Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه ترابپور

طالب لو به شرايط ايده آل برمى گردد

ترابپور: از اين كادر فنى نبايد توقع داشت دروازه بان هاى استقلال را دعوت كند!

حسين ترابپور مربى دروازه بانان تيم فوتبال استقلال تهران از دعوت نشدن وحيد طالب لو و محمد محمدى به تيم ملى اظهار نارضايتى مى كند.وى اظهار داشت: كادر فنى تيم ملى امسال نسبت به استقلال كم لطف بوده و نمى دانم بر چه اساسى دروازه بانهاى ما در ليست تيم ملى جايى نداشته اند.او افزود: براى دروازه بانهايى كه به تيم ملى دعوت شده اند احترام قائلم اما دروازه بانهاى استقلال هم شايسته دعوت شدن بودند. جاى تعجب دارد كه چرا از تيم دوم جدول دروازه بانى به تيم ملى دعوت نشده است البته از افرادى كه در كادر فنى تيم ملى هستند نبايد انتظار داشت كه دروازه بانهاى ما را دعوت كنند.ترابپور درباره عملكرد دروازه بان استقلال گفت: اگر به صورت كلى بخواهم بگويم از عملكرد طالب لو و محمدى راضى هستم. آنها نوسان داشته اند اما به نظر من عملكردشان خوب بوده است. ما ۲ گلر خوب و بزرگ داريم و برنامه ويژه اى براى استفاده از آنها داشته ايم.وى با بيان اينكه شرايط وحيد طالب لو نسبت به سال گذشته بهتر است، افزود: وحيد شرايط خوبى دارد. نسبت به پارسال كه كمتر فرصت بازى كردن به او داده مى شد شرايطش هم بهتر شده است. وحيد انگيزه و جسارت بالايى دارد و دوباره به شرايط ايده آل برمى گردد. او هميشه به نحو احسن در تمرينات حاضر بوده و هرگز براى استقلال كم نگذاشته است. وحيد اين پتانسيل را دارد كه دوباره پيراهن تيم ملى را بپوشد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)