Design & Developed BY Patira

صفحه 76 از 131 نخستنخست ... 2666747576777886126 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 751 تا 760 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

عمران زاده: به دنبال انسجام خط دفاع هستيم

حنيف عمران زاده مدافع استقلال در خصوص بازى با فولاد گفت: در درجه اول به دنبال انسجام خط دفاعمان در اين بازى هستيم چرا كه فولاد با مهاجمان سرعتى و باهوشى كه دارد، مى تواند براى استقلال بسيار خطرناك باشد اما به هرحال با اضافه شدن كوشكى و شكورى به خط دفاع، در صدد هماهنگى كامل با آن ها هستيم، درست است كه اميرحسين را در اين بازى را در اختيار نداريم اما به هرحال استقلال بايد در نبود بازيكن ديگر نيز دفاع مستحكمى داشته باشد، تمركز ما در اين بازى نخوردن گل است چرا كه فولاد با مهاجمان خطرناكى دارد كه مى تواند خط دفاع هر تيمى را آزار دهد اگر در ضربات ايستگاهى و كرنرها موفق عمل كنيم و از موقعيت هايمان نهايت استفاده را ببريم برنده اين بازى خواهيم بود
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه سید صالحی

سيدصالحى: براى حضور در استقلال لحظه شمارى مى كنم

سيدمهدى سيدصالحى مهاجم تيم استقلال كه دوران نقاهت خود را پشت سر مى گذارد با اشاره به حضور قريب الوقوع در تمرينات اين تيم گفت: براى حضور در استقلال لحظه شمارى مى كنم. وى خاطر نشان كرد: در حال حاضر تمرينات اختصاصى را زير نظر دكتر نوروزى آغاز كردم و اميدوارم از هفته آينده كار با توپ را آغاز كنم تا هرچه سريع تر براى استقلال بازى كنم.او ادامه داد: استقلال مدعى اصلى قهرمانى در ليگ است و اين تيم در حال حاضر از بازيكنان بزرگ و كادر فنى قدرتمندى بهره مى برد كه اين امر موجب مى شود تا اين تيم بتواند در هر ۳ جام عملكرد درخشانى راداشته باشد.سيدصالحى در خصوص گروه استقلال درجام باشگاه هاى آسيا گفت: تيم ما در گروه سختى قرار گرفته و براى صعود به مرحله بعدى رقابت ها كار بسيار دشوارى را در پيش داريم.وى در خاتمه عنوان كرد: اميدوارم هرچه سريع تر دوران نقاهت را پشت سر گذاشته تا بتوانم با تمام وجود براى استقلال بازى كنم و يكى از
    مهره هاى تأثير گذار اين تيم باشم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح‌الله‌زاده: تلاش مي‌کنم مجيدي را به تيم ملي برگردانم

سرپرست باشگاه استقلال هنوز هم از جوسازيهايي که عليه اين تيم مي‌شود سخن مي‌گويد و معتقد است همين جوسازيها باعث شد تا مشکلاتي براي استقلاليها ايجاد شود.

