Design & Developed BY Patira

صفحه 71 از 131 نخستنخست ... 2161697071727381121 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 701 تا 710 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه حجازی

حجازي: به خاطر بي‌نظمي هوار محمد مخالف جذب او بودم

خبرگزاري فارس: رئيس كميته فني باشگاه استقلال گفت: اگر گفتم با جذب هوار ملا محمد مخالفم به خاطر بي‌انضباطي‌هايي است كه او در فصل گذشته انجام داده است.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ ناصرحجازي درباره قرعه‌كشي ليگ قهرمانان آسيا، جذب هوار ملا محمد و نحوه همكاري با باشگاه فولادگستر با سايت باشگاه استقلال صحبت كرده است.

*در ارتباط با گروه استقلال در ليگ قهرمانان آسيا چه نظري داريد؟
    با توجه به سرمايه‌گذاري و امكانات رقباي ما در غرب آسيا و نزديكي فاصله آنها با فوتبال ايران قطعا تيم‌هاي باشگاهي ما رقابت سخت و فشرده‌اي خواهند داشت كه با توجه به قرعه‌كشي انجام شده، ‌اين رقابت براي بعضي از تيم‌ها راحت‌تر و بعضي ديگر، سخت و فشرده‌تر خواهد بود. استقلال و ذوب‌آهن قرعه مناسب‌تري نسبت به ساير تيم‌هاي باشگاهي ما دارند و اين هم كار را براي صعود به مرحله بعد آسان‌تر مي‌كند. تلاش مجموعه استقلال بايد به گونه‌اي باشد كه با صدرنشيني در گروه خود، در مرحله بعد نيز شانس بيشتري براي صعود داشته باشند.

*شما در مصاحبه‌اي اعلام كرده‌ايد كه مخالف جذب هوار ملا محمد بوده‌ايد.
    هميشه به نظم و انضباط تيمي اهميت مي‌دهم و آنچه در مورد هوار ملا گفتم در راستاي بي‌انضباطي‌هاي اين بازيكن در فصل گذشته بوده است. اميدوارم كادرفني با مديريت خود، مسائل انضباطي اين بازيكن را در كنترل خويش داشته باشند تا وي با بالاترين كارايي در خدمت استقلال باشد. هوار ملا از لحاظ فني بازيكن خوبي است كه مي‌تواند براي استقلال مفيد باشد و با آماده شدن ساير مصدومان استقلال رقابت ميان آنان جذاب‌تر خواهد شد.

*پيرامون نحوه همكاري خود با باشگاه فولادگستر بگوييد؟
    هفته‌اي يك روز به تبريز خواهم رفت تا مسائل كلي باشگاه را زير نظر داشته باشم. از لحاظ فني، تفكراتم به لوكا بوناچيچ نزديك است. تعامل و همكاري خوبي ميان ما برقرار مي‌باشد. لوكا بوناچيچ مانند خودم به مسائل انضباطي تيم اهميت ويژه‌اي مي‌دهد.

*مانند گذشته در كنار مجموعه استقلال خواهيد بود؟
    بله، موفقيت و سربلندي استقلال در ايران و آسيا مهمترين هدف مجموعه استقلال خواهد بود و من نيز با توجه به مسئوليتي كه در باشگاه دارم براي شادي هواداران تلاش خود را خواهم كرد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پرویز مظلومی

مظلومي: هوار محمد به ازاي هر روز غيبت هزار دلار جريمه مي‌شود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: هوار ملا محمد در ازاي هر روز غيبت هزار دلار جريمه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي قبل از شروع تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران درباره قرعه‌كشي ليگ قهرمانان آسيا گفت: چه كسي گفته گروه ما آسان است؟ النصر عربستان تيم سرسختي است و من احتمال مي‌دهم السد قطر هم در گروه ما قرار گيرد. گروه‌هاي ديگر هم مشكل است و تيم‌هاي خوب در گروه‌هاي مختلف تقسيم شده‌اند.
    وي افزود: همه تيم‌ها براي ليگ قهرمانان آسيا خود را تقويت مي‌كنند. آنها هم بايد از نام استقلال بترسند. اگر مي‌خواهيم قهرمان آسيا شويم بايد از پس ساير تيم‌ها بر آييم و هيچ تيمي را نبايد با يكديگر مقايسه كنيم.

