Design & Developed BY Patira

صفحه 74 از 131 نخستنخست ... 2464727374757684124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 731 تا 740 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه آشوبی

آشوبى: هر گاه مظلومى بخواهد به ميدان مى روم

فرزاد آشوبى هافبك تيم استقلال تهران در خصوص نيمكت نشينى در اين تيم گفت: هر گاه مظلومى بخواهد به ميدان مى روم.وى خاطرنشان كرد: تمرينات خوبى را به همراه بازيكنان استقلال انجام داده و شرايط مطلوبى براى مسابقه دارم.او ادامه داد: هر گاه كه كادر فنى تيم صلاح بداند براى استقلال به ميدان مى روم و براى موفقيت اين تيم در ديدار با حريفان تلاش مى كنم.وى افزود: در خصوص حضور بازيكنان استقلال در زمين تنها شخص سرمربى تصميم گيرنده است و من نيز تابع دستورات مظلومى هستم.آشوبى در خصوص شايعه خط خوردن از ليست استقلال در ديدار با شهردارى گفت: من از ليست استقلال خط نخوردم زيرا به همراه ساير بازيكنان روى نيمكت تيم بودم.هافبك تيم استقلال عنوان كرد: در ديدار استقلال با شهردارى بازيكن ذخيره و نيمكت نشين آبى پوشان بودم و اين خبر كه در ليست حضور نداشتم كذب محض است.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

« كندو» را براى سال آينده امتحان كرديم

پورحيدرى: با هوار محمدبرخوردى مى كنيم كه خوش قول شود

منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: با هورا ملا محمد برخوردى خواهيم كرد تا از اين به بعد خوش قول شود.وى درباره غيبت هوار ملا محمد در تمرين استقلال با وجود قرارداد با اين تيم اظهار داشت: او نمى تواند به استقلال نيايد. هوار بازيكن استقلال است و بايد در تمرينات شركت كند. او در پاسخ به اين سوال كه بازيكنان عراقى هميشه نشان داده اند كه بدقول هستند و چرا استقلال سراغ چنين بازيكنى رفته، عنوان كرد: طورى با او برخوردمى كنيم كه خوش قول شود. ما بازيكن گرفته ايم كه استفاده كنيم نه اينكه فقط بگوييم بازيكن جذب كرده ايم. بازيكن بايد طبق خواسته باشگاه عمل كند نه اينكه باشگاه با خواسته بازيكن راه بيايد. پورحيدرى تاكيد كرد: هوار به ازاى هر روز غيبت جريمه خواهد شد. وقتى قرارداد داريم با او طبق قانون برخورد مى شود. وى در مورد حضور كندو مهاجم آفريقايى در تمرين استقلال گفت: او همين طورى در تمرين شركت كرده بود و از فردا هم ديگر در تمرين شركت نمى كند. استقلال امسال ديگر نمى تواند بازيكن خارجى جذب كند. مى خواستند او را براى سال آينده مورد ارزيابى قرار دهند. سرپرست باشگاه استقلال در مورد جلسه كميته فنى امروز تصريح كرد: جلسه در مورد ليگ قهرمانان آسيا بود و تصميم گرفته شد اولين كارى كه انجام شود ارسال اسامى به afc باشد. پورحيدرى در پاسخ به اين سوال كه آيا نام ميلاد ميداودى نيز در ليست ارسالى خواهد بود يا خير گفت: اول بايد ديد كه عمل جراحى وى به چه صورت خواهد بود. ميداودى بازيكن استقلال است و به هر حال نام او هم مى تواند به لحاظ روحى وزنه تيم را بالا ببرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه جباری

