنوبی فرق می کنه.البته توی بازی اول با عراق بچه ها نشون دادن حتی اگه یک گل هم عقب بیفتن و استرس نداشته باشند قابلیت عوض کردن نتیجه رو دارن.
    از خود گذشتگی توی بعضی بازیکنها خوبه اما غلامرضا رضایی و مسعود شجاعی در بعضی از لحظات خودشون رو به تیم ترجیح می دن مخصوصآ شجاعی که واقعآ امیدوارم توی بازی با کره ازش استفاده نکنیم چون خیلی توپ لو می ده حتی اگه گل هم بزنه در مقابل مطمئن باشیم این مسعود شجاعی آماده نیست.
    قبلآ هم گفتم تیم ها توی این دوره خیلی به هم نزدیک هستن و دیگه فکر نمی کنم سطح بازیها از این به بعد خیلی فرق کنه
    راهمون احتمالآ اینجوریه کره جنوبی >>> ژاپن >>> استرالیا
    فقط میشه گفت اگه با همچین مسیری تیم افشین قطبی قهرمان بشه واقعآ شاه کاره .این یعنی گذشتن از شد همه مدعیان
    فعلآ باید به فکر بازی کره جنوبی باشیم. همه ما توی دلمون از کره جنوبی یه جورایی می ترسیم و استرس داریم ولی 1 جمله رو میشه گفت که همون قدر که ما از کره ای ها ترس داریم اونا چندین برابر از ما می ترسن
    جالب اینجاست که از سال 1996 هم پشت سر هم داریم به این تیم می خوریم همش هم توی مرحله یک چهارم نهایی بوده

1996 ---- ایران 6 - 2 کره جنوبی

2000 ----- ایران 1 - 2 کره جنوبی

2004 ----- ایران 4 - 3 کره جنوبی

2008 ---- ایران - کره جنوبی ( شکست ایران در ضربات پنالتی)

نوبت برد ماست.خدا کنه نوبتی باشه
    WelCome To Derby

14. کاربر روبرو از پست مفید Derby تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

نمودار مقایسه ای دوندگی بازیکنان ایران - نزدیک به سطح اول جهان

در این نمودار ، میزان دوندگی بازیکنان ایران در مقایسه با تیمهای مطرح دنیا تصویری شده است....بدون شرح اضافی خود تحلیل کنید

ali
    only
    karimi

16. 3 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك وسط
    مربی مورد علاقه
    ليپي و
    بازیکن محبوب
    جرارد
    اسم واقعی شما
    ...
    تشکر ها
    48
    تشکر شده 204 در 71 پست

آمادگي جسماني بچه ها عاليه به خصوص سه تا هافبك وسطمون !

18. 2 کاربر از پست مفید mamaliver تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك وسط
    مربی مورد علاقه
    ليپي و
    بازیکن محبوب
    جرارد
    اسم واقعی شما
    ...
    تشکر ها
    48
    تشکر شده 204 در 71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط gerrard_c نمایش پست ها
    منم موافقم باتو .كسايي كه ميگن قطبس دلال و تيم توي مرحله گروهي حذف ميشه و ايران شخصيت قهرماني نداره و ... كجان الآن ؟!!!!

كره هم تيم خوبيه اما موجودات ماورا طبيعي كه نيستند همين چند ماه پيش كره رو توي خونشون برديم .

چيزي كه توي تيم ميشه ديد بالا رفتن كلاس بازي بچه ها و تسلط و بزرگ بيني خودشون (كه متاسفانه نه در دوره قلعه نويي و نه در دوره دايي ديده نميشد.تيم ما يه تيم احساسي بود كه خودشو خيلي كم تر از باقي تيم ها مي ديد كه الآن اينطور نيست .)

20. کاربر روبرو از پست مفید mamaliver تشکر کرده است .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    J. Mourinho & Wenger
    بازیکن محبوب
    Aguero & C R 7 9 $ NANI
    اسم واقعی شما
    Mohsen

PortugalPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    3,730
    تشکر شده 580 در 164 پست

تیم ملی واقعا گل کاشت

22. 2 کاربر از پست مفید C R 7 9 تشکر کرده اند .

صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 41213141516 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)