Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آو

رأی دهندگان
33. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • قهرمانی

8 24.24%
  • نایب قهرمانی

4 12.12%
  • سومی

6 18.18%
  • هیچکدام

15 45.45%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 151

Hybrid View

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط mamaliver نمایش پست ها
    برد هاي اميدوار كننده و البته گول زننده اي است واسه ما ايراني ها.

اگه جوگير نشيم و با منطق و با برنامه كار كنيم (مثل اين 3 تا بازي) حتما قهرمان ميشيم .

ايران مثل اسپانيا در جام جهاني ميشه البته به نظر من :

يه مقاله خواندم از يك روزنامه نگار آلماني ، كه قهرماني اسپانيا رو در جام جهاني رو از نظر روان شناسي بررسي كرده بود كه مهم ترين قسمتش اين بود كه نوشته بود كه اسپانيا به اين دليل قهرمان شد چون در بازي اول بد جور شكست خورد و حساب كار دست مگا استارها اسپانيايي آمد كه بايد از ابتدا قوي باشند .

ايران هم روحيه اش از همان بازي اول كه گل زود هنگام خورد و به بازي برگشت پيدا كرد .

اين تيم اميدواركننده ترين تيم ايران در جام ملت هايي كه تا حالا ديدم .
    من هم موافقم که این برد ها میتونه باعث غرور تو بازیکن های جوون تیم ملی بشه !
    محک جدی اول ایران تو این جام همین کره هست !
    واقعا ایران راه سختی برای قهرمانی داره !
    کره ---------> ژاپن ----------------> استرالیا
    اگر ایران کره رو برد میشه به عنوان یه مدعی بهش نگاه کرد و متاسفانه من چشم آب نمیخوره !
    نقل قول نوشته اصلی توسط saiede نمایش پست ها
    تبریک میگم واقعا ایران مستحق این 9 امتیاز بود
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamedss نمایش پست ها
    منم مثل سعیده خانوم به همه تبریک میگم خوشحالم که ایران عادت بد این چند وقته فوتبالمون رو توی این سه بازی ترک کرده و بچه ها دارن با غیرت و جنگندگی فوتبال ناب ایرانی رو نشون آسیا میدن

امیدوارم این پیروزیها تا فتح جام ادامه پیدا کنه
    این که ایران واقعا مستحق بود که شکی درش نیست ! تیمهایی که تو این گروه قرار داشتند در حدی نبودند که بخوان ایران رو اذیت کنند !
    نقل قول نوشته اصلی توسط bar3lona نمایش پست ها
    تیم خوبی داریم اما هنوز تیممون از لحاظ تدافعی تست نشده ! من نگران خط دفاعی ایران هستم که نتونه خیلی خوب دفاع کنه.
    کره ای ها واقعآ خوب دفاع حریف رو باز می کنند و البته اونها هم توی دفاع خیلی خوب نیستن
    خوبیش اینه که تا فینال به استرالیا نمی خوریم
    این امارات هم که اصلآ در حد و اندازه های ایران نبود و می تونستیم یکی 2 تا دیگه هم بزنیم بهشون.کلآ تازگی ها جلوی تیم های عربی راحت تر بازی می کنیم و تا قبل از اینکه به دقیقه 60 - 70 برسه و با وقت کشی برن رو اعصابمون نتیجه رو گرفتیم
    به امید قهرمانی تیم ملی ایران
    تیم های افشین قطبی معمولا توی خط دفاعی بی نقص عمل میکنند !
    و اتفاقا من خط دفاعی ایران رو نقطه قوت ایران تو این تورنمنت می بینم ! عقیلی ، حسینی و وینگر راست که خسرو حیدیری هست از بهترین های ایران هستند و همشون با هم توی سپاهان بازی میکنند و هماهنگیشون رو اونجا بدست آوردند !
    من خیلی خوشحالم که امارات رو بردیم ! اگه یادتون باشه موقع قرعه کشی عربا ما رو مدعی محسوب نمی کردند !
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gerrard_C نمایش پست ها
    من خیلی فکر کردم ولی آخرین باری که تیم ملی یک بازی رو از یه تیم درسترمان 3 بر0 برده باشه یادم نیومد
    تازه به قول قطبی تیم بین المللی شده
    من خودم امیدوار بودم به این تیم ولی فکر نمی کردم که با این اقتدار صعود کنیم
    ما با همین امارات توی مقدماتی جام جهانی 0 بر 0 کردیم تازه اگه رحمتی نبود 2 - 3 تا می خوردیم. یک کم منطقی فکر کنیم می بینیم که فوتبال امکان نداره توی یکی 2 سال اینقدر پیشرفت کنه
    سطح فوتبال ما اینه نه اونی که توی مقدماتی جام جهانی دیدیم الان وقت باز کردن بحث های قدیمی نیست ولی وقتشه حداقل کسانی که فقط دم از تعصب و علاقه و دلسوزی ملی می زنند رو بشناسیم که الان که تیم نتیجه می گیره هیچ کس نمی آد حرف بزنه همه منتظرن که حذف بشیم تا همه کارشناس بشن
    الان موقعیت خوبیه که بدونیم همون مربی هایی که ادعا می کنند فوتبال ما ناپاکه یه نگاهی توی آیینه بکنند
    هنوز اتفاق خاصی نیفتاده دوست عزیز !
    صعود از این مرحله حتی با حداکثر امتیاز برای تیمی با تاریخ پربار فوتبال ایران موفقیت محسوب نمیشه !
    موفقیت زمانیه که ما کره رو بتونیم شکست بدیم و بریم مرحله بعد !
    همونطور که گفتم محک جدی اول ایران همین کره هست !
    اگر کره رو بردیم قطبی میتونه سرشو بلند کنه و تو روی رسانه های ایران وایسه !

2. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)