مظلومي در ادامه صحبت‌هاي خود در مورد اينكه شايد هفته هجدهم ليگ به دليل آلودگي هوا تعطيل شود، عنوان كرد:‌ تاكنون كه براي برگزار نشدن بازي‌ها چيزي به ما نگفتند ولي اگر قرار است به خاطر آلودگي هوا مسابقات را تعطيل كنند، بايد مدت‌ زمان طولاني اين كار را انجام دهند تا بتوانيم تمرين را تعطيل كنيم.
    وي ادامه داد: سلامي در ورزش مهم است. در كنار آن بايد به فكر قهرماني هم بود. اگر ورزش قهرماني نباشد، فايده‌اي ندارد. ورزش قهرماني سختي‌هاي خاص خود را دارد. نمي‌شود كه به خاطر آلودگي هوا يك هفته مسابقات را تعطيل كنند و هفته بعد مسابقه دوباره برگزار شود. با اين شرايط ما نمي‌توانيم تمرين را تعطيل كنيم چون بايد جوابگوي مردم باشيم و بدون تمرين هم نمي‌شود 3 امتياز را گرفت. نمي‌توانيم به خاطر يك هفته تعطيلي و آلودگي هوا تيم استقلال را به هاليدي بفرستيم.
    سرمربي استقلال در مورد بازي روز جمعه با شهرداري تبريز تصريح كرد: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و آماده هستيم تا 3 امتياز را بگيريم حالا مي‌خواهد اين كسب امتياز با خوش‌شانسي باشد يا چيز ديگري.

وي درباره حضور هوار ملا محمد در اين تيم و غيبت او در تمرين امروز گفت: ابتدا گفته بودم روز چهارشنبه اين بازيكن به تهران مي‌آيد اما مديربرنامه‌ او مي‌گويد فردا شب وارد تهران مي‌شود. اين بازيكن بايد فردا شب خود را به مربيان معرفي كند و در ازاي هر روز غيبت هزار دلار جريمه خواهد شد. در استقلال نظم حرف اول را مي‌زند و نمي‌توانيم بي‌نظمي را تحمل كنيم.
    مظلومي درباره آخرين وضعيت ميلاد ميداودي گفت: امروز قرار است وي با پزشك معالجش جلسه‌اي داشته باشد. ديگر مصدوم ما محسن يوسفي در حال بهتر شدن است و خودش را آماده مي‌‌كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه حجازی

ناصرحجازي: موفقيت استقلال در آسيا،‌مهمترين هدف مجموعه استقلال است

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،‌ ناصرحجازي رئيس كميته فني باشگاه استقلال پيرامون قرعه‌كشي بازي‌هاي جام باشگاه‌هاي آسيا، جذب هوار ملا محمد و نحوه همكاري با باشگاه فولادگستر گفتگوي اختصاصي به شرح زير انجام داد.

