Design & Developed BY Patira

صفحه 73 از 131 نخستنخست ... 2363717273747583123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 721 تا 730 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه هوار محمد

پايان فصل ۲۰۰ ميليون مى گيرم و آماده تمديد قرارداد هستم

هوارمحمد: قول دادم ديگر بى انضباطى نكنم

حضور هافبك تيم ملى عراق در استقلال از طرفى با استقبال بسيارى از هواداران اين تيم مواجه شده و از طرف ديگر برخى ها معتقد بودند اين بازيكن بى انضباط براى اين تيم مشكل ساز خواهد شد.
    «هوارمحمد» در مورد شرايط خود گفت: قرار بود روز پنجشنبه گذشته از طريق اردبيل به تهران بيايم و در تمرينات استقلال شركت كنم اما با لغو پروازهاى اين شهر مجبور شدم به بيروت بروم و از طريق اين شهر خودم را به تهران برسانم. اين دليل اصلى تأخيرم در ورود به ايران است و به هيچ عنوان بى انضباطى در كار نيست.
    وى افزود: مسئولان باشگاه استقلال به طور كامل در جريان تمام قضايا هستند و دليل تأخيرم را به آنها نيز گفته ام و مشكلى از اين بابت وجود ندارد.
    هافبك تازه وارد تيم فوتبال استقلال افزود: با آگاهى كامل استقلال را به عنوان تيم اين فصل خودم انتخاب كرده ام و آمادگى بالايى دارم تا در تمرينات اين تيم حضور يابم.
    هوارمحمد در مورد مشكلات استقلال در جناح چپ خط هافبك گفت: قبل از اينكه با مسئولان اين تيم پاى ميز مذاكره بنشينم شرايط اين تيم را به صورت كامل مورد ارزيابى قرار دادم و اميدوارم حضور در تيم استقلال باعث شود مشكلات در جناح چپ خط هافبك برطرف شود.
    وى همچنين در مورد مبلغ قراردادش با استقلال خاطرنشان كرد: مبالغى كه طى روزهاى گذشته در محافل ورزشى بيان مى شود به هيچ عنوان صحت ندارد و من با تمام تشكيلات، پاداش ها و مزايا از استقلال ۲۰۰ ميليون تا پايان فصل مى گيرم اما از هر لحاظ آمادگى دارم تا قراردادم را براى فصل آينده نيز تمديد كنم.
    هافبك عراقى استقلال در مورد اينكه ناصر حجازى با حضور او در اين تيم مخالفت كرده بود، افزود: به استقلالى ها قول داده ام كه ديگر بى انضباطى نكنم و همگان را نسبت به خودم بدبين نكنم. در اين فصل مى خواهم عملكرد فنى خودم را به نمايش بگذارم و با دير آمدنم كسى را ناراحت نكنم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: ديديد كه داوري به نفع استقلال نبود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: ديديد كه امروز داوري به نفع استقلال نبود.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در حالي كه هنوز وارد نشست خبري نشده بود در جمع خبرنگاران گفت: اينقدر مي‌گويند داوري به نفع استقلال است ولي ديديد كه امروز چنين چيزي نبود و ما چه مشكلاتي داشتيم. به هر حال خسته نباشيد مي‌گويم. فكر مي‌كنم گلي كه زديم آفسايد نبود و البته كارشناسان بايد نظر بدهند.
    وي افزود: تيم حريف هم 9 نفره دفاع مي‌كرد و چشم به ضد حمله داشت، فوتبال همين است. ما از موقعيت‌هاي خود استفاده نكرديم. با توجه به موجودي كه در خط حمله داشتيم از نفرات خود بهره برديم. امروز با كمبود مهاجم روبه رو بوديم. آسيب ديدگي بازيكنان مشكلات را زياد كرده و به همين دليل خط حمله ما كم فروغ تر از روزهاي گذشته بود.