"علی فتح‌الله‌زاده" در مورد حضور پیدا نکردن هوارمحمد در تهران گفت: ما با این بازیکن قرارداد بستیم و حالا که او به تهران نیامده تا در تمرین استقلال شرکت کند ما از حق خودمان نمی‌گذریم و این موضوع را تا رسیدن به نتیجه پیگیری خواهیم کرد.
    وی افزود: تا هفته آینده به هوار محمد فرصت داده‌ایم تا مشکل را حل کند و در تمرین استقلال حضور یابد در غیر این صورت از او به FIFA شکایت می‌کنیم زیرا این بازیکن جای یک بازیکن خارجی را در فهرست ما پر کرده و نیامدن او برای ما مشکل‌ساز خواهد شد.
    سرپرست باشگاه استقلال تصریح کرد: ما اصلا نمی‌دانیم چه اتفاقی افتاده که هوارمحمد از حضور در استقلال پشیمان شده البته این موضوع تقصیر باشگاه پرسپولیس نیست و آنها به دنبال گرفتن حق خود هستند.
    فتح‌الله‌زاده در مورد مصدومان زیاد استقلال گفت: این هم از شانس بد ما است که با این مصدومیتهای پی در پی روبه‌رو شده‌ایم. امیدوارم هرچه زودتر این مشکل برطرف شود تا با قدرت کامل به مصاف حریفان برویم.
    وی همچنین پیرو دعوت شدن "فرهاد مجیدی" به تیم ملی افزود: هنوز چیزی مشخص نیست و فعلا نمی‌توانیم در این خصوص صحبتی انجام دهیم.
    سرپرست باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: اگر فرهاد به تیم ملی دعوت شود تلاش می‌کنم او را به تیم ملی برگردانم زیرا به خوبی می‌دانم مجیدی سرباز تیم ملی است البته باید تمام شرایط برای حضور این بازیکن در تیم ملی فراهم باشد.
    فتح‌الله‌زاده پیرو انتخاب سرمربی تیم ملی گفت: در شرایط کنونی فرصت از دست می‌رود و آنچه مهم است موفقیت تیم ملی در رقابتهای جام ملتها است و با توجه به اینکه قطبی تصمیم گرفته از ایران برود و حتی تیم فصل آینده خود را نیز انتخاب کرده باید با برنامه‌ریزی پیش برویم تا مربی بزرگی را به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کنیم.
    سرپرست باشگاه استقلال در مورد مسائل داوری دیدارهای اخیر خاطرنشان کرد: با این جوسازیهایی که علیه استقلال انجام شد مشکلاتی برای ما به وجود آمد و امیدوارم این جوسازیها ادامه نداشته باشد.
    وی گفت: آنقدر گفتند که داوریها به نفع استقلال است و جوسازی کردند که در دیدار مقابل شاهین بوشهر و شهرداری تبریز پنالتیهای ما دیده نمی‌شود و یک گل سالم هم مردود اعلام می‌شود. در هر صورت جو را به سمتی بردند که ما متضرر شدیم و امیدوارم این جریانات به پایان رسیده باشد.
    فتح‌الله‌زاده در خاتمه پیرو وضعیت میلاد میداودی گفت: دیگر چیزی از پای میداودی باقی نمانده و مصدومیتش آنقدر شدید بود که مهاجم ما با مصدومیت بسیار بدی روبه‌رو شد. این مصدومیت باعث شد تا میلاد جام ملتها و بازیهای استقلال را از دست بدهد و این موضوع در فوتبال او تأثیرگذار خواهد بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

