به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
قهرمانی
نایب قهرمانی
سومی
هیچکدام
به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خیلی فکر کردم ولی آخرین باری که تیم ملی یک بازی رو از یه تیم درسترمان 3 بر0 برده باشه یادم نیومد
تازه به قول قطبی تیم بین المللی شده
من خودم امیدوار بودم به این تیم ولی فکر نمی کردم که با این اقتدار صعود کنیم
ما با همین امارات توی مقدماتی جام جهانی 0 بر 0 کردیم تازه اگه رحمتی نبود 2 - 3 تا می خوردیم. یک کم منطقی فکر کنیم می بینیم که فوتبال امکان نداره توی یکی 2 سال اینقدر پیشرفت کنه
سطح فوتبال ما اینه نه اونی که توی مقدماتی جام جهانی دیدیمالان وقت باز کردن بحث های قدیمی نیست ولی وقتشه حداقل کسانی که فقط دم از تعصب و علاقه و دلسوزی ملی می زنند رو بشناسیم که الان که تیم نتیجه می گیره هیچ کس نمی آد حرف بزنه همه منتظرن که حذف بشیم تا همه کارشناس بشن
الان موقعیت خوبیه که بدونیم همون مربی هایی که ادعا می کنند فوتبال ما ناپاکه یه نگاهی توی آیینه بکنند![]()
من هم موافقم که این برد ها میتونه باعث غرور تو بازیکن های جوون تیم ملی بشه !
محک جدی اول ایران تو این جام همین کره هست !
واقعا ایران راه سختی برای قهرمانی داره !
کره ---------> ژاپن ----------------> استرالیا
اگر ایران کره رو برد میشه به عنوان یه مدعی بهش نگاه کرد و متاسفانه من چشم آب نمیخوره !
این که ایران واقعا مستحق بود که شکی درش نیست ! تیمهایی که تو این گروه قرار داشتند در حدی نبودند که بخوان ایران رو اذیت کنند !
تیم های افشین قطبی معمولا توی خط دفاعی بی نقص عمل میکنند !
و اتفاقا من خط دفاعی ایران رو نقطه قوت ایران تو این تورنمنت می بینم ! عقیلی ، حسینی و وینگر راست که خسرو حیدیری هست از بهترین های ایران هستند و همشون با هم توی سپاهان بازی میکنند و هماهنگیشون رو اونجا بدست آوردند !
من خیلی خوشحالم که امارات رو بردیم ! اگه یادتون باشه موقع قرعه کشی عربا ما رو مدعی محسوب نمی کردند !
هنوز اتفاق خاصی نیفتاده دوست عزیز !
صعود از این مرحله حتی با حداکثر امتیاز برای تیمی با تاریخ پربار فوتبال ایران موفقیت محسوب نمیشه !
موفقیت زمانیه که ما کره رو بتونیم شکست بدیم و بریم مرحله بعد !
همونطور که گفتم محک جدی اول ایران همین کره هست !
اگر کره رو بردیم قطبی میتونه سرشو بلند کنه و تو روی رسانه های ایران وایسه !![]()
بازی با کره همه چیزو معلوم میکنه نمیخوا انرژی منفی بدم اما باید واقعیت رو دید اینکه ماامارات رو بردیم عالیه فوتبال ما پیشرفت کرده اما نباید بازی های کره تو جام جهانی که ما راه پیدا نکردیم یادمون بره.امتحان اول بازی با کره هستش.
به امید پیروووووزی
کاملا درسته ایران هنوز با تیمای قدرتمندی مثل استرلیا ژاپن بازی نکرده اما بی انصافیه اگه بگیم عراق ضعیف بوده
خوشحالی مردم هم به خاطر مقایسه این نتایج با نتایج مقدماتی جام جهانیه چون اگه باهمون تیم بازی میکردیم الان حذف شده بودیم!!با این نتایجم نباید جوگیر شد....به امید اینکه ایران بازی با کره رو ببره
Was ist mein Anteil am blauen Himmel
Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich
Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens
Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit
بيچاره دفاع امارات از بس اين رضايي همه رو غافلگير ميكنه(حتي بعضي موقع ها خودشم فريب ميخوره) قاطي كرده بود ديدين كه ادامه حركت رضايي رو براش رفت
كل بازي كازاش برعكس تيم بو موقعيت پاس داشت نميداد تا به زور اماراتيها مجبورش ميكردن!!اصلا بازيش با تيم هماهنگ و اصولي نيست اگر گل اول ايران اين بود چي ميشدمعلومه نميبرديم با شرفتر بود.
