Design & Developed BY Patira

صفحه 47 از 100 نخستنخست ... 3745464748495797 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 993
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

Ohum صحبت های خودمونی اعضای Derby.ir (خارج از دایره فوتبال سابق)

همونطور که از اسمش پیداست اینجا همه جور بحثی میشه البته با قوانین زیر :
    1 - احترام همدیگه رو نگه دارید!
    2 - از دادن پست های اسپم مثلا : شکلک تنها ، متشکرم ، خیلی با حالی و ..... جدا خودداری کنید!
    3 - اینجا خیلی راحت نظرتون رو بی دغدغه بگین ! راجع به خودتون ، علایقتون ، درساتون ، حتی مشکلات درسیتون رو میتونید اینجا بگین تا اگه کسی در توانش بود کمکتون کنه!
    4 - به تیم های هم توهین نکنید!
    5 - اگر کسی تخلف داشت مدیر این قسمت که یکی از بچه های خودمون خواهد بود باهاش برخورد خواهد کرد!
    6 - بحث 30 یا 30 ممنوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    7 - مورد اولی رو یادتون نره!

ویرایش توسط AlexDelpiero : 10-09-2010 در ساعت 22:29

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فورواد
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن کبیر
    بازیکن محبوب
    Wayne Rooney
    اسم واقعی شما
    سامان

EnglandManUtd

Wayne Rooney

تشکر ها
    623
    تشکر شده 917 در 236 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    دقیقا مثل من !
    با این شرایط باید فوتبال رو ادامه بدی !
    من هم تو همین پست بهتر بازی میکنم ولی تو بازی های نونهالان مربیمون با همین قد کوتاه منو گذاشته بود دفاع آخر!
    آخرش هم تو دوتا بازی 9 تا گل خوردیم !
    ولی تو بازی هایی که به صورت غیر حرفه ای بازی کردم بیشتر یه وینگر راست بودم !
    در کل صلاح مملکت خویش خسروان دانند !
    یکی از اصولی که فوتبال حرفه ای نیاز داره قد و فیزیک بدنیه
    کسی که میخواد فوتبال رو حرفه ای دنبال کنه باید علاوه بر هوش بالا برای درک تاکتیک تیمی و انجام بازی فنی تلاش زیادی رو برای بالا بردن قدرت بدنیش بکنه که همین عوامل ژنتیکی و تغذیه روش اثرات مستقیم داره..
    خوده من با این که 189cm قد داشتم تاحالا دفاع بازی نکرده بودم چون تو فوتبال امروز هر پستی بازیکن تخصصیش رو میخواد
    فقط یکی از بازیا بود که قبلش دفاع چپامون مصدومو محروم بودن که مربیمون تو تمرین آزمایشی منو گذاشت دفاع چپ..
    یه بار آفساید پر کردم که مربی بیخیال شد منم تو دلم خدارو شکر کردم بعد از اون دیگه منو میذاشت پست تخصصیم
    از بحث اصلیمون خارج نشیم به هر حال سعید جان ببین اگه میتونی حرفه ای بازی کنی فوتبالو انتخاب کن و حتی اگه شده پول بدی برو تیمایی که حداقل آسیا ویژن بازی میکنن که از همین سن برات کارت صادر بشه و در جریان بازیا قرار بگیری
    زنده باد شیاطین سرخ
    تا ابد به تیمم وفادارم
    ...

3. 3 کاربر از پست مفید FoRLaN تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط king beckham نمایش پست ها
    خوب الان با این حرفت من گیج تر شدم

من متولد 74 ام ! و قدم در حال حاضر 170 سانت هست !
    هم ریزه میزه هستم ! هم سرعت و تکنیکم خوبه !
    کلا فوتبالم خیلی خوبه فقط 1 ضعف دارم ! اونم اینه که اصلا قدرت بدنی ندارم ! یعنی یکی دست بزنه بهم شوت میشم

راستی پستم هم بگم بیشتر هافبک راست بازی میکنم ( مثل دیوید بکهام )
    ولی توانایی بازی در نقش مهاجم دوم هم دارم ! و خوب هم گل میزنم !

