استقلال شماره يكش را انتخاب كند
تيمهاي بزرگ همواره به دروازهبانان بزرگ هم نياز دارند، چرا كه سطح انتظار از اين تيمها هم به همان اندازه بالاست و در تيم استقلال كه در اين ميان موضوع مورد بحث ماست اين نكته به خوبي رعايت شده است. بهواقع طالبلو و محمدي هر دو از گلرهاي خوب ايران باسوابق پوشيدن پيراهن تيمملي هستند و هر دوشان در برههاي شاگرد خود من در تيمملي هم بودهاند و شخصا هر دو اين عزيزان را به لحاظ فني و اخلاقي تاييد ميكنم، اما اينكه چرا در فصل گذشته و جاري مباحثي در ارتباط با نيمكتنشينيهاي يكي از اين دو عزيز مطرح ميشود، قطعا به تصميمات كادر فني بستگي دارد. اينكه هر تيم در ابتداي فصل يك دروازهبان اصلي داشته و آن را براي حضور در مسابقات انتخاب كند، يك اصل مهم در كار مربيگري است. وقتي چنين تصميمي اتخاذ شد با هر اتفاقي تصميمات كلي تيم در اين ارتباط دستخوش تغيير و تحول نميشود و با يك يا حتي دو باخت گلر اصلي تيم را تغيير نميدهند. نمونه بارز اين اصل باخت پنج بر صفر رئالمادريد برابر بارسلونا بود كه ديديم كاسياس باوجود دريافت پنج گل از بارسلونا در بازي بعد برابر والنسيا فيكس بازي كرد و اتفاقا تيمش در آن مصاف هم برنده از زمين خارج شد. معمولا وقتي گلر اصلي يك تيم را روي نيمكت ميبرند كه دو تا سه بازي پشتسر هم اشتباهات فاحش داشته باشد و سپس از نفر ذخيره به جاي نفر اول استفاده ميكنند. البته در همين تيم سپاهان كه بنده مربي دروازهبانان آن هستم، ما مهدي رحمتي را داريم كه شايد جزو سه گلر برتر حال حاضر آسيا باشد، اما نفر دوم ما هم «سواري» است؛ كسي كه سابقه بازي در جام باشگاههاي جهان را دارد. تجربهاي كه هيچ دروازهباني در ايران داراي آن نيست، اما با اين همه ما با يك باخت يا يك اشتباه مهدي رحمتي را نيمكتنشين نميكنيم.
در استقلال هم گرچه محمدي و طالبلو فاصله بسيار كمي با هم دارند، اما اين سياست مربي تيم است كه با مشورت با مربي دروازهبانانش اين دو را كه ظاهرا ارتباط خيلي صميمانهاي هم با هم دارند را نسبت به اين اصل تفهيم كند. شبيه چنين روزهايي در زمان حضور ناصر حجازي و منصور رشيدي در استقلال هم وجود داشت كه آن زمان رايكوف با قلقهاي خاص مربيگرياش اسباب رضايت خاطر هر دو دروازهبانش را فراهم ميكرد و حالا هم مطمئن هستم كه پرويز مظلومي چنين سياستي را از اين پس و در ادامه مسير سخت باقيماندهاش تا پايان فصل برخواهد گزيد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]