سرمربي استقلال درباره كارت قرمز ايمان مبعلي عنوان كرد: ما بازيكن كليدي خود را از دست داديم. براي او برنامه ريزي داشتيم. براي تيمي كه دفاع مي‌كند از دست دادن بازيكن زياد مسئله‌اي نبود. ايمان كاري نكرد كه بخواهد اخراج شود. او با بازيكن خودمان حرف زد نه با داور. رفيعي را دوست داريم اما امروز از خطاهاي كه روي بازيكنان استقلال مي‌شد به راحتي گذشت.
    مظلومي درباره آلودگي هوا و انجام نشدن بازي در روز گذشته گفت: براي روز گذشته برنامه ريزي كرده بوديم اما برنامه ما را به هم ريختند. هواي امروز تهران با ديروز فرقي نكرده است. ما ميزبان بوديم اما نتوانستيم از موقعيت ميزباني خود استفاده كنيم. هواداران كمي به ورزشگاه آمده بودند و اين مسائل براي ما مشكل ساز است.
    سرمربي استقلال تصريح كرد: نمي‌دانم كه جريان چه بود كه بازي روز گذشته انجام نشد اما ما به عنوان ميزبان بيشتر ضرر كرديم. هواداران استقلال در بازي‌هاي گذشته خوب استقبال كرده بودند اما امروز چون شنبه بود و ديروز بازي لغو شد تعداد كمي به ورزشگاه آمده بودند.

وي در پايان در خصوص دليل غيبت هوار ملا محمد گفت: او امشب وارد تهران مي‌شود و فردا در تمرين شركت مي‌كند. هوار به دليل لغو شدن پرواز تهران و بغداد نتوانسته بود به موقع بيايد اما ما در جريان كامل اين مسئله بوديم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه برهانی

برهاني: از شانس‌هايمان استفاده نكرديم

خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال گفت: از شانس‌هاي خود در بازي مقابل شهرداري تبريز به خوبي استفاده نكرديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، دو بازيكن استقلال پس از تساوي مقابل شهرداري تبريز صحبت‌هاي زير را مطرح كردند.

منتظري: بازي بعد جبران مي‌كنيم
    مدافع تيم استقلال گفت: شهرداري بازي خوبي انجام داد اما ما هم موقعيت‌هاي داشتيم كه نتوانستيم از آنها استفاده كنيم. در مسابقه بعدي بايد 2 امتياز از دست رفته امروز را جبران كنيم. تيم مقابل هم خوب بود اما خدا را شكر كه امروز يك امتياز گرفتيم.

برهاني: از شانس‌ها استفاده نكرديم
    مهاجم استقلال گفت: متاسفانه نتوانستيم امتياز مورد نظري را كه مي‌خواستيم كسب كنيم. امروز استقلال خوب بازي كرد اما از شانس‌هاي خود بهره‌اي نبرديم. اميدواريم در بازي‌هاي بعدي اين نتيجه را جبران كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه جباری

جباري: با اين برنامه‌ريزي روز به روز به عقب مي‌رويم

خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: اين برنامه‌ريزي‌ها در فوتبال نشان دهنده اين است كه روز به روز عقب مي‌رويم.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري پس از تساوي بدون گل مقابل شهرداري تبريز گفت: حريف بازي خوبي انجام داد. البته آنها مي‌خواستند استقلال را ببندند و تا حدودي نيز موفق بودند.
    وي درباره تعويق بازي به دليل آلودگي‌ هوا گفت: ما تمرين كرده بوديم تا روز جمعه بازي كنيم و اين تاخير در برگزاري بازي تاثير گذار بود. امروز هواي تهران با روز گذشته فرقي نداشت و حتي بدتر هم بود. اين كارها نشان دهنده اين است كه فوتبال روز به روز عقب مي‌رود و به چيزهاي اساسي فكر نمي‌كنيم. فقط در اين فوتبال براي هم كركري مي‌خوانند. حتي براي تماشاگران هم ارزش قائل نشدند