در ارتباط با گروه استقلال در بازي‌هاي جام باشگاه‌هاي آسيا چه نظري داريد؟
    با توجه به سرمايه‌گذاري و امكانات رقباي ما در غرب آسيا و نزديكي فاصله آنها با فوتبال ايران قطعا تيم‌هاي باشگاهي ما رقابت سخت و فشرده‌اي خواهند داشت كه با توجه به قرعه‌كشي انجام شده، ‌اين رقابت براي بعضي از تيم‌ها راحت‌تر و بعضي ديگر، سخت و فشرده‌تر خواهد بود. استقلال و ذوب‌آهن قرعه مناسب‌تري نسبت به ساير تيم‌هاي باشگاهي ما دارند و اين هم كار را براي صعود به مرحله بعد آسان‌تر مي‌كند. تلاش مجموعه استقلال بايستي به گونه‌اي باشد كه با صدرنشيني در گروه خود، در مرحله بعد نيز شانس بيشتري براي صعود داشته باشند.
    شما در مصاحبه‌اي اعلام كرده‌ايد كه مخالف جذب هوار ملا محمد بوده‌ايد.
    هميشه به نظم و انضباط تيمي اهميت مي‌دهم و آنچه در مورد هوار ملا گفتم در راستاي بي‌انضباطي‌هاي اين بازيكن در فصل گذشته بوده است. اميدوارم كادرفني با مديريت خود، مسائل انضباطي اين بازيكن را در كنترل خويش داشته باشند تا وي با بالاترين كارايي در خدمت استقلال باشد. هوار ملا از لحاظ فني بازيكن خوبي است كه مي‌تواند براي استقلال مفيد باشد و با آماده شدن ساير مصدومان استقلال رقابت ميان آنان جذاب‌تر خواهد شد.
    پيرامون نحوه همكاري خود با باشگاه فولادگستر بفرمائيد؟
    هفته‌اي يك روز به تبريز خواهم رفت تا مسائل كلي باشگاه را زير نظر داشته باشم. از لحاظ فني، تفكراتم با لوكا بوناچيچ نزديك است. تعامل و همكاري خوبي ميان ما برقرار مي‌باشد. لوكا بوناچيچ مانند خودم به مسائل انضباطي تيم اهميت ويژه‌اي مي‌دهد.
    مانند گذشته در كنار مجموعه استقلال خواهيد بود؟
    بله، موفقيت و سربلندي استقلال در ايران و آسيا مهمترين هدف مجموعه استقلال خواهد بود و من نيز با توجه به مسئوليتي كه در باشگاه دارم براي شادي هواداران تلاش خود را خواهم نمود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه شکوری

شکوری: لحظه‌شماری می‌کنم تا در ترکیب قرار بگیرم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، هادی شکوری در خصوص شرایط فعلی خود گفت: خدا را شکر شرایط خوبی دارم و لحظه‌شماری می‌کنم تا با اجازه کادر فنی برای استقلال به میدان بروم.
    وی ادامه داد: سعی می‌کنم در تمرینات موفق ظاهر شوم و تلاشم را می‌کنم تا با انگیزه‌ای که دارم، فرصت حضور در ترکیب استقلال را به دست بیاورم.
    مدافع استقلال در پایان گفت:‌ استقلال نیم فصل را با نایب قهرمانی تمام کرد. ما سه بازی حساس پیش از تعطیلات لیگ داریم که امیدوارم با پیروزی در این سه بازی، راه‌مان را برای قهرمانی پایان فصل هموار کنیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روانخواه

روانخواه: شانس اول صعود از گروه‌مان خواهیم بود

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، امیدرضا روانخواه در خصوص آخرین وضعیت استقلال برای رویارویی با شهرداری تبریز گفت: خدا را شکر استقلال این روزها شرایط خوبی دارد، با این حال ما بازی سختی مقابل شهرداری خواهیم داشت چرا که در دور برگشت رقابت‌ها، تیم‌های ته جدولی برای تیم‌های صدرنشین دردسرساز می‌شوند. به همین دلیل باید باهوش فوتبال بازی کنیم تا بتوانیم این تیم را بار دیگر شکست دهیم.
    وی در خصوص گروه‌بندی استقلال در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نیز تصریح کرد: قرعه نسبتا خوبی داریم که به نظرم روی کاغذ شرایط برای ما نسبت به سه نماینده دیگر بهتر است.
    با این حال جام باشگاه‌ها شرایط خاص خود را دارد هر چند که استقلال می‌تواند شانس اول گروه برای صعود به مرحله بعد باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