مدرك دارند ثابت كنند

جبارى: هنوز هم مى گويم برخى ها از قول من دروغ نوشتند

مجتبى جبارى هافبك تيم استقلال تهران با تكذيب دوباره خبر خداحاظى از فوتبال در صورت مصدوميت مجدد گفت: هنوز هم مى گويم برخى ها از قول من دروغ نوشتند. وى خاطرنشان كرد: خبرى را كه هفته هاى گذشته به نقل از من در خصوص خداحافظى از فوتبال در صورت مصدوميت دوباره منعكس كردند كذب محض است.او ادامه داد: پيش از اين هم گفته بودم چنين صحبتى را انجام ندادم و اكنون هم در مورد حرفى كه زدم تاكيد دارم و مطمئن باشيد برخى ها از قول من دروغ نوشته اند.وى افزود: آنهايى كه چنين صحبت هايى را منتشر كردند بايد حرف خود را ثابت كنند و اگر مدركى دارند آن را آشكار كنند تا حقيقت روشن شود.جبارى به ايسكانيوز گفت: تمام تلاشم را به كار مى گيرم تا بتوانم در استقلال يكى از مهره هاى تاثير گزار باشم و بتوانم براى اين تيم موفقيت كسب كنم.هافبك تيم استقلال عنوان كرد: استقلال در ديدار با شهردارى مى توانست پيروز ميدان شود اما ما از موقعيت هاى به دست آمده نتوانستيم استفاده لازم را ببريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه هاشمی نسب

مهدى هاشمى نسب: وقتى فوتبال را كنار گذاشتم، احساس مرگ نكردم

مهدى هاشمى نسب بازيكن اسبق تيم ملى فوتبال ايران گفت: گرد هم آمدن پيشكسوتان، از نظر روحى و روانى شرايط خوبى براى ما ايجاد مى كند.
    وى در خصوص تشكيل تيم پيشكسوتان براى آمادگى جهت شركت در تورنمنت جام صلح در مكزيك، اظهار داشت: تورنمنت جام صلح هنوز به طور قطعى مشخص نشده و همان طور كه به اسفند ماه موكول شد ممكن است در اسفند ماه هم لغو شود ولى به هر حال اگر برگزار شود برنامه خوبى است. فوتبال ورزش پرطرفدارى است مى تواند از طريق اين ورزش كشورها را گرد هم جمع كند و همين گرد هم آمدن از نظر روحى و روانى شرايط خوبى براى همه ما ايجاد مى كند و اميدواريم اين موضوع تداوم داشته باشد.او كه به گفته خودش در حال حاضر استراحت مى كند و با هيچ تيمى همكارى نمى كند، در خصوص وضعيتش گفت: هميشه مى گفتند يك فوتباليست دو بار مى ميرد، يك بار در مرگى كه سهم همه هست و بار ديگر وقتى كه فوتبال را كنار مى گذارد اما من اصلا چنين چيزى را حس نكردم.هاشمى نسب در خصوص شرايط بدنى هم تيمى هايش در تيم پيشكسوتان ايران عنوان كرد: از لحاظ بدنى اكثر بازيكنان در آمادگى نيستند و شرايط مطلوبى ندارند و براى حضور در تورنمت صلح بايد تمرينات بيشترى داشته باشيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مبعلی

مبعلى: با برهانى مشكلى ندارم

ايمان مبعلى هافبك تيم فوتبال استقلال درخصوص مشكلى كه با برهانى در جريان بازى داشت گفت: من با برهانى هيچ مشكلى ندارم صحبتى كه من با برهانى كردم در جريان بازى رخ داد من نمى دانم چرا همه اين موضوع را بزرگ جلوه مى دهند. وى ضمن بيان اين مطلب افزود: من نفهميدم چرا كارت قرمز گرفتم و نمى دانم علت اخراجم توهين به داور با صحبتى بود كه با برهانى كردم اما اگر اخراج من مربوط به توهين به داورى بود من به داورى هيچ توهينى نكردم.او درمورد مشكلش با برهانى و ادامه آن در رختكن افزود: من فكر كردم داور به خاطر صحبتى كه با برهانى داشتم اخراجم كرده بود به خاطر همين كمى از برهانى ناراحت شدم.مبعلى درخصوص اجازه ندادن مظلومى براى تمرين كردن تصريح كرد: مظلومى اعتقاد داشت اگر من اخراج نمى شدم مى توانستيم برنده بازى باشيم به خاطر همين آقاى مظلومى كمى ناراحت شد.وى در خصوص علت تساوى استقلال با شهردارى تبريز خاطر نشان كرد: دفاع جانانه اين تيم باعث شد ۳ امتياز اين ديدار را از دست بدهيم البته ما هم موقعيت هاى زيادى از دست داديم حداقل مى توانستيم ۳ تا ۴ گل به شهردارى بزنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فکری