منم هم فوتسال کار کردم هم فوتبال .
    اگه قدرت بدنی نداری باید تمرین اختصاصی کنی تا قوی شی چون تو فوتسالم به قدرت بدنی احتیاج داری .
    در ضمن تمرینات بدنسازی فوتسال سنگین تر از فوتباله.
    و نکته مهم تر اینکه تو فوتسال شما دائم درگیر بازی هستی ولی تو فوتبال سالی ماهی بگذره توپ میاد زیر پات.
    تو فوتسال ضعف ها بیش تر به چشم میاد .
    مثلا اگه یه نفر تو فوتبال کنترلش خوب باشه همه الا ماشا الله بهش میگن ولی اگه تو فوتسال کنترل بلد نباشی در خروجو بهت نشون میدند.
    اگه تو فوتبال فقط شوت کش خوبی باشی یا فقط دریبل بزنی یا فقط سانتر خوبی باشی یا فقط پاسور باشی بهت میگن فوتبالیست ولی اگه تو فوتسال تو یکی از اینا ضعف داشتی باشی بای بای.

ali
    only
    karimi

5. 4 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

NetherlandsJuventusArsenal

Delpiero

تشکر ها
    4,301
    تشکر شده 2,555 در 522 پست

باز هم سلام پس شماها کجایید؟
    یه مدت کار داشتم نبودم حالا بعد از مدتها ایستگاه خنده میچسبه

فعلا بسه
    اونایی که میخواستن برن سربازی هنوز نرفتن از دستشون راحت بشیم
    ویرایش توسط king123 : 12-29-2010 در ساعت 09:24

7. 4 کاربر از پست مفید king123 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

اینم یه دیکشنری جدید انگلیسی به شیرازی

Am I right=می نه؟
    Yes=ها والوو
    No =نه كاكو
    Really!! =نه آمو؟؟
    Oh my God! =یا ابالفضل
    Why =بری چی چی؟
    bye=كاری باری؟
    maybe=گاسم
    leave me alone= آم برو او ورو بیزو باد بیاد
    u made me confused= آم کله پرک گرفتم
    wow= ووی آمووو
    come here =بی اینجو
    Take it easy= عامو ولش كن،حوصله داری شمو هم ماشاللو
    so cute =جونم مرگ نشی!
    that’s true= همی‌ نه‌
    I took my shoes and skipped=ارسیو زدم زیر چلم گوروختم
    Gas Square=فلکه ی گازو
    Hard=قایم
    Tape=نیوار
    Slow down!=حالو چه خبره؟
    You are disgusting=جیگری بشی
    Sunshine=آفتوو
    Great=باریكلوو
    Excuse=بونه
    Dear=گمپ گلم
    when some body eats too much=عام بپوكی
    wait=صبرم بده،امونم بده
    good quality=خوبوو
    ‎lizard=كلپوك
    washing yourself before praying=دست نماز
    a square shape device that you can pray on it=جنماز
    How are you=باكیت نی؟

9. 4 کاربر از پست مفید king123 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

یه کم بخندیم !!!
    برخورد منفعتی ؟
    یارو تو اتوبوس كبريت ميخواسته به بغلي ميگه
    اسمت چيه ؟
    -يوسف. به به،
    شغلت چيه؟ -زنبوردار به به،
    كجا ميري؟ -اهواز عجب جايي،
    كبريت داري؟ -نه…..
    نه و نكمه، با اون اسمت، پدرسگ پشه باز، تو اين گرما سگ ميره اهواز كه تو ميرى

11. 4 کاربر از پست مفید king123 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

حالا یه کم میریم تو فز عرفانی :
    گفتگوی دوست داشتنی ما با خدا

همه ما پنهانی و در نهان ، دل گفته هایی با خدا داریم

کسی از آن خبر ندارد و خود می گوییم و خدا شنونده است

آنچه در این پست می خوانید بخشی هایی از گفتگوهای “من و شما” با خداست:

همان خدا، همان خدای فراموش شده ای که به گاه بی کسی و درماندگی

سراغش را می گیریم … همان که هیچگاه ما را از یاد نمی‌برد . . .

گفتم: خسته‌ام

گفت: “لاتقنطوا من رحمة الله” از رحمت خدا ناامید نشید (زمر/۵۳)

گفتم: انگار، مرا فراموش کرده ای!