به هر حال خدا نكنه اينجوري با كره بازي كنن وگرنه..............
ولي خوب اينا هم ذخيره بودن در حد خودشون عالي كار كردن![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
اگه بخواهیم نتیجه رو صرفآ در نظر بگیریم خب واقعآ خوب بوده و امیدوار کننده هست ولی واقعآ کره جنوبی فرق می کنه.البته توی بازی اول با عراق بچه ها نشون دادن حتی اگه یک گل هم عقب بیفتن و استرس نداشته باشند قابلیت عوض کردن نتیجه رو دارن.
از خود گذشتگی توی بعضی بازیکنها خوبه اما غلامرضا رضایی و مسعود شجاعی در بعضی از لحظات خودشون رو به تیم ترجیح می دن مخصوصآ شجاعی که واقعآ امیدوارم توی بازی با کره ازش استفاده نکنیم چون خیلی توپ لو می ده حتی اگه گل هم بزنه در مقابل مطمئن باشیم این مسعود شجاعی آماده نیست.
قبلآ هم گفتم تیم ها توی این دوره خیلی به هم نزدیک هستن و دیگه فکر نمی کنم سطح بازیها از این به بعد خیلی فرق کنه
راهمون احتمالآ اینجوریه کره جنوبی >>> ژاپن >>> استرالیا
فقط میشه گفت اگه با همچین مسیری تیم افشین قطبی قهرمان بشه واقعآ شاه کاره .این یعنی گذشتن از شد همه مدعیان
فعلآ باید به فکر بازی کره جنوبی باشیم. همه ما توی دلمون از کره جنوبی یه جورایی می ترسیم و استرس داریم ولی 1 جمله رو میشه گفت که همون قدر که ما از کره ای ها ترس داریم اونا چندین برابر از ما می ترسن
جالب اینجاست که از سال 1996 هم پشت سر هم داریم به این تیم می خوریم همش هم توی مرحله یک چهارم نهایی بوده
1996 ---- ایران 6 - 2 کره جنوبی
2000 ----- ایران 1 - 2 کره جنوبی
2004 ----- ایران 4 - 3 کره جنوبی
2008 ---- ایران - کره جنوبی ( شکست ایران در ضربات پنالتی)
نوبت برد ماست.خدا کنه نوبتی باشه![]()
WelCome To Derby
نمودار مقایسه ای دوندگی بازیکنان ایران - نزدیک به سطح اول جهان
در این نمودار ، میزان دوندگی بازیکنان ایران در مقایسه با تیمهای مطرح دنیا تصویری شده است....بدون شرح اضافی خود تحلیل کنید
![]()
ali
only
karimi
آمادگي جسماني بچه ها عاليه به خصوص سه تا هافبك وسطمون !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم موافقم باتو .كسايي كه ميگن قطبس دلال و تيم توي مرحله گروهي حذف ميشه و ايران شخصيت قهرماني نداره و ... كجان الآن ؟!!!!
كره هم تيم خوبيه اما موجودات ماورا طبيعي كه نيستند همين چند ماه پيش كره رو توي خونشون برديم .
چيزي كه توي تيم ميشه ديد بالا رفتن كلاس بازي بچه ها و تسلط و بزرگ بيني خودشون (كه متاسفانه نه در دوره قلعه نويي و نه در دوره دايي ديده نميشد.تيم ما يه تيم احساسي بود كه خودشو خيلي كم تر از باقي تيم ها مي ديد كه الآن اينطور نيست .)
تیم ملی واقعا گل کاشت
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)