سلام
بازیکنان جدید اضافه شدن و آمار بعضی بازیکنان قدیمی هم نیاز به آپدیت داشت که اینطوری شد این تغییرات بزودی در سایت هم قابل مشاهده میشه
این هم بگم که بزودی در صفحه اول سایت عکس بازیکنان پرهوادار دیده میشه و شما می تونین اطلاع پیدا کنید که هر بازیکن محبوب توی چند تیم عضو شده ( برای مثال کریستینو رونالدو یا لیونل مسی در چند تیم عضو هستند )
که همراه با عکس خواهد بود
WelCome To Derby
سلام ميكنم خدمت جعفرخان من ميخواستم بگم بازي هاي دوستانه زيد انجام دادم اما الان يه تيم بهم پيشنهاد داده كه بازي باهاش بزنم ولي علامت تيك در جاي بدي قرار داره و نميتونم اون رو كليك كنم لطفا كمكم كنيد![]()
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
سلام جعفر خان خسته نباشید بازیکن های دو ستاره ای که توی لیست قرار دادید فاکتور های سرعت و تکنیکشون 0 هست ممنون میشم رسیدگی کنید
منظورش از این چیه لطفا بهم بگین 25 تیر که گذشته دیروز نوشته بود 1 روز دیگه باقی مونده امروز نوشته دو روز دیگه باقی مونده دیروز هم تولیگ بازی داشتم امروز هم دارم ولی انالیزور فقط همین بازی رو بهم میگه؟
نتیجه زنده بازی را از این قسمت دنبال كنید
بازی دوستانه حريف esteghlal fc0111
25 تیـر
ساعت 09:30:00
نتیجه زنده بازی را از این قسمت دنبال كنید
esteghlal fc0111 - perspolis ahram
زمان باقيمانده:
-2 روز ديگر در ساعت 09:30:00
لعنت به باعث و بانی این بغض
سلام عزیز
بگذارید تیم ها چند تا بازی کنند ما بازیکنان جدید رو ببینیم تا بهشون بتونیم امتیاز بدیم. فقط اسم بازکن کافی نیست که . قدرت دفاعی , گلزنی , سرعت و . با توجه به بازیکن باید امتیاز دهی بشه
سلام
25 تیر؟
ایشالا شنبه که می ریم شرکت می بینیم مشکل چیه
من متوجه نشده بودم !
تا شنبه برطرف می کنم
ممنون که اطلاع دادین ( هر موقع دیدن بر طرف شده همین جا بگین که ما دیگه دنبال نکنیم )
WelCome To Derby
هرچی فکر برای تیمم داشتم با بالا بردن قیمت ها تو 3ساعت به باد رفت الانم دیگه امیدی ندارم دیروز میتونستم مسی بگیرم اما امروز باید خوابشو ببینم
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ویرایش توسط sina acm : 08-13-2011 در ساعت 15:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)