Design & Developed BY Patira

صفحه 10 از 100 نخستنخست ... 891011122060 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus ♥حرف هاي خودموني هوادران يوونتوس♥

اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
    :

ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14

2. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك وسط
    مربی مورد علاقه
    ليپي و
    بازیکن محبوب
    جرارد
    اسم واقعی شما
    ...
    تشکر ها
    48
    تشکر شده 204 در 71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط محمددلپیرو نمایش پست ها
    1) شما میگین یووه تیمش ایتالیایی بسته شده و میگین این خوبه اما ایتالیایی هایی که در یووه بازی می کنن به غیر از دو سه نفرشون بقیه در حد یووه نیستند در ضمن مگه کامورانزی و جوینکو ایتالیایی نبودندبه نظر من اونها خیلی بهتر از په په ومارکیزیو بودند اما حقیقت اینه که مدیران یووه هم خوبها رو فروختندوهم بازیکنهای بدی خریدند یا ازتیمهای پایه آوردند (البته به غیر از کراسیچ و کواریارلا).
    2) بالاها یه جایی نوشته بودین که ((موتور دلپیرو داره خاموش میشه )) دراین باره باید بگم که موتور الکس هیچ وقت خاموش نمیشه و اگه دقت کنین می بینین که الکس تنها بازیکن تکنیکی هست که 17ساله که برای تیمش موثر بوده و مهمتر از همه اینه که بر خلاف بزرگانی مثل زیدان*مارادونا*ریوالدو و بقیه الکس این 17 سال رو در یک تیم گذرونده و وقتی یک مربی به او اعتقاد نداشته تیمش رو عوض نکرده بلکه خودشو به مربی تحمیل کرده . دراین ضمینه الکس دو تارقیب داشته که رائول و گیگز بودن که رائول نتونست در رئال دوام بیاره و گیگز هم که فقط با فرگوسن کار کرده و در مقابل اندیشه های مختلف مربیان متعدد قرار نگرفته چون شاید با یک مربی کار میکرد که به او اعتقاد نداشت اون وقت باید در بارش قضاوت میکردیم (البته من همه ی بازیکنایی رو که در بالا نام بردم دوستشون دارم ولی دلپیرو واقعا" بهتر از همه ی اوناست ).

1- من تعجب ميكنم كه ميگي فروش كامورانزي اشتباه بوده .كامورانزي يك سال و نيم بد بازي مي كرد حتي متوسط هم نبود.

اما قبول دارم كه فروش جووينكو اشتباه محض بود (البته اونم بازيكن نق نقو و پر حاشيه اي بود! )

2- در اسطوره بودن الكس شكي نيست اما دلپيرو ديگه داره خاموش ميشه !!!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 3 کاربر از پست مفید mamaliver تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    Antonio Conte
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    مهدی

ItaliaJuventusMilan

تشکر ها
    90
    تشکر شده 168 در 42 پست

موتور الکس همونطور که محمد گفت هیچ وقت خاموش نمیشه و خود الکس گفته من تا 40 سالگی بازی میکنم

6. 3 کاربر از پست مفید DEL PIERO 10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

