به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
قهرمانی
نایب قهرمانی
سومی
هیچکدام
به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم این برد رو تبریک می گم
عادل فردوسی پور توی شبکه جام جم یه تیکه باحال انداختگفت دیروز داور ایرانی یعنی ترکی یه پنالتی به ضرر سوریه گرفت و کمک داور سوریه ای این بازی هم تلافی کرد و گل سالم انصاری فرد رو قبول نکرد
اینم یه سری آمار
کره ی شمالی - ایران
چرخش توپ برای ایران
چرخش توپ برای کره
آمار گلزن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرافتخارترين تيم كالچو
بعد از مدت ها یک بازیکن دیدم توی ایران که می تونه خوب تموم کنه و با یک ضربه بدون نیاز به استپ و جنگولک بازی توپ رو بفرسته توی دروازه حریف
واقعآ ضربه انصاری فر عالی بود و گلش استثنائی بود. از پاس قشنگ پژمان هم نباید بگذریم خداییش خیلی گل قشنگی بود
دقیقه آخر هم شانس آوردیم که توپ به تیرکمون خورد![]()
Sir & CapitanYou Are The Best
خرین بازی که اینجوری از گروهمون صعود کردیم رو یادم نمی آد.همیشه به اما و اگر و اگه بشه و نشه می کشید ولی واسه اولین بار هست که به عنوان اولین تیم صعود کننده به مرحله بعد صعودمون قطعی شده و این باعث افتخاره
خیلی خوشحالم که توی گروهی داریم اول می شیم که 2 تا تیم عربی هستن
شانس آوردیم امروز مسعود شجاعی سرما خورده بودبازی قبل خیلی افتضاح بازی کردو فکر کنم %60 توپ هاش رو لو داده بود
به امید قهرمانی ایران![]()
از حالا باید به فکر مرحله بعدی باشیمبین کره جنوبی و استرالیا من ترجیح می دم که با کره جنوبی بازی کنیم
با اینکه به نظر از استرالیا بهتر می آن ولی از لحاظ روانی ما جلوی کره جنوبی تیم برتری هستیم و روحیه بهتری داریم برای پیروزی جلوی این تیم
استرالیا رو می گذاریم توی فینال ببریمش که حال بده
اگه از افشین قطبی هم بپرسن حتمآ می گه که کره جنوبی رو مثل کف دستم می شناسم و با اونها بازی کنم بیتره
بازی ایران با کره شمالی نکات آموزنده ای هم داشت از جمله این که من فهمیدم همسر افشین قطبی مال کشور کره شمالیهقبلآ فکر می کردم اهل کره جنوبیه و جواد خیابانی گفت که ظاهرآ بچه شماله
یعنی کره شمالی
![]()
خیلی خوشحالم که به مرحله بعد صعود کردیم. یه سری از کارشناسا هم که می گفتن ایران با چهار امتیاز به زور صعود می کنهاز جمله خداداد عزیزی که همیشه شاکیه و کارنامه مربیگری خودش پر از خراب کردن تیم های لیگ برتریه.(البته دوران بازیکنی اش رو نمی شه انکار کرد)
فکر می کنم دیگه اظهار نظر نکنن بهتره![]()
I Love You KAKA
خب صعود تیم ملی ایران به مرحله بعد قطعی شد و با پیروزی عراق در مقابل امارات با توجه به بازی مستقیمی که در مقابل عراق ما پیروز شدیم حتی در صورت 6 امتیازه شدن عراق ما به عنوان تیم اول صعود خواهیم کرد و به احتمال زیاد با تیم دوم گروه 2 مصاف خواهیم داشت.
در 2 بازی گذشته تیم ملی ایران از سیستم 4-2-3-1 استفاده کردیم که استفاده از یک مهاجم در نوک خط حمله یه سری مشکلات رو می تونه برای ما در مراحل بعدی بوجود بیاره
برای بررسی وضعیت 2 مهاجم هدف ما یه نگاهی به آمار این 2 بازیکن می اندازیم
کریم انصاری فر در مدت زمانی که در بازی بود در 65% از زمان بازی اش در حال JOGGING که به معنی آهسته دویدن هست بود و در مقابل غلامی بیشتر ایستا بود و کمتر می دوید و حدود 54% از زمان حضورش رو می دوید و بیشتر با سرعت کمی حرکت می کرده . از این لحاظ انصاری فرد بهتر ظاهر شده و نشون داده که تلاش بیشتری برای جایگیری و ایجاد موقعیت برای خودش کرده که حاصل این تلاش اون 2 موقعیت گلی بود که برایش فراهم شد و 2 گلی که به ثمر رساند که البته یکی از گلهای اون رو به اشتباه مردود اعلام کردند ! البته میانگین سرعت دویدن اون هم از غلامی بهتر بوده و شاید این نشان از آمادگی بدنی بهتر اون داشته باشه.
