فتح الله زاده: مگر متهم هستم كه احضارم كرده اند؟

على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به احضار او و حبيب كاشانى به سازمان تربيت بدنى گفت: من فكر مى كردم سازمان مى خواهد از من تقدير كند كه يك تيم تازه تشكيل شده را به نايب قهرمانى در نيم فصل رسانديم اما چه خيال باطلى. وى درباره احضار او و حبيب كاشانى به سازمان تريبت بدنى گفت: هيچ منصفى نمى گويد كه استقلال نتايج ضعيفى گرفته است. تيمى كه تازه تشكيل شده در نيم فصل نخست نايب قهرمان ليگ شد. من گله دارم كه چطور از لفظ احضار براى اين كار استفاده شده، مگر ما متهم هستيم كه به جايى احضار شويم. او افزود: بايد حرمت نگه داريم. من واقعا گله مند هستم و ابايى از گفتن حقيقت ندارم. فكر مى كردم اگر قرار است روزى به سازمان تربيت بدنى بروم براى تقدير است اما چه خيال واهى داشتم. وى افزود: من از روز اولى كه به استقلال آمدم به گواه مصاحبه هايى كه با ايسنا انجام دادم گفتم كه با توجه اينكه تيم تازه تشكيل شده، انتظار قهرمانى نداريم و تنها توقع ما كسب سهميه ليگ قهرمانان آسياست. البته زمانى هم كه به صدر جدول رفتيم گفتم دنبال قهرمانى هستيم و تلاش مان را هم مى كنيم. فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه شنيده مى شود اين هفته هيات مديره استقلال مشخص مى شود و سعيدلو هم گفته از اين پس بيشتر در اداره باشگاه هاى استقلال و پرسپوليس دخالت مى كند گفت: من در رابطه با هيات مديره اطلاعى ندارم. سعيدلو رييس مجمع است و مى تواند در اين باره تصميم گيرى كند. او دخالت مى تواند هم بكند و حق قانونى اش است. ولى كلا مى گويم اينكه بگوييم استقلال نتايج ضعيفى گرفته من به اين حرف اعتقاد ندارم. ما با اين همه مشكلات و بى عدالتى ها تيم دوم جدول هستيم و اين به معناى ضعيف بودن استقلال نيست. وى در پاسخ به اين سوال كه آيا تنها بودن در باشگاه استقلال بار زيادى را بر روى شما به وجود نياورده گفت: بار زيادى بوده اما من آن ها را تحمل مى كنم. ضمن اينكه اعتقاد دارم اين مساله مشكلى را براى من ايجاد نكرده است. امتيازهايى نظير تصميم قاطع گرفتن هم براى من به وجود آورده است. اما مشكل ما چيزهاى ديگر است. مادر ۸ روز تيم جديد را تشكيل داديم و تا اينجاى كار با بازيكنان آسيب ديده زيادى روبه رو شده ايم. با اين حال خودمان را خوب جلو آورده ايم و در ۲۰ بازى تنها دو باخت داشته ايم. فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه اگر شرايط شما مانند پرسپوليس شود، آيا مظلومى را كنار خواهيد گذاشت? گفت: مطمئن باشيد كه شرايط ما مانند پرسپوليس نمى شود. تيم ما در بازى ديروز شرايط بدى داشت و باخت بدى داشتيم و از اين اتفاق هم ناراحتيم اما باخت به فولاد در غياب بازيكنان تاثيرگذارى مانند مجيدى، ميداودى، صادقى و... تنها يك اتفاق بود كه تمام شد. وى در پايان گفت: روزى كه همه فكر مى كردند استقلال در ليگ برتر نمى ماند، ريسك كردم و با اميدوارى به استقلال آمدم و هم اكنون هم به آينده اميدوارم.