Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1157

Threaded View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض فتح‌الله‌زاده: استقلال را نقره‌داغ كردند

فتح‌الله‌زاده: استقلال را نقره‌داغ كردند

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: با برگرداندن جو عليه تيم ما استقلال را نقره داغ كردند اما از اين به بعد هوشيارتر عمل مي‌كنيم.

علي فتح‌الله زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در باره بازي روز گذشته مقابل ذوب‌آهن اظهار داشت: بچه‌ها بازي خوبي انجام دادند. اما به بازي خوب امتياز نمي‌دهند. مسابقه معقولانه‌اي بود و تيرهاي دروازه مانع از پيروزي استقلال شد.
    وي درباره اينكه آيا در اين مسابقه مشكل داوري ديده است، عنوان كرد: من خيلي راجع به داوري صحبت نمي‌كنم و فكر هم نمي‌كنم كه روز گذشته مشكل داوري وجود داشت. شايد در بعضي صحنه‌ها كه تاثيرگزار نبود اشكالاتي بود اما در كل فكر مي‌كنم كارشناسان بايد نظر بدهند.
    سرپرست باشگاه استقلال در باره اينكه نيم فصل را با باخت به اتمام رساندند، عنوان كرد: اين شكست بدي نبود. ما دو توپ به تيرك زديم و با حريفي كه در صدر جدول است، بازي داشتيم. به لحاظ فني سرتر بوديم. نمي‌توان گفت كه استقلال به باخت افتاده است و به نظرم ما نيم فصل را خوب تمام كرديم. رده واقعي ما پنجم نيست. با تيم‌هاي دوم تا چهارم هم امتياز هستيم و تفاضل گل و يا يك امتياز ما را در جدول بالا و پايين مي‌كند.
    فتح‌الله زاده تصريح كرد: بچه‌ها تلاش خود را انجام دادند اگر بد بازي مي‌كرديم و مي باختيم ناراحت مي‌شدم اما انصافا مقابل ذوب‌آهن خوب بوديم. در اين مدتي كه تعطيل هستيم، آسيب‌ديده‌هاي ما مي‌رسند و شرايط بهتري پيدا مي‌كنيم.
    وي در باره صحبت‌هاي دبير سابق كانون هواداران باشگاه استقلال مبني بر اينكه فتح‌الله زاده دوست دارد تشويق شود، گفت: شنونده بايد عاقل باشد. من صحبتي راجع به اين موضوع نمي‌كنم و از شما مي‌خواهم سؤال بعدي را مطرح كنيد.
    سرپرست باشگاه استقلال درباره انتقادهاي اخير به اينكه به نظر مي‌رسد فدراسيون فوتبال هواي دو تيم اصفهاني را در ليگ برتر دارد، اظهار داشت: من در اصفهان نبودم و نمي‌دانم چه اتفاقاتي در بازي سپاهان و فولاد رخ داده است اما آنچه در بازي مس و ذوب‌آهن ديدم اين بود كه حق صمد مرفاوي ضايع شده و اين مسابقه بايد تكرار شود. متاسفانه در هفته‌هاي گذشته جو را به ضرر استقلال برگرداندند و حق‌مان مقابل حريفان با نگرفتن پنالتي براي استقلال يا گرفتن پنالتي به نفع حريفان ضايع شد و نقره‌داغ شديم اما سعي مي‌كنيم از اين به بعد هوشيارتر باشيم و با وسواس بيشتري مسائل را دنبال كنيم.
    فتح‌الله زاده خاطرنشان كرد: استقلال به عشق هوادارانش زنده است. ديديد كه ديروز آنها تيم را به شدت تشويق كردند. بعضي هواداران دست من را گرفته بودند و مي‌گفتند بچه‌ها را به خاطر اين شكست جريمه نكنند. از تيم راضي بودند. هواداران از همه ما كارشناس‌تر هستند. پرسپوليس 5 باخت وحشتناك آورد اما هوادارانش پشت اين تيم ايستادند. براي تيم‌هايي مثل ما هوادار نقش ارزنده‌اي دارد. اميدوارم بچه‌ها قدر آنها را بدانند و با شروع نيم فصل آماده‌تر به ميدان بروند.
    سرپرست باشگاه استقلال درباره ليست تيم ملي گفت: من فكر مي‌كنم در حق استقلال كم لطفي شد از تيم ما سه چهار نفر ديگر مي‌توانستند دعوت شوند. ديديد كه عمران زاده يا شريفات و برهاني چگونه عمل كردند. البته اكنون ما بايد از تيم ملي حمايت كنيم و هدف ديگري جز اين نداريم.
    وي در باره صحبت‌هاي افشين قطبي در باره فرهاد مجيدي و اينكه قلب او با تيم ملي نبود، اظهار داشت: مجيدي هميشه تمام قلبش با تيم ملي است. او بازيكن امروز و ديروز نيست و هميشه سرباز تيم ملي بوده است.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)