Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 100 نخستنخست ... 78910111959 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus ♥حرف هاي خودموني هوادران يوونتوس♥

اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
    :

ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14

2. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

تو شرایطی که یووه داشت و با مصدومیت ناگهانی کوالیارلا چاره ای برای یووه و موتا نمونده بود پس به ناچار تونی رو خریدند ! البته هیچکس موافق نیست مخصوصا با قرارداد 18 ماهه !
    بازی با ناپولی لوکا تونی یکی از بهترین بازیکن های یووه بود !
    ولی باید ببینیم در ادامه چیکار میکنه ؟!!

4. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك وسط
    مربی مورد علاقه
    ليپي و
    بازیکن محبوب
    جرارد
    اسم واقعی شما
    ...
    تشکر ها
    48
    تشکر شده 204 در 71 پست

جوانگرايي با خريد خوب راز موفقيت يووه است

ديگوو بدتزين فروش سري آ بود

كراسچ عالي بود اي كاش چند تا بازيكن تراز مي خريد نه په په و توني 34 ساله كه مثه ... حقوق ميگيره !
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید mamaliver تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Ohum

کار یوونتوس مبنی بر حساب باز کردن روی بازیکنای ایتالیایی در این فصل واقعا تحسین برانگیز هست. به نظر من اینکه میگن یوونتوس تیمش برای قهرمانی این فصل بسته نشده اشتباهه یوونتوس پتانسیل قهرمانی در این فصل رو هم به نظر من داره. کوالیارلا هم واقعا حیف شد مصدوم شد. حداقل به عنوان یه طرفدار تیم ملی ایتالیا واقعا از این مصدومیت ناراحتم

8. 2 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك وسط
    مربی مورد علاقه
    ليپي و
    بازیکن محبوب
    جرارد
    اسم واقعی شما
    ...
    تشکر ها
    48
    تشکر شده 204 در 71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط feri71 نمایش پست ها
    کار یوونتوس مبنی بر حساب باز کردن روی بازیکنای ایتالیایی در این فصل واقعا تحسین برانگیز هست. به نظر من اینکه میگن یوونتوس تیمش برای قهرمانی این فصل بسته نشده اشتباهه یوونتوس پتانسیل قهرمانی در این فصل رو هم به نظر من داره. کوالیارلا هم واقعا حیف شد مصدوم شد. حداقل به عنوان یه طرفدار تیم ملی ایتالیا واقعا از این مصدومیت ناراحتم
    نكته جالبي بود

آره يووه واقعا ايتالياييه براي همين هنوز كه هنوزه پر طرف دار ترين و پر سود ترين باشگاه ايتالياست . وقتي به اينتر نگاه مي كني مفهمي كه يووه اصالت داره (البته من به اينتر احترام ميذارم )
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 3 کاربر از پست مفید mamaliver تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

نقل قول نوشته اصلی توسط feri71 نمایش پست ها
    اینایی که شما گفتین همشون درسته ولی یوونتوس تیم رو ایتالیایی بسته به دلایل مختلف :
    اولا به گفته مدیران حال باشگاه تیم رو باید با بازی کن های متعصب که معمولا بازی کن های ایتالیا ببندند تا شاهد کم کاری بازی کنان فصول قبل نباشند !
    ثانیا قوانین مدخرف ایتالیا برای جذب بازیکن اجازه گرفتن بازی کن رو به یووه نمیده ! برای مثال همین ادین ژکو از ولفسبورگ که با من سیتی 4 ساله بسته به صراحت اعلام کرده بود من دوست دار میووه بازی کنم ولی به دلیل اروپایی نبودن یوونتوس نتونست جذبش کنه و یک مهاجم جوان و کاملا موثر رو از دست داد !
    شما که میگین یووه برای قهرمانی بسته شده یه نگاه اگه بندازین تو مهاجما همه مهاجما یه سر و گردن از کوالیارلا پایین تر هستند ! یاکی و آماتوری که خدا بگم ...
    الکس هم که موتورش دیگه داره خاموش میشه !
    حالا یه سری به خط هافبک بزنیم ملو امسال بهترین عافبک یووه بود در صورتی که فصل پیش بدترین خرید ایتالیا لقب گرفت بعد از اون حرکت قشنگش برابر پارما که باعث اخراجش شد در نبود ملو بازی با ناپولی برای یوو گرون تموم شد !
    هیچکس نتونست جای ملو رو پرکنه و اگر کامورانزی توی یووه میموند این خلا رو پر می کرد ! وگر نه مارکیزیو و اکوئیلانی اون جنگندگی ملو رو وسط زمین ندارند ! آکو هم به دلیل مشکل قوزک پا تا یه تکل روی پاش بیاد یه 3، 4 ماهی میره کما ...
    در کل من برای همین میگم یووه برای قهرمانی بسته نشده و قصدش سهمیه اروپا هست !
    نقل قول نوشته اصلی توسط mamaliver نمایش پست ها
    نكته جالبي بود