گفت: “فاذکرونی اذکرکم” منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره/۱۵۲)

گفتم: تا کی باید صبر کرد؟

گفت: “و ما یدریک لعل الساعة تکون قریبا” تو چه می‌دانی! شاید موعدش نزدیک باشه (احزاب/۶۳)

گفتم: تو بزرگی و نزدیکیت برای منِِِ کوچک، خیلی دوره! تا آن موقع چه کار کنم؟

گفت: “واتبع ما یوحی الیک واصبر حتی یحکم الله” کارهایی که به تو گفتم انجام بده و صبر کن تا خدا خودش حکم کند (یونس/۱۰۹)

گفتم: خیلی خونسردی! تو خدایی و صبور! من بنده‌ات هستم و ظرف صبرم کوچک است… یک اشاره‌ کنی تمامه!

گفت: “عسی ان تحبوا شیئا و هو شر لکم” شاید چیزی که تو دوست داری، به صلاحت نباشه (بقره/۲۱۶)

گفتم: “انا عبدک الضعیف الذلیل…” اصلا چطور دلت میاد؟

گفت: “ان الله بالناس لرئوف رحیم” خدا نسبت به همه‌ی مردم (نسبت به همه) مهربان است (بقره/۱۴۳)

گفتم: دلم گرفته

گفت: “بفضل الله و برحمته فبذلک فلیفرحوا” (مردم به چی دلخوش کردن؟!) باید به فضل و رحمت خدا شاد باشند (یونس/۵۸)

گفتم: اصلا بی‌خیال! توکلت علی الله

گفت: “ان الله یحب المتوکلین” خدا آنهایی را که توکل می‌کنند دوست دارد (آل عمران/۱۵۹)

گفتم: خیلی چاکریم! ولی این بار، انگار گفتی: حواست را خوب جمع کن!

گفت: “و من الناس من یعبد الله علی حرف فان اصابه خیر اطمأن به و ان اصابته فتنة انقلب علی وجهه خسر الدنیا و الآخره” بعضی از مردم خدا را فقط به زبان عبادت می‌کنند. اگه خیری به آنها برسد، امن و آرامش پیدا می‌کنند و اگر بلایی سرشان بیاید تا امتحان بشوند، رو گردان میشوند. خودشان تو دنیا و آخرت ضرر می‌کنند (حج/۱۱)

گفتم: چقدر احساس تنهایی می‌کنم؛

گفت: “فانی قریب” من که نزدیکم (بقره/۱۸۶)

گفتم: تو همیشه نزدیکی؛ من دورم… کاش می‌شد به تو نزدیک بشوم

گفت: “و اذکر ربک فی نفسک تضرعا و خیفة و دون الجهر من القول بالغدو و الأصال” هر صبح و عصر، پروردگارت رو پیش خودت، با خوف و تضرع، و با صدای آهسته یاد کن (اعراف/۲۰۵)

گفتم: این هم توفیق می‌خواهد!

گفت: “ألا تحبون ان یغفرالله لکم” دوست ندارید خدا شما را ببخشد؟! (نور/۲۲)

گفتم: معلومه که دوست دارم مرا ببخشی

گفت: “و استغفروا ربکم ثم توبوا الیه” پس از خدا بخواهید شما را ببخشد و بعد توبه کنید (هود/۹۰)

گفتم: با این همه گناه… آخر چه کاری می‌توانم بکنم؟

گفت: “الم یعلموا ان الله هو یقبل التوبة عن عباده” مگر نمی‌دانید خداست که توبه را از بنده‌هایش قبول می‌کند؟! (توبه/۱۰۴)

گفتم: دیگر روی توبه ندارم

گفت: “الله العزیز العلیم غافر الذنب و قابل التوب”(ولی) خدا عزیز و دانا است، او آمرزنده‌ی گناه هست و پذیرنده‌ی توبه (غافر/۳)

گفتم: با این همه گناه، برای کدام گناهم توبه کنم؟

گفت: “ان الله یغفر الذنوب جمیعا” خدا همه‌ی گناه‌ها را می‌بخشد (زمر/۵۳)

گفتم: یعنی اگر باز هم بیابم؟ بازهم مرا می‌بخشی؟

گفت: “و من یغفر الذنوب الا الله” [چرا که نه!] به جز خدا کیه که گناهان را ببخشد؟ (آل عمران/۱۳۵)