عمران‌زاده: راحت از گروه آسيايي صعود مي‌كنيم

شهرداري در خانه تيم خطرناكي بود

ايران ورزشي-آبي‌پوشان تهراني با نتايج خوب هفته‌هاي گذشته، در اين هفته ميزبان شهرداري تبريز در آزادي خواهند بود تا شانس خود را براي ادامه روند بردهاي خود، امتحان كنند. اميرحسين صادقي با مصدوميتي كه دارد در اين بازي غايب خواهد بود و ديگر مدافع بلندقامت آبي‌پوشان يعني حنيف عمران‌زاده كه بازي قبل را به خاطر سه كارته بودن از دست داده بود، در رويارويي با شهرداري انگيزه زيادي دارد و بايد مقابل گلزنان و مهاجمان تند و تيز شهرداري كه تا اينجاي ليگ 25 گل را وارد دروازه حريفان كردند، قد علم كند. با او درباره موضوعات مختلف و شرايط تيمش در آستانه اين بازي همكلام مي‌شويم.

عدم حضورت مقابل حريفان، خيلي به چشم مي‌آيد، بازي قبلي نبودي؟
    بله، بازي قبلي را به خاطر سه اخطاره بودن از دست دادم. شايد به خاطر گلي كه در بازي با ملوان زدم، نبودنم به چشم آمده است.

بازي مقابل شهرداري كه هستي؟

به ياري خدا حتما هستم.

شرايط تمرين‌ها و تيم به چه صورتي است، راضي هستيد؟

عالي، همه چيز ايده‌آل است. تمرين‌ها خوب، شرايط روحي مناسب، در كل همه چيز براي ادامه روند خوب تيم آماده است.

فكر مي‌كني كار راحتي را در هفته هفدهم داشته باشيد؟

نه، اينطور هم نيست كه كار خيلي راحتي داشته باشيم. شهرداري تبريز هم تيم خوبي است و واقعا بازيكنان و كادر فني خوبي هم دارد. اگر نگاهي به بازي قبلي ما با اين تيم داشته باشيم، متوجه مي‌شويم كه بايد با انگيزه و انرژي بالايي به رويارويي با اين تيم فكر كنيم. بازي قبلي هم دو بار دروازه ما را باز كردند و اين نشان مي‌دهد آنها پتانسيل بالايي دارند.

به نظر مي‌رسد كار مدافعان استقلال در اين بازي سخت باشد؟

به نظر من كار همه بازيكنان سخت است و بايد تلاش كنيم تا روندي كه در پيش گرفتيم را ادامه دهيم.

مهاجمان شهرداري گل‌هاي زيادي زدند، براي همين به نظر مي‌رسد شما كار سختي داشته باشيد؟

بله، درست است اين تيم مهاجمان خيلي خوبي دارد. سعيد دقيقي اين فصل عالي ظاهر شده و در هر بازي كه بوده گلزني كرده است اما ما هم برنامه خاصي داريم و قطعا اسير اتفاقات نمي‌شويم. شهرداري در تبريز خوب بازي كرد ولي در آزادي خطرناك نيست.

در اين بازي هم قصد گلزني داري؟

اول به فكر دفاع تيم هستم. همانطور كه گفتيد شهرداري مهاجمان خوبي دارد براي همين بيشتر به فكر پست خود هستم و اگر فرصتي پيش بيايد حتما براي گلزني اقدام مي‌كنم. ما سه امتياز را مي‌گيريم تا هواداران را راضي نگه داريم.

قرعه‌كشي ليگ قهرمانان آسيا هم انجام شد، گروه استقلال را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

قرعه خوبي به ما خورده است، با يك برنامه‌ريزي درست، مي‌توانيم خيلي راحت صعود كنيم. بايد از اين فرصت خوب استفاده كرده و خودمان را به حريفان آسيايي هم ثابت كنيم.

