[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Zdravím všechny, kdo sem zabloudili! Dnes si dáme takové otevřené povídání o něčem, co se týká víc lidí, než by se zdálo. Jasně, řeč bude o diabetu. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Možná vám to přijde jako další reklamní blbost. Ale… Taky jsem byl skeptik, nebudu lhát. Ale pak jsem začal zkoumat, ptát se, číst zkušenosti… A hele, asi to fakt není jen placebo. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Proto zakládám tohle vlákno – třeba to někomu pomůže. Jen se podělím o to, co jsem sám slyšel, zkusil nebo přečetl. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Kapsle proti diabetu – co to jako je?Někdo si řekne: „Zase nějaký zázračný přípravek...“ Přitom nejde o chemii, ale často o kombinaci bylinek, vitamínů a minerálů.Například kapsle s extraktem ze skořice, hořkého melounu nebo gymnemy – možná jste o tom už slyšeli.A co je na tom nejlepší? Nejsou to léky, ale podpora.Moje zkušenostPřiznávám – byl jsem zvědavej.Nekoupil jsem první věc, co na mě vyskočila – chvíli jsem hledal.Sám o sobě žádný doplněk divy neudělá, ale ve spojení s režimem? Hmm...A co se stalo? Po třech týdnech jsem měl nižší ranní glykemii.Žádné křeče, žádné zažívací potíže.Jo, možná placebo – ale i placebo někdy funguje, ne?Zkušenosti lidí z fóra a okolíKamarádka mojí mámy bere podobný přípravek a tvrdí, že se cítí o 100 % líp.Samozřejmě – každý jsme jiný.Někdo věří jen lékům, někdo dává šanci i alternativě.A co na to doktoři?Někteří lékaři jsou otevření – říkají, že pokud to nepřekáží léčbě, proč ne.Například berberin má výsledky srovnatelné s metforminem – to není málo.Tak co z toho plyne?Ale jako podpora? Jako součást balíčku „péče o sebe“? Proč ne.Zkusili jste něco podobného?Sdílejte svůj příběh. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] diaf_news.cz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 5ed1eed