مظلومي: جرياني پشت قضيه دعوت يك بازيكن استقلال به تيم ملي وجود دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: حتما جرياني پشت قضيه است كه فقط يك نفر از استقلال به تيم ملي دعوت ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس،پرويز مظلومي پس از پايان تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران در باره وضعيت مصدومان استقلال اظهار داشت: غير از جباري و ميداودي بقيه بازيكنان در تمرين هستند.
وي درباره آخرين وضعيت ميداودي عنوان كرد: ميداودي از بعد تعطيلات عيد نوروز تمريناتش را آغاز ميكند. پزشكان به ما اميدواري دادند كه او به مسابقات بعد از عيد مي رسد.
سرمربي آبيپوشان در باره غيبتهاي مجتبي جباري گفت: از وضعيت جباري خبر ندارم. او بايدديروز خودش را به ما معرفي ميكرد مثل ديگران كه در تمرين حاضر شدند. اگر تا فردا در تمرين حاضر نشوند، او را در اختيار باشگاه قرار ميدهيم. البته جباري بازيكن بزرگي است اما بايد نظم را رعايت كند. باشگاه استقلال در اختيار جباريها نيست، جباريها بايد در اختيار استقلال باشند.
مظلومي درباره مصدوميت بازيكنان استقلال و اينكه اين تيم در فصل بدنسازي عملكرد خوبي نداشته است، تصريح كرد: به دليل كمبود وقت روي عضلات بازيكنان نتوانستيم خوب كار كنيم. اگر دقت كرده باشيد اكثر آسيب ديدگي بازيكنان در قسمت كشاله است. ما مشكل رباط نداريم. يك سري از مصدومان هم از سال گذشته بودند كه خوشبختانه مشكلاتشان حل شده است. از اينكه ليگ در هفته بيستم به نيم فصل رسيد لطمه خورديم. اگر زودتر نيم فصل را در پيش داشتيم ميتوانستيم بازسازي كنيم و اين طور هم نتيجه نگيريم.
سرمربي استقلال در اين خصوص كه گفته ميشود وي با بهانه مصدوميت بازيكنان وضعيت استقلال را توجيه ميكند، گفت: من هيچ وقت مقصر را بازيكن نميدانم. در بعضي پستها مشكلاتي داريم كه مربوط به تاكتيك و سيستم است. خودمان اين را ميدانيم. جابجاييهايي در برخي پستها داريم تا مشكل را برطرف كنيم. اگر هم ميگويم دستمان بسته است، براي بهانه آوردن نيست. وقتي بازيكن رقيب نداشته باشد انگيزهاي هم ندارد. در هر پست يك بازيكن بايد رقيب داشته باشد تا بداند كه اگر ضعيف بازي كند بازيكن ديگري هست كه جايش بازي كند. مسلما اگر بازيكن مصدومي نداشته باشيم، شرايطمان بهتر ميشود.
مظلومي درباره اينكه قرار است گمالوويچ به عنوان مربي تمرين دهنده به كادر فني استقلال اضافه شود، اظهار داشت: من از باشگاه يك مربي خارجي خواستم تا براي تقسيم كار به كادر فني استقلال اضافه شود اما اين اسمهايي كه مطرح ميشود نيست. با حضور يك مربي ديگر كادر فني شلوغ نميشود بلكه كارها تقسيم ميشود. يك تيم حرفهاي حداقل به 9-10 نفر نياز دارد. كمبودهايي داريم كه بايد آنها را برطرف كنيم. من ميخواهم كار را بين همكارانم تقسيم كنم و خودم بيشتر به امور مديريتي بپردازم.
مظلومي درباره عدم حضور هوار ملا محمد و انتخاب جايگزين براي او گفت: ما ميتوانيم از يك بازيكن خارجي براي ليگ قهرمانان آسيا استفاده كنيم. چنين درخواستي را از باشگاه داشتهام.
به گزارش فارس وي در ادامه درباره اينكه قرار بود باشگاه استقلال با وحيد هاشميان صحبت كند، يادآور شد: ما هيچ بازيكن آزادي را نميتوانستيم جذب كنيم. هاشميان براي من قابل احترام است. او بازيكن بزرگي است اما او را نميخواستم. سهميه بازيكن آزاد استقلال با جذب اسماعيل شريفات پر شده بود.
سرمربي استقلال درباره برنامههاي اين تيم در اردوي تركيه گفت: خواستار دو بازي تداركاتي در تركيه شدهايم. يك تيم ليگ يكي و يك تيم ليگ برتري از تركيه در برنامه تداركاتي استقلال جاي دارد.
مظلومي در پايان درباره اينكه نظرش در باره وضعيت تيم ملي چيست، گفت: فعلا نميخواهم راجع به تيم ملي حرف بزنم. درباره انتخابات صورت گرفته حرف زياد دارم اما فعلا نميخواهم چيزي بگويم. اگر خدا بخواهد و تيم نتيجه بگيرد حرفهايم را ميزنم. آن موقع كه نميخواستيم بازيكنانمان را به تيم ملي بدهيم 5 تا 5 تا بازيكن دعوت ميكردند ولي اكنون فقط يك نفر از استقلال دعوت ميشود. حتما جرياناتي پشت اين قضيه است. اميدوارم به خاطر خوشحالي ملت تيم ملي نتيجه بگيرد و سپس حرفهايم را ميزنم.