چقدر شناخت نسبت به حريفان آسيايي خود داريد؟

به خاطر حضور در دوره‌هاي گذشته اين رقابت‌ها، شناخت نسبي وجود دارد ولي به هر حال كادر فني هم آناليز خوبي از اين حريفان خواهد داشت تا با شناخت كامل به مصاف آنها برويم.

سوال آخر و آرزوي موفقيت براي شما؛ تجربه بازي در تيم ملي مي‌تواند، به حضورت در اين بازي‌ها كمك كند؟

بازي در تيم ملي، تجربه هر بازيكني را چندين برابر مي‌كند و خودباوري بسيار خوبي به بازيكن مي‌دهد. قطعا براي حضوري موفق در ليگ قهرمانان آسيا، تجربيات بازي‌هاي ملي ما را كمك خواهد كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روانخواه

امسال گل آسيايي مي‌زنم

روانخواه: تيم‌هاي قعرنشين زخم خورده هستند

ايران ورزشي- اميد روانخواه هم كمتر در تركيب استقلال قرار مي‌گيرد. البته حضور نداشتن روانخواه در تركيب اصلي استقلال ناشي از ناآمادگي او نيست. استقلال در خط مياني با ترافيك روبرو است و به همين دليل كمتر به روانخواه بازي مي‌رسد. با اين حال اميد، اميدوار است!

از تمرين‌هاي استقلال طي روزهاي اخير بگو ...
    خيلي خوب تمرين كرديم و كادر فني ما را با نحوه بازي تيم شهرداري تبريز آشنا كرده است. اميدوارم مثل بازي رفت كه در تبريز پيروز شديم بتوانيم در اين بازي هم حريف را شكست بدهيم.

هدف استقلال در نيم‌فصل دوم چيست؟

قطعا بايد بهتر از نيم‌فصل اول كار كنيم. استقلال نيم فصل بيشتر به شناسايي نقاط قوت و ضعف خودش پرداخت اما نيم فصل دوم وقت بهره‌برداري ما فرا رسيده است. ترديد ندارم كه نتايج استقلال در نيم فصل دوم بهتر خواهد شد.

يعني قهرمان مي‌شويد؟

شايد پاسخ دادن به اين سوال زود باشد اما بله! بنويس ما قهرمان مي‌شويم ...

در ليگ قهرمانان آسيا چطور؟

ماجرا در ليگ قهرمانان آسيا با ليگ خيلي متفاوت است. استقلال با برنامه‌ريزي خاصي وارد اين مسابقات خواهد شد. دوست داريم قهرمان آسيا بشويم و سومين ستاره طلايي را به سينه خودمان بچسبانيم.

خودت در آسيا چه اندازه انگيزه داري؟

انگيزه من در رقابت‌هاي آسيايي كم نيست. مي‌خواهم امسال گل آسيايي بزنم چون تا حالا چنين كاري را انجام ندادم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه شکوری

در آسيا حريف آسان نداريم

شكوري: اميدوارم فردا فيكس بازي كنم

ايران ورزشي- هادي شكوري پس از مدت‌ها دوري چند هفته‌اي‌اش به شرايط بازي كردن نزديك شده و مي‌تواند براي استقلال بازي كند اما ثباتي كه در خط دفاع استقلال به وجود آمده و از طرفي ريسك‌ناپذيري مظلومي باعث شده تا احتمال بازي كردن شكوري كاهش يابد.

جمعه با تيم شهرداري تبريز بازي مي‌كنيد. از اين تيم چقدر شناخت داريد؟
    شناخت بسيار مطلوبي از حريف داريم. شهرداري برخلاف جايگاهي كه امروز برخوردار است اما براي كسب بهترين نتيجه ممكن گام به ميدان مي‌گذارد. آنها از خط حمله قدرتمندي برخوردارند كه كار را براي ما دشوار مي‌كند.