نقل قول نوشته اصلی توسط محمددلپیرو نمایش پست ها
    1) شما میگین یووه تیمش ایتالیایی بسته شده و میگین این خوبه اما ایتالیایی هایی که در یووه بازی می کنن به غیر از دو سه نفرشون بقیه در حد یووه نیستند در ضمن مگه کامورانزی و جوینکو ایتالیایی نبودندبه نظر من اونها خیلی بهتر از په په ومارکیزیو بودند اما حقیقت اینه که مدیران یووه هم خوبها رو فروختندوهم بازیکنهای بدی خریدند یا ازتیمهای پایه آوردند (البته به غیر از کراسیچ و کواریارلا).
    2) بالاها یه جایی نوشته بودین که ((موتور دلپیرو داره خاموش میشه )) دراین باره باید بگم که موتور الکس هیچ وقت خاموش نمیشه و اگه دقت کنین می بینین که الکس تنها بازیکن تکنیکی هست که 17ساله که برای تیمش موثر بوده و مهمتر از همه اینه که بر خلاف بزرگانی مثل زیدان*مارادونا*ریوالدو و بقیه الکس این 17 سال رو در یک تیم گذرونده و وقتی یک مربی به او اعتقاد نداشته تیمش رو عوض نکرده بلکه خودشو به مربی تحمیل کرده . دراین ضمینه الکس دو تارقیب داشته که رائول و گیگز بودن که رائول نتونست در رئال دوام بیاره و گیگز هم که فقط با فرگوسن کار کرده و در مقابل اندیشه های مختلف مربیان متعدد قرار نگرفته چون شاید با یک مربی کار میکرد که به او اعتقاد نداشت اون وقت باید در بارش قضاوت میکردیم (البته من همه ی بازیکنایی رو که در بالا نام بردم دوستشون دارم ولی دلپیرو واقعا" بهتر از همه ی اوناست ).
    خرید های یووه به جز موتا که از رم گرفتن و ترائوره مصدوم آرسنالی بقیه خوب هستند ولی عالی نیست !
    میگی بازیکن های یووه در حد یووه نیستند !
    به اینم توجه کن که یووه سال گذشته بدترین تاریخ یووه بود و این باعث میشد خیلی از بازیکنا از اومدن به یووه سرباز می زدن ! مشخصا تیمی که توی لیگ قهرمانان نباشه نمیتونه خوب ستاره جذب کنه ! از طرفی قوانین جدید هم دست و پاگیر شدند !
    خرید کراسیچ ، کوا ، بونوچی و په په از خرید های موفق یووه بود !
    کامورانزی مثل همیشه نبود ولی میتونست جای خالی ملو رو تو بعضی از بازی ها پر کنه !
    جووینکو هم که قبل دربارش گفتم !

[QUOTE=mamaliver;29201]1-
    اما قبول دارم كه فروش جووينكو اشتباه محض بود (البته اونم بازيكن نق نقو و پر حاشيه اي بود! )
    QUOTE]

تاییده !

نقل قول نوشته اصلی توسط jjmm نمایش پست ها
    موتور الکس همونطور که محمد گفت هیچ وقت خاموش نمیشه و خود الکس گفته من تا 40 سالگی بازی میکنم
    الکس اگه بخواد به همین شکل فوتبالشو ادامه بده محبوبیتش رو از دست خواهد داد ! و بهتره مثل زیزو در اوج خداحافظی کنه نه اینکه وقتی بازیکن پیر و سالخورده شد هم حاشیه سازی کنه هم روی اعصاب هوادارا باشه !

8. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك وسط
    مربی مورد علاقه
    ليپي و
    بازیکن محبوب
    جرارد
    اسم واقعی شما
    ...
    تشکر ها
    48
    تشکر شده 204 در 71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط jjmm نمایش پست ها
    من خيلي الكس دوست دارم اما اونم آدمه پير ميشه

اگه الكس گفته تا 40 سالگي بازي ميكنه بايد بگم الكس جون

((آرزو بر جوانان (قديم)عيب نيست .))
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 3 کاربر از پست مفید mamaliver تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

یووه اگه امسال بتونه سهمیه cl رو بگیره با توجه به مدیریت موفق ماروتا و حمایتی که آنیلی از اون داره میتونه برای فصل بعد بازیکن های خوبی جذب کنه !
    در حال حاضر مشکل یووه بیشتر حول هافبک طراح و مهاجم 6 دونگ می چرخه که البته با اضافه شدن کراسیچ خیلی بهتر شده اما جایگزینی برای کراسیچ و کوا باید پیدا بشه تا یووه بتونه برای سری A یه مدعی قدرتمند بشه !

12. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

یووه یک قصه ی بی مانند ! غنی از تاریخ، افتخار و اعتبار
    30 دی 1389
    الکس دل پیرو روزهای خوبی را با یوونتوس پشت سر می گذارد و بعد از چند هفته ی ناموفق اکنون دل پیرو به مرز امادگی رسیده و بهترین نمایش هفته های اخیر را به اجرا می گذارد. الکس در مصاحبه ای اختصاصی با Guerin Sportivo شرکت کرد:

- شاید هیچکس بهتر از الساندرو دلپیرو نتواند به این سوال جواب بدهد، فرق یوونتوس با بقیه تیم ها چیست؟

یوونتوس یک قصه ی بی مانند است، قصه ای غنی از تاریخ، افتخار و اعتبار. قصه ی خانواده ی انیلی که از دهه 20 تا به حال این باشگاه را هدایت می کنند و با افسانه های چون سیووری، بونپرتی و پلاتینی تاریخ نوشته اند. فقط در دو کلمه بخواهم یوونتوس را معنی کنم می گویم : پیروزی و سنت.

