Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آو

رأی دهندگان
33. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • قهرمانی

8 24.24%
  • نایب قهرمانی

4 12.12%
  • سومی

6 18.18%
  • هیچکدام

15 45.45%
صفحه 13 از 16 نخستنخست ... 31112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 151
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    محمد

IranBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    884
    تشکر شده 439 در 118 پست

irann تبادل نظر درباره بازیهای تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا 2011 قطر

به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
    1-قهرمانی
    2-نایب قهرمانی:
    3-سومی:
    4-هیچکدام
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 4 کاربر از پست مفید mamaliss تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

منم تبريك ميگم
    به نظر من بازيكنا نبايد به فكر اين باشن كه دور بعد با كي بازي دارن !
    بايد يادشون باشه كه با تاكتيك حريف درگير ميشن نه با خودشون در كل نبايد از اسم تيما نتيجه رو پيشبيني كرد
    پس استراليا يا كره؟؟؟فرقي نداره
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

4. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

من هم که طبق معمول بازی های ایران رو نگاه نکردم !
    در کل بد یا خوب بازی کردن رو که بذاریم کنار کره شمالی تیم دونده ای هست و بردن کره شمالی نتیجه خوب و امیدوار کننده ای هست !
    تا اینجا ایران خیلی کار شاق و خارق العاده ای انجام نداده و صعود به عنوان تیم اول چیزی بود که ما انتظارشو داشتیم ولی اگر ایران بتونه از سد کره یا استرالیا عبور کنه اون موقع امید به قهرمانی میشه به این تیم داشت ! در مورد گل هم باید بگم واقعا انصاری فر خیلی حرفه ای به توپ ضربه زد و چیزی که کلا از بازیکن های ایرانی بعید به نظر می رسید رو کریم انجام داد !
    بازی سوم هم باید تیم کاملا با ترکیب دوم بره توی زمین تا مشکل 4 سال چیش دوباره تکرار نشه !

6. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

درسته كه همه از تيم ملي انتقاد ميكردند ولي همه دوست دارند ايران تو جام ملت ها موفق باشه به اين ميگن همدلي و اتحاد.

ايران من تو قهرماني

ali
    only
    karimi

8. 3 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

پیش فرض یادداشت سید مهدی رحمتی از دوحه:عراقی ها مثل بحرینی ها ناجوانمردانه بازی می کنند/می ترسم با پسرم علی حرف بزنم

قبل از بازی نگران بودم ، چون عراق تیم بسیار خوبی بود . عجب بردی بود، خستگی همه اردوهای قبلی از تنمان خارج شد .

بی احترامی هواداران عراق
    اول بازی که از همه حاضرین خواسته شد به احترام جان باختگان پرواز تهران - ارومیه سکوت کنند ، نصف تماشاگران عراقی حاضر در ورزشگاه، دست به یک کارخیلی کثیف زدند و شروع به مسخره بازی درآوردند و دوباره بچه های ما را جری کردند.
    در بازی قبلی هم مقابل عراق که در اردن برگزار شد، هنگام پخش سرود ایران ، تماشاگران عراقی ما را هو کردند و با دستان خود به ما علامت های زشتی می دادند. خوب طبیعی بود بچه ها با حسی خاص بازی را شروع کنند و ما هر 2 بازی را بردیم.
    عراقی ها مثل بحرینیها!
    بازیکنان عراق هم که فوتبال را کاملا ناجوانمردانه بازی می کنند و شباهت زیادی به تیم بحرین دارند . یک جا موی هادی را کشیدند ، یک جا با دست به صورت خلعتبری زدند، شجاعی را چند بار ناجوانمردانه زدند . به نظر من اگر تیم ما 100 بار دیگر هم با این شرایط با عراق بازی کند بازی را می برد .
    سه سرماخورده
    2 روز قبل از بازی چند نفر از بچه ها سرماخوردگی شدیدی پیدا کردند. خود من ،جلال حسینی ومسعود شجاعی شب قبل از بازی حال بدی داشتیم به طوری که مجبور به زدن سرم شدیم. بعد از پرویز ، شجاعی را با آمبولانس مستقیما به بیمارستان بردند.
    حالا امیدواریم
    اوضاع تیم خیلی خوب است.خیلی جو دوستانه و آرامی بر اردوی تیم حاکمه و همه بچه ها تقریبا دنبال این هستند که برخلاف پیش بینی خیلی از کارشناسان بتوانند با تیم ملی به موفقیت بزرگی برسند . بعد از برد عراق، حالا خیلی امیدواریم که هم از گروه صعود کنیم و هم بتوانیم درمراحل بعدی پله به پله بالا بیاییم.
    گلی که خوردم
    روی گلی که خوردم هنوز دارم فکر میکنم . توپ که سانتر شد من خیلی صدا زدم بچه ها بیان و دیرک سمت چپ رو پوشش بدند . مشت کردم توپ رو بزنم اما عماد رضا خیلی سریعتر به توپ رسید و دیگه کاری از دستم بر نمی آمد. اما خدا را شکر در صحنه های بعدی از خودم رضایت دارم . خوشبختانه مربی ها هم از من خیلی راضی بودند.
    دلم برای پسرم تنگ شده
    بعد از بازی هم در هتل همه خیلی شاد و خوشحال بودیم . ساعات خالی را در اتاقهایمان مشغول استراحت هستیم و یا بعد از تمرین مشغول مرور بحث های فنی . من هم ساعات خالیم رو سعی می کنم که زبان بخونم تا زبانم بهتر بشه .از روزی هم که اینجا هستم با پسرم صحبت نکردم . علی الان 3 سال و 7 ماهش شده و خیلی با گذشته فرق کرده .وقتی با من صحبت میکنه هوایی میشه و دیگه زبان هم باز کرده . زمانی که قطربودیم گریه می کرد .میگفت بلیط بخر من بیام قطر یا تو بیا تهران .منهم خیلی دلم براش تنگ شده و میترسم باهاش صحبت کنم و باز هوایی بشه وخودم بیشتر اذیت میشم .
    باید مراقب کره باشیم
    در مورد کره شمالی هم ، تیمش به مراتب بهتر از تیمیه که پارسال تو خرداد ماه باهاشون بازی کردیم . با تجربه تر شده اند .بازیشون رو با امارات دیدم .کره شمالی پیشرفت خوبی داشته و موقعیت های خوبی را در بازی امارات خلق کردند.البته امارات در نیمه دوم بهتر بازی کرد.
    در این بازی هم باید خیلی مراقب باشیم و فکر میکنم تیم ما توان گرفتن 3 امتیاز این بازی را هم دارد. الان بچه ها بعد از برد عراق خیلی مصمم هستند که هم کره شمالی و هم امارات را ببرند و با 9 امتیاز از گروهمان صعود کنیم. خب خیلی هم سخته ولی فکر میکنم که به دستش میاریم.
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

10. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

تبریک میگم واقعا ایران مستحق این 9 امتیاز بود

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

12. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

irann

نقل قول نوشته اصلی توسط saiede نمایش پست ها
    تبریک میگم واقعا ایران مستحق این 9 امتیاز بود
    منم مثل سعیده خانوم به همه تبریک میگم خوشحالم که ایران عادت بد این چند وقته فوتبالمون رو توی این سه بازی ترک کرده و بچه ها دارن با غیرت و جنگندگی فوتبال ناب ایرانی رو نشون آسیا میدن

امیدوارم این پیروزیها تا فتح جام ادامه پیدا کنه
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

14. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    Del Bosque
    بازیکن محبوب
    Raul Gonzales Blanco
    RealMadrid
    تشکر ها
    57
    تشکر شده 272 در 35 پست

irann

تیم ملی واقعآ توی هر بازی در نیمه دوم خیلی بهتر میشه
    این بازی که فکر می کنم بیرون رفتن مسعود شجاعی و به بازی اومدن رضایی خیلی موثر بود
    این مسعود شجاعی خیلی افتضاح بازی می کنه و واقعآ افت کرده !
    تنها تیمی هستیم که 9 امتیاز کامل رو گرفتیم و این می تونه یه روحیه عالی باشه واسه دور بعدی
    راستی ما 4 دوره پشت سر هم داریم توی این مرحله به کره جنوبی می خوریم یکی در میون هم بردیم و باختیم و امسال نوبت برد ماست.ایشالا همین طوری بشه
    Capitan Raul Gonzales Blanco

16. کاربر روبرو از پست مفید Raul_7 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کاپلو&آنجلوتی
    بازیکن محبوب
    1.*جرارد*2.رونالدو دلیما3.کاکا

ItaliaPersepolisMilan

تشکر ها
    89
    تشکر شده 298 در 67 پست

مبارک

18. کاربر روبرو از پست مفید mohammadred تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك وسط
    مربی مورد علاقه
    ليپي و
    بازیکن محبوب
    جرارد
    اسم واقعی شما
    ...
    تشکر ها
    48
    تشکر شده 204 در 71 پست

برد هاي اميدوار كننده و البته گول زننده اي است واسه ما ايراني ها.

اگه جوگير نشيم و با منطق و با برنامه كار كنيم (مثل اين 3 تا بازي) حتما قهرمان ميشيم .

ايران مثل اسپانيا در جام جهاني ميشه البته به نظر من :

يه مقاله خواندم از يك روزنامه نگار آلماني ، كه قهرماني اسپانيا رو در جام جهاني رو از نظر روان شناسي بررسي كرده بود كه مهم ترين قسمتش اين بود كه نوشته بود كه اسپانيا به اين دليل قهرمان شد چون در بازي اول بد جور شكست خورد و حساب كار دست مگا استارها اسپانيايي آمد كه بايد از ابتدا قوي باشند .

ايران هم روحيه اش از همان بازي اول كه گل زود هنگام خورد و به بازي برگشت پيدا كرد .

اين تيم اميدواركننده ترين تيم ايران در جام ملت هايي كه تا حالا ديدم .

20. کاربر روبرو از پست مفید mamaliver تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Goal keeper
    مربی مورد علاقه
    Lipi & Guardiola
    بازیکن محبوب
    Messi & Buffon
    اسم واقعی شما
    Shantia

ItaliaBarcelonaJuventus

Buffon

تشکر ها
    112
    تشکر شده 399 در 75 پست

تیم خوبی داریم اما هنوز تیممون از لحاظ تدافعی تست نشده ! من نگران خط دفاعی ایران هستم که نتونه خیلی خوب دفاع کنه.
    کره ای ها واقعآ خوب دفاع حریف رو باز می کنند و البته اونها هم توی دفاع خیلی خوب نیستن
    خوبیش اینه که تا فینال به استرالیا نمی خوریم
    این امارات هم که اصلآ در حد و اندازه های ایران نبود و می تونستیم یکی 2 تا دیگه هم بزنیم بهشون.کلآ تازگی ها جلوی تیم های عربی راحت تر بازی می کنیم و تا قبل از اینکه به دقیقه 60 - 70 برسه و با وقت کشی برن رو اعصابمون نتیجه رو گرفتیم
    به امید قهرمانی تیم ملی ایران
    آبی و اناری ها

22. کاربر روبرو از پست مفید bar3lona تشکر کرده است .

صفحه 13 از 16 نخستنخست ... 31112131415 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)