استقلال صادقي را در اختيار ندارد. فكر مي‌كني تو مقابل شهرداري در تركيب اصلي قرار بگيري؟

اميدوارم در تركيب اصلي بازي كنم اما اينكه چنين اتفاقي بيفتد يا نه بستگي به نظر كادر فني دارد. بالطبع هر بازيكني دوست دارد در تركيب اصلي بازي كند اما شايد كادر فني نظر ديگري داشته باشد.

مصدوميتت به طور كلي برطرف شده؟

خدا را شكر 4-3 هفته است ديگر مشكلي ندارم اما شايد به خاطر سخت بودن اين بازي كادر فني تصميم بگيرد از نفرات ديگري استفاده كند. معمولا تيم‌هاي ته جدولي در نيم فصل دوم بسيار دردسرساز مي‌شوند.

گروه‌بندي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا هم مشخص شد.

بله، استقلال در گروه نسبتا آساني قرار گرفته اما من معتقدم هيچ تيمي در آسيا آسان نيست. اگر حريفان را دست كم بگيريم ممكن است همان مرحله گروهي از گردونه رقابت‌ها حذف شويم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض فكري: روزهاي بهتري براي استقلال در راه است

فكري: روزهاي بهتري براي استقلال در راه است

ايران ورزشي-تمرين‌هاي استقلال طي روزهاي اخير آنقدر اميدواركننده برگزار شده كه محمود فكري در آستانه بازي با تيم شهرداري تبريز از كسب پيروزي مقابل اين تيم حرف مي‌زند: «بچه‌ها پرانگيزه، با نشاط و بسيار منظم تمرين مي‌كنند. طي روزهاي اخير تاكتيك‌هاي بازي با تيم شهرداري تبريز را مرور كرديم و از نظر فني كاملا با حريف تبريزي‌مان آشنا هستيم. اگر مشكل خاصي پيش نيايد بار ديگر شهرداري را شكست مي‌دهيم و به روند رو به رشدمان ادامه مي‌دهيم.» فكري آينده روشني را براي استقلال تصور مي‌كند: «پيش‌بيني كادر فني اين بود كه در نيم‌فصل دوم شرايط بهتر خواهد شد. با توجه به تلاشي كه از بازيكنان مي‌بينم ترديد ندارم روزهاي بسيار خوشي در راه خواهد بود. هدف ما اين است كه در نيم فصل دوم بهتر از نيم فصل اول نتيجه بگيريم و چنانچه شانس هم با ما يار باشد قهرمان شويم.» فكري آسيب ديدگي‌هاي پي در پي و محروميت‌ها را يكي از بدشانسي‌هاي استقلال در روزهاي گذشته مي‌داند: «اين مصدوميت‌ها و محروميت‌ها دست از سر ما بر نمي‌دارد و كارمان را بسيار سخت و دشوار كرده است. از ابتداي فصل با چنين مشكلاتي روبرو بوديم و اميدوارم با تلاش مضاعف ديگر بازيكنان غيبت تعدادي از بازيكنان‌مان به چشم نيايد.» فكري حرف‌هاي خود را با پرداختن به گروهبندي ليگ قهرمانان آسيا ادامه مي‌دهد: «اين طور كه مي‌گويند گروه استقلال ساده نيست. النصر عربستان اكنون صدرنشين ليگ عربستان است و در شرايط بسيار مطلوبي به سر مي‌برد. بازي در ازبكستان هم به شدت ما را نگران كرده. معمولا تيم‌هاي ازبك با جذب يكي دو بازيكن طراز اول تيم‌شان را تقويت مي‌كنند. تيم سوم هم ناشناخته است كه همين ناشناخته بودن كار ما را دشوار خواهد كرد.» فكري حرف‌هاي خود را با توضيح مبهمي درباره تركيب احتمالي استقلال مقابل شهرداري تبريز پايان مي‌دهد: «اينكه با چه روش و بازيكناني مقابل حريف قرار بگيريم سوالي است كه روز مسابقه پاسخ آن را دريافت خواهيد كرد. ساعاتي مانده به بازي، كادر فني استقلال تشكيل جلسه مي‌دهد و 11 نفر نهايي را مشخص مي‌كند.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: ديروز هوا خوب بود، امروز آلوده شد؟