- زمانی می گفتند یوونتوس یعنی استایل.
    هنوز هم همین طور است. یووه همیشه یک نماد و یک اشتیاق برای بازیکن ها، هوادارا و مدیرها بوده. یووه برای خود من هنوز خیلی جذاب است.

- برای تو که سمبل یوونتوس هستی، یوونتوس چیست ؟
    یووه همیشه رویای من بوده. من اشتیاق عجیبی برای این باشگاه دارم حتی از وقتی بچه بودم. یادم می آید وقتی هنوز یک پسر بچه بودم برای پلاتینی سرود می خواندم همیشه و پوستر پلاتینی در اتاقم داشتم. و از وقتی 18 سالم بود اینجا هستم. هنوز هم اینجا هستم و هر روز با اشتیاق به یووه زندگی می کنم.

- آیا با پدر مادرت به تورین امدی؟
    نه، در واقع من تنها امدم. حقیقت این است وقتی رسیدم لحظه ی شوکه و ترسیده بودم. تورین شهر خیلی بزرگی بود و من عادت نداشتم. تورین 4 برابر پادوا بود. پادوا خیلی کوچک و گرم بود ولی تورین ناشناخته بود و من هیچی از ان نمی دانستم. ولی الان اینجا دیگر خانه ی من شده است.

- آیا به مادرت زنگ می زدی برای پختن غذا و دستورهای غذایی ؟
    بله. این حقیقت دارد (می خندد). اوایل اصلا زندگی برای من ساده نبود ولی هر چه که زمان گذشت اوضاع بهتر شد.

- و رویایت به حقیقت پیوست.
    دقیقا. وقتی امدم تراپ مربی بود ولی خیلی زود لیپی امد و ما با لیپی معروف شدیم به تیم موفقیت ! ما با لیپی خیلی چیزها بردیم.

- و در تابستان انها باجو را فروختند و تصمیم گرفتند به دلپیرو اتکا کنند، چون او جادوی خودش را نشان داده بود.
    بله، البته خود باجو هم دوست داشت برود و تصمیم خودش هم تاثیر داشت. بار سنگینی بر روی دوش من بود ولی با تلاش و جاه طلبی موفق شدم از پسش بر بیایم.

- از آن موقع بیشتر بگو.
    سال های جادویی بود، ما شهرت زیادی کسب کرده بودیم و تیمی بودیم که تمام دنیا به ما نگاه می کرد. 96 لیگ قهرمانان رو بردیم و جام بین قاره ای، به علاوه ی موفقیت هایی که در ایتالیا کسب می کردیم همگی فوق العاده بودند. متاسفانه خیلی فینال ها را باختیم، ولی این ورزش است. شما نمی تونید همه ی فینال ها را پیروز بشوید، و باید بدانیم که رسیدن به فینال هم ساده نیست.

- به نظر تو آیا دلپیروی دیگری در یووه خواهد امد ؟
    صادقانه بخوام بگم نه. منظورم از لحاظ تکنیکی و استعدادی که بازیکن ها می توانند داشته باشند نیست. برای این می گویم چون هرکسی استایل خودش را دارد، راه خودش و شخصیت خودش را دارد و هرکسی از محیط و شرایط متفاوتی می اید که باعث می شود بازیکن متفاوتی باشد. مثلا در ان موقع من از 20 تا 24 سالگی همه چیز ممکن را با یووه بدست آوردم. الان هم خوشحال میشوم کسی همچین افتخاری با یووه کسب کند، حتی بیشتر.

- سال 1998، بازی با اودینزه، چی از ان بازی یادت می آید ؟
    درد وحشتناک، خیلی وحشتناک ! مصدومیت خیلی خطرناکی بود ولی خوشبختانه توانستم با صبر و آرامش درونی غلبه کنم و برگردم. جراحی خیلی خوب انجام شد، ولی دوران ریکاوری به شدت سخت و دردناک بود.

- کاپلو، آیا مشکلی بود؟
    فوتبال همین است، مربی ها ایده ها و نگاه های متفاوتی دارند و بازیکن باید با آنها کنار بیاید. از لحاظ شخصی نمی توانم بگویم ان دوره خوشحال بودم. ولی می دانم که خیلی خوب بازی می کردم. با توجه به ان اندازه ی اندکی که بازی می کردم خیلی گل می زدم و بهترین فوتبالم را بازی می کردم. شاید خیلی ها هنوز هم باورشان نشود من چقدر گل زدم در حالی که فقط چند دقیقه یا چند موقعیت محدود فرصت داشتم.

