به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
قهرمانی
نایب قهرمانی
سومی
هیچکدام
به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم تبريك ميگم
به نظر من بازيكنا نبايد به فكر اين باشن كه دور بعد با كي بازي دارن !
بايد يادشون باشه كه با تاكتيك حريف درگير ميشن نه با خودشون در كل نبايد از اسم تيما نتيجه رو پيشبيني كرد
پس استراليا يا كره؟؟؟فرقي نداره![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
من هم که طبق معمول بازی های ایران رو نگاه نکردم !
در کل بد یا خوب بازی کردن رو که بذاریم کنار کره شمالی تیم دونده ای هست و بردن کره شمالی نتیجه خوب و امیدوار کننده ای هست !
تا اینجا ایران خیلی کار شاق و خارق العاده ای انجام نداده و صعود به عنوان تیم اول چیزی بود که ما انتظارشو داشتیم ولی اگر ایران بتونه از سد کره یا استرالیا عبور کنه اون موقع امید به قهرمانی میشه به این تیم داشت ! در مورد گل هم باید بگم واقعا انصاری فر خیلی حرفه ای به توپ ضربه زد و چیزی که کلا از بازیکن های ایرانی بعید به نظر می رسید رو کریم انجام داد !
بازی سوم هم باید تیم کاملا با ترکیب دوم بره توی زمین تا مشکل 4 سال چیش دوباره تکرار نشه !
درسته كه همه از تيم ملي انتقاد ميكردند ولي همه دوست دارند ايران تو جام ملت ها موفق باشه به اين ميگن همدلي و اتحاد.
ايران من تو قهرماني
ali
only
karimi
قبل از بازی نگران بودم ، چون عراق تیم بسیار خوبی بود . عجب بردی بود، خستگی همه اردوهای قبلی از تنمان خارج شد .
بی احترامی هواداران عراق
اول بازی که از همه حاضرین خواسته شد به احترام جان باختگان پرواز تهران - ارومیه سکوت کنند ، نصف تماشاگران عراقی حاضر در ورزشگاه، دست به یک کارخیلی کثیف زدند و شروع به مسخره بازی درآوردند و دوباره بچه های ما را جری کردند.
در بازی قبلی هم مقابل عراق که در اردن برگزار شد، هنگام پخش سرود ایران ، تماشاگران عراقی ما را هو کردند و با دستان خود به ما علامت های زشتی می دادند. خوب طبیعی بود بچه ها با حسی خاص بازی را شروع کنند و ما هر 2 بازی را بردیم.
عراقی ها مثل بحرینیها!
بازیکنان عراق هم که فوتبال را کاملا ناجوانمردانه بازی می کنند و شباهت زیادی به تیم بحرین دارند . یک جا موی هادی را کشیدند ، یک جا با دست به صورت خلعتبری زدند، شجاعی را چند بار ناجوانمردانه زدند . به نظر من اگر تیم ما 100 بار دیگر هم با این شرایط با عراق بازی کند بازی را می برد .
سه سرماخورده
2 روز قبل از بازی چند نفر از بچه ها سرماخوردگی شدیدی پیدا کردند. خود من ،جلال حسینی ومسعود شجاعی شب قبل از بازی حال بدی داشتیم به طوری که مجبور به زدن سرم شدیم. بعد از پرویز ، شجاعی را با آمبولانس مستقیما به بیمارستان بردند.
حالا امیدواریم
اوضاع تیم خیلی خوب است.خیلی جو دوستانه و آرامی بر اردوی تیم حاکمه و همه بچه ها تقریبا دنبال این هستند که برخلاف پیش بینی خیلی از کارشناسان بتوانند با تیم ملی به موفقیت بزرگی برسند . بعد از برد عراق، حالا خیلی امیدواریم که هم از گروه صعود کنیم و هم بتوانیم درمراحل بعدی پله به پله بالا بیاییم.
گلی که خوردم
روی گلی که خوردم هنوز دارم فکر میکنم . توپ که سانتر شد من خیلی صدا زدم بچه ها بیان و دیرک سمت چپ رو پوشش بدند . مشت کردم توپ رو بزنم اما عماد رضا خیلی سریعتر به توپ رسید و دیگه کاری از دستم بر نمی آمد. اما خدا را شکر در صحنه های بعدی از خودم رضایت دارم . خوشبختانه مربی ها هم از من خیلی راضی بودند.