عليه استقلال جوسازى كردند تا متضرر شويم

فتح الله زاده: تلاش مى كنم مجيدى را به تيم ملى برگردانم

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال هنوز هم از جوسازيهايى كه عليه اين تيم مى شود سخن مى گويد و معتقد است همين جوسازيها باعث شد تا مشكلاتى براى استقلاليها ايجاد شود. وى در مورد حضور پيدا نكردن هوارمحمد در تهران گفت: ما با اين بازيكن قرارداد بستيم و حالا كه او به تهران نيامده تا در تمرين استقلال شركت كند ما از حق خودمان نمى گذريم و اين موضوع را تا رسيدن به نتيجه پيگيرى خواهيم كرد.او افزود: تا هفته آينده به هوار محمد فرصت داده ايم تا مشكل را حل كند و در تمرين استقلال حضور يابد در غير اين صورت از او به fifa شكايت مى كنيم زيرا اين بازيكن جاى يك بازيكن خارجى را در فهرست ما پر كرده و نيامدن او براى مامشكل ساز خواهد شد.سرپرست باشگاه استقلال تصريح كرد: ما اصلا نمى دانيم چه اتفاقى افتاده كه هوارمحمد از حضور در استقلال پشيمان شده البته اين موضوع تقصير باشگاه پرسپوليس نيست و آنها به دنبال گرفتن حق خود هستند.فتح الله زاده در مورد مصدومان زياد استقلال گفت: اين هم از شانس بد ما است كه با اين مصدوميتهاى پى در پى روبه رو شده ايم. اميدوارم هرچه زودتر اين مشكل برطرف شود تا با قدرت كامل به مصاف حريفان برويم.وى همچنين پيرو دعوت شدن «فرهاد مجيدى» به تيم ملى افزود: هنوز چيزى مشخص نيست و فعلا نمى توانيم در اين خصوص صحبتى انجام دهيم.سرپرست باشگاه استقلال خاطرنشان كرد: اگر فرهاد به تيم ملى دعوت شود تلاش مى كنم او را به تيم ملى برگردانم زيرا به خوبى مى دانم مجيدى سرباز تيم ملى است البته بايد تمام شرايط براى حضور اين بازيكن در تيم ملى فراهم باشد.فتح الله زاده پيرو انتخاب سرمربى تيم ملى گفت: در شرايط كنونى فرصت از دست مى رود و آنچه مهم است موفقيت تيم ملى در رقابتهاى جام ملتها است و با توجه به اينكه قطبى تصميم گرفته از ايران برود و حتى تيم فصل آينده خود را نيز انتخاب كرده بايد با برنامه ريزى پيش برويم تا مربى بزرگى را به عنوان سرمربى تيم ملى انتخاب كنيم.سرپرست باشگاه استقلال در مورد مسائل داورى ديدارهاى اخير خاطرنشان كرد: با اين جوسازيهايى كه عليه استقلال انجام شد مشكلاتى براى ما به وجود آمد و اميدوارم اين جوسازيها ادامه نداشته باشد.وى گفت: آنقدر گفتند كه داوريها به نفع استقلال است و جوسازى كردند كه در ديدار مقابل شاهين بوشهر و شهردارى تبريز پنالتيهاى ما ديده نمى شود و يك گل سالم هم مردود اعلام مى شود. در هر صورت جو را به سمتى بردند كه ما متضرر شديم و اميدوارم اين جريانات به پايان رسيده باشد.فتح الله زاده در خاتمه پيرو وضعيت ميلاد ميداودى گفت: ديگر چيزى از پاى ميداودى باقى نمانده و مصدوميتش آنقدر شديد بود كه مهاجم ما با مصدوميت بسيار بدى روبه رو شد. اين مصدوميت باعث شد تا ميلاد جام ملتها و بازيهاى استقلال را از دست بدهد و اين موضوع در فوتبال او تأثيرگذار خواهد بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فکری

فولاد خيلى كم نوسان است

فكرى: با يك نتيجه خوب براى بازى با ذوب آهن آماده مى شويم

محمود فكرى مربى تيم استقلال در مورد شرايط اين تيم در آستانه بازى با فولاد خوزستان مى گويد: متأسفانه از اول فصل تا الان مشكلات زيادى داشته ايم و هيچ وقت بازيكنان را به طور كامل در اختيار نداشتيم اما در حال حاضر در مكان دوم جدول هستيم و اين نشان مى دهد كه هم بچه ها و هم كادر فنى خيلى خوب كار كرده اند. الان هم براى بازى با فولاد خوزستان چند مهره خوب و تاثيرگذارمان را در اختيار نداريم.وى با اشاره به وضعيت مصدومان و محرومان تيمش گفت: مجيدى، مبعلى، ميداودى، محمدى، يوسفى و صادقى را براى اين بازى در اختيار نداريم و وقتى كه ۵-۶ مهره كليدى تان را در اختيار نداريد يعنى اينكه ۵۰ درصد تيم تان را در اختيار نداريد اما بچه هاى ما مصمم هستند و خيلى خوب تمرين كرده اند. نقاط ضعف و قوت حريف را هم آناليز كرده ايم.او در مورد فولاد خوزستان هم گفت: فولاد تيم خوب و با برنامه اى است و در طول ۹۰ دقيقه نوسان بسيار كمى دارد. مربى با هوش و با برنامه اى هم با اين تيم كار مى كند و در مجموع كار سختى داريم.فكرى در پايان گفت: با تمام اين مشكلات بايد بگويم كه استقلال تيم بزرگ و پرطرفدارى است و ميدان هاى بزرگى هم ديده است. ما هميشه در اين فصل خارج از خانه بهتر كار كرده ايم و اميدوارم بچه هاى ما بهترين استفاده را از موقعيت هاى اين بازى داشته باشند تا با يك بازى خوب و نتيجه خوب براى بازى بعدى با ذوب آهن آماده شويم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

