پاسى ها ۶ ماه از فوتبالم را نابود كردند حالا پول مى خواهند؟
عمران زاده: قرار نيست بلايى كه سر پرسپوليس آمد سر استقلال هم بيايد
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است اين تيم مى تواند براى ديدار حساس با ذوب آهن به شرايط عادى برگردد.وى اظهارداشت: آنقدر براى استقلال جوسازى كردند و گفتند داوران به نفع اين تيم قضاوت مى كنند كه حالا به سادگى سر تيممان را مى برند.وى افزود: در ۳ بازى اخير داورى به ضرر تيم ما تمام شده است. در بازى با پاس برايمان پنالتى نگرفتند. گل سالم شريفات را در بازى با شهردارى مردود اعلام كردند و مقابل فولاد هم كه با يك پنالتى ناحق باعث شدند شيرازه تيم از هم بپاشد.
عمران زاده درباره ضربه پنالتى فولاد گفت: وقتى داور سوت زد به نوروزى نگاه مى كرد و مى خواست به وى كارت زرد نشان دهد اما در عرض چند ثانيه نظرش تغيير كرد و پنالتى گرفت. من هيچ خطايى روى نوروزى مرتكب نشدم و حتى پايم را جمع كردم تا با به او نخورم. آن پنالتى باعث شد شيرازه تيم از هم بپاشد. ما براى جبران گل خورده حمله كرديم اما در ضد حملات اسير اين تيم شديم. وى درباره شكست سنگين استقلال در فولادشهر اظهارداشت: اين باخت از اتفاقات فوتبالى بود و قرار نيست شرايط به همين منوال ادامه داشته باشد. قرار نيست بلايى كه سر پرسپوليس آمده سر استقلال هم بيايد. قطعا براى بازى با ذوب آهن شرايط بهتر مى شود و تيم را جمع مى كنيم.
عمران زاده درباره رأى كميته انضباطى كه بايد ۴۰ميليون تومان به باشگاه پاس بدهد، گفت: امروز (دوشنبه) به اين رأى اعتراض كردم. باشگاه پاس ۶ ما فوتبالم را نابود كرد حالا پول هم مى خواهد? اگر اين پول را به پاس بدهم يعنى ۲ سال براى اين تيم مفت بازى كرده ام. من نمى دانم وقتى پاسيها در جلسه كميته انضباطى حاضر نشدند رأى چگونه صادر شده است? آنها مى گويند به من پول داده اند اما هيچ مدركى ندارند. به پيشنهاد دكتر شريفى قرار شد يك داور از طرف من و يك داور از طرف باشگاه پاس همدان بروند و در نهايت رأى را كميته انضباطى صادر كند اما نمى دانم چرا رأى ناگهان تغيير كرد. به هر حال من به اين رأى اعتراض مى كنم و حاضر به پرداخت پول زور نيستم.