فرهاد مجيدى: ذوب آهن حريف سرسختى است اما ما هم استقلاليم
فرهاد مجيدى مهاجم آبى پوش اظهار كرد: هنوز به طور كامل به آمادگى مدنظرم نرسيده ام و امكان حضورم در اين بازى منوط به نظر كادر پزشكى و فنى تيم است. هر تصميمى آنها بگيرند، من موظف به انجام آن خواهم بود. وى درباره ديدار با ذوب آهن تصريح كرد: در حال حاضر تمام فكر و ذكر تيم و بازيكنان معطوف به اين مسابقه مهم است. بازيكنان ما شكست اخير مقابل فولاد را فراموش كرده اند. بالاخره باخت در فوتبال وجود داردوماتنهااميدواريم چنين اتفاقى براى ما تكرار نشود. مجيدى با بيان اينكه حضور هواداران استقلال در ورزشگاه آزادى مى تواند عامل مهمى در كيفيت و انگيزه بازيكنان اين تيم باشد، گفت: به عنوان كاپيتان تيم از تمام طرفداران استقلال مى خواهم فردا به ورزشگاه آزادى بيايند و تيم شان را تشويق كنند. ما در حال حاضر رتبه دوم جدول را در اختيار داريم و اين مسابقه حساس حكم يك بازى شش امتيازى را براى ما خواهد داشت. چشم ما به سكوهاست و منتظر حضور تماشاچيان هستيم. هواداران ما در سخت ترين شرايط استقلال را تنها نگذاشتند و اميدوارم در ديدار با ذوب آهن هم مانند گذشته عمل كنند. كاپيتان تيم استقلال درباره تيم ذوب آهن گفت: ذوب آهن تيم بسيار خوبى است. حضور آن ها در صدر جدول نشان مى دهد كه توانايى هاى زيادى دارند، اما ما هم استقلال هستيم و مى توانيم به كمك هواداران مان ذوب آهن را با شكست بدرقه كنيم. مجيدى با بيان اينكه تحت هيچ شرايطى به تيم ملى برنمى گردد، درباره دعوت دو بازيكن از استقلال به تيم ملى، تصريح كرد: فكر مى كردم از تيم دوم جدول ليگ بايد بازيكنان بيشترى به تيم ملى دعوت شوند. معتقدم بازيكنانى چون حنيف عمران زاده، وحيد طالبلو، محمد محمدى، اميرحسين صادقى و كيانوش رحمتى شايستگى حضور در تيم ملى را در مقطع كنونى داشتند. به هر حال با تفكرى كه بر تيم ملى حاكم است بايد هم چنين تصميمى را از سوى مربيانش شاهد باشيم. به عنوان يك ايرانى تنها آرزوى موفقيت تيم ايران در جام ملت ها را داشته و اميدوارم با جام قهرمانى اين رقابت ها به كشور بازگردد. وى درباره راى كميته انضباطى مبنى بر جريمه مالى اش گفت: پس از بازى با پاس همدان به عزيز محمدى و شريفى احترام گذاشته و هيچ مصاحبه اى درباره محروميتم انجام ندادم، اما براى من جاى سوال است كه اگر در آن مسابقه حرف زشتى زدم، بايد اخراج مى شدم و اگر نزدم چرا داور به من اخطار داد و كميته انضباطى من را جريمه كرد؟! متاسفانه همه ديدند كه در بازى ذوب آهن و مس چطور حق مس به خاطر اطلاع نداشتن داور از قوانين ضايع شد و حتى اين موضوع به اطلاع فيفا هم رسيد. براى مجرمين آن مسابقه جرايم دو و سه ميليون تومانى در نظر گرفته اند، اما در حكم صادره براى من بدون آنكه نظرم را بخواهند يا به كميته انضباطى دعوت شوم و با اينكه كمك داور بازى به من اهانت كرد، جريمه ۱۰ ميليون تومانى در نظر گرفته شد. جالب اينجاست كه همان كمك داور كه به من اهانت كرده و معتقد بود من به وى اهانت كرده ام، همان شخصى بود كه در بازى مس و ذوب آهن سبب ايجاد آن حاشيه ها شد.