فكرى:زمان براى صدرنشينى زياد است

محمود فكرى مربى تيم فوتبال استقلال گفت: نگران ۲ امتياز بازى مقابل شهردارى نيستيم و زمان زيادى براى رسيدن به صدر جدول داريم. محمود فكرى در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: نگران ۲ امتيازى كه مقابل شهردارى تبريز از دست داديم نيستيم. زمان زيادى براى جبران داريم و به صدر جدول هم مى رسيم.وى ادامه داد: شرايط تيم ما خوب است و در حال تمرين براى بازى با فولاد خوزستان هستيم. بازى سختى مقابل آنها خواهيم داشت.او تصريح كرد: هيچ اختلافى بين برهانى و مبعلى نيست و هر ۲ از بازيكنان با اخلاق تيم ما هستند.فكرى خاطرنشان كرد: امسال مصدوميت بازيكنان ضررهاى زيادى به ما زده و در اكثر بازى هايمان حداقل يكى از بازيكنان تاثيرگذار ما غايب بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

عمران زاده: آ نقدر گفتند خوش شانسيم كه چشم خورديم!

حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اميدوار است در بازيهاى آينده اشتباهات داورى منجر به از دست رفتن امتياز براى تيمش نشود.وى گفت: اگر داور گل سالم استقلال را به اشتباه مردود اعلام نمى كرد ۳ امتياز بازى با شهردارى به حساب تيم ما ريخته شده بود.او ادامه داد: نمى خواهم درباره مسائل داورى اظهارنظر كنم اما اميدوارم در بازيهاى آينده اشتباهات داورى منجر به از دست رفتن امتياز براى استقلال نشود. اخراج مبعلى و مردود اعلام شدن گل سالم شريفات باعث شد استقلال از بازى خانگى خود فقط يك امتياز بگيرد.عمران زاده افزود: در نيمه دوم موقعيت هاى زيادى داشتيم كه آنها را از دست داديم. فكر مى كنم آنقدر به ما گفتند خوش شانس كه حالا چشم خورده ايم و توپهايمان گل نمى شود!وى درباره ديدار هفته آينده تيمش مقابل فولاد خوزستان گفت: بازى سختى در اهواز داريم. مجيد جلالى و فولاد غير قابل پيش بينى هستند و اينكه هفته گذشته به استيل آذين باخته اند دليل نمى شود آنها را دست كم بگيريم. استقلال پس از تساوى خانگى مقابل شهردارى در اهواز محكوم به برد است.عمران زاده در پايان اظهارداشت: قهرمانى نيم فصل براى ما مهم نيست. جام ليگ برتر را به قهرمان نيم فصل نمى دهند بلكه به تيمى مى دهند كه حركت پيوسته اى به سوى قهرمانى داشته باشد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه ورمزیار