البته غلامی از لحاظ مشارکت در حملات تیم باز هم کارنامه ضعیف تری داشته و هیچ سهمی از ضربات تیم ملی در مقابل عراق نداشته و در حالی که تیم ما 6 ضربه به سمت دروازه عراق زده بود غلامی هیچ ضربه ای از این 6 شوت را نزده بوده و بیشتر به عقب می اومده و در فضاسازی بیشتر شرکت می کرده و از این رو میبینیم که تعداد پاس های موفق اون نسبت به انصاری فرد بهتر بوده و تونسته از این لحاظ بهتر از انصاری فرد کار کنه
البته باید توجه داشت که این آمارها در 2 بازی متفاوت بوده و نوع تاک تیک اتخاذ شده حریفان هم می تونه روی عملکرد مهاجم هدف تاثیر داشته باشه
با این همه جای توجیهی برای مهاجمی که در سیستم تک فوروارده بازی می کنه نیست که در طول مدت بازی هیچ ضربه ای به سمت دروازه حریف نزده باشه و این می تونه هم به علت عدم موقعیت سازی هافبک ها و هم به علت عدم جایگیری مناسب خود مهاجم باشه که در هر 2 صورت نشان از عدم آمادگی تیم برای استفاده از این نوع تاک تیک و سیستم یعنی بازی با یک مهاجم داره.
نظر من استفاده از سیستم های تک مهاجمه برای تیم هایی مفید هست که فوروارد های اونها بتونن در همه جهات کارایی داشته باشند بتونن ضربه سر بزنن , خوب تک به تک بزنند و خوب بتونن در بین مدافعین پر تعداد حریف بازی خوانی کرده و خودشون رو در موقعیت گل قرار بدن.
مصداق این نوع بازیکنها رود فان نیستلروی بود که فوق العاده در محوطه جریمه حریف خودش رو در موقعیت گل قرار می داد تا جایی که کمتر از 1% گلهای اون از فاصله بیش از 15 متر نسبت به دروازه به ثمر رسیده بود و این نشان از هوش بالای بازیکن در جایگیری برای نواختن ضربات آخر هست
راه کار من استفاده همزمان از 2 مهاجم بوده ولی اگه قرار باشه با یک مهاجم بازی کنیم استفاده از کریم انصاری فرد رو به غلامی به علت جایگیری بهتر و ایجاد موقعیت گل بهتر برای خودش رو ترجیح می دم
WelCome To Derby
ما هم از طرف خودم تبریک میگم صعود به مرحله ی بعد رو...
شما هی میگین قطبی بد...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
خب منم این برد و صعودمون به مرحله ی بعد رو تبریک میگم ! امیدوارم در بازی بعدی با امارات هم بتونیم به پیروزی برسیم و با حداکثر امتیازات پا به مرحله ی بعدی بزاریم !!
اما در مورده بازی :
به نظرم نیمه ی اول زیاد خوب بازی نکردیم و نتونستیم خیلی موقعیت خطرناکی روی دروازه ی کره شمالی ایجاد کنیم جز اون گلی که به اشتباه مردود اعلام شد !!! که کاملا درست بود نه خطا بود نه به دستش برخوردی داشت و همون اولش معلوم بود که تصمیم داور اشتباه بوده !!!! شاید اگه اون صحنه رو گل اعلام میکرد در ادامه میتونستیم بهتر و با ارامش بیشتری بازی کنیم ! ولی باز خدا رو شکر بازی رو بردیم !!
در نیمه ی دوم خیلی بهتر از نیمه ی اول ظاهر شدیم و بازیکنا بیشتر با هم هماهنگ بودن نسبت به نیمه ی اول !
در نیمه ی اول کره بازیکن های کناری ما رو خیلی خوب گرفته بود و ما نمیتونستیم با اونا پاسگاری کنیم ! و نمیدونم چرا پاس های عمقی نمیدادیم ! برای همین مجبور بودیم به همون بازیکن کناری هایی پاس بدیم که گرفته شده بودن و برای همین بیشتره توپ ها هدر میرفت ! ولی نیمه ی دوم این قضیه هم بهتر شد !!
به نظره من این بازی سخترین بازی ما در مرحله ی گروهی بود ! چون کره تیمیه که خیلی خوب دفاع میکنه و وقتی توپ رو به دست میارن خیلی تند و سریع با بازیکناشون به سمت دروازه میان و سریع پخش میشن ! و این کارو خیلی سخت میکنه ! دوندگی بازیکنان کره هم خیلی خوب بود و خیلی میدوییدن !! که بار ها هم دیدیم که 3-4 کیلو متر از ما جلوتر بودن !!
ولی به نظره من کریم انصاری فرد باید بهترین بازیکن زمین میشد ! چون 1 گل 3 امتیازی برای ما زد !! و 1 گل دیگه هم زد که به اشتباه گرفته نشد !!
البته عقیلی هم بد نبود !
اميدوارم واسه بازي سوم از بازيكن هاي ذخيره استفاده كنه تا هم اترژي تيم به سطح مطلوبي برسه هم بازيكن هاي ذخيره انگيزه و اعتماد به نفسشون واسه مرحله بعد بالا بره
ما مرحله بعد با استراليا بازي مي كنيم (حدس منه) ! كه بايد سريع باشيم و روي زمين بازي كنيم نه هوا .
ویرایش توسط mamaliver : 01-16-2011 در ساعت 21:18
دو تا برد خوب داشتیم اما باید بدوونیم کار ما تازه شروع شده هدف ما صعود از گروه نبوده
به امید قهرمانی
با امید به خدا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)