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه انصاریان

انصاريان: خوشحالم كه هواداران استقلال يادم هستند

خبرگزاري فارس: مدافع شهرداري تبريز گفت: از اينكه هواداران استقلال هنوز به يادم هستند خوشحالم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي انصاريان قبل از صحبت درباره بازي درخصوص شهادت اصحاب رسانه اظهار داشت: سالگرد شهادت اصحاب رسانه را تسليت مي‌گويم. هنوز هم وقتي ياد آنها مي‌افتم بغض مي‌كنم. اميدوارم شما خبرنگاران نمايندگان خوبي براي آنها باشيد.
    وي درباره بازي گفت: 2 تيم بازي فيزيكي انجام دادند. ما هم در اين مسابقه موقعيت‌هاي خوبي داشتيم اما استفاده نكرديم قسمت بود كه بازي با نتيجه مساوي بدون گل تمام شود.
    اين مدافع در مورد تشويق هواداران استقلال گفت: خوشحالم كه هنوز آنها من را از ياد نبرده‌اند. از آنها تشكر مي‌كنم و اميدوارم با نتايجي كه اين تيم كسب مي‌كند دل آنها هميشه شاد باشد

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: كار قطبي غيرحرفه‌اي بود، فدراسيون شدت عمل نشان دهد

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: عقد قرارداد قطبي با تيم شيميزوي ژاپن غير حرفه‌اي بود.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از تساوي صفر بر صفر استقلال مقابل شهرداري تبريز در نشست خبري اظهار داشت: فرصت‌هاي زيادي را از دست داديم. گل صد در صد ما را ناديده گرفتند. شايد اگر اين گل گرفته مي‌شد قضيه فرق مي‌كرد. اخراج مبعلي و ناديده گرفتن گل‌مان باعث به هم ريخته شدن تيم شد.
    وي افزود: آرش برهاني خسته را در تركيب قرار دادم چون جانشيني نداشتم. به لشكر مصدومان استقلال فرهاد مجيدي را هم اضافه كنيد. امروز 2 نفر ديگر هم به مصدومان اضافه شدند.

مظلومي درباره شهرداري تبريز گفت: اين تيم امروز جانانه دفاع كرد. از بازيكنان تيم خود با اينكه نبردند تشكر مي‌كنم. تمام برنامه‌هايمان با اخراج مبعلي به هم ريخت. داور از خطا روي شريفات به راحتي مي‌گذشت. به هر حال اينكه برانكارد وارد زمين شود و يا خودشان را به زمين بيندازند يك نوع فوتبال است و از اين طريق يك امتياز گرفتند.
    وي با اشاره به برنامه ريزي سازمان ليگ و لغو بازي در روز گذشته تصريح كرد: تماشاگران ما نمي‌دانستند امروز به ورزشگاه بيايند يا نه، آنها بلاتكليف بودند. به هر حال اين نوع برنامه ريزي روي كار ما تاثير گذاشت.
    مظلومي درباره اينكه درخشان عنوان كرده داوري به نفع استقلال بود اظهار داشت: او نظر خودش را گفته است. نگرفتن گل صد در صد ما، خطاي روي شريفات و اخراج مبعلي نشان مي‌دهد كه اين طور نبوده است.
    سرمربي استقلال با انتقاد از دوربين‌هاي تلويزيوني كه قبل از نشست خبري به سمت وي رفتند گفت: من از اين به بعد فقط در نشست خبري حرف مي‌زنم. دوربين 90 و يا هر دوربين ديگري كه به سمتم بيايند فقط در كنفرانس صحبت مي‌كنم. از شما هم عذر خواهي مي‌كنم كه با وجود همه مصاحبه‌هاي انجام شده به پاي حرف‌هايم نشسته‌ايد.

مظلومي درباره اينكه قطبي با يك تيم ژاپني قرار داد امضا كرده است گفت: واقعا اين كار غير حرفه‌اي است. فدراسيون فوتبال بايد با شدت عمل بيشتري عمل كند. مگر مي‌شود يك نفر سرمربي يك تيم در جام ملت‌ها باشد اما برود جاي ديگري قرارداد ببندد. دلايل آن را بايد از قطبي پرسيد و خودش بهتر مي‌تواند جواب دهد.
    مظلومي درباره حضور هوار ملا محمد در استقلال گفت: او امشب از طريق بيروت وارد ايران مي‌شود. هوار به دليل مشكلات پرواز ايران و عراق نتوانسته بود خودش را به موقع برساند. به هر حال اينجا استقلال است و من نمي‌دانم او در تيم قبلي خود چه جرياناتي داشته است اما من با بي نظمي برخورد مي‌كنم.

