Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Threaded View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه محمدی

محمدي: سال بعد هم در استقلال مي‌مانم

براي روزنامه‌هاي دروغ‌نويس متاسفم

ايران ورزشي- دروازه‌بان استقلال با رفع مصدوميت آماده بازي است. در روزهايي كه طالب‌لو از رفتن منصرف شده محمدي هم آمادگي‌اش را به رخ استقلال مي‌كشد: « ابتدا بايد از خانم محمدي تشكر كنم كه در كلينيك استقلال زحمات زيادي كشيد. درد زيادي داشتم ولي حالا خوشبختانه 90 درصد از آسيب‌ديدگي‌ام برطرف شده و آخرين جلسه فيزيوتراپي را هم پشت سر گذاشتم. از ديروز تمرين‌هايم را شروع كردم و اميدوارم هر چه زودتر بتوانم به استقلال
    كمك كنم.»
    محمدي از اينكه برخي رسانه‌ها خبر جدايي‌اش را منتشر كردند به شدت ناراحت است: «من به آقاي مظلومي قول داده بودم كه مصاحبه نكنم و در اين مدت هم فقط در مورد عملكرد خودم حرف زدم ولي احساس مي‌كنم شيطنت‌هايي وجود دارد و نبايد نسبت به اين موضوع بي‌تفاوت باشم. من براي رسانه‌ها احترام خاصي قايلم و آنها در رشد و پيشرفت فوتبال تأثير زيادي دارند ولي بعضي از روزنامه‌ها متأسفانه شيطنت مي‌كنند و دروغ مي‌نويسند. از قول خودشان نوشته‌اند كه من در پايان فصل از استقلال مي‌روم و حتي نوشته‌اند كه يك منبع در باشگاه استقلال اين خبر را داده است. اين بسيار زشت است كه يك روزنامه به صورت غيررسمي و فقط براساس شنيده‌ها چنين حرف‌هايي را بزند. من مي‌دانم اين مسائل و شايعات چگونه به وجود مي‌آيد ولي عادت ندارم پشت سر كسي حرف بزنم و همه چيز را رودررو مي‌گويم. اگر يك بار ديگر به صورت مستقيم يا غيرمستقيم چنين اخباري مطرح شود حرف‌هايم را به طور واضح مي‌زنم و اسم هر شخصي را كه بخواهم به زبان مي‌آورم. به هيچ عنوان دوست ندارم حرف‌هايي بزنم كه آرامش استقلال به هم بريزد و مي‌خواهم حرمت لباسي كه برتن دارم را نگه دارم. بعضي‌ها به دنبال رسيدن به منافع شخصي‌شان هستند و من را هدف مي‌گيرند، به آنها توصيه مي‌كنم كاري نكنند كه خيلي چيزها را بگويم.»‌
    محمدي در پايان حرف‌هايش با قاطعيت اعلام مي‌كند كه فصل آينده در استقلال خواهد ماند. او در اين خصوص مي‌گويد: «حالا كه اين اتفاقات به وجود مي‌آيد مطمئن باشيد كه سال آينده هم در استقلال خواهم ماند و به هيچ عنوان تيم‌ام را عوض نخواهم كرد.»
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)