دلم برای پسرم تنگ شده
بعد از بازی هم در هتل همه خیلی شاد و خوشحال بودیم . ساعات خالی را در اتاقهایمان مشغول استراحت هستیم و یا بعد از تمرین مشغول مرور بحث های فنی . من هم ساعات خالیم رو سعی می کنم که زبان بخونم تا زبانم بهتر بشه .از روزی هم که اینجا هستم با پسرم صحبت نکردم . علی الان 3 سال و 7 ماهش شده و خیلی با گذشته فرق کرده .وقتی با من صحبت میکنه هوایی میشه و دیگه زبان هم باز کرده . زمانی که قطربودیم گریه می کرد .میگفت بلیط بخر من بیام قطر یا تو بیا تهران .منهم خیلی دلم براش تنگ شده و میترسم باهاش صحبت کنم و باز هوایی بشه وخودم بیشتر اذیت میشم .
باید مراقب کره باشیم
در مورد کره شمالی هم ، تیمش به مراتب بهتر از تیمیه که پارسال تو خرداد ماه باهاشون بازی کردیم . با تجربه تر شده اند .بازیشون رو با امارات دیدم .کره شمالی پیشرفت خوبی داشته و موقعیت های خوبی را در بازی امارات خلق کردند.البته امارات در نیمه دوم بهتر بازی کرد.
در این بازی هم باید خیلی مراقب باشیم و فکر میکنم تیم ما توان گرفتن 3 امتیاز این بازی را هم دارد. الان بچه ها بعد از برد عراق خیلی مصمم هستند که هم کره شمالی و هم امارات را ببرند و با 9 امتیاز از گروهمان صعود کنیم. خب خیلی هم سخته ولی فکر میکنم که به دستش میاریم.
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
تبریک میگم واقعا ایران مستحق این 9 امتیاز بود![]()
Was ist mein Anteil am blauen Himmel
Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich
Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens
Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
تیم ملی واقعآ توی هر بازی در نیمه دوم خیلی بهتر میشه
این بازی که فکر می کنم بیرون رفتن مسعود شجاعی و به بازی اومدن رضایی خیلی موثر بود
این مسعود شجاعی خیلی افتضاح بازی می کنه و واقعآ افت کرده !
تنها تیمی هستیم که 9 امتیاز کامل رو گرفتیم و این می تونه یه روحیه عالی باشه واسه دور بعدی
راستی ما 4 دوره پشت سر هم داریم توی این مرحله به کره جنوبی می خوریم یکی در میون هم بردیم و باختیم و امسال نوبت برد ماست.ایشالا همین طوری بشه![]()
Capitan Raul Gonzales Blanco
مبارک
برد هاي اميدوار كننده و البته گول زننده اي است واسه ما ايراني ها.
اگه جوگير نشيم و با منطق و با برنامه كار كنيم (مثل اين 3 تا بازي) حتما قهرمان ميشيم .
ايران مثل اسپانيا در جام جهاني ميشه البته به نظر من :
يه مقاله خواندم از يك روزنامه نگار آلماني ، كه قهرماني اسپانيا رو در جام جهاني رو از نظر روان شناسي بررسي كرده بود كه مهم ترين قسمتش اين بود كه نوشته بود كه اسپانيا به اين دليل قهرمان شد چون در بازي اول بد جور شكست خورد و حساب كار دست مگا استارها اسپانيايي آمد كه بايد از ابتدا قوي باشند .
ايران هم روحيه اش از همان بازي اول كه گل زود هنگام خورد و به بازي برگشت پيدا كرد .
اين تيم اميدواركننده ترين تيم ايران در جام ملت هايي كه تا حالا ديدم .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم خوبی داریم اما هنوز تیممون از لحاظ تدافعی تست نشده ! من نگران خط دفاعی ایران هستم که نتونه خیلی خوب دفاع کنه.
کره ای ها واقعآ خوب دفاع حریف رو باز می کنند و البته اونها هم توی دفاع خیلی خوب نیستن
خوبیش اینه که تا فینال به استرالیا نمی خوریم
این امارات هم که اصلآ در حد و اندازه های ایران نبود و می تونستیم یکی 2 تا دیگه هم بزنیم بهشون.کلآ تازگی ها جلوی تیم های عربی راحت تر بازی می کنیم و تا قبل از اینکه به دقیقه 60 - 70 برسه و با وقت کشی برن رو اعصابمون نتیجه رو گرفتیم
به امید قهرمانی تیم ملی ایران![]()
آبی و اناری ها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)