Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه برهانی

برهانی: برای تیم ملی آرزوی موفقیت می‌کنم

داور باعث شد بازی استیل‌آذین را از دست بدهم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، آرش برهانی در خصوص شکست تیمش مقابل ذوب‌آهن اصفهان گفت: شاهد بازی خوبی از استقلال در این بازی بودیم و به نظرم به هیچ عنوان مستحق باخت نبودیم. متاسفانه 3 امتیاز حساس را از دست دادیم اما تلاش می‌کنیم در آینده این موضوع را جبران کنیم.
    وی در خصوص دریافت کارت زرد سوم از سوی داور بازی و از دست دادن بازی با استیل‌آذین گفت: من در آن صحنه هیچ صحبتی با داور نکردم اما او باعث شد من سه اخطاره شوم و بازی با استیل‌آذین را از دست بدهم، بازی که برایم اهمیت زیادی داشت و می‌خواستم در آن گلزنی کنم.
    برهانی در خصوص تیم ملی ایران نیز گفت: انتظار نداشتم به تیم ملی دعوت شوم چون وقتی آقای گل بودم قطبی من را حتی جزو 18 نفر هم نمی‌خواست. با این حال تیم ملی در حال حاضر فورواردهای خوبی دارد و من برای تیم ملی فقط آرزوی موفقیت دارم.
    برهانی در پایان و با اعتراض نسبت به برخی رسانه‌ها گفت: متاسفانه یکی از رسانه‌های ورزشی مصاحبه‌ای از من روی خروجی‌اش قرار داده که درست است حرف‌های مثبتی را از قول من به چاپ رسانده اما قرار نیست چون من همیشه مثبت حرف می‌زنم حالا به خود اجازه دهند و مصاحبه‌های غیرواقعی چاپ کنند. امیدوارم چنین اتفاقی دیگر تکرار نشود چون در عین اینکه احترام خاصی برای رسانه‌ها قائلم اما به آنها اجازه نمی‌دهم مصاحبه‌های واهی از قول من چاپ کنند.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)