گفتم: نمی‌دانم چرا همیشه در مقابل این کلامت کم میارم! آتشم می‌زند؛ ذوبم می‌کند؛ عاشق می‌شوم! … توبه می‌کنم

گفت: “ان الله یحب التوابین و یحب المتطهرین” [این را بدان که] خدا هم توبه‌کننده‌ها و هم آنهایی که پاک هستند را دوست دارد (بقره/۲۲۲)

ناخواسته گفتم: “الهی و ربی من لی غیرک” ای خدا و پروردگار من! [آخر] من جز تو که را دارم؟

گفت: “الیس الله بکاف عبده” خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)

گفتم: در برابر این همه مهربانیت چه کار می‌توانم بکنم؟

گفت: “یا ایها الذین آمنوا اذکروا الله ذکرا کثیرا و سبحوه بکرة و اصیلا هو الذی یصلی علیکم و ملائکته لیخرجکم من الظلمت الی النور و کان بالمؤمنین رحیما” ای مؤمنین! خدا را زیاد یاد کنید و صبح و شب تسبیحش کنید. او کسی هست که خودش و فرشته‌هایش بر شما درود و رحمت می‌فرستند تا شما را از تاریکی‌ها به سوی روشنایی بیرون بیاورند. خدا نسبت به مؤمنین مهربان است. ( احزاب/۴۲)

گفتم: هیچ کسی نمی‌داند تو دلم چه می‌گذرد

گفت: “ان الله یحول بین المرء و قلبه” خدا حائل هست بین انسان و قلبش! (انفال/۲۴)

گفتم: غیر از تو کسی را ندارم

گفت: “نحن اقرب الیه من حبل الورید” ما از رگ گردن به انسان نزدیک‌تریم (ق/۱۶)

با خودم گفتم:

خداوند!… خالق هستی!… با فرشته‌هایش!… به ما درود می‌فرستند تا هدایت شویم؟!

پس باید ثابت کنم که شایسته‌ی سلام و درود عرشیانم

باید گوهر درونم را از هرچه زنگار پاک کنم

13. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فورواد
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن کبیر
    بازیکن محبوب
    Wayne Rooney
    اسم واقعی شما
    سامان

EnglandManUtd

Wayne Rooney

تشکر ها
    623
    تشکر شده 917 در 236 پست

آفرین الکس چیز جالبی بود ولی من میخوام اعتراف کنم خیلی از خدا دور شدم
    زنده باد شیاطین سرخ
    تا ابد به تیمم وفادارم
    ...

15. 5 کاربر از پست مفید FoRLaN تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فورواد
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن کبیر
    بازیکن محبوب
    Wayne Rooney
    اسم واقعی شما
    سامان

EnglandManUtd

Wayne Rooney

تشکر ها
    623
    تشکر شده 917 در 236 پست

الکس امضات منو کشته.... چیه نکنه عاشق شدی ؟؟؟ راستشو بگو کمکت میکنم
    زنده باد شیاطین سرخ
    تا ابد به تیمم وفادارم
    ...

17. 5 کاربر از پست مفید FoRLaN تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

نقل قول نوشته اصلی توسط FoRLaN نمایش پست ها
    الکس امضات منو کشته.... چیه نکنه عاشق شدی ؟؟؟ راستشو بگو کمکت میکنم
    برو کشکتو بساب عامو !
    عاشقی و این حرفا همش مال فیلمه تو هم که خودت فیلمی !
    ===============================
    فوتبال در سال 2010 به روايت آمار