ورمزيار: اخلاق در ورزش در حال كمرنگ شدن است

صادق ورمزيار مدافع و كاپيتان اسبق تيم ملى و استقلال تهران گفت:متاسفانه اخلاق در ورزش در حال كمرنگ شدن و از بين رفتن است و بزرگان ورزش كشور خصوصا فوتبال بايد از اين چالش جلوگيرى كنند.
    وى خاطر نشان كرد: از زمانى كه پول زياد در ورزش خصوصا فوتبال تزريق شده است، شاهد اين مشكلات و فروكش كردن تدريجى اخلاق هستيم.او ادامه داد: وقتى يك بازيكن مطرح، الگو مى شود بايد كنترل بيشترى بر رفتار و كردار خود داشته باشد، بازيكنان بزرگ ما نبايد در دام ميهمانى هاى بى نام و نشان بيفتند.مربى سابق تيم فوتبال استقلال تهران و صباى قم در ليگ برتر خاطر نشان كرد: كسانى كه الگو مى شوند جامعه از آنها انتظار دارد، جامعه براى فوتباليست ها ارزش بيشترى قايل است و اين قشر بايد حد و مرز خود را حفظ كنند. وى گفت: بازيكنان نبايد به هر ميهمانى كه دعوت شده اند، بروند، آنها الگوى جوانانى هستند كه بايد آينده كشور را بسازند و نبايد دست به هر كارى بزنند. اين مربى فوتبال خاطر نشان كرد: بزرگان به جوانان تاكيد مى كنند كه دنبال اخلاق، مدرسه و ورزش بروند، در حالى كه اخلاق از ورزش هم مهمتر است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه جویباری

نظرى جويبارى: با مسئولان پرسپوليس درباره هوار محمد صحبت مى كنيم

على نظرى جويبارى قائم مقام باشگاه استقلال گفت: براى اطلاع از آخرين وضعيت هوار ملا محمد با مسئولان پرسپوليس صحبت مى كنيم. وى در خصوص آخرين وضعيت هوار ملا محمد كه از روز چهارشنبه و پس از ثبت قراردادش با استقلال به ايران نيامده است عنوان كرد: واقعا نمى دانيم در حال حاضر چه تصميمى بگيريم. براى آمدن اين بازيكن صبر كرديم و ظاهرا بايد منتظر گرفتن تسويه حساب وى از باشگاه پرسپوليس باشيم. او ادامه داد: شخصا پيگير كار اين بازيكن هستم و با مدير برنامه هاى اين بازيكن نيز صحبت كرده ام. بايد در خصوص ريز جريانات اتفاق افتاده بين باشگاه پرسپوليس و اين بازيكن عراقى با مسئولان تيم تهرانى صحبت كنيم و وضعيت اين بازيكن را جويا شويم. قائم مقام باشگاه استقلال در خصوص اينكه آيا اميدى به حضور اين بازيكن وجود دارد يا خير تاكيد كرد: وقتى با هوار قرارداد امضا مى كنيم و قراردادش ثبت مى شود يعنى به حضور او اميد داريم ولى ظاهرا او ابتدا بايد مشكلش را با باشگاه پرسپوليس حل كند. نظرى جويبارى در خصوص اينكه چه جريمه اى براى اين بازيكن در نظر گرفته مى شود گفت: فعلا بايد منتظر باشيم هوار به ايران بيايد و پس از ورودش به ايران در اين خصوص تصميم بگيريم، هر چند مقابل بى نظمى مى ايستيم و با اين بازيكن در خصوص غيبت هاش در تمرينات صحبت خواهيم كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه حجازی

حجازی: در بهترین بازی استقلال، گل سالم را مردود کردند

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، ناصر حجازی طی گفت‌وگویی با سایت رسمی باشگاه استقلال بازی تیم‌ مقابل شهرداری تبریز را یکی از بهترین بازی‌های استقلال دانست و در این باره اعلام کرد: استقلال مقابل شهرداری یکی از بهترین بازی‌های خود را به نمایش گذاشت اما در نهایت بدشانسی نتوانست به پیروزی برسد.
    حجازی در خصوص گل مردود شده استقلال اظهار داشت: گل شریفات آفساید نبود و کمک داور به اشتباه آن را مردود اعلام کرد. در روزی که استقلال یکی از بهترین بازی‌های خود را به نمایش گذاشت داور گل تیم را مردود اعلام کرد تا به جای 3 امتیاز، استقلال تنها یک امتیاز را کسب کند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 74 از 131 نخستنخست ... 2464727374757684124 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)