خوزستان مهد فوتبال ايران است

مظلومى: از فرصت ها استفاده مى كنيم تا دست پر از اهواز برگرديم

پرويز مظلومى سرمربى استقلال خوزستانى است و فوتبال اين منطقه را خوب مى شناسد و به همين دليل مى گويد: خودم در فوتبال خوزستان بزرگ شده ام، هم در اين منطقه بازى كردم و هم مربيگرى كردم و بايد بگويم كه خوزستان مهد فوتبال ايران است.خوزستان بازيكنان باهوش و تكنيكى دارد كه اكثر آنها در تيمهاى ليگ برترى بازى مى كنند.او در مورد بازى تيمش مقابل فولاد خوزستان گفت: بدون شك بازى سختى داريم. ما با تيمى بازى داريم كه در خانه خودش بازى مى كند و فوتبال را روى زمين بازى كرده و از خط هافبك و حمله قوى برخوردار است و بايد شاهد يك بازى تاكتيكى باشيم. ما روى نقاط ضعف فولاد كار كرده ايم هر چند كه با ۵۰ درصد تيم خودمان به خوزستان مى رويم اما تيم ما در اين فصل نشان داده كه خارج از خانه با انگيزه تر و بهتر كار مى كند.وى در مورد تاكتيك تيمش در اين ديدار گفت: در اين بازى ۴ برنامه مختلف داريم كه در هر نيمه ۲ برنامه را بنا بر شرايط بازى پياده مى كنيم و قطعاً تغيير تاكتيك خواهيم داشت و مطمئن هستيم كه دست پر از اهواز بر مى گرديم.مظلومى در پايان گفت: جبارى، شريفات، كوشكى، روانخواه و شكورى آماده اند و دغدغه اى در خط دفاع نداريم. درون دروازه با عدم حضور محمد محمدى مشكل داريم اما يكى از گلرهاى تيم اميد كه رضا رجبى معرفى كرده را همراه خودمان مى بريم. طالب لو اين روزها خيلى آماده است و با تجربه اى كه دارد، مى تواند به ما كمك كند. اين ديدار را بايد بازى لحظه ها دانست و ضمن احترام به مردم خوزستان بايد بگويم كه از فرصت ها بايد استفاده كنيم تا نتيجه بگيريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فریبا

اگر بازى برنده اى داشته باشد، ما هستيم

فريبا: با بازى فكورانه ۳ امتياز را مى گيريم

بهتاش فريبا مربى تيم استقلال در ارتباط با بازى تيمش مقابل فولادخوزستان گفت: هر بازى شرايط خاص خودش را دارد. اين بازى مثل بقيه بازى ها ۳ امتياز دارد اما بايد توجه داشته باشيم كه فولاد الان در اوج است و با پيروزى مقابل استيل آذين در جام حذفى خيلى انگيزه دارد. فولاد فوتبال با برنامه و خوبى بازى مى كند و كار خيلى سختى داريم و نبودن مهره هاى كليدى مان دردسر ايجاد مى كند.وى در ادامه گفت: البته ما در اهواز بيگانه نيستيم و قطعا هواداران خوزستانى استقلال در اين ديداركنار ما خواهند بود و از تيم محبوب شان حمايت خواهند كرد. فولاد تيم خوبى است و مربى با دانشى دارد كه چند سال است با اين تيم كار مى كند.فريبا در پايان گفت: بايد در اين بازى از تك لحظه ها استفاده كنيم تا موفق شويم. ما بازى فكورانه و با حوصله اى در دستور كارمان خواهيم داشت و اگر اين بازى برنده اى داشته باشد، مطمئن باشيد كه استقلال خواهد بود و با ۳ امتياز به تهران برمى گرديم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: مرادي را نمي‌بخشم