سايت فدراسيون بين المللي فوتبال ( فيفا ) در آستانه آغاز سال 2011 ، به رويدادهاي فوتبالي سال 2010 نگاهي آماري انداخته است .
    به گزارش سايت فيفا ، سال 2010 بسياري از رکوردها را در دنياي فوتبال جابه جا کرد و اين سال براي برخي تيم ها ، بازيکنان و مربيان افتخارآميز بود و در عين حال برخي از تيم ها و بازيکنان را در مسير سراشيبي قرار داد.
    *** با احتساب روزهاي سال 2010 ، 8810 روز از نشستن الکس فرگوسن روي صندلي مربي گري منچستريونايتد تا 19 دسامبر 2010 مي گذرد . مربي 68 ساله شياطين سرخ در طول اين روزها بيش از 2000 مسابقه را هدايت کرده و همراه با تيمش فاتح 36 عنوان قهرماني شده است.
    *** تا روزهاي پاياني سال 2010 ، '' رائول '' و '' گوتي '' دو بازيکن برجسته رئال مادريد 1283 مسابقه دادند ، 400 گل زدند و 31 عنوان قهرماني کسب کردند ،
    گوتي يک چهارم قرن را با رئال مادريد سپري کرد. او در سال 1985 عضو تيم جوانان رئال مادريد شد . رائول نيز در طول سال هايي که در اين تيم بود 323 گل به ثمر رساند و در 741 مسابقه حضور يافت که بيش از هر فوتباليست اسپانيايي است.
    *** '' مارتين پالرمو'' بازيکن 37 ساله بوکاجونيورز با زدن 37 گل تا اوايل همين ماه تاکنون رکورد دار است. پالرمو امسال را با موفقيت سپري کرد و مسن ترين بازيکن آرژانتيني بود که توانست در جام جهاني گل بزند. او امسال همچنين بهترين گلزن تاريخ تيم بوکاجونيورز بود و رکورد '' روبرتو چيرو'' 72 ساله را شکست.
    *** در سال 2010 ، بارسلونا با کسب 99 امتياز از مجموع 114 امتياز ، توانست صاحب بيستمين عنوان قهرماني شود. تيم ''‌پپ گوارديولا'' در '' کمپ نو'' گل نخورد و در 50 درصد از مسابقات خود ، سه گل و يا بيشتر به ثمر رساند و فقط با 24 گل خورده ، داراي بهترين خط دفاعي است که اين تيم از سال74- 1973 تاکنون داشته است .
    بارسلونا سطح استاندارد بازي خود را بالا برده است و نخستين تيم در تاريخ لاليگا شده که تا پيش از تعطيلات نيم فصل و قبل از کريسمس 43 امتياز کسب کرده است.
    ***58 گل در 54 ديدار بارسلونا در سال 2010 را '' ليونل مسي'' به ثمر رساند. اين آرژانتيني ريزاندام که فصل گذشته کفش طلايي اروپا را گرفت سالي درخشان در تيم ملي آرژانتين و باشگاه بارسلونا سپري کرد.
    *** 14 گل '' ميروسلاو کلوزه'' در مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي او را به همراه هموطن خود '' گرد مولر'' در رده دوم گلزنان تاريخ جام جهاني قرار داد. مقام اول همچنان در اختيار رونالدو است.
    *** هفت سال و 10 ماه از باخت خانگي خوزه مورينيو مي گذرد.در فوريه 2002 تيم پورتو با نتيجه سه بر دو از بيرامار شکست خورد. مورينيو پس از پورتو ، هدايت تيم هاي چلسي، اينترميلان را به عهده گرفت و همراه با آنها به مقام قهرماني رسيد. او اکنون در رئال مادريد روزهاي خوبي را سپري مي کند.
    ***6 باشگاه اکنون فاتح سه عنوان قهرماني فوتبال در يک سال هستند ؛ جام قهرماني و جام حذفي کشور خود و نيز ليگ قهرمانان اروپا. اينترميلان ششمين تيمي است که فاتح هر سه عنوان قهرماني در سال 2010شده است. پيش از اين ''سلتيک'' در سال 1967 ، '' آژاکس'' در 1972 ، '' آيندهوون'' در 1988 ، '' منچستريونايتد'' در 1999 و ''بارسلونا'' در 2009 چنين مقامي را کسب کرده بودند.
    *** تيم ''روزنبورگ'' در سال 2010 بدون شکست در 30 ديدار بوده است از اين رو نخستين تيم در ليگ حرفه اي نروژ است که در طول رقابت هاي يک فصل بدون باخت بوده است.

19. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فورواد
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن کبیر
    بازیکن محبوب
    Wayne Rooney
    اسم واقعی شما
    سامان

EnglandManUtd

Wayne Rooney

تشکر ها
    623
    تشکر شده 917 در 236 پست

داستان جالب و آموزنده “قهوه شور”

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اون (دختر) رو تو یک مهمونی ملاقات کرد. خیلی برجسته بود، خیلی از پسرها دنبالش بودند در حالیکه او (پسر) کاملا طبیعی بود و هیچکس بهش توجه نمی کرد.