آره يووه واقعا ايتالياييه براي همين هنوز كه هنوزه پر طرف دار ترين و پر سود ترين باشگاه ايتالياست . وقتي به اينتر نگاه مي كني مفهمي كه يووه اصالت داره (البته من به اينتر احترام ميذارم )
    من همیشه به اینکه یووه ایتالیایی بوده افتخار کردم !
    الان میشه گفت تیم ملی دوم ایتالیا یووه هست !
    پس دعا کنید یووه راه بیفته تا تیم ملی هم راه بیفته !

12. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

Ohum

ثانیا قوانین مدخرف ایتالیا برای جذب بازیکن اجازه گرفتن بازی کن رو به یووه نمیده ! برای مثال همین ادین ژکو از ولفسبورگ که با من سیتی 4 ساله بسته به صراحت اعلام کرده بود من دوست دار میووه بازی کنم ولی به دلیل اروپایی نبودن یوونتوس نتونست جذبش کنه و یک مهاجم جوان و کاملا موثر رو از دست داد !
    البته این قوانین رو به خاطر زیاد شدن بیش از حد بازیکنای خارجی توی تیم ها گذاشتن. به نظر من تصمیم چندان بدی هم نبود چون اگه دقت کرده باشی مثلا اکثر دروازه بانای خارجی به خصوص دروازه بانای برزیلی دارن زیاد میشن و این یه زنگ خطره برای ایتالیا. توی جام جهانی وقتی بوفون مصدوم شد دروازه بانی بهتر از مارکتی پیدا نشد که جانشینش بشه و این هم دلیلش زیاد شدن دروازه بانهای خارجی هست. حالا خارج از بحث دروازه بان الآن حتی توی سری ب هم بازیکنای خارجی زیاد فعالیت میکنن. باید به بازیکنای بومی فرصت داد تا بتونن به جای ستاره های خارجی بدرخشن. من مطمئنم ایتالیا این پتانسیل رو داره که حتی 80% - 90% از بازیکنای تیمهای باشگاهیشو از بازیکنای بومی استفاده کنه.

14. 3 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

حالا این وسط کی متضرر میشه !
    اینتر که کلا بازیکناش غیر ایتالیایی هستند و قبل ازی این قانون تا تونسته بازیکن ستاره غیر ایتالیایی جدب کنه !
    ولی یوونتوس که میخواد دوباره بلند بشه باید چوبشو بخوره !
    الان شرایط یووه رو ببین !
    کوا ، یاکی ، آمائوری ، تونی و الکس 5 مهاجم یووه هستند که همشون ایتالیایی هستند ولی هیچکدومشون به غیر از کوا که مصدوم شد یه مهاجم 6 دونگ نیستند ! خی فرض کن الان یووه ادین ژکو رو جذب میکرد اون موقع بازی با ناپولی به همین شکل پیش میرفت !
    تیمهای ایتالیایی برای اعتراض به این قانئن حتی مدتی تعصب کردند و بیانیه های زیادی دادند ولی کسی موافقت نکرد !
    درمورد دروازه بان ها هم باید گفت همین الان بوفون ، استوراری از یووه ، مارکتی ، آبیاتی و چندین دروازه بان خوب برای تیم ملی داریم ! البته که سنشون به غیر از مارکتی همه بالا هست ولی لگه بادت باشه دروازه بان لاتزی و تا 42 سالگی یکی از بهنرین های لیگ بود ( دقیقا اسمشو یادم نیست ) ولی ایتالیا هیچوقتمشکل دروازه بانی نداشته و اگه لیپی تو انتخابش کمی دقت میکرد توی جام حهانی به مشکل دروازه بانی هم بر نمیخورد !

16. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك وسط
    مربی مورد علاقه
    ليپي و
    بازیکن محبوب
    جرارد
    اسم واقعی شما
    ...
    تشکر ها
    48
    تشکر شده 204 در 71 پست

[QUOTE=AlexDelpiero;29059]

قانون سري آ ميگه هر تيم 3 بازيكن غير اروپايي و يك بازيكن اروپايي كه اهل اتحاديه اروپا نيست رو مي تونه بخره (البته بازيكن هاي دو مليتي كه يك مليتشون اروپايي است شامل اين قضيه نمي شن)

مشكل ژكو اين بود كه بوسنيايي بود و چون بوسني جز اتحاديه اروپا نيست يووه نتونست ان رو بخره . يووه قبلا كراسيچ رو خريده بود كه اون هم كشورش (صربستان) عضو اتحاديه اروپا نيست !

به نظر شخصي من قانون مزخرفيه !

در کل من برای همین میگم یووه برای قهرمانی بسته نشده و قصدش سهمیه اروپا هست !

گاماس گاماس .سال بعد سال يووه است

18. 3 کاربر از پست مفید mamaliver تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

Ohum

خب دقایقی پیش یوونتوس تونست با گل های کراسیچ و په په کاتانیا رو در رقابتهای کوپا ایتالیا 2-0 شکست بدهاولا تبریک میگم به هوادارای یووه ثانیا فک میکنم با این برد بعد از چند بازی ناکامی روحیه دوباره به بازیکنای یوونتوس برمیگرده واقعا یووه به همچنین بردی نیاز داشت

ویرایش توسط feri71 : 01-14-2011 در ساعت 02:02

20. 2 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    سلطان تورین(دلپیرو)
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 13 در 4 پست

1) شما میگین یووه تیمش ایتالیایی بسته شده و میگین این خوبه اما ایتالیایی هایی که در یووه بازی می کنن به غیر از دو سه نفرشون بقیه در حد یووه نیستند در ضمن مگه کامورانزی و جوینکو ایتالیایی نبودندبه نظر من اونها خیلی بهتر از په په ومارکیزیو بودند اما حقیقت اینه که مدیران یووه هم خوبها رو فروختندوهم بازیکنهای بدی خریدند یا ازتیمهای پایه آوردند (البته به غیر از کراسیچ و کواریارلا).
    2) بالاها یه جایی نوشته بودین که ((موتور دلپیرو داره خاموش میشه )) دراین باره باید بگم که موتور الکس هیچ وقت خاموش نمیشه و اگه دقت کنین می بینین که الکس تنها بازیکن تکنیکی هست که 17ساله که برای تیمش موثر بوده و مهمتر از همه اینه که بر خلاف بزرگانی مثل زیدان*مارادونا*ریوالدو و بقیه الکس این 17 سال رو در یک تیم گذرونده و وقتی یک مربی به او اعتقاد نداشته تیمش رو عوض نکرده بلکه خودشو به مربی تحمیل کرده . دراین ضمینه الکس دو تارقیب داشته که رائول و گیگز بودن که رائول نتونست در رئال دوام بیاره و گیگز هم که فقط با فرگوسن کار کرده و در مقابل اندیشه های مختلف مربیان متعدد قرار نگرفته چون شاید با یک مربی کار میکرد که به او اعتقاد نداشت اون وقت باید در بارش قضاوت میکردیم (البته من همه ی بازیکنایی رو که در بالا نام بردم دوستشون دارم ولی دلپیرو واقعا" بهتر از همه ی اوناست ).

22. 3 کاربر از پست مفید محمددلپیرو تشکر کرده اند .

صفحه 9 از 100 نخستنخست ... 78910111959 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)