به نام خدا
در این تایپیک اخبار تیم رم قرار میگرند
اخبار کپی برداری شده را با ذکر منبع در این تایپیک قرار دهید
از ارسال اخبار تکراری خود داری فرمایید
لطفا بحث های خود را در تایپیک بحث و تبادل نظر هواداران آ اس رم انجام دهید
موفق باشید
به نام خدا
در این تایپیک اخبار تیم رم قرار میگرند
اخبار کپی برداری شده را با ذکر منبع در این تایپیک قرار دهید
از ارسال اخبار تکراری خود داری فرمایید
لطفا بحث های خود را در تایپیک بحث و تبادل نظر هواداران آ اس رم انجام دهید
موفق باشید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط Gladiature_Roma : 06-09-2010 در ساعت 13:18
به گزارش خبرگزاری RomaNews.IR به نقل سایت گل، رم به دنبال درک کویت است، اما آنها بودجه زیادی ندارند و به همین دلیل ممکن است در ژانویه فیلیپ مکسس را در ازای بخشی از مبلغ خرید کویت به لیورپول پیشنهاد بدهند.
کویت بازیکنی چندپسته است و توانایی او در بازی در کنار میدان و حضور در خط حمله مورد توجه رمیهاست.
قیمت او 12 میلیون یورو است که رم آن را ندارد که بپردازد. اما مکسس ممکن است به عنوان بخشی از این پول به لیورپول برود.
مدافع فرانسوی در آنفیلد طرفدار زیادی دارد، اما مدیران رم هم منتظر تغییر مالکیت هستند و بعد به فکر این انتقال خواهند بود.
کویت مورد توجه اینتر هم بوده. رافائل بنیتس در تابستان میخواست بازیکن سابقش را به اینتر ببرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تنها کاپیتان ما
کاپیتان بودن چه مفهومی دارد
کاپیتان بودن چه مفهومی دارد. پاسخ دادن به این پرسش خیلی سخت است. آیا من میتوانم همه رویاهای یک کودک را در یک جمله بگویم؟ یا روحیه یک تیفوسی را با چند کلمه بیان کنم؟ من میتوانم در مورد وارد شدن به استادیوم، رفتن به آن سکوها زیر آن نور، آن تاریخ و احساس قوی بودن و جزئی از چیزی بودن را بگویم. برای من کاپیتان بودن چیزی بیش از بستن یک بازوبند است. آن یعنی یافتن شجاعت و آموختن آن به هم تیمیهایم، تبدیل شدن یه بخشی از تاریخ با ارزش هوادارانمان، مردم ما.
چند وقت پیش من در تریگوریا با لوکا دیبارتولومی ملاقات کردم، کسی که پیراهن کاپیتان بزرگ و فراموش نشدنی آگوستینو را برایم آورده بود و من احساس ناراحتی کردم. من حتی نمیتوانم به آن دست بزنم یا حتی آن را از دستان پسرش بگیرم. برای من او مقدس است زیرا آگوستینو همیشه یک کاپیتان بزرگ بود، یکی از نمادهای رم مثل لوزی، جیانینی و آمادی. حالا من آخرین نفر این صف هستم، باید چه کنم؟ من احساس سربلندی میکنم و از همه کسانی که مرا به اینجا رساندند متشکرم: والدینم، مربیانم، همه هم تیمیهایی که در کنار بازی کردند، خانواده ویولا، خانواده سنسی، همه کسانی که در سالهای اخیر در تریگوریا با من کار کردند و هواداران، همه کسانی که شعر "تنها یک کاپیتان وجود دارد" را میخوانند.
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 12-06-2010 در ساعت 23:12
یادداشت های 12 دسامبر 2010: آنجلوچی به رم نزدیک شد!
احتمال فروش رم به آنجلوچی قبل از کریسمس!! پروتا و ریسه غایبان رم در رومانی! منز: رم نسبت به سال گذشته قوی تر شده است
به گزارش خبرگزاری RomaNews.IR، دیدار برابر کلوج یکی از حساس ترین دیدار های این هفته لیگ قهرمانان اروپا است. دیداری که سرنوشت صعود رم را رقم می زند و برد در این دیدار می تواند به معنای صعود به مرحله 1/8 نهایی باشد. اما در این دیدار سخت که در رومانی برگزار می شود ریسه و پروتا غایبان اصلی تیم به شمار می روند. همچنین گفته می شود توتی و آدریانو نیز به این دیدار حساس نمی رسند اما هنوز این خبر تایید نشده است!