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: مرادي با سياست سر استقلال را بريد و او را نمي‌بخشم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از شكست 4 بر يك مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: در 20 دقيقه اول خوب بازي كرديم اما هديه بزرگ داور به عنوان يك پنالتي به فولاد جريان مسابقه را عوض كرد. نوع قضاوت مرادي در شكست استقلال تاثير گذار بود.
    وي افزود: پنالتي‌اي كه براي فولاد گرفته شده اگر كارشناسان فوتبال آن را پنالتي اعلام كنند من براي هميشه از فوتبال مي‌روم و خانه نشين مي‌شوم. آقاي مرادي ابتدا قصد داشت به بازيكن فولاد كارت زرد نشان دهد اما ناگهان آن را به پنالتي تبديل كرد.
    سرمربي استقلال تاكيد كرد: استقلال در اين هفته‌ها اسير ناداوري شده است. من قصد صحبت در مورد داوري را نداشتم اما امروز مرادي من را وادار كرد كه در اين باره حرف بزنم. او با سياست سر استقلال را بريد. فولاد نمي‌توانست به استقلال 4 گل بزند اما به لطف داور و بازيكنان عصبي ما به اين نتيجه رسيد.

مظلومي گفت: هر چند كه خط حمله ما قدرت گلزني نداشت اما فولاد نسبت به بازي‌هاي قبلي كه آن را آناليز كرده بوديم مقابل ما خوب ظاهر نشد. گل اول شيرازه ما را از هم پاشيد و زماني كه بازيكنان استقلال احساسي براي جبران گل حمله مي‌كردند فولاد گل مي‌زد.
    وي با اشاره به تعويض‌هاي اجباري استقلال گفت: به دليل مصدومان زياد در تيم ناچارم از جوانان استفاده كنم. با اين حال مرادي را نمي‌بخشم و نمي‌دانم تا كي بايد چوب ندانم كاري داورها را بخوريم.
    مظلومي در پايان درباره وضعيت هوار ملا محمد اظهار داشت: هنوز هيچ چيز مشخص نيست.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مرادى سر استقلال را بريد!

مظلومى: اگر پنالتى فولاد درست باشد از فوتبال مى روم

پرويز مظلومى گفت: تيم ما خوب ظاهر شد اما پنالتى كه داور به سود فولاد گرفت، شيرازه تيم ما را از هم پاشيد و اين هديه اى به فولاد بود. سرمربى تيم فوتبال استقلال پس از خوردن ۴ گل از فولاد در نشست خبرى پس از بازى گفت: بازى در كنترل ما بود و ما در ۲ نيمه بهتر از حريف ظاهر شديم. اما قضاوت داور در نتيجه بازى تاثيرگذار بود. با سوت زدن هاى مكرر خود تمركز بازيكنان ما را بر هم زد. من درخصوص اشتباه هاى داورى تا حالا صحبتى نكرده ام اما در اين ديدار مجبورم به نوع قضاوت مرادى اعتراض كنم. وى خاطرنشان كرد: هفته پيش نيز داور بازى گل سالم ما را مردود اعلام كرد. در اين بازى داور ميدان با سياست هاى خود سر تيم ما را بريد. مظلومى اظهار كرد: فولاد در شرايطى نبود كه به ما ۴ گل بزند. اين تيم روى ضد حملات توانست به گل برسد. تيم ما نيز موقعيت هاى خوبى را به دست آورد اما خط حمله ى ما قدرت لازم را براى گلزنى نداشت. تيم فولاد نيز همانند بازى هاى گذشته بازى نكرد و ما تنها روى اشتباه هاى فردى گل خورديم. سرمربى تيم استقلال تهران عنوان كرد: پس از پنالتى كه به سود فولاد گرفته شد، در ادامه بازى خط دفاع ما بازى را رها كرد و به جلوتر رفت. همين عدم تمركز ممكن بود باعث شود تيم ما گل هاى بيشترى در نيمه اول بخورد. وى اضافه كرد: با تعويض هايى كه انجام داديم، قصد داشتيم خط دفاع خود را تقويت كنيم اما مصدوميت اميرحسين صادقى و مجتبى جبارى كار ما را سخت كرد. او افزود: پنالتى كه براى فولاد گرفته شده اگر كارشناسان فوتبال آن را پنالتى اعلام كنند من براى هميشه از فوتبال مى روم و خانه نشين مى شوم. آقاى مرادى ابتدا قصد داشت به بازيكن فولاد كارت زرد نشان دهد اما ناگهان آن را به پنالتى تبديل كرد. سرمربى استقلال تاكيد كرد: استقلال در اين هفته ها اسير ناداورى شده است. من قصد صحبت در مورد داورى را نداشتم اما امروز مرادى من را وادار كرد كه در اين باره حرف بزنم. او با سياست سر استقلال را بريد. فولاد نمى توانست به استقلال ۴ گل بزند اما به لطف داور و بازيكنان عصبى ما به اين نتيجه رسيد.
    ابرار ورزشى: البته بايد به آقاى مظلومى گفت شما پس از دربى كه قضاوت مسعود مرادى و كمك داور سر گل دقيقه ۵ پرسپوليس به نفع استقلال بود گفتيد: ملاك قضاوت داور است ، حالا چه اتفاقى افتاده ؟