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: چطور مسابقه ديروز انجام شد و امروز هواي تهران آلوده‌تر از ديروز شد؟

پرويز مظلومي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره لغو ديدار امروز مقابل شهرداري تبريز اظهار داشت: اينكه چه داستاني باعث شده بازي لغو شود را بايد از آقاياني پرسيد كه اين كار را كردند. اگر آنها به فكر سلامتي بازيكنان هستند كه نيستند، به اين فكر نمي‌كنند كه ما در طول هفته تمرين مي‌كنيم و آيا فقط اين مسابقه است كه مشكل‌ساز است.
    وي افزود:‌ نمي‌دانم چه كسي اين تصميم را گرفته است. اگر قرار بر تعطيلي بود بگويند اين فوتبال دو ماه تعطيل است تا ما هم اين تمرينات را تعطيل كنيم. ما امروز همه جور برنامه‌ريزي كرده بوديم، هزينه كرديم، جلسه گذاشتيم. بازيكنان مي‌دانستند چه كسي بازي مي‌كند وچه كسي در تركيب نيست. اكنون با اين تيم چه كنم.
    سرمربي استقلال تاكيد كرد: مجبور شده‌ايم هتل را تخليه كنيم و وضعيت خيلي بدي داريم. اعصابم به هم ريخته است. بازيكنان بلاتكليف هستند. ما كاملا آماده مسابقه بوديم. تيم شهرداري تبريز هم همين وضعيت را دارد. حداقل بگويند كه فردا هم بازي برگزار نمي‌شود تا خيال‌مان راحت شود.

مظلومي گفت: امروز و فردا چه معني دارد. چرا ما را بلاتكليف گذاشته‌اند. در اتوبوس به سمت ورزشگاه در حال حركت بوديم و از راديو شنيديم كه بازي لغو شده است. هيچ كس نبايد با ما تماس بگيرد و اين موضوع را اطلاع دهد. شما جاي من بوديد چه مي‌كرديد. اگر قرار باشد چنين جبهه‌هاي مختلفي در فوتبال باشد، ما به كجا مي‌رويم.ب عدا مي‌گويند چرا اعتراض مي‌كنيد.
    مظلومي تصريح كرد: بحث آلودگي هواي تهران چند روز است كه مطرح شده، چه طور ديروز كه بازي در تهران انجام شده هوا خوب بود اما امروز هوا بد شد. اين مشكلات را بايد ارگان‌ها بين خود حل كنند. اكنون تيم پيشكسوتان كه همگي بالاي 40 سال سن دارند در حال تمرين در كمپ تيم ملي هستند. كسي هم سكته نمي‌كند اگر قرار بر تغيير است چرا زودتر اعلام نمي‌كنند.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا آمادگي بازي روز شنبه را دارند يا خير، گفت: براي ما خيلي سخت است همين حالا مشكل جا داريم. من از مديريت هتل المپيك تشكر مي‌كنم كه چند اتاق در اختيار ما گذاشته تا بازيكنان را 5-6 نفره در اين اتاق‌ها جاي دهيم.
    مظلومي با اين سوال كه چرا بازيكنان را آزاد نمي‌گذارد گفت: نمي‌توانم تيم را رها كنم. تغذيه اين بازيكنان كنترل شده است. ما نمي‌توانيم چوب بي‌برنامگي آنها را بخوريم. اين وضعيت واقعا ناراحت كننده است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 71 از 131 نخستنخست ... 2161697071727381121 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)