سرمربي آبي پوشان درباره وضعيت ميلاد ميداودي عنوان كرد: 4،5 پژشك او را معاينه كردند و معتقدند بايد عمل شود. بازيكن خوبي را از دست دادم. خدا را شكر كه كميته انضباطي وارد عمل شد چرا كه داور اصلا آن صحنه را خطا نگرفت. از كميته انضباطي تشكر مي‌كنم كه به اين قضيه ورود مي‌كند چرا كه با چنين خطايي ميداودي جام ملت‌ها را از دست داد

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مبعلی

مبعلی: داور اشتباهش را، با اخراج بازیکن شهرداری تلافی کرد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، ایمان مبعلی هافبک تیم استقلال درخصوص اخراجش در بازی مقابل شهرداری تبریز گفت: من اصلا حرفی به داور نزدم که مستحق دریافت کارت قرمز باشم و فقط وقتی داور خطا گرفت، به او اعتراض ساده‌ای کردم که هیچ گونه حرف رکیک یا زشتی هم بر زبان نیاوردم.
    اطرافیان من، همگی من را می‌شناسند و من واقعا نمی‌دانم چرا داور به من کارت قرمز داد. شما حتی عکس‌العمل سایر بازیکنان را هم دیدید چون من هیچگاه نمی‌خواهم شرایط تیمم را بد کنم و با اخراجم، باعث تغییر روند بازی شوم.
    وی افزود: اخراج من واقعا غیرمنطقی بود و من می‌خواهم بدانم آقای داور چه گزارشی رد خواهند کرد که توجیه درستی برای اخراج من باشد. وقتی فرهاد مجیدی به علت کاری که نکرده محروم و جریمه می‌شود پس من هم باید این طور اخراج شوم!
    من در فوتبال ایران دیده‌ام که حرف‌های بسیار زشت به داور می‌زنند اما هیچ برخوردی نمی‌شود و واقعا نمی‌دانم چرا به اعتراض ساده من کارت قرمز نشان داد.
    مبعلی درخصوص گزارش گزارشگر این بازی هم تصریح کرد: من اگر می‌خواستم بازی فولاد را از دست بدهم می‌توانستم بگویم مصدومم و نمی‌توانم؛ پس دلیلی ندارد با گرفتن کارت قرمز و 10 نفره کردن تیمم سفر به اهواز را از دست بدهم.
    من نان حلال به خانه‌ام می‌برم و نمی‌دانم چرا گزارشگر یک بازی باید باعث ایجاد چنین حرف و حدیث‌هایی شود.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومى: مرد روزهاى سخت هستم