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه قائم مقام استقلال

قائم مقام باشگاه استقلال: حاضريم بدهى هوار به پرسپوليس را بپردازيم

على نظرى جويبارى قائم مقام باشگاه استقلال گفت: قرارداد هوارملامحمد با استقلال به ثبت رسيده و اگر اين بازيكن به تهران نيايد، از وى شكايت مى كنيم. وى درباره مشكلاتى كه بين باشگاه استقلال و هوارملامحمد پيش آمده، اظهار كرد: مشكلى از سوى باشگاه استقلال وجود نداشته و ما طبق قانون هوارملامحمد را بازيكن مان مى دانيم. اين بازيكن بايد به تهران بيايد و اگر مشكلى دارد با مذاكره حل كند، در غير اين صورت باشگاه استقلال طبق راه هاى قانونى، به دنبال گرفتن حق و حقوقش خواهد بود. او با بيان اينكه قرارداد «هوار» با استقلال رسمى است، تصريح كرد: هرچند اين بازيكن عراقى براى ثبت قراردادش به تهران نيامد، اما مدير برنامه هاى وى به نمايندگى از او، اين قرارداد را در هيات فوتبال به ثبت رساند. قرارداد «هوار» با ما رسمى است و او بايد از آن تبعيت كند. نظرى جويبارى در پاسخ به اين سوال كه بحث پرداخت ۶۰هزار دلار بابت ۲۰درصد از قرارداد فصل پيش اين بازيكن به باشگاه پرسپوليس، چطور قابل حل است، گفت: ما حاضريم اين پول را به باشگاه پرسپوليس پرداخت كرده و سپس با «هوار»حساب كنيم، اما ظاهرا اين بازيكن تمايلى براى كسر اين مبلغ از قراردادش با ما را ندارد. اين ۶۰هزار دلار هيچ ربطى به توافق هاى هوار با استقلال ندارد و ما اشتباهى مرتكب نشديم كه بخواهيم تا اين حد متضرر شويم. قائم مقام باشگاه استقلال با بيان اينكه مهلت نقل وانتقالات تمام شده و باشگاه نمى تواند بازيكن ديگرى را جذب كند، خاطرنشان كرد: با پايان يافتن اين مهلت حتى اگر هوار ملامحمد از ليست بازيكنان استقلال حذف شود، باز هم نمى توانيم بازيكن جايگزينى را بگيريم. به هر حال چندين بازيكن وجود داشتند كه كادر فنى ما راى به جذب هوار داد.نظرى جويبارى درباره احتمال حضور «هوار» در تهران گفت: دو روز پيش كه با مديربرنامه هاى وى صحبت كردم، قرار بود چند روز بعد از تعطيلات مثلا دوشنبه يا سه شنبه اين هفته به ايران بيايد. اين بازيكن بايد بيايد صحبت كنيم تا مساله دوستانه حل شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 76 از 131 نخستنخست ... 2666747576777886126 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)