مربى تيم ملى تكذيب كرد؛منصوريان: عليه فرهاد مجيدى صحبتى نكردم
عليرضا منصوريان مربى تيم ملى فوتبال ايران با تكذيب مصاحبه منتشر شده در يكى از روزنامه هاى ورزشى صبح كشور از قول وى عليه فرهاد مجيدى را تكذيب كرد و دراين خصوص توضيح داد: من هيچ حرفى عليه فرهاد مجيدى نزدم اما متاسفانه يك روزنامه ورزشى از قول من به دروغ مطالبى را منتشر كرده كه بدون ترديد پس از بازگشت از رقابت هاى جام ملت ها از طريق قانونى پيگيرى هاى لازم را انجام خواهم داد.او كه هم اكنون به همراه تيم ملى در دوحه بسر مى برد ادامه داد: سايتى به نام (sitesport.ir) در تاريخ ۱۶ آذرماه گذشته با من مصاحبه اى انجام داد و همان روز آن را منتشر كرد كه اكنون نيز قابل مشاهده است اما متاسفانه پس از ۲۰ روز يك روزنامه ورزشى مورخ ششم دى ماه اين مصاحبه را با برخى تغييرات و اضافه كردن يكى، ۲ سوال و جواب جعلى به چاپ رساند و من به اين دليل از خبرنگار اين روزنامه گله مندم.وى افزود: اگر دقيقا عين متن مصاحبه من با سايت مذكور به چاپ مى رسيد، مشكلى وجود نداشت اما اكنون در زمانى كه تيم ملى و همچنين باشگاه استقلال نياز به آرامش و دورى از حاشيه دارند، متاسفانه اين روزنامه مطالب كذبى را به نقل از من چاپ كرده كه به هيچ عنوان صحت ندارد.