جرمی منز اعتقاد دارد رم قوی تر شده است! او در مصاحبه ای اعلام کرد تیم رم نسبت به سال های گذشته قوی تر شده است!
پس از مدتها مذاکره میان سرمایه گذاران مختلف برای خرید باشگاه آ اس رم، سر انجام آینده باشگاه تا حدودی مشخص شد. خانواده ثروتمند آنجلوچی اکنون به یک قدمی ریاست جیالوروسی رسیده اند و احتمال دارد آنها قبل از کریسمس (25 دسامبر) رم را به خدمت بگیرند!!
!!! No Totti No Party
توتی مطمئن است
میتوانیم کلوژ را شکست دهیم
کاپیتان جالوروسی فرانچسکو توتی در کوریره دلواسپرت از شرایط جالوروسی گفت. رم در دو هفته اخیر در سری آ فرصتهای زیادی را از دست داده است و با میلان صدرنشین ده امتیاز اختلاف دارد.
"دو بازی آخر هر دو فرصتهای بزرگی برای نزدیک شدن به صدر جدول بودند."
"اما به دلایل گوناگون تنها از دو بازی خارج از خانه یک امتیاز به دست آوردیم. ما با تواناییهایمان مقابل پالرمو بازی نکردیم. ما با یک تیم سازماندهی شده روبهرو شدیم که ما را در نیمه دوم مجازات کرد."
"بازی مقابل کیهوو یک بازی عجیب بود، بالاتر از همه چیز به خاطر شرایطی که به ما ضربه زد و در این شرایط تیمی که تکنیکیتر است بیشتر ضربه میبیند."
"آن کاملا یک زمین غیرقابل بازی کردن بود که به زمین راگبی شبیه بود و سه بازی فوتبال در طی ده روز انجام شد. یک زمین پر از خطرات پنهان، که متوجه بازیکنان داخل زمین بود. ما دو بر صفر جلو افتادیم، اما نتوانستیم این برتری را در نیمه دوم حفظ کنیم."
"یک برتری که به ما اجازه میداد که جهش بزرگی در جدول داشته باشیم. مطمئنا، آن سخت است که توضیح بدهیم چگونه یک تیم میتواند در مقابل ما بازی دو بر صفر باخته را برگرداند. اما دلایل فراوانی وجود دارد. گل تساوی از چندین حادثه منفی بدست آمد و بالاتر از همه به حاطر وضعیت زمین، چون مانع شد که ما با قابلیتهایمان و حفظ توپ در نیمه دوم نتیجه را نگه داریم."
جالوروسی باید فردا در آخرین بازیاش در لیگ قهرمانان به مصاف کلوژ برود، بازیای که سرنوشت رم را در لیگ قهرمانان مشخص میکند.
"بازی سختی در انتظار ماست که صعود به دور بعدی لیگ قهرمانان را مشخص میکند."
"بالا آمدن از این گروه به این معناست که ما به یکی از اهدافمان در ابتدای فصل رسیدهایم."
"بعد از آن ما میتوانیم تا فوریه روی لیگ تمرکز کنیم."
!!! No Totti No Party
یک جلسه محروم
دروسی فقط یک جلسه محروم شد
دنیله دروسی به خاطر اخراجش در بازی شنبه مقابل کیهوو یک جلسه محروم شد. ملی پوش ایتالیایی جالوروسی با داویده موسکاردلی درگیری شدیدی داشت و رمیها نگران این بودند که محرومیت او دو جلسه باشد و این گونه کار او در سال 2010 در سری آ به پایان برسد. حالا او تنها دیدار روز یکشنبه مقابل باری را از دست خواهد داد.
انتظار میرود که دروسی در بازی فردا مقابل کلوژ به میدان برود. جالوروسی برای این بازی حساس دیوید پیزارو را به دلیل سرماخوردگی در اختیار نخواهد داشت. البته آدریانو، باپتیستا و سیسینیو هم دیگر غایبان رم هستند.
در همین حال گفته میشود که باشگاه تاتنهام انگلیس برای جذب آدریانو وارد عمل شده است. هری ردنپ قصد دارد تا ترکیب تیمش را برای نیم فصل دوم تقویت کند و در پی جذب یک مهاجم بلند قامت است. البته امپراتور نمیتواند اسپرز را در لیگ قهرمانان همراهی کند.
