پيش از اين با پورحيدرى همكار بودم
گده: در استقلال تك روى نخواهم كرد
يورگن گده مربى جديد استقلال با پر روحيه خواندن بازيكنان استقلال تاكيد كرد:«استقلال تيم جوان و با روحيه اى است و خيلى خوشحالم كه مى بينم يك تيم با انرژى و با روحيه داريم.شبكه ايران- يورگن گده مربى جديد تيم استقلال حضور در اين تيم را باعث افتخار خود مى داند.وى در اين خصوص با اعلام اينكه باعث افتخار من است كه با تيم بزرگى مثل استقلال كار مى كنم، افزود: اين تيم براى من ارزش زيادى دارد. ۱۳ سال قبل با پورحيدرى در تيم ملى همكار بودم و در بانكوك قهرمان بازى هاى آسيايى شديم. وى خاطرنشان كرد: در استقلال هدفم كمك به اين تيم است. ما سه جام در پيش داريم و دليلى ندارد كه در اين سه جام زياده خواهى نداشته باشيم. گده با پر روحيه خواندن بازيكنان استقلال تاكيد كرد: استقلال تيمى جوان و با روحيه اى است. خيلى خوشحالم مى بينم يك تيم با انرژى و با روحيه داريم. همه خوشحال هستند و با نشاط تمرين مى كنند، اين در حالى است كه در بعضى از كشورها و در اين گونه اردوها چنين اتمسفرى وجود ندارد. مربى جديد استقلال حرف هاى خود را اين گونه به پايان مى برد: با استقلال تا پايان ليگ قهرمانان آسيا قرارداد دارم و مى توانيم بعد از آن قرارداد را تمديد كنيم. شخصاظ به كار گروهى اعتقاد دارم، اهل تكروى نيستم و تمام تلاشم را در كارم انجام مى دهم. به عنوان عضوى از كادرفنى تنها به موفقيت استقلال فكر مى كنم.