Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آو

رأی دهندگان
33. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • قهرمانی

8 24.24%
  • نایب قهرمانی

4 12.12%
  • سومی

6 18.18%
  • هیچکدام

15 45.45%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 151

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    اکبر میثاقیان
    بازیکن محبوب
    کاپیتان مالدینی
    MilanPersepolis
    تشکر ها
    58
    تشکر شده 269 در 49 پست

از حالا باید به فکر مرحله بعدی باشیم بین کره جنوبی و استرالیا من ترجیح می دم که با کره جنوبی بازی کنیم با اینکه به نظر از استرالیا بهتر می آن ولی از لحاظ روانی ما جلوی کره جنوبی تیم برتری هستیم و روحیه بهتری داریم برای پیروزی جلوی این تیم
    استرالیا رو می گذاریم توی فینال ببریمش که حال بده
    اگه از افشین قطبی هم بپرسن حتمآ می گه که کره جنوبی رو مثل کف دستم می شناسم و با اونها بازی کنم بیتره
    بازی ایران با کره شمالی نکات آموزنده ای هم داشت از جمله این که من فهمیدم همسر افشین قطبی مال کشور کره شمالیه قبلآ فکر می کردم اهل کره جنوبیه و جواد خیابانی گفت که ظاهرآ بچه شماله یعنی کره شمالی

2. 3 کاربر از پست مفید capitan_maldini تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    زاگالو و دل بوسكه
    بازیکن محبوب
    كاكا فرناندو تورس

BrazilRealMadrid

تشکر ها
    90
    تشکر شده 186 در 38 پست

خیلی خوشحالم که به مرحله بعد صعود کردیم. یه سری از کارشناسا هم که می گفتن ایران با چهار امتیاز به زور صعود می کنه از جمله خداداد عزیزی که همیشه شاکیه و کارنامه مربیگری خودش پر از خراب کردن تیم های لیگ برتریه.(البته دوران بازیکنی اش رو نمی شه انکار کرد)
    فکر می کنم دیگه اظهار نظر نکنن بهتره
    I Love You KAKA

4. 3 کاربر از پست مفید kami تشکر کرده اند .

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

خب صعود تیم ملی ایران به مرحله بعد قطعی شد و با پیروزی عراق در مقابل امارات با توجه به بازی مستقیمی که در مقابل عراق ما پیروز شدیم حتی در صورت 6 امتیازه شدن عراق ما به عنوان تیم اول صعود خواهیم کرد و به احتمال زیاد با تیم دوم گروه 2 مصاف خواهیم داشت.
    در 2 بازی گذشته تیم ملی ایران از سیستم 4-2-3-1 استفاده کردیم که استفاده از یک مهاجم در نوک خط حمله یه سری مشکلات رو می تونه برای ما در مراحل بعدی بوجود بیاره
    برای بررسی وضعیت 2 مهاجم هدف ما یه نگاهی به آمار این 2 بازیکن می اندازیم

کریم انصاری فر در مدت زمانی که در بازی بود در 65% از زمان بازی اش در حال JOGGING که به معنی آهسته دویدن هست بود و در مقابل غلامی بیشتر ایستا بود و کمتر می دوید و حدود 54% از زمان حضورش رو می دوید و بیشتر با سرعت کمی حرکت می کرده . از این لحاظ انصاری فرد بهتر ظاهر شده و نشون داده که تلاش بیشتری برای جایگیری و ایجاد موقعیت برای خودش کرده که حاصل این تلاش اون 2 موقعیت گلی بود که برایش فراهم شد و 2 گلی که به ثمر رساند که البته یکی از گلهای اون رو به اشتباه مردود اعلام کردند ! البته میانگین سرعت دویدن اون هم از غلامی بهتر بوده و شاید این نشان از آمادگی بدنی بهتر اون داشته باشه.

البته غلامی از لحاظ مشارکت در حملات تیم باز هم کارنامه ضعیف تری داشته و هیچ سهمی از ضربات تیم ملی در مقابل عراق نداشته و در حالی که تیم ما 6 ضربه به سمت دروازه عراق زده بود غلامی هیچ ضربه ای از این 6 شوت را نزده بوده و بیشتر به عقب می اومده و در فضاسازی بیشتر شرکت می کرده و از این رو میبینیم که تعداد پاس های موفق اون نسبت به انصاری فرد بهتر بوده و تونسته از این لحاظ بهتر از انصاری فرد کار کنه

البته باید توجه داشت که این آمارها در 2 بازی متفاوت بوده و نوع تاک تیک اتخاذ شده حریفان هم می تونه روی عملکرد مهاجم هدف تاثیر داشته باشه
    با این همه جای توجیهی برای مهاجمی که در سیستم تک فوروارده بازی می کنه نیست که در طول مدت بازی هیچ ضربه ای به سمت دروازه حریف نزده باشه و این می تونه هم به علت عدم موقعیت سازی هافبک ها و هم به علت عدم جایگیری مناسب خود مهاجم باشه که در هر 2 صورت نشان از عدم آمادگی تیم برای استفاده از این نوع تاک تیک و سیستم یعنی بازی با یک مهاجم داره.
    نظر من استفاده از سیستم های تک مهاجمه برای تیم هایی مفید هست که فوروارد های اونها بتونن در همه جهات کارایی داشته باشند بتونن ضربه سر بزنن , خوب تک به تک بزنند و خوب بتونن در بین مدافعین پر تعداد حریف بازی خوانی کرده و خودشون رو در موقعیت گل قرار بدن.
    مصداق این نوع بازیکنها رود فان نیستلروی بود که فوق العاده در محوطه جریمه حریف خودش رو در موقعیت گل قرار می داد تا جایی که کمتر از 1% گلهای اون از فاصله بیش از 15 متر نسبت به دروازه به ثمر رسیده بود و این نشان از هوش بالای بازیکن در جایگیری برای نواختن ضربات آخر هست
    راه کار من استفاده همزمان از 2 مهاجم بوده ولی اگه قرار باشه با یک مهاجم بازی کنیم استفاده از کریم انصاری فرد رو به غلامی به علت جایگیری بهتر و ایجاد موقعیت گل بهتر برای خودش رو ترجیح می دم
    WelCome To Derby

6. 5 کاربر از پست مفید Derby تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)