از ایتالیا هم خبر میرسد که به احتمال زیاد اعتصاب بازیکنان لغو خواهد شد. اتحادیه بازیکنان ایتالیایی در اعتراض به بعضی از قوانین نقل و انتقالات سعی دارد تا دست به اعتصاب بزند. مهمترین دلیل هم مربوط به بندهایی است که باعث میشود بازیکنان بدون میل شخصی به تیمی دیگر بروند و در صورت مخالفت هم از تیم کنار گذاشته میشوند.
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 12-07-2010 در ساعت 21:34
شکار میرکو!
همه به دنبال شماره 9 جالوروسی
میرکو ووچینیچ در همه بازیهای رم به میدان نمیرود. ترافیک سنگین در خط حمله رم باعث شده که مهاجم تکنیکی مهره ثابتی نباشد و کم بودن دستمزدش هم باعث تشدید نارضایتی او میشود.
لیورپول به دنبال یک مهاجم درجه یک است. هاجسون در خط حمله مشکلات زیادی دارد و او خواستار حضور بازیکنی بزرگ در کنار تورس است. مالکان منچستریونایتد هم صد میلیون یورو در اختیار فرگوسن قرار دادهاند تا او تیمشان را تقویت کند و سرالکس قصد دارد در اولین گام یک مهاجم باکلاس را به اولترافورد ببرد. همشهری یونایتد، منچسترسیتی هم لیست سیاه بلندی تهیه کرده و روبرتو منچینی قصد دارد تا بازیکنانی چون آدبایور و سانتاکروز را به فروش برساند. منچو رابطه چندان خوبی هم با توز ندارد و مهاجم آرژانتینی علی رغم آمار گلزنی بسیار خوب رفتار و شرایط روحی مناسبی ندارد و این مسائل باعث میشود که مربی ایتالیایی دوباره به فکر جذب مهاجم مورد علاقهاش بیافتد. آنها قبلا هم برای جذب کاپیتان مونته نگرو پیشقدم شده بودند اما با جواب منفی رم مواجه شدند. حالا فرصت خوبی برای آنهاست اما به نظر نمیرسد رانیری با توجه به کوران مسابقات به سادگی ووچینیچ را از دست بدهد اما هر چیزی در زمستان امکان دارد.
در همین حال خبری مبنی بر پیشنهاد 6.5 میلیون یورویی گالاتاسرای برای آدریانو منتشر شده است. کورینتیانس و پالمیراس هم قصد دارند تا او را به برزیل بازگردانند اما مدیربرنامههای او باقی ماندن در رم را بهترین راه حل برای امپراتور میداند.
"هر روز از برزیل صحبتهایی از جانب افراد مختلف مثل رونالدو، روبرتو کارلوس یا مادر آدریانو به گوش میرسد. اما حقیقت این است که اینها تنها نظرات شخصی هستند و هیچ تاثیری ندارند."
"تنها حقیقت این است که دو تیم وجود دارند که آدریانو را میخواهند و آنها کورینتیانس و پالمیراس هستند."
"به هر حال، به عقیده من بهترین راه حل برای آدریانو باقی ماندن در رم است جایی که او میتواند قطعا خودش را بسازد."
!!! No Totti No Party
سرجیو به بازی میلان می رسد
به گزارش خبرگزاری RomaNews.IR، خولیو سرجیو به دلیل مصدومیت نمی تواند در برابر باری حاضر شود اما گفته می شود او به بازی برابر میلان می رسد.
پس از اینکه او در تمرینات دیروز برای حضور در آخرین دیدار لیگ قهرمانان اروپا مصدوم شد بگدان لوبونت جای او را گرفت و این دروازه بان رومانیایی عملکرد بسیار خوبی برابر هم وطنی هایش داشت! اسکای اسپورت در گزارش خود اعلام کرد حضور او در دیدار برابر باری در هاله از ابهام است و به احتمال فراوان او این بازی را هم از دست می دهد.
اما گفته می شود او به بازی برابر میلان می رسد و هواداران رم می توانند در 18 دسامبر در ورزشگاه سن سیرو شاهد بازگشت دروازه بان برزیلی و مطمئن جیالوروسی باشند.
!!! No Totti No Party
اعتصاب سری آ لغو شد! حضور سرجیو در سن سیرو و بازی برابر میلان. آلمانو: من کسی را پشتیبانی نمی کنم. یونیکردیت تصمیم می گیرد!
راهیابی جیالوروسی های شهر رم به دور بعد (مرحله حذفی) لیگ قهرمانان اروپا! اکنون گرگها به قهرمانی می اندیشند! از سوی دیگر اعتصاب سری آ (AIC) لغو شد!