- چطوری و چه وقت یاد گرفتی بر مشکلات غلبه کنی، و هر بار قوی تر از قبل بشوی ؟
    در پادوا، از پدرم.

- آخرین بازی سال 2006، تو به سمت هواداران رفتی و حرکتی کردی که هیچوقت فراموش نخواهند کرد.
    سخت بود، خیلی سخت بود. ولی می دانستم که خیلی زود برمیگردیم.

- تو یکی از اولین بازیکن های بودی که جریان کالچوپولی را فهمیدی.
    فهمیدم؟ داشتم می مردم. ما در باری که بودیم اوضاع واضح تر شد، و فهمیدم که قرار است چه اتفاقی بیفتد. چیزی که خیلی من را اذیت می کرد این بود که حتی 1 تیم هم جرات نداشت انکار کند که ما در زمین از هر تیمی و هر فردی سرتر بودیم.

- و برای همین هیچوقت قبول نکردی که ان دو جام از تو گرفته بشود ؟
    فقط ما هزینه دادیم، من کاری به تحقیقات و نظارت ندارم، ولی چرا درست وقتی ما این همه خدمت به تیم ملی کردیم این اتفاق افتاد ؟ و یووه تنها تیمی باشه که مجازات میشود؟ فکر می کنم فینال جام جهانی نشان داد چه بی عدالتی صورت گرفت.

- و هیچوقت نخواستی از یووه بروی ؟
    هیچوقت، حتی برای من یک گزینه هم نبود. من یک ایده و نظر مشخص داشتم. اعتقاد داشتم حق یووه این نبود، و می خواستم کمک کنم یووه سریع برگردد.

- انیلی گفته بزودی مذاکرات برای تمدید شروع میشود، آیا ما تو را توی ورزشگاه جدید خواهیم دید ؟
    الان به ان فکر نمی کنم. الان فقط به بازی کردن و پیروز شدن فکر می کنم. ولی کلا فقط دو چیز می تواند جلوی بازی کردن من را بگیرد.

- چه چیزهایی هستند ؟
    توانایی فیزیکی و قلبم. اولی با تمرین و تلاش می اید که من دارم با تمام توانم انجامش می دهم و روز به روز بهتر می شوم. دومی هم قلب من پر از لذت و شادی نسبت به فوتبال است، پس به بازی ادامه خواهم داد.

14. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازبان
    مربی مورد علاقه
    کاپلو
    بازیکن محبوب
    بوفون
    اسم واقعی شما
    کاوه
    تشکر ها
    19
    تشکر شده 49 در 22 پست

سلام.
    کسی خبر داره که سهمیه لیگ قهرمانان ایتالیاشد 3تا یا هنوز 4 تاست ؟؟؟؟؟؟
    اگه شده باشه 3تا فکرنکنم یووه بتونه سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره

16. 2 کاربر از پست مفید kaveh2646 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

NetherlandsJuventusArsenal

Delpiero

تشکر ها
    4,301
    تشکر شده 2,555 در 522 پست

بابا اعصابمون خراب شد باخت پشت باخت

18. 2 کاربر از پست مفید king123 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط kaveh2646 نمایش پست ها
    سلام.
    کسی خبر داره که سهمیه لیگ قهرمانان ایتالیاشد 3تا یا هنوز 4 تاست ؟؟؟؟؟؟
    اگه شده باشه 3تا فکرنکنم یووه بتونه سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره
    هنوز خبری نیست !
    همون 4 تا هم بشه بازم ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط king123 نمایش پست ها
    بابا اعصابمون خراب شد باخت پشت باخت
    کلا اوضاع خرابه ! مصدوم که کم نداریم !
    از نظر روحی هم که دل نری داره جای بهتر کردن اوضاع بدترشون میکنه ! فکر کنم کارمون ساختس !

20. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    Antonio Conte
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    مهدی

ItaliaJuventusMilan

تشکر ها
    90
    تشکر شده 168 در 42 پست

بفرما رفتیم هشتم همش باخت و مساوی اگه بخاطر الکس نبود میرفتم طرفدار میلان میشدم

22. 2 کاربر از پست مفید DEL PIERO 10 تشکر کرده اند .

صفحه 10 از 100 نخستنخست ... 891011122060 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)