سلام الان هرچی میزنم برم توسایت نمیشه چیکارکنم ؟ امروز ساعت 4 فینال تورنمنت 16 جانبه داشتم؟
سلام الان هرچی میزنم برم توسایت نمیشه چیکارکنم ؟ امروز ساعت 4 فینال تورنمنت 16 جانبه داشتم؟
به علت تغييرات در روند برگزارى تورنمنت ها و حذف تعدادى از تيم هاى غيرفعال در اف سى دربى، بازى هاي روز شنبه و يكشنبه اين هفته با تاخير انجام شده است. بازى هاى ليگ و تورنمنت از روز دوشنبه به روال عادى برگزار خواهند شد.
خیلی ممنون از این که اطلاع دادین جعفر خان
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
آقا جعفر امروز باید بازی سوم نتیجه بده هنوز نتیجه بازی اول هم نیومده بازی های تورنمت هم همینطور این مشکل واسه ما که لیگ یک هستیم خیلی بد هست![]()
WelCome To Derby
سلام به همو فوتبال دوستان عزیز
چرا نمیشه بری تو قسمت بازار نقل و انتقالات
وقتی میری یه ارور 469 رو میده
لطفا کمکم کنید
با تشکر
سلام این هفته سایت واقعا بی نظم بود
من الان سه بازی رو بردم ولی نتیجه نهایی رو یا باخت زده یا مساوی اونوقت تو جدول هم من فقط یک بازی دارم در حالی که تیم من چهار بازی کرده کسی میدونه چرا اینجوریه؟
الان 4 بازی شده ولی من هنوز 1 بازی کردم 3روز دیگه لیگ تمام میشه تمام تیم های گروه من بازی هاشون رو انجام دادن به جز من چی کار کنم
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
جعفر خان بازیکن دو ستاره هایی هستن که فاکتور سرعت و تکنیکشون 0 هست دو ماه قبل خبر دادم گفتید درست میشه هنوز نشده برای مثال Daniel Alves
تورنمنت (128 جانبه) كد 524 گیر کرده
سلام خسته نباشین من بازیکنامو نتونستم در طول لیگ تا امروز تعویض کنم البته سایت خراب بود حالا مصدوم شدن چکار کنم به زحمت تا اینجا رسوندم حالا دارم عقبگرد میرم اینجور خیلی بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)