آخر مهمانی، دختره رو به نوشیدن یک قهوه دعوت کرد، دختر شگفت زده شد اما از روی ادب، دعوتش رو قبول کرد. توی یک کافی شاپ نشستند، پسر عصبی تر از اون بود که چیزی بگه، دختر احساس راحتی نداشت و با خودش فکر می کرد، “خواهش می کنم اجازه بده برم خونه…”

که یه دفعه پسر پیش خدمت رو صدا کرد، “میشه لطفا یک کم نمک برام بیاری؟ می خوام بریزم تو قهوه ام.” همه بهش خیره شدند، خیلی عجیبه! چهره اش قرمز شد اما اون نمک رو ریخت توی قهوه اش و اونو سرکشید. دختر با کنجکاوی پرسید، “چرا این کار رو می کنی؟” پسر پاسخ داد، “وقتی پسر بچه کوچیکی بودم، نزدیک دریا زندگی می کردم، بازی تو دریا رو دوست داشتم، می تونستم مزه دریا رو بچشم مثل مزه قهوه نمکی.
    حالا هر وقت قهوه نمکی می خورم به یاد بچگی ام می افتم، زادگاهم، برای شهرمون خیلی دلم تنگ شده، برا والدینم که هنوز اونجا زندگی می کنند.” همینطور صحبت می کرد، اشک از گونه هاش سرازیر شد. دختر شدیدا تحت تاثیر قرار گرفت.
    یک احساس واقعی از ته قلبش. مردی که می تونه دلتنگیش رو به زبون بیاره، اون باید مردی باشه که عاشق خونوادشه، هم و غمش خونوادشه و نسبت به خونوادش مسئولیت پذیره… بعد دختر شروع به صحبت کرد، در مورد زادگاه دورش، بچگیش و خونوادش.

مکالمه خوبی بود، شروع خوبی هم بود. اونها ادامه دادند به قرار گذاشتن. دختر متوجه شد در واقع اون مردیه که تمام انتظاراتش رو برآورده می کنه: خوش قلبه، خونگرمه و دقیق. اون اینقدر خوبه که مدام دلش براش تنگ میشه! ممنون از قهوه نمکی! بعد قصه مثل تمام داستانهای عشقی زیبا شد، پرنسس با پرنس ازدواج کرد و با هم در کمال خوشبختی زندگی می کردند….هر وقت می خواست قهوه براش درست کنه یک مقدار نمک هم داخلش می ریخت، چون می دونست که با اینکار حال می کنه.

بعد از چهل سال، مرد در گذشت، یک نامه برای زن گذاشت، ” عزیزترینم، لطفا منو ببخش، بزرگترین دروغ زندگی ام رو ببخش. این تنها دروغی بود که به تو گفتم— قهوه نمکی. یادت میاد اولین قرارمون رو؟ من اون موقع خیلی استرس داشتم، در واقع یک کم شکر می خواستم، اما هول کردم و گفتم نمک. برام سخت بود حرفم رو عوض کنم بنابراین ادامه دادم. هرگز فکر نمی کردم این شروع ارتباطمون باشه! خیلی وقت ها تلاش کردم تا حقیقت رو بهت بگم، اما ترسیدم، چون بهت قول داده بودم که به هیچ وجه بهت دروغ نگم… حال من دارم می میرم و دیگه نمی ترسم که واقعیت رو بهت بگم، من قهوه نمکی رو دوست ندارم، چون خیلی بدمزه است… اما من در تمام زندگیم قهوه نمکی خوردم! چون تو رو شناختم، هرگز برای چیزی تاسف نمی خورم چون این کار رو برای تو کردم. تو رو داشتن بزرگترین خوشبختی زندگی منه. اگر یک بار دیگر بتونم زندگی کنم هنوز می خوام با تو آشنا بشم و تو رو برای کل زندگی ام داشته باشم حتی اگه مجبور باشم دوباره قهوه نمکی بخورم.
    زنده باد شیاطین سرخ
    تا ابد به تیمم وفادارم
    ...

21. 5 کاربر از پست مفید FoRLaN تشکر کرده اند .

صفحه 47 از 100 نخستنخست ... 3745464748495797 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)