اميرحسين صادقى: استقلال از نبود من دچار مشكل نمى شود
اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال اين روزها شرايط روحى و روانى خوبى ندارد و با توجه به آسيب ديدگى از ناحيه همسترينگ پا تا ۳ هفته دور از ميادين خواهد بود.وى در مورد آسيب ديدگى خود گفت: واقعا دورى از تمرين سخت است. اين اولين پارگى همسترينگ پاى من است و بايد بگويم كه جدى ترين مصدوميت من نيز هست و به همين علت است كه دورى از تمرينات من را اذيت مى كند. او افزود: اينكه نمى توانم در محل تمرين حاضر بشوم و همراه با ساير همبازيانم تمرين كنم از يك طرف و صبح و بعدازظهر به كلينيك رفتن هم از طرف ديگر خسته كننده شده است و دوست دارم هرچه زودتر بهبود يايم و به تمرينات برگردم.صادقى خاطرنشان كرد: حدود ۳ هفته از ميادين فوتبال دور خواهم ماند و فكر مى كنم بعد از پايان تعطيلات ليگ بتوانم براى استقلال بازى كنم.وى ادامه داد: استقلال در نبود من دچار مشكل نخواهد شد زيرا بازيكنان جانشين مى توانند عملكرد خوبى از خود در ميدان نشان دهند.صادقى در مورد بازى مقابل شهردارى تبريز گفت: بازى با شهردارى سخت است اما با توجه به اينكه اين بازى در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود و بازيكنان استقلال از روحيه و انگيزه بسيار بالايى برخوردارند اين تيم نمى تواند مشكلى براى ما ايجاد كند و فكر مى كنم موفق به كسب ۳ امتياز بازى شويم.