Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

ناراحتى نه، با سعيدلو سوءتفاهم داشتيم كه بر طرف شد

فتح الله زاده: هوارمحمد بايد بيايد و براى استقلال بازى كند

على فتح الله زاده در حاشيه بازديد بن همام از كمپ تيم هاى ملى در خصوص نشست مديران ۲ باشگاه سرخابى با على سعيدلو گفت: ما نتايج خوبى گرفته ايم اما على سعيدلو به عنوان رئيس مجمع حق دارد در مورد نتايج تيم با مديران و سرپرستان ۲ باشگاه ديدار و گفت وگو كند.وى در خصوص خبر احضارش به اين جلسه كه باعث ناراحتى اش شده بود تاكيد كرد: اين شائبه اى بود كه به وجود آمد خود سعيدلو هم در اين نشست تاكيد كرد لفظ خوبى براى دعوت از ۲ سرپرست باشگاه استقلال و پرسپوليس به كار برده نشده بود و اين سوء تفاهمى بود كه برطرف شد.سرپرست باشگاه استقلال همچنين تاكيد كرد: رئيس مجمع همچنين گفت اگر فكر مى كنيد دو تيم استقلال وپرسپوليس مشكلاتى دارند به من بگوييد تا آنها را حل كنيم و اين ۲ تيم همانند گذشته با اقتدار بتوانند در مسابقاتشان به ميدان بروند. استقلال و پرسپوليس طرفداران زيادى دارند كه با پيروزى هايشان خوشحال و با شكست آنها ناراحت مى شوند به همين دليل بايد بتوانند در مسابقات نتايج خوبى را كسب كنند.وى در مورد تصميم حبيب كاشانى در خصوص بازگرداندن على دايى به تيم پرسپوليس گفت: بعضى مواقع تيم ها خوب بازى مى كنند و نتيجه نمى گيرند انصافا من خودم براى على دايى ناراحتم آنها در چند بازى حتى نسبت به ما بهتر بازى كردند اما در نهايت نتوانستند نتيجه لازم را كسب كنند. فتح الله زاده در اين خصوص اضافه كرد: به نظر من بازيكنان پرسپوليس با تمام وجود در مسابقات به ميدان مى روند تا بتوانند با شكست دادن حريفان به دايى و پرسپوليس كمك كنند. همين بازى احساسى باعث مى شود نظم تيمى آنها را به هم ريخته و روى ضد حملات گلهاى راحتى دريافت كنند كه اميدوارم مشكل آنها به زودى برطرف شود. اقدام حبيب كاشانى كار درستى بود زيرا على دايى يكى از اسطوره هاى فوتبال ايران است و مربى شجاع با جسارتى است. بازگرداندن دايى اقدام خوبى است زيرا وى مى تواند در ادامه مسابقات پرسپوليس را از اين وضعيت نجات دهد.سرپرست باشگاه استقلال افزود: قطعا هر زمان ۲ تيم پرسپوليس و استقلال در اوج باشند تيم ملى مى تواند با روحيه مضاعف كه پيش رو دارد به ميدان برود.وى در خصوص آخرين وضعيت جذب هوار ملامحمد و اختلافى كه اين بازيكن بين ۲ باشگاه استقلال و پرسپوليس به وجود آورده است، گفت: مشكل كاشانى و باشگاه پرسپوليس نيستند و من گفته ام بهتر است او به ايران بيايد تا در حضورش اين مشكل را راحت تر حل كنيم اما خودش نمى آيد و تقاضاى پول بيشترى دارد كه ما زير بار اين مساله نمى رويم.خبرنگارى پرسيد به نظر مى رسد هوارمحمد گفته ممكن است با حضور در استقلال فرصت حضور در تيم ملى عراق را از دست بدهد كه فتح الله زاده در اين خصوص گفت: اينها به نظرم بهانه است زيرا ما بازيكنانى داريم كه در كشورهاى ديگر بازى مى كنند و به تيم ملى ايران دعوت مى شوند او بايد به ايران بيايد و هر چه زودتر مشكلش را حل كند.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)