پرويز مظلومى سرمربى استقلال در رابطه با آخرين وضعيت هوار محمد مى گويد: هيچ خبرى از اين بازيكن نداريم. اگر شما خبر داريد، ما هم داريم. هوار همه را سركار گذاشته است. قرار بود جمعه بيايد اما هنوز خبرى نيست. ما با مديربرنامه هايش در تماس هستيم. كارت بازى اين بازيكن هم صادر شده و بازيكن ما است و اگر بخواهد به تيم ديگرى برود بايد ازما رضايت نامه بگيرد كه رضايت نمى دهيم. گويا در عراق براى او مشكلى پيش آمده اما براى او در ليگ و آسيا برنامه داريم و روى اين بازيكن حساب كرده ايم.او در مورد مشكلاتش در استقلال هم گفت: كدام مربى را سراغ داريد كه از اول فصل بازيكنانش را به طور كامل دراختيار نداشته است؟ ما از روز اول بازيكنان مان را به طور كامل در اختيار نداشتيم چون يا محروم بودند يا مصدوم و اتفاقا بازيكنان تاثيرگذار ما هم هستند و برنامه هاى تاكتيكى مرا به هم زده اند. مردم بايد اين مشكلات را بدانند. من دستم بسته است اما تلاشم را مى كنم چون مرد روزهاى سخت هستم و ياد گرفته ام تلاشم را مضاعف كنم.وى در مورد داورى بازى ها گفت: ما بايد هم با تيم حريف بجنگيم و هم داوران، گل صحيح ما را مقابل شهردارى تبريز قبول نكردند و كمك داور به ناحق گل ما را آفسايد اعلام كرد در حالى كه تمام كارشناسان گفته اند گل ما سالم بوده است. خسارت ۳ امتيازى ما را چه كسى مى دهد؟ البته نااميد نيستيم و تلاش مى كنيم چون استقلال تيم بزرگى است و بازيكنان ما مرد روزهاى سخت هستند.مظلومى در رابطه با بازى تيمش مقابل فولاد گفت: فولاد تيم با برنامه اى است و فوتبال شناور و به روزى بازى مى كند. مربى فهيمى هم دارد ولى هر تيمى نقاط ضعف و قوت دارد كه اين نقاط را آناليز كرده ايم و انشاءالله بتوانيم در اهواز با حمايت هواداران استقلال ۳ امتياز را بگيريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فریبا

فريبا: داريم وزن كم مى كنيم تا خودمان بازى كنيم

بهتاش فريبا مربى تيم استقلال در مورد مشكلات تيمش مى گويد: اشك ما در آمده از اينكه اين همه مصدوم و محروم داريم. به اتفاق اعضاى كادر فنى داريم وزن كم مى كنيم تا از اين به بعد خودمان به زمين برويم. كدام تيم مثل ما اين همه مصدوم دارد. مجيدى، محمدى، صادقى، يوسفى و ميداودى خودشان يك تيم هستند و خيلى تاثيرگذارند. ما مقابل شهردارى تبريز هم مبعلى را بى جهت از دست داديم چون داور مديريت نكرد. در آن صحنه ۲ بازيكن با هم بحث كردند اما مبعلى به كسى توهين نكرد. ما خيلى هوادار داريم و بايد جوابگوى مردم باشيم. هواداران هم بايد مشكلات ما را لمس كنند.وى ادامه داد: داريم خوب تمرين مى كنيم و براى بازى با فولاد آماده مى شويم. مقابل شهردارى تبريز ۲ امتياز را مفت از دست داديم. بازيكنان حريف همگى دفاع مى كردند و داور گل صحيح ما را نديد و خطايى كه پشت محوطه جريمه حريف روى شريفات شد را هم نديد. البته گزارشگر بازى هم فقط توپى كه به تير دروازه ما خورد و موقعيت ميثم بائو در لحظات پايانى را ديد. گزارشگران ما بايد گزارش كنند نه قضاوت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه برهانی

برهانى: با مبعلى درگير نشدم

آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: علت اخراج مبعلى در بازى با شهردارى را نمى دانم و درگيرى نيز با وى نداشتم. آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: علت اخراج مبعلى در بازى با شهردارى را نمى دانم و هيچ درگيرى با وى نداشتم وصحبت هاى رفيعى را نيز كه گفته من هم بايد اخراج مى شدم را قبول ندارم.وى ادامه داد: ما در زمين فقط در مورد فوتبال و شرايط بازى صحبت مى كنيم و اخراج بازيكن فقط در پى فحاشى صورت مى گيرد كه بين من و مبعلى هيچ صحبتى خارج از فوتبال صورت نگرفت.برهانى تصريح كرد: از اينكه مقابل شهردارى به راحتى ۲ امتياز از دست داديم ناراحت هستيم اما در بازى با فولادخوزستان جبران مى كنيم.وى خاطرنشان كرد: شرايط خوبى دارم و در آمادگى كامل به سر مى برم و اگر دوباره مصدوم نشوم گلزنى هاى خود را شروع مى كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 73 از 131 نخستنخست ... 2363717273747583123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)