اینایی که شما گفتین همشون درسته ولی یوونتوس تیم رو ایتالیایی بسته به دلایل مختلف :
اولا به گفته مدیران حال باشگاه تیم رو باید با بازی کن های متعصب که معمولا بازی کن های ایتالیا ببندند تا شاهد کم کاری بازی کنان فصول قبل نباشند !
ثانیا قوانین مدخرف ایتالیا برای جذب بازیکن اجازه گرفتن بازی کن رو به یووه نمیده ! برای مثال همین ادین ژکو از ولفسبورگ که با من سیتی 4 ساله بسته به صراحت اعلام کرده بود من دوست دار میووه بازی کنم ولی به دلیل اروپایی نبودن یوونتوس نتونست جذبش کنه و یک مهاجم جوان و کاملا موثر رو از دست داد !
شما که میگین یووه برای قهرمانی بسته شده یه نگاه اگه بندازین تو مهاجما همه مهاجما یه سر و گردن از کوالیارلا پایین تر هستند ! یاکی و آماتوری که خدا بگم ...
الکس هم که موتورش دیگه داره خاموش میشه !
حالا یه سری به خط هافبک بزنیم ملو امسال بهترین عافبک یووه بود در صورتی که فصل پیش بدترین خرید ایتالیا لقب گرفت بعد از اون حرکت قشنگش برابر پارما که باعث اخراجش شد در نبود ملو بازی با ناپولی برای یوو گرون تموم شد !
هیچکس نتونست جای ملو رو پرکنه و اگر کامورانزی توی یووه میموند این خلا رو پر می کرد ! وگر نه مارکیزیو و اکوئیلانی اون جنگندگی ملو رو وسط زمین ندارند ! آکو هم به دلیل مشکل قوزک پا تا یه تکل روی پاش بیاد یه 3، 4 ماهی میره کما ...
در کل من برای همین میگم یووه برای قهرمانی بسته نشده و قصدش سهمیه اروپا هست !
من همیشه به اینکه یووه ایتالیایی بوده افتخار کردم !
الان میشه گفت تیم ملی دوم ایتالیا یووه هست !
پس دعا کنید یووه راه بیفته تا تیم ملی هم راه بیفته !![]()