استادیوم المپیکو شهر رم در هفته شانزدهم میزبان دیدار دو تیم رم و باری به قضاوت رومئو 40 ساله از ورونا خواهد بود.
خولیو سرجیو به تریگوریا نرفت! او برای انجام معاینات پزشکی از تمرینات تیمی معاف شد. خولیو به بازی برابر باری نخواهد رسید اما برای بازی در سن سیرو و دیدار برابر میلان به میادین باز خواهد گشت.
آلمانو که یکی از خریداران رم می باشد پس از بازی رم و کلوج در صحبت هایی اعلام کرد: " من از کسی پشتیبانی نمی کنم. یونیکردیت تصمیم می گیرد! "
سیمپیلیسیو فاش کرد
آدریانو مثل همه برزیلیها علاقهای به نیمکت نشینی ندارد
آدریانو به دوستان صمیمیاش گفته که در رم نخواهد ماند و میتواند در سال 2010 بازیکن کورینتیانس باشد. فابیو سیمپلیسیو هموطن و یکی از بهترین دوستان امپراتور فاش کرد که این مهاجم از تجربهاش در پایتخت راضی نیست.
"او به سختی بازی میکند. ما هم طرف او هستیم و به او قدرت میدهیم. او خوشحال نیست چون بازی نمیکند. اما من فکر میکنم که باید بهترین تصمیم را برای خودش بگیرد. هیچ کس در برزیل علاقهای به نیمکت نشینی ندارد."
سیمپلیسیو در مورد بازگشت آدریانو به برزیل هم صحبت کرد.
"شخصا نمیدانم. او بازی نمیکند، او در مسابقه قبلی بود و امید داشت که تا انتها بازی کند. هر زمان که او بازی کرده سعی داشته که به تیم کمک کند. او آرام است. فکر میکنم اگر شانس رسیدن به توافقی را داشته باشد درنگ نخواهد کرد."
اما پس از اظهارنظر رئیس پالمیراس امروز سایت رسمی این باشگاه برزیلی اعلام کرد که آنها به دنبال جذب آدریانو و رونالدینیو هستند.
"ما به هر دو بازیکن علاقهمندیم. پالمیراس باید بزرگ فکر کند و به فکر جذب بازیکنان بزرگ باشد. ما میدانیم که این انتقالها سخت خواهند بود زیرا آنها بازیکنانی هستند که با باشگاههایشان قراردادهای مهمی دارند. اما با وجود احتمالات کم، ما به انجام دادن بهترینمان ادامه میدهیم."
رونالدینیو پیش از این اعلام کرده که سعی دارد در میلان بماند اما آلگری چندان علاقهای به او ندارد و آدریانو هم که از وضعیتش در رم خوشحال نیست و همین موضوع باعث میشود که پالمیراس برای جذب هر دو امیدوار بماند.
!!! No Totti No Party
باید به جلو نگاه کنیم
همه چیز بین من و بوردیسو حل شده است
کاپیتان رم فرانچسکو توتی اصرار دارد که هم تیمیهایش باید اشتباهات گذشته را تکرار نکنند و به جلو نگاه کنند تا برای کسب اسکودتو شانس داشته باشند. گفته میشود در کمپ رمیها روابط دوستانهای حاکم نیست اما توتی این موضوع را رد میکند.
"این اتفاقات میتواند بیافتد. ما بعد از آن یکدیگر را دیدیم. همه چیز حل شده است."
"ما باید صعود میکردیم. این تنها چیزی است که اهمیت دارد. البته، دیدن اینکه یک پیروزی در دقایق پایانی از دست برود همه را میسوزاند."
"اما حالا ما به جلو نگاه میکنیم. باری در یکشنبه انتظار ما را میکشد. ما باید سه امتیاز بگیریم چون فصل ما هنوز تمام نشده، اما ما نمیتوانیم بیش از این امتیاز از دست بدهیم."
توتی امیدوار است که رم در قرعهکشی لیگ قهرمانان شانس خوبی داشته باشد اما او برای رویارویی با تیمهای بزرگ آماده است.
"با احترام به سالهای گذشته ما امیدواریم که آن با ما مهربان باشد."
"ما در سالهای اخیر تجربیات بینالمللی بدست آوردیم که میتواند باارزش باشد. ممکن است یک تیم بزرگ را ملاقات کنیم، اما میتوانیم برابر هر کسی بازی کنیم."
!!! No Totti No Party
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)